MENÜ
Keresés
MÁJUS 2024

Játék szolgáltatók Ingyenes Barcrest Online Nyerőgépek és Kaszinó Játékok (2024)

Játék szolgáltatók Barcrest - Játékszolgáltató áttekintése

Barcrest

Barcrest az egyik legtapasztaltabb játéktervező stúdió az online játékok világában. Az 1960-as évek elején indult, tehát körülbelül 60 éves. Amikor indult, még nem volt semmi olyan, mint az online játék; a Barcrest akkoriban fizikai nyerőgépeket készített. Annyira híres volt; hogy az Egyesült Királyságban a legtöbb nyerőgépet ők készítették.

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 08 December 2023 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

Bevezetés - Barcrest

Rainbow Riches Midnight Magic a Barcrest weboldalról, amelynek funkciói között szerepel egy Super Dial Bonus

Rainbow Riches Midnight Magic a Barcrest weboldalról, amelynek funkciói között szerepel egy Super Dial Bonus

Sok játékfejlesztő már nagyon régóta van jelen az iparágban; a Barcrest egyértelműen közéjük tartozik. A Barcrest egy online játékfejlesztő, amely az 1960-as években kezdte meg működését. A múltban, amikor ez a stúdió elkezdte a munkáját, még nem volt online szerencsejáték; mindenki fizikai kaszinókban játszott. Abban az időben a Barcrest megmászta a sikerlétrát; a legjobb kaszinójáték-fejlesztők közé tartozott.

1998-ban a Barcrest -t az iparági óriás IGT vette át. Majd 2011-ben az iGaming világ egy másik nagy szereplője, a SG Gaming vásárolta meg. Az online szerencsejátékok és az online kaszinójátékok térhódítása után ez a stúdió kezdett el játékokat fejleszteni online platformokra. Ez a stúdió saját neve alatt készítette új játékait, és az elmúlt évtizedben nagy népszerűségre tett szert. A stúdió saját neve alatt fejlesztette ki első online nyerőgépét, amely a Monopoly Big Event nevet kapta. Ezt a Monopoly Big Event nyerőgépet a Hasbro partnerségével fejlesztették ki, és ez volt az első online nyerőgép a Rainbow Riches sorozat első nyerőgépe ettől a stúdiótól.

Az innováció mindig is lényeges tényező volt a Barcrest számára; mindig is innovatív funkciókkal és bónuszokkal egészíti ki online játékait. Ezek a bónuszok és különleges funkciók a fő oka a Barcrest népszerűségének és hírnevének. Ez a nyerőgép-fejlesztő volt az első olyan játékfejlesztő, aki lebilincselő online nyerőgépeket készített társasjátékos elrendezésben. Szintén ez a szolgáltató volt az, aki az elavult 3 tárcsás nyerőgépeket az Egyesült Királyságban izgalmas 5 tárcsás nyerőgépes játékokkal váltotta fel.

Barcrest kifejlesztett egy speciális mechanizmust az online játékaikhoz, amelyet "high roller"-nek neveztek el. Ez a különleges funkció lehetővé tette, hogy magasabb értékekkel és tétszintekkel rendelkező nyerőgép-pörgetések alacsony számát válasszuk. Ha a high roller pörgetéseket választja, akkor különböző egyéb speciális bónuszokat is felold, például feloldott funkciókat és jobb kifizetéseket. Az Ooh Aah Dracula online nyerőgépben például használhatod az "újra próbáld meg" ingyenes pörgetéseket, ha úgy érzed, hogy nem kapsz megfelelő nyereményt. Így jobb nyereményeket kaphatsz, és a játék izgalmasabbá és elektromosabbá válik.

Videó: Ingyenes Barcrest Online Nyerőgépek és Kaszinó Játékok (2024)

Játsszon most

Monopoly Bring the House Down - bónusz funkciókkal megtöltve a Barcrest

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Játék kiválasztása Barcrest

Barcrest minden erőforrását a nyerőgépek fejlesztésére összpontosította. Ez a stúdió még azután sem felejtette el, honnan indult, hogy nagy névvé vált az online szerencsejáték-univerzumban. Még mindig készít földi, fizikai nyerőgépeket a játékosok szórakoztatására. SG A Gaming a Barcrest weboldalon külön szekciót hozott létre kizárólag a fizikai nyerőgépeinek.

Tehát, ha rendszeresen látogatsz offline kaszinókat, biztosan játszottál már a Barcrest's nyerőgép címei közül néhányat; ikonikus Rainbow Riches nyerőgépei szuperhíresek. Barcrest nyerőgépek a legtöbb offline kaszinóban elérhetők. A Rainbow Riches sorozatban ez a stúdió körülbelül 10 különböző nyerőgépet fejlesztett ki. Ezek a nyerőgépek mindegyike hasonló tematikus grafikai elemekkel rendelkezik, hogy kapcsolatot teremtsen közöttük. A mechanikában azonban mindegyik nagyon különbözik. Ezeknek a népszerű játékoknak saját speciális funkcióik, saját struktúrájuk és saját nyerővonalaik vannak.

Rainbow Riches Nyerőgépek

Az olyan eredeti címeknél, mint a Rainbow Riches Reels of Gold és a Rainbow Riches Colossal Reels, az 5 tárcsás és 20 nyerővonalas nyerőgépek izgalmas szerkezetét élvezheti. Ha valami még izgalmasabbra vágyik, akkor kipörgethet néhány pörgetést a Megaways sorozat nyerőgépein. Például a Rainbow Riches Megaways Slot a Barcrest Megaways cím, széles körű nyerővonalakkal rendelkezik, és szuper bőkezű kifizetéseket érhet el. A Megaways videó nyerőgépek esetében ez a stúdió együttműködött a Big Time Gaming. A fantasztikus nyerőgépek létrehozásához annak motorját és mechanikáját használta fel, amelyek 117 460 különböző nyerési lehetőséget biztosítanak.

Klasszikus nyerőgépes játékok

Ha úgy érzi, hogy ezek a Megaways nyerőgépek túl bonyolultak az Ön számára, ne aggódjon. Ez a fejlesztő egy sor egyszerű és klasszikus nyerőgépes játékot is létrehozott a hozzád hasonló játékosok számára. Ezeket a játékokat, mint például a 7s to Burn és a 7s on Fire, a klasszikus félkarú banditák ihlették. Ezek a játékok egyszerű mechanikával rendelkeznek, és a grafikájuk gyümölcsalapú, ahogyan korábban is volt.

Minőség a mennyiség felett

Ez a stúdió szakértő iGaming-fejlesztőként szerzett hírnevet. Játékai minden szempontból tökéletesek; nagyszerű statisztikákkal rendelkeznek, hibátlanul működnek, a mechanikájuk megfelelően megtervezett, és csábító grafikával rendelkeznek. Ez a fejlesztő megérti, hogy elengedhetetlen, hogy 100%-ot tegyen bele a legjobb nyerőgépek fejlesztésébe; ezért inkább egy maroknyi kivételes Barcrest nyerőgépet készítenek, mint sok haszontalan játékot.

Rainbow Riches - Pörgesd meg és váltsd be a jackpotot vagy az aranyat az ír kobolddal!

Rainbow Riches - Pörgesd meg és váltsd be a jackpotot vagy az aranyat az ír kobolddal!

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Népszerű Barcrest slots

Összesen több mint 70 különböző cím található a fejlesztő játékportfóliójában. Játékválasztéka az egyik legkifinomultabb az iparágban; ez a stúdió nagyon részletes és lenyűgöző címeket fejlesztett ki az online játékuniverzumban. Ezek a játékok olyan érzést keltenek benned, mintha egy valódi fizikai kaszinóban játszanál.

A legtöbb Barcrest nyerőgépet teljesen optimalizálták mobileszközökre, így most már útközben is élvezheted kedvenc nyerőgépeidet.

A legnépszerűbb Barcrest nyerőgépek a Rainbow Riches sorozatból és a Monopoly sorozatból származnak. Híres önálló címeik: Action Bank Plus, Ooh Aah Dracula, Legend of the Pharaohs, Monty's Millions, Merry Money és Beetlejuice Megaways. Mindegyik játék szuper szórakoztató, és mindenképpen megéri az idődet. Sajnos nem kínálnak progresszív jackpotokkal rendelkező nyerőgépeket.

Azösszes ingyenes Barcrest nyerőgép demóként elérhető itt a BETO-nál, így nyugodtan próbáld ki őket.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A stúdió története

A Barcrest története az 1960-as évekre nyúlik vissza, és a kezdetekkor fizikai nyerőgépeket gyártott a klasszikus, téglaépítésű kaszinók számára. Néhány évtizeden keresztül a Barcrest így működött; és az offline szerencsejáték-szektorban fejlődött és virágzott. Majd 1998-ban az International Game Technology (IGT) vette át. Ez a két cég keményen dolgozott, és ez segített a IGT tevékenységének a világ különböző sarkaiban való kiterjesztésében. Ezeknek a vállalatoknak változatos portfóliójuk volt; szárazföldi és online kaszinók számára egyaránt készítettek játékokat. Idővel és kemény munkával együttműködésük egész Európában a legjobbá vált.

Egy idő után, 2011-ben a Barcrest a Scientific Games tulajdonába került, amely 50 millió dollárért megvásárolta a Barcrest Gaminget a IGT cégtől. Ezt követően olyan cégekkel dolgoztak együtt, mint a Global Draw és a Games Media. Ezek a cégek a Barcrest Gaming testvérvállalatai, és együttműködésükkel nagyon innovatív és funkciógazdag játékokat fejlesztettek ki.

Olyan különleges funkciókat és bónuszjátékokat kapunk, mint az ingyenes pörgetések a játékokon, stacked wildok, bónusz szimbólumok, vad szimbólumok, kaszkádos tárcsák, respin bónusz kör és még sok más bónusz funkció a népszerű nyerőgépekben. Ezeknek a játékoknak a témái is nagyon magával ragadóak; különböző témákat kaphatsz részletes elemekkel és tematikus hangsávokkal. Ennek a nyerőgép-fejlesztőnek a legnépszerűbb témái a koboldok és az olimpiai játékok.

Barcrest Klasszikus nyerőgépeket, valamint fejlett, modern videónyerőgépeket készít. Ha a modern, sok funkcióval és intenzív grafikával rendelkező nyerőgépek kedvelője vagy, akkor választhatsz egy játékot a video slot kínálatából. Másrészt, ha a józan és minimalista nyerőgépekért rajong, választhat egy játékot a klasszikus nyerőgépeik közül, amelyek alapvető mechanikával és régimódi témákkal rendelkeznek.

Monopoly Bring the House Down - bónuszok, ingyenes pörgetések és játékmenet-akciók egész tárházát élheted át

Monopoly Bring the House Down - bónuszok, ingyenes pörgetések és játékmenet-akciók egész tárházát élheted át

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Szerencsejáték-engedély és RTP

Szerencsejáték-engedély

A SG Gaming alatt működő Barcrest megkapta az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága által kiadott játékengedélyt. Ez a legtekintélyesebb szerencsejáték-hatóság az iparágban, és biztonságban érezheti magát a stúdió nyerőgépeit illetően. A fejlesztő minden játéka biztonságos és megbízható, és nincs esélye semmilyen csalásnak vagy csalásnak.

RTP

Sok Barcrest nyerőgép átlagos RTP-százaléka 94% és 96% között mozog, ami elég nagyvonalú. A szokásos RTP mellett néhány nyerőgépük rendelkezik egy speciális Big Bet funkcióval is, amely lehetővé teszi, hogy magas tétekért bónusz funkciókat kapjon. Ez a funkció nagyban növeli az RTP-t és a nyerési esélyeket. Ezzel a funkcióval az RTP akár 99%-ra is emelkedhet, ami egyszerűen hihetetlen.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A Barcrest általános véleménye

Barcrest hosszú és kitüntetett, mintegy 60 éves múltra tekint vissza az iparágban. Barcrest egy offline nyerőgép-fejlesztőként indult, amelyet később felvásárolt a szerencsejáték-legenda IGT. A IGT -val való együttműködése a következő évtizedekben nevet és hírnevet adott ennek a fejlesztőnek az iparágban. Együttműködésük során számos nyerőgépet készítettek, és ők voltak az elsődleges nyerőgépfejlesztők Európában. Majd 2011-ben ezt a stúdiót a SG Gaming vásárolta meg körülbelül 50 millió dollárért.

Barcrest majd elkezdett online nyerőgépes játékokat fejleszteni néhány testvércéggel, mint a Global Draw és a Games Media. Az elmúlt években számos izgalmas és szórakoztató játékot fejlesztett ki. Ez a stúdió maximalista az iparágban; játékai nagyon magas színvonalúak és tele vannak különleges funkciókkal. Ezeket a játékokat különböző eszközökön játszhatod, és ezek 15 különböző nyelven érhetőek el.

Ez a stúdió kemény versenyt jelent más nyerőgép-szoftverházaknak, és a Monopoly nyerőgépek és a Rainbow Riches nyerőgépek sorozata legendás.

Az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága engedélyezte a Barcrest, így nem kell aggódnia a játékok hitelessége és megbízhatósága miatt. Ha szeretne valódi pénzért játszani a Barcrest nyerőgépekkel online és készpénzes nyereményeket nyerni, csatlakozzon az általunk ajánlott online kaszinók bármelyikéhez itt a BETO-nál. Az általunk ajánlott kaszinók nagyvonalú befizetési bónuszokat adnak, mint például bónusz pénzt, hogy élvezhesse kedvenc játékait.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Gyakran ismételt kérdések - Barcrest

Mi a legjobb a Bacrest játékokban? Arrow Arrow

A legjobb dolog a Barcrest ikonikus nyerőgépeiben az, hogy széles választékot kínálnak. A klasszikus és modern kategóriájú nyerőgépek között is rengeteg lehetőséget kapunk.

Megbízhatóak és tisztességesek a Barcrest nyerőgépes játékok? Arrow Arrow

Igen, a Barcrest nyerőgépek nagyon igazak és tisztességesek, az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága engedélyezte a játékstúdiót, és nem kell aggódnia a nyerőgépeik hitelessége miatt.

Mennyi a Barcrest játékok átlagos RTP-je? Arrow Arrow

A Barcrest nyerőgépek átlagos RTP-je 94% és 96% között mozog, ami tisztességesnek mondható. Néhány játékukban azonban speciális Big Bet funkciót kapunk; ez a funkció növeli a tét szintjét, de magasabb RTP-t és jobb nyerési esélyeket biztosít. Ez a speciális funkció egyes játékok RTP-jét hihetetlenül magasra, 99%-ra növelheti.

Ki a Barcrest Gaming jelenlegi tulajdonosa? Arrow Arrow

A Scientific Games jelenleg a Barcrest Gaming tulajdonosa, amely 2011-ben vásárolta meg.

Játszhatok ingyen a Barcrest játékokkal? Arrow Arrow

Igen, a stúdió legtöbb ingyenes játékának demó üzemmódja elérhető. Ezek az ingyenes nyerőgépek mindegyike elérhető itt a BETO-nál.