MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Bonsai Spins Ingyenes Játék

Bonsai Spins Slot Demo

Bonsai Spins Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Bonsai Spins által Epic Industries

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Bonsai Spins vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Bonsai Spins Demó

Bonsai Spins az egyik legvonzóbb és legelképesztőbb videó nyerőgép, amelyet a Epic Industries idén készített. A játék egy Japán által inspirált téma körül forog, ahol a játék során aranyos cseresznyevirágfák vesznek körül, néhány miniatűr bonsai mellett.

A Bonsai Spins játékban akár 100 000 érmét is nyerhetsz egyetlen pörgetéssel, a játékmenet pedig rengeteg különleges funkcióval és bónusszal van tele.

Olvasd el részletes értékelésünket tovább, és ismerd meg a játék egyéb különleges attrakcióit.


Megjelenés: 06.09.2021
Volatilitás Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF
Max nyeremény: X1250

Írta: Julius De Vries | Az értékelés utolsó frissítése: 18 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Julius de Vries áttekinti a kaszinóbónuszokat és feltételeket a BETO™ -on, így olvasóink nem fognak belesétálni a szélhámos üzemeltetők csapdájába. Ő is hitelesített játékszakértő. Névjegy Julius De Vries

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a  címet.Szórakoztató és békés téma

Nyissa meg a  címet.Nagyszerű Free Spin funkció

Nyissa meg a  címet.Kiváló minőségű grafika Epic Industries

Nyissa meg a  címet.Egyedi Trail Meter bónusz

Nyissa meg a  címet.Érdekes játékmenet

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Alacsony bónusz funkciók

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Epic Industries

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF

Nyerőgépek RTP% 96.00

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.20

Nyerőgépek Maximális tét 80.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 5

Nyerőgépek Nyerővonalak 20

Játéktémák

Kristályok Ázsiai és orientális


Játékfunkciók

Szimbólumcsere Energia gyűjtése További ingyenes pörgetések Véletlen vadak Ingyenes pörgetés szorzó Bónusz szimbólumok Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Meleg és nyugodt grafika a Bonsai Spins

Meleg és nyugodt grafika a Bonsai Spins

Érezd a békét a Bonsai Spins

Bonsai Spins a Epic Industries fejlesztette ki az iGaming-univerzum egy másik nagyon népszerű nevével, a G. Games-szel együttműködve. A Bonsai Spins egy kelet-ázsiai téma és ötlet köré épül, különös tekintettel a japánra, és egy kulturális túrára visz el az ázsiai országok gyönyörű növényzete és természete körül.

A bonsai fák kis méretének okát nem igazán tudjuk megmondani, de azt biztosan, hogy egy elemekkel és bonsai fákkal teli utazásra visz el.

Az ázsiai kultúra mindig is lenyűgözte az embereket szerte a világon, és ez igazán érdekes és titokzatos. Rengeteg fantáziaelem kapcsolódik hozzá, és mi egyszerűen nem tudjuk abbahagyni a csodálatát. Ez az ázsiai kultúra iránti szeretet számos japán és ázsiai témájú online nyerőgép létrehozását eredményezte, és a Bonsai Spins csak egy ezek közül.

Ez a magával ragadó téma különböző grafikákat és látványvilágot ihletett, és az ázsiai érintést láthatod a szimbólumokban, a háttérben és az animációkban. Még a különböző speciális funkciókat és bónuszokat is az általános téma ihlette, és nem fogod abbahagyni a játékban létrehozott különböző részletek csodálását.

Mivel az egész nyerőgép a bonsai fák köré épül, a játékban a bonsai szimbólum a legfontosabb, amely scatterként működik. A japán témát kiegészítve a Fuji hegy a vad szimbólum, amely segít a játék során.

A Bonsai Spins oldalon különleges ingyenes pörgetések, frissítő szimbólumok és szorzók teszik izgalmassá a játékot. Különösen az ingyenes pörgetések köre nagyon kifizetődő, ahol pörgetésenként akár 1250-szeres azonnali nyereményt is nyerhetsz.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Zen ihlette látványvilág Bonsai Spins

Bonsai Spins' látványvilága az egyik legjobb, amit manapság a videojátékokban látni lehet. A fejlesztők a Epic Industries egy igazi vizuális csemegét hoztak létre számunkra.

Minden természetesnek és megnyugtatónak tűnik. Az 5 tárcsából és 5 sorból álló játékrács úgy néz ki, mintha fakeretből faragták volna ki. A háttérben egy gyönyörű vidéki tájképet láthatunk, amelynek közepét egy gyönyörű bonsai fa tölti ki.

Mivel a Bonsai Spins egy japán témájú szerencsejáték-gép, a képszimbólumok a japán kultúrára épülnek. A tárcsákon a hatalmas Fudzsi-hegyet, egy klasszikus japán templomot és apró cseresznyevirág virágokat találsz. A normál, alacsony kifizetésű szimbólumokat a J, Q, K és A kártyaszimbólumok jelölik.

Miközben fogadsz, a háttérben folyamatosan dallamos hangsáv szól, amely segít ellazulni, és igazán megnyugtat. A hang- és videóelemek tökéletesen szinkronizálódnak egymással, és egy nagyon élvezetes fogadási gépet biztosítanak számodra.

Különleges arany témájú bónusz körök Bonsai Spins

Különleges arany témájú bónusz körök Bonsai Spins

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan landolni virágzó nyereményeket

Bonsai Spins nagyon könnyen játszható és kényelmes módon van kialakítva. Csak kövesse a következő lépéseket sorrendben, és máris indulhat:

  1. Kezdje a nyerőgép nyereménytáblázatával, így részletesen megismerheti a különböző kombinációkat, amelyekkel nyereményt érhet el, hogy biztosítsa a kifizetéseket.
  2. Állítsa be a tét összegét , szem előtt tartva a szerencsejáték-stratégiáját és a fogadási egyenlegét. Pörgetésenként 0,20 € és 80 € közötti összeget állíthatsz be, ami elég széles fogadási tartományt jelent.
  3. Most már készen áll a pörgetésre, ha megnyomja a játékképernyő jobb alsó sarkában található gombot. Az automatikus pörgetés funkciót is igénybe veheted, amely magától megpörgeti a tárcsákat.

Csak egy jó internetkapcsolatra van szükséged, és bármikor és bárhol élvezheted ezt az elragadó nyerőgépet. Ez az erős készülékközi funkcionalitás annak a platformnak köszönhető, amelyen a játékot fejlesztették. Epic Industries a HTML5 platformot használja, amely jó teljesítményt és zökkenőmentes működést biztosít a címeiknek.

Arany témájú animációk a speciális fordulók során

Arany témájú animációk a speciális fordulók során

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Különleges bónuszok Bonsai Spins

Egyetlen nyerővonalon a legjövedelmezőbb nyereményt kapod. Többszörös nyeremény esetén az összes nyereményed összeadódik, így több nyerővonalas kombinációk előnyeit élvezheted. A Bonsai Spins játékban akár a tét 1250-szeresét is megnyerheti egyetlen pörgetéssel.

Ez a nagyszerű jackpot a játékban a jutalmazó speciális bónuszok és funkciók miatt érhető el. Az alábbiakban a Bonsai Spins játékban megnyerhető bónuszokat ismertetjük:

A Trail Meter

Ha egy pörgetésen nem érsz el semmilyen kombinációt, az ingyenes pörgetések nyomvonala visszaáll, és visszamész a 0. szintre. Ez az alapjátékban is elérhető, és a nyereményeidet növeli, ha az alapjátékban nyereményt érsz el. A nyeremények segítenek emelni a szintedet a mérőn, a növekvő szintek pedig egyre több és izgalmasabb módosítót jelentenek. A 2, 4 és 6 szintek tárcsamódosító jutalmakat adnak.

Amikor növeled a szinted, az előző szintre vonatkozó előny megszűnik, és a jobb módosítót kapod meg. Ha egy pörgetésen nem érsz el semmilyen kombinációt, az ingyenes pörgetések útvonala visszaáll, és visszatérsz a 0. szintre. A legfelső szinten, azaz a 6. szinten a nyereménymutató 1 helyett 2 haszontalan pörgetés után visszaáll.

Scatter szimbólumok

A klasszikus scatter funkció a Bonsai Spins oldalon érhető el, ahol a szimbólumot a bonsai fa jelöli. Ezek akkor váltják ki az ingyenes pörgetések körét, ha 3 darabot érünk el belőlük az 1., 3. és 5. tárcsán.

Ingyenes pörgetések

Az ingyenes pörgetéseket a Bonsai Spins oldalon legalább 3 Bonsai fa szimbólum landolásával indíthatja el. A 3 scatter landolásáért 5 ingyenes pörgetést kapsz. Minél több a scatterek száma, annál több ingyenes pörgetést kap.

A rács néhány meghatározott helye kiemelt lesz, és ha ezeken a helyeken a legjobban fizető szimbólumokat érsz el, további ingyenes pörgetéseket kapsz.

Az ingyenes pörgetések fordulójában egy speciális szorzó is lesz, amely a bónuszon keresztül minden szintemelkedésnél megnő. Ez akár a 10x-szeresére is emelkedhet.

Néhány ingyenes pörgetés megnyerése a Bonsai Spins

Néhány ingyenes pörgetés megnyerése a Bonsai Spins

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Volatilitás és RTP - Ismerje meg a bonsai fák titkait

Bonsai Spins 96%-os RTP-vel rendelkezik, ami a többi nyerőgép átlagos hozamát figyelembe véve tisztességesnek mondható. Ez azt jelenti, hogy egy hosszú fogadási szekció után a tét összegének körülbelül 96%-át kaphatja vissza.

A nyerőgép volatilitása 6,3/10-es értékelést kapott a Epic Industries weboldalon.

Bonsai Spins nagyon jó győzelmi potenciállal rendelkezik

Bonsai Spins nagyon jó győzelmi potenciállal rendelkezik

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A Bonsai Spins végső ítélete - ismerje meg a bonsai fák titkait

Béke és nyugalom az az érzés, amit a szerencsejátékok során a Bonsai Spins oldalon fogsz érezni.

A japán kultúra buja zöld környezetére és nyugalmára alapozva a Bonsai Spins egy új és friss kiegészítő az iGaming világában, és erős nevet szerzett magának. Bonsai Spins témája a bonsai fák és a művészet. Az általános természeti téma befolyásolja a játék látványvilágát.

A Bonsai Spins játékmenete ugyanolyan jó, mint a látványvilága. Számos különleges funkció és bónusz található benne, amelyek számos esélyt adnak a jutalomkombinációk landolására. Különösen az ingyenes pörgetések körét találod majd nagyon szórakoztatónak, mivel egy különleges kiemelő mechanizmussal rendelkezik.

Összességében imádtuk a nyerőgépet, miközben itt a BETO.com-on teszteltük. Mindenképpen érdemes kipróbálnod. Itt a BETO.com-on ingyenesen kipróbálhatod a játékgépet a véleményező oldal tetején.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Gyakran ismételt kérdések - Bonsai Spins

Mi a legjobb kifizetés, amit a Bonsai Spins oldalon landolhatok? Arrow Arrow

A nyerőgépen maximum 1250-szeres nyereményt nyerhetsz, miközben fogadsz, ami elég jónak mondható. A jackpot összegét a bónusz ingyenes pörgetések körén keresztül érheted el, ezért jobb, ha odafigyelsz a scatter szimbólumokra.

Mi a Bonsai Spins' RTP és volatilitás? Arrow Arrow

Bonsai Spins 96%-os átlagos megtérülési százalékkal rendelkezik, ami meglehetősen kielégítő.

Van ingyenes pörgetések bónusz a Bonsai Spins oldalon? Arrow Arrow

Természetesen a Bonsai Spins oldalon is van ingyenes pörgetési kör, csakúgy, mint a legtöbb más nyerőgépen. Az ingyenes pörgetések köre akkor indul el, ha legalább 3 bonsai fa szimbólum jelenik meg a rácson.

Vannak más bónusz funkciók is a Bonsai Spins oldalon? Arrow Arrow

Igen, a szokásos ingyenes pörgetések és a scatter szimbólumok mellett egy egyedülálló Trail Meter speciális funkciót is kapunk.

Játszhatok ingyen a Bonsai Spins oldalon? Arrow Arrow

Fontos, hogy biztonságosan próbálj ki egy játékot ingyen, mielőtt valódi pénzt tennél rá. A nyerőgép ingyenes demó verzióját itt találod a BETO.com oldalon, mindenképpen próbáld ki.