MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Aloha! Cluster Pays Ingyenes Játék

Aloha! Cluster Pays Slot Demo

Aloha! Cluster Pays Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Aloha! Cluster Pays által NetEnt

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Aloha! Cluster Pays vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Aloha! Cluster Pays Demó

NetEnt egy újabb címmel tér vissza a Cluster Pays nyerőgép-sorozatába az Aloha! A vállalat teljesen új és innovatív ötleteket alkalmazott ebben a játékban. A játéknak egyedülállóan megnyugtató és egészséges hangulata van. Elképzelheted magad valahol egy nyugodt szigeten ülve, lágy szellővel a nyakadon, tökéletes környezetet biztosítva ezzel a nyerőgéppel való játékhoz. Olvasson tovább, hogy többet megtudjon ebben a Aloha Cluster Pays nyerőgép értékelésben.


Megjelenés: 25.03.2016
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF
Max nyeremény: X

Írta: Julius De Vries | Az értékelés utolsó frissítése: 12 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Julius de Vries áttekinti a kaszinóbónuszokat és feltételeket a BETO™ -on, így olvasóink nem fognak belesétálni a szélhámos üzemeltetők csapdájába. Ő is hitelesített játékszakértő. Névjegy Julius De Vries

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a címet.Elbűvölő jelenetek

Nyissa meg a címet.Ingyenes pörgetéseket kaphatsz a szimbólumok kisebb értékű csökkenésével.

Nyissa meg a címet.Egy átlagos varianciájú játék során a tétje maximum 2000-szeresét nyerheti meg.

Nyissa meg a címet.A Sticky Win Re-Spins növeli a klasztert

Nyissa meg a címet.Nagy esély a nagy értékű szimbólumokért járó ingyenes pörgetések megnyerésére

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Az ingyenes pörgetéseken kívül nincsenek bónuszjátékok

Bezár A Respins nem gyakran aktiválódik.

Bezár A szorzók ki vannak zárva ebből a játékból.

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató NetEnt

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF

Nyerőgépek RTP% 96.42

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.10

Nyerőgépek Maximális tét 200.00

Nyerőgépek Görgők 6

Nyerőgépek Sorok 5

Játéktémák

Kikapcsolódás


Játékfunkciók

Klaszter fizet Újrapörgetés Ingyenes pörgetések Vad


Gyümölcsös szimbólumok a Aloha! Cluster Pays

Gyümölcsös szimbólumok a Aloha! Cluster Pays

Bevezetés - Aloha! Cluster Pays Online nyerőgép

A NetEnt (Net Entertainment) legújabb online nyerőgépében a nyeremények "klaszterek" létrehozásával jönnek létre. Aloha Cluster Pays A játék néhány további funkcióval is rendelkezik, mint például az újrapörgetések, a szimbólum-zárás és az ingyenes pörgetések.

A Free Spins aktiválásakor az alacsonyabb nyereményt hozó szimbólumok lassan eltűnnek a tárcsákról, és van egy további 20-szoros minimumnyeremény bónuszgarancia is. Ez az online nyerőgép 6 tárcsából, 5 sorból és nulla nyerővonalból áll.

Aloha Cluster Pays az innovatív játékgépek végső keverékét nyújtja, amely egy nyugodt, békés világban játszódik. Ahogy az egy Hawaii-szigeteken játszódó játéktól elvárható, a vizuális megjelenítés egészséges hangulatot áraszt, amely minden játékost elcsábít és magával ragad. A játék hamarosan népszerűségre tesz szert az ingyenes online nyerőgépek világában. Ez a játék mindenféle mobil- és táblagéppel is kompatibilis. Siess tehát, és csatlakozz az Aloha világához!

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Téma és grafika - Hawaii témájú kaszinójáték

A játék nagy vonzereje a funkciók széles skálája, a lenyűgöző látvány és a világ általános érzése. Ez a gyártó már régóta alkalmaz lenyűgöző grafikát a játékaiban. És ezúttal sem vallottak kudarcot.

Ha játszottál a Gonzo's Questtel, akkor ismerős lehet neked Tiki és a gitárja. Ebben a játékban visszatér minden interaktív funkciójával, és még a vulkán is reagál a haladásodra. Minden alkalommal kitör, amikor nyereményt érsz el, vagy egy bónusz- vagy pörgetési kör aktiválódik. A játékban használt szimbólumok szintén hawaii témájúak. A klasszikus nyerőgépes játékokkal ellentétben, amelyekben a szokásos standard játékkártya alacsonyabb értékű szimbólumok vannak, ebben a játékban a szimbólumok között kókuszdió, kagyló, ananász és vadvirágok is szerepelnek.

Az ingyenes pörgetések szimbóluma egy takaros kis postabélyeg, hawaii háttérrel, a magas nyereményű szimbólumok pedig többféle színű tiki maszkokból állnak. Ezek kétszer akkorák, mint a tárcsaszimbólumok, így nagyobb esélyed van a kapcsolódásra. A játékban egyetlen vad szimbólum is van, amelyet egy faragott faháttér jelképez, rajta egy kérdőjellel.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Játékosok kézikönyve a Aloha! Cluster Pays videó nyerőgéphez

A látványvilág egy vulkánból, homokos strandokból és számos pálmafából áll, mindez szépen elrendezve Hawaii tájképében. Így természetesen egy ilyen környezet mellett a játékban használt szimbólumok is hawaii témájúak lesznek. Ezek közé tartoznak a kókuszdió, kagylók, törzsi maszkok, virágok és ananászok.

Aloha Cluster Pays A nyerőgép innovatív játéktervezéssel rendelkezik, ahogy azt már említettük. Ez abból is látszik, hogy ebben a nyerőgépben nincsenek nyerővonalak. NetEnt ezt a játékot a vonalak helyett klaszterekre hajtotta. A régebbi nyerőgépmodellek mechanikusak voltak, és ezért a vonalakra támaszkodtak, és ez az innováció az online nyerőgépben rejlik.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy a nyereményeket ingyen osztogatják. Továbbra is 0,10 eurótól (minimális tét) 200 euróig (maximális tét) kell megtenned a tétet, és pörgetned a tárcsákat, de ezúttal biztos lehetsz benne, hogy soha többé nem fogsz lemaradni egy nyerővonalról sem. A dizájnnak megvannak a maga hibái és erősségei. Ha 3 szimbólumot érsz el egy tárcsán, akkor is egy 9-es halmazt kell találnod a nyerő kombináció létrehozásához.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Gyümölcsös szimbólumok, amelyeket emlékeznie kell

A Aloha! Cluster Pays szabályai egyszerűek. Ha legalább 9 egyforma szimbólumot ér el egy csoportban, akkor fizetést kap. A nyerő klaszterek felső határa ebben a játékban 30 szimbólum. Az alábbiakban a játék nyereményei következnek:

 • Piros Tiki Totem szimbólum: 30 darabból álló csoportosulásért 10 000 érmét kaphatsz.
 • Zöld Tiki Totem szimbólum: 30 darabból álló csoport esetén 5 000 érmét nyerhetsz.
 • Kék Tiki Totem szimbólum: 30 darabból álló csoport esetén 5,000 érmét nyerhetsz.
 • Ananász szimbólum: 30 darabból álló csoporttal 2,000 érmét kaphat.
 • Kókuszdió szimbólum: 30 darabos csoport esetén 2,000 érmét kaphat.
 • Kagyló szimbólum: 30 darabból álló csoport esetén 2,000 érmét kaphat.
 • Virág szimbólum: 30 darabból álló csoport esetén 2,000 érmét kap.
A vulkán kitör, ahogy jól teljesítesz

A vulkán kitör, ahogy jól teljesítesz

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Aloha! Cluster Pays Videó nyerőgép - Bónusz funkciók

Most pedig jöjjön az innovatív játékmenet és az új szabályok bevezetése a Aloha Cluster Pays. Először is, az összes nyerővonal elhagyása és a 6 tárcsás, 5 soros formátum hatalmas számú potenciális nyereményt eredményez. Ezt a szóráshiányt azonban a játékban található Wild szimbólummal orvosoljuk. Ez a Wild szimbólum véletlenszerűen jelenik meg a tárcsákon, és annak a szimbólumnak az alakját veszi fel, amelyik a mellette lévő csoportban a legmagasabb nyereményt kínálja.

A Sticky Win Respins funkció véletlenszerűen aktiválódik, ha nyereményt ér el. Ebben a funkcióban a nyertes szimbólumok a helyükön maradnak, míg az összes többi szimbólum respinál. Nos, ez nem tévesztendő össze a Respin Reels funkcióval, amely olyan játékok része volt, mint a Microgaming címek, mert ebben a funkcióban a meglévő nyereményeid biztonságban vannak, és nincs extra költségbónusz.

A Sticky Win Re-Spins funkció addig tart, amíg az új szimbólumok is ragadósak lesznek, és több egyező szimbólum növeli a klaszter méretét. Egy olyan pörgetés, amely nem növeli a klasztert, leállítja ezt a funkciót, vagy amikor a klaszter elég nagy lesz ahhoz, hogy kitöltse az egész képernyőt, ekkor az adott szimbólum maximális nyereménye jár.

Ahogyan az várható volt, aFree Spins bónusz is része ennek a játéknak. A NetEnt ismét nem mulasztja el, hogy teljesítsen. Ezeket az ingyenes pörgetéseket 3-6 ingyenes pörgetés szimbólum kombinálásával nyerheted meg, ami 9-12 pörgetést eredményez. Ezek újra is kiválthatók. Ráadásul a Symbol Drop funkció hatására a legalacsonyabban fizető szimbólumok leesnek a tárcsákról, így megnő az esélyed a magasan fizető Tiki szimbólumok összekapcsolására, ami hatalmas nyereményeket eredményez.

Szerezd meg a Sticky ingyenes pörgetéseket

Szerezd meg a Sticky ingyenes pörgetéseket

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Aloha! Cluster Pays Slot - Csodálatos ingyenes pörgetések

A Aloha! Cluster Paysingyenes pörgetések elindításához legalább 3 egyidejű Free Spins szimbólumot vagy Scatter szimbólumot kell elhelyeznie a tárcsákon. A 3, 4, 5 és 6 scatter szimbólum landolásáért 9, 10, 11 és 12 ingyenes pörgetés jár. Az alacsony nyereményű szimbólumok a Free Spins során leesnek a tárcsákról, így a végére csak a nagy értékű szimbólumok maradnak meg, amelyeket kijátszhatsz. Ezeket a szimbólumokat nevezzük a 3 totemnek.

A szimbólumok eltávolításának sorrendje a következő.

 • A második pörgetés után minden virágszimbólum eltűnik.
 • Az összes kagyló szimbólum a negyedik pörgetés után kerül eltávolításra.
 • Az összes kókusz szimbólum a hatodik pörgetés után kerül eltávolításra.
 • Az összes ananász szimbólum a nyolcadik pörgetés után kerül eltávolításra.

Így a bónuszpörgetések értékesebbé válnak, és javulnak az esélyeid a nagy nyeremények elérésére. Ha több scattert kapsz a játékban, nem kapsz sokkal több pörgetést. Például 3 scatter landolása egyetlen extra pörgetést eredményez, és így tovább, egészen 6 scatterig, amelyekkel 4 extra pörgetést kapsz. Összesen 60 extra bónuszpörgetést lehet így nyerni az egész funkcióban, és még ha az utolsó ingyenes pörgetésig semmit sem nyersz, akkor is további bónuszpörgetések járnak, amíg nem nyersz valamit.

Mi a maximális nyereményhatár vagy a jackpot?

Aloha! Cluster Pays nem kínál jackpotot, de a megnyerhető nyeremények lenyűgözőek. A nyereményösszeg felső határa a kezdeti téted hatalmas, 2 000-szerese, ami azt jelenti, hogy ha a legmagasabb tétszinten játszol, akkor 500 000 eurót nyerhetsz. Mindez egy ilyen normál varianciájú játéknál figyelemre méltó.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hol játszhatsz Aloha! Cluster Pays online?

Weboldalunkon található egy lista azokról a kaszinóoldalakról, amelyek lehetővé teszik, hogy valódi pénzt tegyen fel a játékban. Azoknak a játékosoknak pedig, akik nem szeretnek valódi készpénzzel játszani, itt a BETO-nál egy ingyenes demó is elérhető: Játsszon ingyen a Aloha! Cluster Pays oldalon.

NetEnt minden szükséges munkát elvégzett annak érdekében, hogy a játék minden támogatott eszközön, azaz tableten, mobilon stb. jól működjön. Ráadásul a játék ugyanolyan látványosan néz ki Androidon és iPhone-on vagy iPaden is. Tehát nem fogsz semmilyen hibát tapasztalni a játékban, függetlenül attól, hogy milyen eszközön játszol.

Szerezd meg a gyümölcsöket a tárcsán, és nyerj nagyot!

Szerezd meg a gyümölcsöket a tárcsán, és nyerj nagyot!

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Aloha! Cluster Pays Nyerőgép - Egy általános áttekintés

A Aloha! Cluster Pays online nyerőgép népszerűsége és értékelése a megjelenésekor számos fejlesztőt arra késztetett, hogy ellopják a dizájnt, és elkészítsék a saját másolt verziójukat. A Sticky Re-Spins funkció és a klaszter motor kombinációja izgalmas játékdinamikát eredményez. Ráadásul az ingyenes pörgetések bónusz funkció lehetőséget kínál arra, hogy kiteljesítsük nyerési lehetőségeinket ebben az online nyerőgépben. Szeretnél nyereményeket nyerni az ünnepi szezon jegyében?

Aloha! Cluster Pays gazdag dobhangzású soundtracket használ, hogy a játékban maradjon, és teljes ünnepi hangulatot generáljon. Ha mindezt hozzáadod a lenyűgöző látványvilághoz és az érdekes játékmenethez, a játékkal kapcsolatos élményed garantáltan szórakoztató lesz.

De ne vessz el teljesen a látványban. Ne feledd, hogy csak akkor nyerhetsz, ha 9 szimbólumot gyűjtesz össze. Nagyon tetszett nekünk ennek a játéknak a grafikája. A hawaii téma rögtön beindítja a játékot, a hangsáv pedig kiegészíti az egészséges hangulatot. Ráadásul a játék fantasztikus funkciói lehetővé teszik, hogy hatalmas összegeket nyerj.

A játék tele van olyan izgalmas dolgokkal, mint a fürtöket növelő Sticky Win Respins funkció, és az ingyenes pörgetések során a magas nyereményt hozó szimbólumokból nagy fürtöket lehet alkotni. A klaszterek a helyettesítő szimbólumok segítségével is kialakíthatók. Végül pedig akár 60 ingyenes pörgetés is nyerhető a Free Spins funkcióval. Mi másra van szükséged, hogy kipróbáld ezt a játékot?

Próbálja ki az ingyenes Aloha Cluster Pays nyerőgép demóját itt a BETO-nál, vagy tegyen minimális befizetést, és játsszon valódi pénzzel az általunk ajánlott online kaszinókban. Több száz ingyenes játékunk van, úgyhogy mindenképpen nézd meg őket.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Aloha! Cluster Pays Slot - GYIK

Milyen RTP-t kínál a Aloha! Cluster Pays nyerőgép? Arrow Arrow

Aloha Cluster Pays Az RTP 96,50%, ami szintén megtalálható az összes jó NetEnt népszerű nyerőgépen.

Van felső határa a nyereményeknek? Arrow Arrow

Az ingyenes pörgetések és a magasan fizető szimbólumok a teljes tét 2000-szeresének maximális nyereményét kínálják.

A Aloha! Cluster Pays ingyenesen játszható mobileszközökön? Arrow Arrow

Nem számít, hogy melyik eszközön játszol a játékkal, a demó módot ingyenesen játszhatod, mielőtt a pénzes módra lépnél.

Mi a Aloha! Cluster Pays videó nyerőgép témája? Arrow Arrow

A játék hawaii szigeti megjelenésű, tiki maszkokat és trópusi gyümölcsöket tartalmaz.

Az új játékosok könnyen be tudnak illeszkedni a játékba? Arrow Arrow

A játéknak egészséges hangulata van, és a variancia alacsony. Ez rendkívül alacsony kockázatúvá teszi, és ezért tökéletes az új játékosok számára.

Ki a Aloha! Cluster Pays kaszinójáték szolgáltatója? Arrow Arrow

Ezt az online kaszinó játékot a NetEnt hozta létre.