MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Rainbow Riches Midnight Magic Ingyenes Játék

Rainbow Riches Midnight Magic Slot Demo

Rainbow Riches Midnight Magic Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Rainbow Riches Midnight Magic által Barcrest

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Rainbow Riches Midnight Magic vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Rainbow Riches Midnight Magic Demó

A Rainbow Riches sorozat az egyik legnépszerűbb iGaming kollekció a Barcrest - SG Digital, ésRainbow Riches Midnight Magic a legújabb rész.

Lépj be egy varázslatos világba ebben az új Rainbow Riches játékban, és kövesd a szerencsés koboldot. Találj különböző kincseket és gazdagságokat a természetfeletti utazás során, és nyerj akár a téted összegének 1000-szeresét elérő nyereményeket. Indítsd el az ingyenes pörgetések körét, és használd ki a szuper tárcsabónuszt.

Erről a csodálatos iGaming címről bővebben olvashatsz az értékelésben előre.


Megjelenés: 06.12.2020
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás OFF Volatilitás OFF
Max nyeremény: X625

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 13 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a címet.Neves sorozat

Nyissa meg a címet.Szimbólum frissítések

Nyissa meg a címet.Azonnali készpénzkifizetések

Nyissa meg a címet.Széles fogadási tartomány

Nyissa meg a címet.Kiegyensúlyozott volatilitás

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár A jackpot elég kicsi

Bezár Korlátozott speciális funkciók

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Barcrest

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás OFF Volatilitás OFF

Nyerőgépek RTP% 96.00

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.10

Nyerőgépek Maximális tét 400.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 3

Nyerőgépek Nyerővonalak 10

Játékfunkciók

Szimbólumcsere Bónuszkerék Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Karakterek

Tündér Manók


5x3-as játékrács Rainbow Riches Midnight Magic

5x3-as játékrács Rainbow Riches Midnight Magic

Rainbow Riches Midnight Magic slot - Meet the Lucky Leprechaun

Ha már játszottál Barcrest játékokkal, akkor tudhatod, hogy már több tucat Rainbow Riches játék létezik. Mégis, az emberek folyamatosan áradoznak az újdonságokról, köztük a Rainbow Riches Midnight Magic.

Rainbow Riches Midnight Magic egy aranyos kinézetű, izgalmas, ingyenes online nyerőgép, amely Boostereket tart a játékmenet felpörgetésére. Meglepetésünkre a Barcrest tervezőinek mindig sikerül olyan kreatív ötleteket találniuk, amelyek izgalomba hozzák a játékosokat. Ezeknek a szilárd témáknak és a vonzó játékmenetnek köszönhetően a Rainbow Riches sorozat az egyik legjobb online elérhető video nyerőgép sorozat.

A szerencsejáték-kalandod egy 5 tárcsás, 3 soros , 10 fix nyerővonalat generáló mechanizmuson zajlik. Az ingyenes pörgetések bónusz köre ebben a nyerőgépváltozatban egyedülálló, és különleges fejlesztésekkel jár.

A játékban rengeteg booster vár rád, használd ki mindet, és megnyerheted a játék 1000-szeres jackpotját. A Rainbow Riches Midnight Magic játékban megengedett maximális tét 200 € pörgetésenként, ami jó hír a tapasztalt játékosoknak. Párosítsd ezt a tétösszeget a játék Jackpotjával, és megnyerheted a 250 000 € értékű hatalmas nyereményt.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Téma, design és szimbólumok - Ír megjelenés és érzés

Téma & tervezés

Hasonló grafikai elrendezést követett az összes Rainbow Riches címek. Egyszerű és letisztult dizájnt választottunk, és nincsenek olyan elemek, amelyek túl intenzívnek vagy nyomasztónak tűnhetnének.

Az ír folklór inspirálja a nyerőgép számos vizuális elemét, például a szerencsét hozó koboldokat, akik szerencsét hoznak. Szerencsére időnként megtalálod ezeket a szerencsés varázslényeket a rácson, hogy segítsenek neked. A Rainbow Riches Midnight Magic játékban egy megnyugtató éjszakai jelenetet választottak háttérnek, és a tárcsákat a nyugodt óriáshold alatt pörgetheted.

Szimbólumok

A klasszikus 5x3-as játékrácson rengeteg szimbólum található. Az A-tól 10-ig terjedő klasszikus királyi figurák aranyszínűre vannak tervezve, utalva a játék nyerő lehetőségeire. A legmagasabb fizetőeszközöket különböző, az ír folklórhoz kapcsolódó tárgyak képviselik, mint például maguk a koboldok, egy arany hárfa, egy koboldkalap, mini szivárványok és egy varangyos széklet. A legmagasabb kifizetésű szimbólum a szivárvány, amely egy 5-ös kombináció esetén 50-szeres nyereményt adhat.

A játékvad szimbólumát a Rainbow Riches logó jelöli, amely 2, 3, 4 vagy 5 hasonló szimbólum együttes kombinációja esetén 0,5x, 10x, 50x vagy 100x kifizetést fizet. Minden szimbólumot helyettesít, kivéve a Scatter és a frissítés szimbólumot.

Tiszta és könnyen navigálható elrendezés

Tiszta és könnyen navigálható elrendezés

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Rainbow Riches Midnight Magic - Hogyan játsszon és nyerjen

Hogyan kell játszani

Rainbow Riches Midnight Magic egy egyszerű játék, és hamarosan a nyerőgép szakértőjévé válhatsz, még akkor is, ha még soha nem játszottál vele korábban. Kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Töltse be a játékot, és kezdje el a szerencsés kalandot
 2. Töltsön pénzt a játékszámlájára, hogy elkezdhesse a szerencsejátékot
 3. Állítson be egy kényelmes teljes tétet a bankszámlája méretének és játékstílusának megfelelően
 4. A minimális tét értéke mindössze 0,10 €, a maximális tét pedig 200 €.
 5. Nyomja meg a pörgetés gombot , és indítsa el a tárcsákat

Hogyan nyerhet

Rainbow Riches Midnight Magic egy nyerővonal-alapú mechanizmussal működik. A nyerő kombinációkat azután kapod meg, hogy sikeresen leraksz 3 vagy több egyező szimbólumból álló nyerő kombinációt. A kombók értéke az adott szimbólum értékétől és a kombó méretétől függ. További részletekért a nyerőgép nyereménytáblázatát tekintheti meg.

Többszörös vadak landolása a Rainbow Riches Midnight Magic

Többszörös vadak landolása a Rainbow Riches Midnight Magic

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Magic Loaded bónusz funkció és ingyenes pörgetések

Rainbow Riches Midnight Magic két bónusz funkcióval rendelkezik, egy Free Spins bónusszal és egy speciális boosterrel, ami robbanásszerűvé és akciódúsabbá teszi a játékélményt.

Vessünk most egy pillantást rájuk.

Ingyenes pörgetések bónusz forduló

Ez a jutalmazó bónuszkör a fő Booster. A Free Spins bónuszfordulótól és a speciális szimbólumfejlesztésektől sokat várhatsz. A bónusz scatter szimbólumot egy mosolygó kobold képviseli. Elég, ha legalább három Bonus Scattert egyszerre érsz el, és máris ingyenes pörgetéseket nyerhetsz. Minél több Scattert érsz el, annál több ingyenes pörgetést kapsz.

 • 3 bónusz scatter szimbólum = 10 ingyenes pörgetés.
 • 4 bónusz scatter szimbólum = 15 ingyenes pörgetés
 • 5 bónusz scatter szimbólum = 20 ingyenes pörgetés

A különleges Upgrade Scatter szimbólum egy tündér , amely a Free Spins során csatlakozik hozzád. A rácson lévő speciális Upgrade Scatter szimbólumok az összes képszimbólumot a jelen lévő legmagasabb kifizetésű képszimbólummá alakítják át. Ha az Upgrade Scatter szimbólum akkor jelenik meg, amikor egy Wild szimbólum van a rácson, akkor az összes képszimbólumot Wild szimbólummá alakítja át.

Ne feledje, hogy a bónuszkör alatt nem kaphat extra ingyenes pörgetéseket, és a bónuszjáték újraindításához friss Bonus Scatter szimbólumokra van szükség.

Super Dial bónusz funkció

A Super Dial bónusz funkcióval megduplázhatod a játékban tett tétedet. Csak kattints az alján található gombra, hogy aktiváld ezt az opciót. Ha aktiváltad a Super Dial bónuszt, ez a bónusz minden alkalommal beindul, amikor 2 Bonus Scatter szimbólumot érsz el együtt.

A bónusz aktiválásakor egy bónuszkerék jelenik meg a rácson. A játékban hat, nyolc vagy tíz ingyenes p örgetést kapsz, attól függően, hogy a mutató hol landol a keréken. Emellett azonnali pénznyereményt is nyerhetsz, amely a téted 1x-5x-ének megfelelő értékű. A Scatter tündér itt is segít, csakúgy, mint a normál Free Spins fordulóban.

Rainbow Riches Midnight Magic

Rainbow Riches Midnight Magic's Super Dial bónusz

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Rainbow Riches Midnight Magic RTP, volatilitás és maximális jackpot

Rainbow Riches Midnight Magic 96%-os RTP-vel rendelkezik, ami az iparági átlag körül van. A szórás tekintetében ez a Barcrest cím elég kiegyensúlyozott, és közepes volatilitást kapunk.

A legmagasabb nyeremény, amit egyetlen pörgetéssel nyerhetsz, a téted 1000-szerese.

10 különböző aktív nyerővonal a Rainbow Riches Midnight Magic nyerőgépben

10 különböző aktív nyerővonal a Rainbow Riches Midnight Magic nyerőgépben

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Végső vélemény a Rainbow Riches Midnight Magic Slotról

Alaposan teszteltük a Rainbow Riches Midnight Magic oldalt és annak különböző funkcióit. Biztosak vagyunk benne, hogy tetszeni fog ez a fantasztikus nyerőgép, minden gondosan kiegyensúlyozott, és nincsenek túl intenzív vagy erős elemek. Ez egy népszerű nyerőgép, ahol belekerülhetsz az egyedülálló ír folklórba.

A klasszikus 5x3-as rács barátságos jelleget kölcsönöz a játéknak, és a kiegyensúlyozott Boosterek gondoskodnak arról, hogy a játékmenet ne árnyékolja be a látványt. Rainbow Riches Midnight Magic'fő attrakciója a jutalmazó Free Spins bónusz, ahol a segítőkész Scatter tündérek frissítik a rács szimbólumait. A Free Spins játék azért olyan szórakoztató, mert sokkal könnyebb nyerő kombinációt létrehozni.

Az éjszakai látvány derűsnek tűnik, és nagyon nyugodtnak érzed magad a tárcsák pörgetése közben. Barcrest fejlesztők széles fogadási tartományt kínálnak ebben az új Rainbow Riches részletben. Minden játékos kényelmesen fogja érezni magát ebben a játékban, függetlenül a bankszámlája méretétől.

A Super Dial bónusz segítségével megpörgetheted a bónuszkereket, ahol vagy az ingyenes pörgetések funkciót, vagy a téted akár 5x-ének megfelelő pénznyereményt nyerhetsz.

Rainbow Riches Midnight Magic egy meglehetősen kiegyensúlyozott és pihentető játék. A nyerőgép demóját itt a BETO.com-on találod, és ingyenesen kipróbálhatod.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Gyakran Ismételt Kérdések - Rainbow Riches Midnight Magic GYIK

Mi a legmagasabb kifizetés, amit a Rainbow Riches Midnight Magic oldalon landolhatok? Arrow Arrow

Rainbow Riches Midnight Magic a maximális nyeremény 1000-szerese a tétednek.

Mi az RTP és a volatilitás a Rainbow Riches Midnight Magic? Arrow Arrow

Rainbow Riches Midnight Magic egy kiegyensúlyozott volatilitású nyerőgép, amely 96%-os RTP-t kínál.

Van a Rainbow Riches Midnight Magic oldalon ingyenes pörgetés booster? Arrow Arrow

Igen, a Rainbow Riches Midnight Magic lehetővé teszi, hogy élvezze az ingyenes pörgetéseket, ahol véletlenszerű szimbólumfrissítéseket kap.

Mi a Rainbow Riches Midnight Magic'Super Dial funkciója? Arrow Arrow

A Super Dial funkció a Rainbow Riches Midnight Magic egyedülálló bónusz, amely véletlenszerű számú ingyenes pörgetést és azonnali készpénzkifizetést kínál.

Játszhatok ingyen a Rainbow Riches Midnight Magic oldalon? Arrow Arrow

Igen, ingyenesen felfedezheti a nyerőgépet a BETO.com-on elérhető demó verzió segítségével.