MENÜ

True Grit Redemption Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

True Grit Redemption
Kattints ide a játékhoz

True Grit Redemption által Nolimit City

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

True Grit Redemption vélemény

True Grit Redemption

Légy tanúja annak, ahogy egy cowboy csapat megpróbálja csillapítani igazságszomját a True Grit Redemption nyerőgépben a Nolimit City. Tapasztalj meg néhány új funkciót és néhány ikonikus funkciót, amelyekről a Nolimit City ismert ebben a nyerőgépben. A játék 6 tárcsával és egyedi elrendezéssel rendelkezik, amelyet hamarosan felfedezünk. A funkciók az xNudge Wild, xWays, Wild Transform, Torture Spins és még sok más. Biztos lehetsz benne, hogy mindig lesz mit várnod, miközben ezzel a nyerőgéppel játszol.

Ebben a True Grit Redemption nyerőgép értékelésben elmagyarázzuk, hogy miért érdemes ezt a nyerőgépet felvenni a rendszeresen játszott nyerőgépek gyűjteményébe.


Megjelenés: 21.12.2021
Volatilitás
Max nyeremény: X20220

Írta: Julius De Vries | Az értékelés utolsó frissítése: 22 December 2023 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Julius de Vries áttekinti a kaszinóbónuszokat és feltételeket a BETO™ -on, így olvasóink nem fognak belesétálni a szélhámos üzemeltetők csapdájába. Ő is hitelesített játékszakértő. Névjegy Julius De Vries

Slot Machine Funkciók

Bónusz vásárlás

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Népszerűség

Frissesség

RTP %

Jackpotok

Nyerővonalak

Izgalom

Előnyök

Maximális nyeremény a tét 20,220-szorosa

xWays, xNudge Wild és Infectious xWays

Ingyenes pörgetések feloldott pozíciókkal és magasabb nyerési lehetőségekkel

Magasabb RTP a bónuszok vásárlásához

Azonnali pénzdíjak

Hátrányok

Magas volatilitás

Slotokkal kapcsolatos tények

Szolgáltató Nolimit City

Volatilitás

RTP% 94.04

Játéktípus Nyerőgépek

Jackpot Nem


Cuccos részletek

Minimum tét 0.20

Maximális tét 100.00

Görgők 6

Sorok 4

Játékfunkciók

Vásárlás funkció Szimbólumcsere Zuhogó/lavina nyeremények Ragadós vadak RTP tartomány Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Karakterek

Cowboyok


A True Grit Redemption nyerőgép ingyenes pörgetései során minden pozíció feloldódik.

A True Grit Redemption nyerőgép ingyenes pörgetései során minden pozíció feloldódik.

Üdvözöljük a True Grit Redemption online nyerőgépen!

A True Grit Redemption nyerőgép, mint sok más Nolimit City demo nyerőgép, egy sötét és veszélyes nyerőgép. Ez a nyerőgép a bosszúvágyról szól, és ebben a küldetésben rengeteg akció van. A régi stílus visszarepít az időben, de biztosíthatjuk, hogy a funkciók a legújabbak.

Észre fogod venni, hogy ez a nyerőgép 6 tárcsával rendelkezik, de a tárcsák néhány pozíciója az elején le van zárva. A zárolt pozíciókat a scatterek landolásával lehet feloldani, és az ingyenes pörgetések során lehet őket teljesen feloldani. Láthatsz még egy felső és egy alsó tárcsát is, amelyeken még izgalmasabb szimbólumok találhatók.

Anyerőgép funkcióinak listája hosszú, de a fő funkciók a következők: Free Spins, xWays, Reel Split, Transform 'Em', xNudge Wild, Infectious xWays és Grit Girl. Hamarosan az összes funkciót közérthetően elmagyarázzuk, úgyhogy olvass tovább.

Videó: True Grit Redemption Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

A True Grit Redemption video nyerőgép játékmenete

VISSZA A TARTALOMHOZ

Vadnyugati téma és kiváló minőségű grafika

Téma és tervezés

Mint egy tipikus Nolimit City nyerőgép, a téma kemény és sötét. Ez a fejlesztő mindig is szeretett olyan nyerőgépeket készíteni, amelyek kiemelkednek a többi közül, és igazán nagyszerűek, ha brutális és komor témákról van szó.

A félelmetes történet ebben a nyerőgépben egy lányról szól, akit megkínoznak és végül meghal. Végül egy csapat alakul, hogy levadásszák a lány gyilkosát, és igazságszolgáltatás elé állítsák. Tetszik, ahogy a funkciók nevein és a képeken keresztül mesélik el a történetet.

A havas háttér néhány fával és egy figyelmeztető táblával tökéletes környezetet biztosít ennek a nyerőgépnek. Az intenzív hangsáv fenntartja a feszültséget, és jól illik a nyerőgéphez.

Szimbólumok

A balról jobbra szomszédos tárcsákon 3 vagy több egyforma szimbólum landolása elegendő a nyereményhez. A legjobban fizető szimbólumok a különböző karakter szimbólumok, amelyek a tét 0,85x-1,75x-szeresét fizetik ki, ha egy hatos nyerő kombinációt ér el.

Az alacsonyan fizető szimbólumok a kártyaszimbólumok, amelyek a tét 0,20x-0,75x-szeresét fizetik a hat-az-egy-fajta nyerő kombinációkért.

A scatter szimbólum egy S betűvel írt szimbólum. Vannak különböző más szimbólumok is, mint például az xWays, amelyeket később a bónuszoknál már tárgyaltunk.

4 scatter aktiválja a Dead Spins bónusz kört

4 scatter aktiválja a Dead Spins bónusz kört

VISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani a True Grit Redemption nyerőgépet

A következő lépésekkel játszhatsz ezen a nyerőgépen:

 • Látogasson el az egyik online kaszinóba, amelyik tetszik Önnek.
 • Keresse meg ezt a nyerőgépet, és indítsa el a játékot.
 • Állítsd be a tétet az érme gombra kattintva. Ezt 0,20 € és 100 € között állíthatod be.
 • Nézd meg a nyereménytáblázatot és a beállításokat, hogy minden részletet megtudj.
 • Végül kattintson a pörgetés gombra a játék megkezdéséhez.
 • Használhatja az automatikus lejátszás opciót is.

Ez a nyerőgép minden pörgetésnél különböző számú nyerési lehetőséget kínál. Számos olyan funkcióval rendelkezik, mint az ingyenes pörgetések és az azonnali készpénzes jutalmak, amelyeket élvezni fogsz.

A Dead Spins minden pozíciót felold, és a legmagasabb nyerési lehetőségeket kínálja.

A Dead Spins minden pozíciót felold, és a legmagasabb nyerési lehetőségeket kínálja.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Ragyogó bónusz funkciók

A felső tárcsán csak karakter szimbólumok vagy vad szimbólumok találhatók. A fő tárcsákon csak a normál szimbólumok, a vad szimbólumok, a scatterek és a Grit Girl szimbólumok jelenhetnek meg. A zárolt területek átlósan nyílnak meg a Scatterek landolása után, az alábbiak szerint:

 1. Egy Scatter szimbólum: Feloldja az első négy pozíciót
 2. Második Scatter szimbólum: Feloldja a következő három pozíciót
 3. Harmadik Scatter szimbólum: Feloldja a következő két pozíciót
 4. Negyedik scatter szimbólum: Feloldja az utolsó pozíciót

Az alsó tárcsán csak karakteres és speciális szimbólumok szerepelhetnek. Az alsó, jobb szélső pozícióban egy zárolt Sticky Wild Multiplier lesz.

Wild Transform funkció

Ha a felső tárcsa alatt lévő szimbólum megegyezik az ugyanazon a tárcsán lévő szimbólummal, mindkettő Wilddá alakul át.

xNudge Wild funkció

Az xNudge Wild csak az alsó tárcsapozíciókban landol, és mindig addig lökdösődik, amíg teljesen egymásra rakott Wild szimbólummá nem válik. Továbbá, a Wild szorzója minden egyes nudge esetén 1-gyel nő, és a Wild fölé történő nudge szintén 1-gyel növeli a Wild szorzót.

Ha az xNudge Wild szimbólum nem vesz részt a nyereményben, visszahúzódik az eredeti pozíciójába, majd a következő kaszkádban teljesen láthatóvá válik.

xWays és fertőző xWays

AzxWays szimbólumok a felső tárcsa kivételével mindenhol megjelenhetnek, míg a Fertőző xWays szimbólumok csak az alsó tárcsapozíciókban láthatók. xWays szimbólum 2 vagy 3 egyező szimbólumot fed fel, és növeli a nyerési lehetőségeket. A Infectious xWays szimbólum 2 azonos szimbólumot fedez fel, majd ugyanezeket a szimbólumokat a tárcsák bármelyikén kiterjeszti, és ezzel növeli a nyerési lehetőségeket.

A tárcsák felosztása funkció

AReel Split szimbólum az alsó tárcsán landolhat, és megduplázza a fő tárcsán a felette lévő összes szimbólumot. Ezután eltűnik, és az alsó tárcsa összeomlik, hogy helyet csináljon az új szimbólumoknak. A Reel Split megduplázza a Girt Girl szimbólum nyereményét, de a szimbólum nem osztódik.

Transform 'EM' funkció

Ezek a különleges szimbólumok szintén csak az alsó tárcsákon jelennek meg. A Transform 'em szimbólum az összes azonos típusú szimbólumot ugyanolyan szimbólummá alakítja át. Tehát az összes magasan fizető szimbólumot ugyanolyan magasan fizető szimbólummá, az összes alacsonyan fizető szimbólumot pedig ugyanolyan alacsonyan fizető szimbólummá alakítja át.

A Transform 'em szimbólum szintén ugyanolyan szimbólummá alakul át, és nem befolyásolja a felső tárcsát.

Grit Girl funkció

A Grit Girl szimbólum a fő tárcsán az első négy tárcsán jelenik meg. A játék nyereményt ad, ha három vagy több tárcsán Grit Girl szimbólumot érsz el az alábbiak szerint:

 • Grit Girl szimbólumok három tárcsán : a tét 25-szöröse.
 • Grit Girl szimbólumok négy tárcsán: a tét 500-szorosa.

Még akkor is, ha az alsó tárcsán lévő Sticky Wild zárolva van, a Grit Girl nyereményének értékét a szorzójával megszorozza.

Kínzó pörgetések funkció

3 Scatter szimbólum landolása 8 Torture Spins pörgetést indít el. A Scatter-szimbólumok csak az első négy tárcsán landolhatnak. Ha egy Scatter szimbólumot érint a tárcsafelosztás, akkor minden egyes felosztott rész után további egy ingyenes pörgetést ad. Ez a funkció feloldja az összes korábban zárolt pozíciót, kivéve a Sticky Multiplier Wildot.

Ha egy negyedik Scattert is elhelyez, ez a bónusz a Dead Spins funkcióvá bővül. Amikor a frissítés megtörténik, 2 extra pörgetést és egy extra ingyenes pörgetést kapsz a Reel Split által érintett Scatter minden egyes felhasított részéért.

Dead Spins funkció

Ennek a bónuszkörnek az aktiválásához 4 Scatter-szimbólumra van szükség, és 10 ingyenes pörgetést biztosít. Az osztó szimbólumok által felhasított scatter szimbólumok a felhasított szimbólum minden egyes részéért egy további ingyenes pörgetést adnak.

Ebben a bónuszban minden pozíció feloldódik, és a feloldott pozíciók a bónusz végéig így is maradnak. Ez a bónusz tehát magasabb számú pörgetést és a Sticky Wild szorzóval együtt kínál.

Nolimit bónusz funkció

Ez a funkció közvetlenül az ingyenes pörgetések megvásárlására szolgál. Itt vannak az általa kínált lehetőségek:

 • Torture Spins (96,56% RTP): a tét 69-szerese.
 • Halálos pörgetések (96,91% RTP): a téted 669-szerese.
 • Lucky Draw (96,81% RTP): 80% esély a Torture Spins és 20% esély a Dead Spins kiváltására a téted 189-szereséért.
A Sticky Multiplier Wild minden egyes kaszkádnál 1-gyel növekszik.

A Sticky Multiplier Wild minden egyes kaszkádnál 1-gyel növekszik.

VISSZA A TARTALOMHOZ

RTP, szórás és maximális nyeremény

ATrue Grit Redemption RTP 96,11%. Az RTP az átlagos RTP körül van, de a bónuszok megvásárlásával magasabb hozamot érhet el.

Ez egy nagy volatilitású játék, mint a legtöbb új kaszinójáték a Nolimit City. Azt tanácsoljuk, hogy alacsonyabb tétet tegyen, hogy elkerülje az egyenlege gyors kifogyását.

A maximális nyeremény a téted 20,220-szorosa. A Max Win elég magas ahhoz, hogy bárkit izgalomba hozzon, és a Dead Spins a legjobb esélyed a megnyerésére.

Élvezze a True Grit Redemption nyerőgép sötét történetét erőteljes funkciókkal

Élvezze a True Grit Redemption nyerőgép sötét történetét erőteljes funkciókkal

VISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri a True Grit Redemption online nyerőgép?

ATrue Grit Redemption nyerőgép minden téren teljesít, legyen szó akár az alapjátékról, akár a speciális bónuszokról. Olyan sok funkcióval rendelkezik, hogy még az alapjáték sem tűnik unalmasnak, és mindig van esély a nagy nyeremények sorozatára. Osztott szimbólumok, szorzók, jokerek, kaszkádok, Grit Girl nyeremények, átalakuló szimbólumok és a lezárt tárcsák feloldása csak néhány a funkciók közül, amelyek szórakoztatnak.

Nolimit City az egyik kedvencünk, és ennek legfőbb oka az olyan bónuszok, mint a Dead Spins. A funkció, amely még masszívabbá teszi a hatalmas nyereményeket, a Sticky Multiplier Wild, amely a Dead Spins során bármely nyereményben részt vehet. Emellett a Torture Spins-t könnyedén Dead Spins-szé is fejlesztheted, ha egy extra Scattert érsz el.

A fertőző xWays és az xNudge Wild olyan funkciók, amelyeket más nyerőgépekben is láthattál már, de ezek bevonása igazán sokat segít az alapjátékban. Összességében ez az egyik legjobb nyerőgép a Nolimit City, még akkor is, ha a Max Win nem olyan őrült, mint néhány más nyerőgépük. Érdemes kipróbálni az általunk itt a BETO-nál ajánlott kaszinókban.

VISSZA A TARTALOMHOZ

True Grit Redemption Slot - GYIK

Mennyi a maximális nyeremény a True Grit Redemption online nyerőgépben?

A maximális nyeremény a téted 20,220-szorosa, és a Dead Spins funkció az ideális funkció ennek eléréséhez.

Mekkora a True Grit Redemption nyerőgép RTP-je és volatilitása?

A játék RTP-je 96,11%, de ezt a játék előtt ellenőrizni kell, mivel a kaszinók csökkenthetik. A variancia magas, ami nem probléma, ha figyelembe vesszük a játék által kínált hihetetlen funkciókat.

Vannak ingyenes pörgetések a True Grit Redemption nyerőgépben?

Igen, 3 vagy több Scatter szimbólum landolásával kétféle ingyenes pörgetést nyerhetsz, ahol a zárolt pozíciók feloldódnak, és több nyerési lehetőség áll rendelkezésre. Az egyik ingyenes pörgetés feloldja a Sticky Multiplier Wildot is, amellyel még nagyobb nyereményeket érhet el.

Hogyan működik a Grit Girl funkció a True Grit Redemption videójátékban?

Ha a Grit Girl szimbólum 3 vagy több tárcsán megjelenik, a téted akár 500-szorosát is kifizetheted. A Grit Girl csak az első négy tárcsán jelenik meg, és nyereményét a Sticky Wild szorzója szorozza meg.

Átverés a True Grit Redemption nyerőgép?

Nem, a True Grit Redemption vagy bármely más kaszinójáték a Nolimit City nyerőgépek nem lehet átverés. A Nolimit City nem csak a legjobb hatóságok által engedélyezett, de hibátlan hírnévnek örvend ebben az iparágban. Tehát nem kételkedhetünk semmilyen nyerőgépben, amit ők készítenek.

Lehetséges a True Grit Redemption nyerőgépet ingyen játszani?

Igen, élvezheti az olyan funkciókat, mint a Sticky Wilds, xWays, xNudge Wilds, Free Spins és még sok más, ha ingyenesen játszik a True Grit Redemption nyerőgép demó módjával itt a BETO-nál.