MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Winds of Wealth Ingyenes Játék

Winds of Wealth Slot Demo

Winds of Wealth Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Winds of Wealth által Betsoft

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Winds of Wealth vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Winds of Wealth Demó

AWinds of Wealth nyerőgépes játék egy gyönyörű kertbe kalauzol el, és innovatív funkciókkal gyarapítja a vagyonodat. Az elrendezés 5x4-es, 30 nyerővonallal, hogy több esélyt adjon a nyeremények megszerzésére. A funkciók a Stacked Mystery szimbólumok, a Winds of Wealth, az ingyenes pörgetések és a Buy funkció.

Ebben a Winds of Wealth nyerőgép értékelésben részletesen feltárjuk ezt a nyerőgépet, és mindent elmagyarázunk. Maradjon velünk, hogy megtudja, hogyan lehet megnyerni a Max Win nyereményt.


Megjelenés: 17.08.2022
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás OFF
Max nyeremény: X1506

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 17 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a címet.Ingyenes pörgetések nagyobb potenciállal

Nyissa meg a címet.Az ingyenes pörgetések újraindíthatók

Nyissa meg a címet.Innovatív Winds of Wealth funkció

Nyissa meg a címet.Tisztességes RTP

Nyissa meg a címet.Nyugodt és szórakoztató téma

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Alacsony Max Win

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Betsoft

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás OFF

Nyerőgépek RTP% 96.04

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.30

Nyerőgépek Maximális tét 30.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 4

Nyerőgépek Nyerővonalak 30

Játéktémák

Ázsiai és orientális


Játékfunkciók

Vásárlás funkció Rejtély szimbólum Zuhogó/lavina nyeremények Halom Szimbólumok helyettesítése Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések


A maximális nyeremény a téted 1,506-szorosa a Winds of Wealth online nyerőgépen.

A maximális nyeremény a téted 1,506-szorosa a Winds of Wealth online nyerőgépen.

Üdvözöljük a Winds of Wealth online nyerőgépen

AWinds of Wealth nyerőgép elegáns témával és rengeteg funkcióval rendelkezik, amelyekkel gazdagodhatsz. A téma talán nem teljesen új, de szép és bájos. A kinézetéből és a fantasztikus funkciókból is látszik, hogy ez egy modern nyerőgép.

Azolyan innovatív funkciók, mint a Stacked Mystery szimbólumok és a kizárólag magas kifizetésű szimbólumokat tartalmazó bónusz arra szolgálnak, hogy nagyot nyerj.

Betsoft AGaming szándéka, hogy segítsen a nagy nyeremények megszerzésében, egyértelmű a nagyobb, öt tárcsás és négy soros elrendezésből. Továbbá a nyerősorok száma 30, hogy ne hagyd ki a legtöbb lehetőséget a nyeremények halmozására.

Az ingyenes ingyenes pörgetések bónuszkörében akár 25 pörgetés és még több esély van a nagy nyereményekre. A részleteket hamarosan kifejtjük.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Japán zen kert téma és elegáns design

Téma és tervezés

A gyönyörű zen-kertre pillantva és a nyugtató háttérzenét hallgatva ellazul és új energiával töltődik fel . A rózsaszín virágokkal díszített fák, egy folyó, egy gyönyörű narancssárga híd és egy kis ház ideális környezetet teremt a meditációhoz. Számos szórakoztató alapú online nyerőgép hasonló témájú, de nem fogsz unatkozni, ha ezeket nézegeted.

A zene lassú és nyugodt, de a hanghatások segítenek izgalomba hozni, amikor a bónuszok vagy a nyeremények beütnek. A háttér az ingyenes pörgetések alatt még jobban néz ki, mint a papírlámpások, és a színek változása teljesen átalakítja azt.

Szimbólumok

A magasan fizető szimbólumok egy esernyős hölgy, egy Daruma baba, egy Omamori és egy legyező. A magasan fizető szimbólumok a téted 2,67-szeresét és 16,67-szeresét fizetik ki neked, ha öt-öt nyerő kombinációt érsz el. A kártyaszimbólumok, amelyek az alacsony fizetésű szimbólumok, a téted 1,67-szeresét fizetik ki, ha öt egyforma szimbólumot érsz el egy nyerő kombinációban.

A Wild szimbólum egy aranyérme, a bónusz szimbólum, vagyis a Scatter pedig egy szerencsemamacska vagy a Maneki-Neko. Ne feledje, hogy a Wild szimbólum nem jelenik meg az első tárcsán.

Szerezzen nagyobb nyereményeket a szokásosnál több nyerővonal és nagyobb tárcsák révén

Szerezzen nagyobb nyereményeket a szokásosnál több nyerővonal és nagyobb tárcsák révén

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani a Winds of Wealth nyerőgépet

Ez a rész minden kétséget eloszlat a BETO által jóváhagyott online kaszinókban való játékkal kapcsolatban. Kezdjük.

 • A nagy fehér gomb a 2 ívelt nyíllal a tárcsák pörgetésére szolgál. A tárcsák pörgetéséhez használhatod a szóköz billentyűt is.
 • A plusz és mínusz gombokkal az aktuális tét összegét állíthatod be, és a tét értékét 0,30 € és 180 € között állíthatod be.
 • Az automatikus lejátszás opciót a pörgetés gombhoz közeli gombon keresztül érheted el. Ezzel az opcióval 5-től 100 pörgetést végezhetsz el automatikusan.
 • A szimbólumok kifizetését tartalmazónyereménytáblázatot és a funkciók magyarázatát az "i" gombon keresztül érheted el.
 • A három pöttyös gombbal a szabályokhoz, a nyereménytáblázathoz, az automatikus lejátszáshoz és az opciókhoz férhet hozzá.
A Winds of Wealth funkció eltávolítja az összes alacsony kifizetésű szimbólumot.

A Winds of Wealth funkció eltávolítja az összes alacsony kifizetésű szimbólumot.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Vágóélű bónusz funkciók

4 hihetetlenül erőteljes bónusz folyamatosan nyereményeket osztogat a Betsoft Gaming biztonságos kaszinójátékában. Az alapjátékban véletlenszerű funkciók osztják a nyereményeket, a legnagyobb nyereményeket pedig a Free Spins és a Bonus Buy funkciók biztosítják. Fedezzük fel most, hogyan működnek ezek az izgalmas funkciók.

Halmozott rejtélyes szimbólumok

Az összes tárcsán található Stacked Mystery pozíciókat egy véletlenszerű szimbólummal lehet helyettesíteni, mielőtt a tárcsák megpörögnének. Az összes Mystery pozíciót ugyanazzal a szimbólummal töltik fel, így esélyt kaphatsz egy hatalmas nyereményre.

Winds of Wealth funkció

Ez a funkció egy pörgetés után véletlenszerűen aktiválódik. Először is, a pörgetésből származó nyereményeket kifizetjük. Ebben a funkcióban az alacsonyan fizető szimbólumok eltávolításra kerülnek, és a megmaradt szimbólumok leesnek, hogy kitöltsék az üres pozíciókat. Új szimbólumok is leesnek, hogy segítsenek kitölteni a tárcsákat.

Ha további alacsonyan fizető szimbólumok esnek le felülről, ezek is eltávolításra kerülnek, amíg a tárcsákon csak magasan fizető szimbólumok nem lesznek. A legjobb az egészben, hogy a nyereményeket balról jobbra és jobbról balra is szerezheted.

A scatter szimbólum nem jelenhet meg a funkció alatt, így nem tudsz ingyenes pörgetéseket kiváltani ezzel a funkcióval.

Ingyenes pörgetések funkció

3 vagy több scatter ingyenes pörgetést és azonnali pénzjutalmat eredményez. A következőkben bemutatjuk, hogyan működik.

 • 3 scatter: 10 ingyenes pörgetés és a tét 3x-a
 • 4 scatter: 15 ingyenes pörgetés és a tét 10x-szerese
 • 5 scatter: 20 ingyenes pörgetés és a tét 50-szerese

AWinds of Wealth funkció aktiválásának esélye az ingyenes pörgetések során megnő. A bónuszjáték során további ingyenes pörgetéseket is nyerhet.

Bónusz vásárlás funkció

A Buy funkcióval a Free Spins bónuszt akár a téted 45-szöröséért is megvásárolhatod. Választhatod, hogy több scatterrel vásárolod meg a Free Spins-t, ha többet fizetsz. Az alábbiakban a választható opciók és azok árai következnek.

 • Ingyenes pörgetések 3 scatterrel: A tét 45x-szerese
 • Ingyenes pörgetések 4 scatterrel: A tét 73-szorosa (kb.)
 • Ingyenes pörgetések 5 scatterrel: Szabad pörgetések: a tét 157-szerese (kb.)
Az ingyenes pörgetések során gyakrabban nyerhetsz hatalmas nyereményeket.

Az ingyenes pörgetések során gyakrabban nyerhetsz hatalmas nyereményeket.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

RTP, volatilitás és maximális nyeremény

AWinds of Wealth online nyerőgépen 96,04%-os RTP-t kaphatsz. Az RTP majdnem megegyezik az átlagos RTP-vel, ami csak 96%.

Ennek a nyerőgépnek a varianciája közepes vagy magas, ezért egy kicsit türelmesnek kell lenned, és kerülnöd kell a túl magas téteket.

A maximális nyeremény a téted 1,506-szorosa, ami nem olyan magas, mint a legtöbb hasonló varianciájú online nyerőgépnél. Mégis, ez egy tisztességes Max Win, amit izgalmas lesz folytatni.

Nyerjen 10-25 ingyenes pörgetést a Winds of Wealth nyerőgépen

Nyerjen 10-25 ingyenes pörgetést a Winds of Wealth nyerőgépen

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri a Winds of Wealth online nyerőgép?

AWinds of Wealth nyerőgépnek időbe telik, mire megmutatja valódi erejét, de számos lenyűgöző bónusszal szórakoztató élményt nyújt. A játéktér az átlagosnál nagyobb, és a Winds of Wealth ingyenes pörgetések funkciója meglepetést okoz. Meglepődtünk, hogy a Winds of Wealth funkció milyen gyorsan aktiválódik a Free Spins kör során.

A jutalmazó bónuszvásárlási funkció opció jól jön, ha azonnal bele akarsz ugrani az akcióba. A leggyengébb funkció a Stacked Mystery szimbólumok, de még így is képes időnként jövedelmező nyereményeket osztani.

Az ingyenes pörgetések nem csak nagyon izgalmasak, de újra is indíthatók. Mindössze annyit kell tenned, hogy legalább száz pörgetésen keresztül játszol ezzel a nyerőgéppel, és máris láthatod a Free Spins kört akcióban. Ha a Winds of Wealth nyerőgépet a legjobb online kaszinókban szeretnéd játszani, nézd meg azokat a kaszinókat, amelyeket itt a BETO-nál ajánlunk.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Winds of Wealth nyerőgép - GYIK

Mennyi a maximális nyeremény a Winds of Wealth online nyerőgépen? Arrow Arrow

A Max Win a téted 1,506-szorosát fizeti ki, és a Free Spins funkcióval nyerheted meg.

Milyen az RTP és a volatilitás a Winds of Wealth nyerőgépen? Arrow Arrow

Ennek a nyerőgépes játéknak az RTP-je 96,04%, ami tisztességes hozamot biztosít. A variancia közepes vagy magas, tehát mindenképpen a változékonyabb oldalon van.

Vannak ingyenes pörgetések a Winds of Wealth nyerőgépben? Arrow Arrow

3 vagy több scatter 10-25 ingyenes pörgetést és a téted 45x-157x-szeresének megfelelő pénzjutalmat (kb.) nyerhetsz. A Winds of Wealth funkció gyakrabban aktiválódik a bónusz alatt.

Hogyan működik a Winds of Wealth funkció a Winds of Wealth nyerőgépben? Arrow Arrow

Ez a funkció véletlenszerűen aktiválódik. Eltünteti az alacsony értékű szimbólumokat, és új szimbólumok jelennek meg, amíg csak magas kifizetésű szimbólumok maradnak a tárcsákon.

Átverés a Winds of Wealth nyerőgép? Arrow Arrow

Nem, ez a nyerőgép nem lehet átverés, mivel a Betsoft Gaming egy megbízható és elismert nyerőgép-fejlesztő. Még akkor sem találtunk semmi gyanúsat, amikor ennek a nyerőgépnek a kutatása során. Tehát aggodalmak nélkül élvezheti ennek a nyerőgépnek a játékmenetét.

Játszhatok a Winds of Wealth nyerőgéppel ingyen? Arrow Arrow

Igen, élvezheti az ingyenes pörgetéseket, a Winds of Wealth funkciót, a Stacked Mystery szimbólumokat és még sok mást, ha ingyenesen játszik a Winds of Wealth nyerőgép demójával itt a BETO-nál.