MENÜ

Starlight Princess Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

Starlight Princess
Kattints ide a játékhoz

Starlight Princess által Pragmatic Play

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Starlight Princess vélemény

Starlight Princess

A Pragmatic Play Studios által támogatott Starlight Princess online nyerőgép a valósággá vált tündérmese, izgalmas jutalmakkal és bónusz funkciókkal. Készülj fel egy felejthetetlen utazásra egy valódi anime varázslólány és aranyos varázstudása társaságában.

Tudj meg többet a Starlight Princess részletes ismertetőjében.


Megjelenés: 10.09.2021
Volatilitás
Max nyeremény: X5000

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 08 December 2023 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

Slot Machine Funkciók

Bónusz vásárlás

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Népszerűség

Frissesség

RTP %

Jackpotok

Nyerővonalak

Izgalom

Előnyök

A főnyeremény a tét 5,000-szerese

Akár x500 szorzó növelés

Aranyos Anime-alapú téma

A Tumble funkció

Ingyenes pörgetési bónuszok

Hátrányok

Változó RTP-tartományok

Slotokkal kapcsolatos tények

Szolgáltató Pragmatic Play

Volatilitás

RTP% 95.51

Játéktípus Nyerőgépek

Jackpot Nem


Cuccos részletek

Minimum tét 0.20

Maximális tét 100.00

Görgők 6

Sorok 5

Játéktémák

Anime Gyémántok Ázsiai és orientális


Játékfunkciók

Bónusz tét Véletlen szorzó További ingyenes pörgetések Zuhogó/lavina nyeremények Ingyenes pörgetés szorzó RTP tartomány Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Karakterek

Hercegnő


Fedezd fel az izgalmak és szerencsék mitikus tündérországát a Starlight Princess nyerőgépben.

Fedezd fel az izgalmak és szerencsék mitikus tündérországát a Starlight Princess nyerőgépben.

Starlight Princess Online nyerőgép - Kóstold meg a szerelem és az anime erejét

Látványos híreink vannak minden megrögzött anime rajongónak. Pragmatic Play új kaszinó nyerőgépe azt ígéri, hogy elvisz titeket a megígért Sohaországba, messze túl a mi világunkon és fent a felhőkön. Egy titokzatos kastély szunnyad abban a birodalomban, és várja, hogy megérkezzetek. Ez a Starlight Princess online nyerőgép előfeltevése.

Ez az izgalmas anime témára épülő online nyerőgép a varázslatos hőstettek körül forog, amelyek repülni tudnak. A látványvilág erős emlékeztetőket hordoz a régi vágású japán anime műsorokból. A mesterien animált hercegnő közvetlenül az aranyszínű kék mátrix mellett figyel majd téged. A háttérben vibráló égi tornyok és ikonok világítják meg a játékképernyőt, miközben elektromosan áramló elektronikus zene osztja ki hangjegyeit és ütemeit - egyedi, mégis csábító keverék.

Lent a tárcsákon izgalmas dolgok várnak ránk. Ez egy szokásos 5x5-ös rácsos elrendezés, de minden szimbólum scatterként működik, ami a tárcsák bármelyik pozíciójából történő kifizetést jelent. Továbbá a játékosok olyan sokoldalú bónuszfunkciókat is megkaparinthatnak, mint a Tumble mechanika és az ingyenes pörgetések mód.

Tudjon meg többet erről és más Pragmatic Play játékokról itt a BETO.com-on.

Videó: Starlight Princess Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

Vibrálóan aranyos látványvilág és villanyos zene

VISSZA A TARTALOMHOZ

Starlight Princess Téma és szimbólumok

Téma & tervezés

A japán mangaképregények és anime tévésorozatok által inspirált Starlight Princess online nyerőgép csupa fényes és vidám hangulatot áraszt. A dizájnkoncepció színválasztása egy ragyogóan sokszínű megközelítést alkalmaz - egy egyszerű, mégis pompás műalkotás.

A felhőtornyokkal és egy fenséges várral teli háttéren, magasan az égben, a Starlight Princess áldja meg jelenlétét közvetlenül a tárcsák mellett. Fenségessége mögött hullócsillagok világítják be az eget gyönyörű animációikkal, valahányszor a játékosoknak sikerül aktiválva tartaniuk a Tumble Feature-t a játék során.

Másrészt az elektronikus zene energikus lendületet ad a játékosoknak, hogy mindent megtegyenek a gazdagság és kalandok mesebeli földjén. A kalandos és felemelő hangsávok hangereje állítható, hogy a játékosok kedvük szerint módosíthassák a hangerőt - ez egy remek kiegészítő.

Szimbólumok

A nyereménytábla különböző alacsony és magas értékű szimbólumokkal rendelkezik. Sok furcsa alakú drágakő tölti be a kevésbé értékes szimbólumok helyét, míg a szív, a hold, a csillagok és a nap az értékes fizető szimbólumok hierarchiájában előrébb állnak. Ami a szimbólumokat illeti, 8 azonos szimbólum látótávolságon belül egy nyerő kombinációt kovácsolhat össze. Egy normál nyereményből a játékosok a legjobb, amit elérhetnek, az a tét 50-szerese, ha 12 egyforma szimbólumot érnek el egy nyerő kombóban.

Ahogy a játékosok előrehaladnak a játékban, úgy nő az esélyük arra is, hogy több bónusz funkcióval és a megfoghatatlan Scatter szimbólummal találkozzanak. Ne feledje, hogy ez a nyerőgép nem rendelkezik vad szimbólum ikonnal.

A játékosok a teljes rács bármelyik pozíciójából nyerő kombinációkat alkothatnak.

A játékosok a teljes rács bármelyik pozíciójából nyerő kombinációkat alkothatnak.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani - Starlight Princess Video Slot

Itt nincs sok ok az aggodalomra. Ez a játék viszonylag könnyen megtanulható és élvezhető. A játékosok a Starlight Princess online nyerőgépet a két animált mutatóval ellátott "Crowned Circle" ikonra kattintva indíthatják el.

A tétbeállítások a "+ és - opciók " segítségével állíthatóak, és 3 tét opció áll a játékosok rendelkezésére, amelyeket saját belátásuk szerint módosíthatnak. Először is, a "Tét szintek" egy 1-től 10-ig terjedő skálán mozognak. Ezután következik az "érmeérték" 0,01 € és 0,50 € között. Végül az egyes pörgetések "Teljes tétlimitje" 0,20 € (minimális tét) és 100 € (maximális tét) között mozog.

További funkcionális lehetőségek közé tartozik az "Autoplay" gomb az automatikus pörgetések elindításához, az "Info" gomb a nyereménytábla megtekintéséhez, a "Speaker" gomb a zene hangerejének beállításához, valamint a "Three-Bar Lines" opció a játék általános beállításainak eléréséhez.

Ha minden készen áll, kattints a "Pörgetés" opcióra képzeletbeli pálcáddal, és élvezd a saját varázslatos kalandjaidat.

Játssz az esélyért, hogy aranyos és izgalmas nyereményeket nyerj akár a tét 5,000-szeresét is elérő értékben.

Játssz az esélyért, hogy aranyos és izgalmas nyereményeket nyerj akár a tét 5,000-szeresét is elérő értékben.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Starlight Princess - Bónusz funkciók

A Starlight Princess online nyerőgép 5 egyedi bónuszjáték funkcióval rendelkezik. E bónuszmechanizmusok közül 2-t tárgyalunk ebben a részben, hogy jobban megértsük az alapjáték működését.

Szív szorzó funkció

A játékosok a pörgetések során véletlenszerűen szárnyas-szív alakú Multiplikátor szimbólumokat hozhatnak létre. A játékban 4 színkódolt Heart Multiplier szimbólum van, nevezetesen kék, arany, zöld és rózsaszín. A Multiplier boost véletlenszerűen x2 és x500 közötti értéket kap. A legjobb az egészben az, hogy a Multiplikátor boostokat az alapjátékban és az ingyenes pörgetésekben is élvezheted.

Amint a játékosok befejezik a Tumble-sorozatot, a szorzóértékek hozzáadódnak a végső nyereményükhöz. Ha a Tumble-mechanika aktív működése közben egy Heart Multiplier szimbólumot ér el, akkor a szorzóértékek összeadódnak, mielőtt a nyereményüket megnövelnék.

Tumble funkció

A Tumble mechanika a kaszkád tárcsákhoz hasonló, és egyszerűen egy nyerő kombó kialakításával aktiválódik. Az összes nyerő szimbólum eltűnik, és helyükre a megmaradt szimbólumok és a felülről leeső új szimbólumok lépnek, hogy betöltsék az üres pozíciókat. A teljes nyeremény folyamatosan módosul, mivel ez a funkció addig tart, amíg nem jelenik meg több nyerő kombináció.

Legalább 4 scatter elérése aktiválja az ingyenes pörgetés bónusz kört.

Legalább 4 scatter elérése aktiválja az ingyenes pörgetés bónusz kört.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Starlight Princess - Ingyenes pörgetések és bónusz funkciók

Ingyenes pörgetések funkció

Legalább négy Scatter szimbólum megjelenése indítja el a Free Spins bónusz kört a Starlight Princess online nyerőgépben. A játékosok 15 extra pörgetést kapnak jutalmul, emellett vagy 3x-os nyereményt, ha négy szimbólumot ér el, 5x-ös nyereményt, ha öt Scatter szimbólumot ér el, vagy a tét 100-szorosát, ha hat vagy több Scatter szimbólumot ér el a tárcsákon.

A szorzó tovább növekszik, ahogy több szorzószimbólumot érsz el. Továbbá a bónuszkör során a Multiplikátor szimbólumok landolása növeli a teljes Multiplikátor értékét. Ez az összesített érték végül az adott ingyenes pörgetés funkcióból származó nyereményedre kerül alkalmazásra.

Ez a bónuszfunkció újraindítható, ha a bónuszkör alatt egyszerűen legalább 3 újabb Scatter szimbólumot ér el . A játékosok további 5 bónuszpörgetést kapnak, és ez a funkció a végtelenségig újraindítható.

Ingyenes pörgetések megvásárlása funkció (korlátozott régiókban elérhető)

A játékosok közvetlenül megvásárolhatják a Free Spins bónusz funkciót 100-szoros nyereményért. Ez a funkció az Egyesült Királyságban még nem érhető el. Röviden, ennek a funkciónak az elérhetősége országtól függően változik, ezért ellenőrizze, hogy létezik-e vagy sem.

Ezen kívül nem vehetik igénybe azok a játékosok sem, akik aktiválták az "Ante Bet" funkciót.

Ante Bet funkció

Minden egyes pörgetés 20 érmét tesz vissza a játékosoknak a Starlight Princess nyerőgépben. Ha azonban ezt a költséget 25 érmére növelik, vagy a tét szorzóját 25%-kal növelik, akkor aktiválódik az Ante Bet bónuszmechanika.

Amint aktív, a teljes tét értéke is megnő. Összefoglalva, a magasabb kezdeti költség azt eredményezheti, hogy a játékosok megduplázhatják a Free Spins játékmód aktiválásának esélyét.

A kiválasztott régiókra korlátozva, akár 100-szoros kifizetéssel is megvásárolhatja az ingyenes pörgetések bónuszát.

A kiválasztott régiókra korlátozva, akár 100-szoros kifizetéssel is megvásárolhatja az ingyenes pörgetések bónuszát.

VISSZA A TARTALOMHOZ

RTP, volatilitás és kifizetések

A Starlight Princess RTP 96,50%, és a játékmenet rendkívül változékony. Lényegében a játékosoknak több száraz időszakot kell elviselniük a nyeretlen futamokkal. A jó hír viszont az, hogy a nyeremények szinte garantáltan nagy nyereményekkel járnak. Ne feledje, hogy vannak kevésbé nagylelkű, alacsonyabb RTP-vel rendelkező változatok, amelyekre érdemes odafigyelni.

Ez a nyerőgép lehetőséget kínál a játékosoknak arra, hogy játsszanak és akár a tét 5000-szeresét érő jutalmakat nyerjenek.

A Heart Multiplierek véletlenszerűen megjelenhetnek, és akár x500-szorosára is növelhetik a bevételedet.

A Heart Multiplierek véletlenszerűen megjelenhetnek, és akár x500-szorosára is növelhetik a bevételedet.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Starlight Princess - Következtetés

Pragmatic Play a cuki és szerethető kaszinó nyerőgépek gyártásának művészetét a Starlight Princess online nyerőgép.

Mit nem lehet szeretni ebben a játékban? Aranyos karakterek, bájos téma, gyönyörű látvány, jól kiegészített zeneválasztás és izgalmas játékmechanika. Ez egy nyerő csomag mindenkinek, különösen az anime rajongóknak odakint.

A Heart Multipliers, amelyet a Tumble mechanika és a Free Spin bónuszok segítenek, fontos szövetségesei lesznek a játékosoknak, hogy mindent beleadjanak a nyereményekbe. A magas volatilitás nem mindenki számára kívánatos, de mindez megéri a várakozást és az erőfeszítést. Alacsony tétekkel és türelemmel hozzászokhatsz a magas volatilitással való játékhoz.

Már most arról álmodozik, hogy beleveti magát ebbe a varázslatos fantáziavilágba? Ne mondj többet! Nézd meg a Starlight Princess nyerőgép több platformon elérhető demó módját ingyenesen itt a BETO.com-on. Ha már biztos vagy benne, hogy mindent beleadsz, bátran nézd meg az általunk ajánlott listát Pragmatic Play online kaszinóinkat a teljes varázslatos élményért még ma.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Starlight Princess - GYIK

Mennyi a főnyeremény a Starlight Princess online nyerőgépben?

A játékosok a tét akár 5000-szeresének megfelelő jutalmakért játszhatnak.

Milyen az RTP és a volatilitás a Starlight Princess nyerőgépben?

Ez a nyerőgép átlagon felüli, 96,50%-os RTP arányt használ, és rendkívül változékony játékmenetet kínál.

Van ingyenes pörgetési mód a Starlight Princess nyerőgépben?

Igen, ez a nyerőgép tartalmaz egy ingyenes pörgetéses játékmódot. Ha legalább 4 Scatter szimbólumot ér el, akkor elindul a bónuszkör, és 15 ingyenes pörgetést kap, valamint a Scatter szimbólumok számától függően akár 100-szoros nyereményt is. Ez a funkció a végtelenségig újraindítható.

Mi a szorzó funkció a Starlight Princess nyerőgépben?

Ebben a nyerőgépben a játékosok a játék során véletlenszerűen Multiplikátorokat érhetnek el, amelyek x2 és x500 közötti szorzót érnek. Ezek értéke hozzáadódik a teljes szorzóhoz, amely végül a Tumble-szekvencia végén vagy az ingyenes pörgetések mód befejezésekor a nyeremény növelésére szolgál.

Mi az a Heart Multipliers a Starlight Princess nyerőgépben?

Ebben a nyerőgépben a Multiplikátor funkciót a szárnyas szív alakú speciális Multiplikátor szimbólumok landolásával lehet aktiválni. Ezért ezeket a speciális szorzószimbólumokat "szív szorzószimbólumoknak" is nevezik.

Játszhatok ingyen a Starlight Princess nyerőgépen?

Igen, abszolút lehetséges. Nézze meg a Starlight Princess online nyerőgép többplatformos demó verzióját ingyenesen itt a BETO.com-on még ma.