MENÜ

RIP City Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

RIP City
Kattints ide a játékhoz

RIP City által Hacksaw Gaming

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

RIP City vélemény

RIP City

Nézd meg a macska és egér harcát, és szerezz esélyt a nagy nyereményre a RIP City nyerőgépben a Hacksaw Gaming oldalon. Nem számít, hogy melyik oldalt választod, mert a hatalmas nyereményeket mindkét irányban meg kell nyerned. Ez a nyerőgép 5x5-ös elrendezésű, 19 nyerővonallal.

Bővülő vadak, szorzók, ingyenes pörgetések és egyéb izgalmas funkciók várnak rád.

Ebben a RIP City nyerőgép értékelésben megpróbálunk segíteni abban, hogy eldönthesd, érdemes-e elkezdened játszani ezzel a nyerőgéppel vagy sem.


Megjelenés: 01.01.2023
Volatilitás
Max nyeremény: X12500

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 14 Október 2023 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

Slot Machine Funkciók

Bónusz vásárlás

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Népszerűség

Frissesség

RTP %

Jackpotok

Nyerővonalak

Izgalom

Előnyök

Maximális nyeremény a tét 12,500-szorosa

Bővülő vadak az alapjátékban

Ingyenes pörgetések garantáltan bővülő vadakkal

Bónusz vásárlás magasabb RTP-vel

Akár 200-szoros szorzók

Hátrányok

Az RTP-t a kaszinók csökkenthetik

Slotokkal kapcsolatos tények

Szolgáltató Hacksaw Gaming

Volatilitás

RTP% 94.27

Játéktípus Nyerőgépek

Jackpot Nem


Cuccos részletek

Minimum tét 0.10

Maximális tét 100.00

Görgők 5

Sorok 5

Játéktémák

Urban Érzelmek


Játékfunkciók

Garantált vad a szabad forgások Véletlen szorzó Vásárlás funkció További ingyenes pörgetések Ingyenes pörgetés szorzó Bővítő szimbólumok RTP tartomány Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések


A RIP City nyerőgép a színek korlátozott használata miatt tűnik egyedinek.

A RIP City nyerőgép a színek korlátozott használata miatt tűnik egyedinek.

Üdvözöljük a RIP City online nyerőgépen Hacksaw Gaming

ARIP City nyerőgép a macska és az egér rivalizálásán alapuló rajzfilmekre vagy filmekre emlékeztet. Készülj fel tehát egy macska-egér játékra, ahol a bónuszfordulók könnyen felülmúlhatják az elvárásaidat. Az egyik bónusz garantáltan Expanding Wildokkal rendelkezik, de ezeket később részletesen is megvizsgáljuk.

Ez a nyerőgép egy kicsit nagyobb elrendezést választ, 5 tárcsával és 5 sorral. A nyerőgép 19 nyerővonalat kínál, ami egy tisztességes szám. Az alapjátékban egy Expanding Wildot láthatunk, amelyhez egy Multiplikátor is társulhat. Két bónusz kör van, és a Maxx Bonus a legérdekesebb.

Az RTP és a maximális nyeremény is jónak tűnik, hamarosan meglátjuk, hogy milyen értékeket képviselnek. Nézzük először, hogy miben más ennek a nyerőgépnek a témája.

Videó: RIP City Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

A RIP City online nyerőgép játék játékmenete

VISSZA A TARTALOMHOZ

Macska és egér téma és egyedi design

Téma és tervezés

A téma két karakter körül forog, akik Maxx és Ro$$. Ezeket a dühös karaktereket láthatod a tárcsák két oldalán állni, készen arra, hogy megküzdjenek egymással. A háttér egy sötét sikátor , amely a karakterek színén és színes nevükön kívül minden színtől mentes.

A tárcsákon sárga és fekete, magas fizetésű szimbólumok jelennek meg. A téma határozottan másnak és szórakoztatónak tűnik. Ehhez a nyerőgéphez már csak egy kis jazz zene hiányzott. Hacksaw Gaming hozzáadtuk.

Szimbólumok

A magas kifizetésű szimbólumok a nyolcas golyó szívvel, a mosolygó arc, a kocka, a koponya és a banán. A téted 15x-20x-szeresét kapod meg, ha egy nyerő kombinációt érsz el öt darab magasan fizető szimbólummal.

Az alacsony kifizetésű kártyaszimbólumok öt darab ötfajtás nyerő kombinációért a téted 5x-10x-ét kapod.

A Wild szimbólum csak a 'Wild' szó zöld színben. A bővülő vad szimbólum a macska arca. Végül a Scatter szimbólum az 'FS' betűkkel ellátott szimbólum.

19 nyerővonal és nagyobb tárcsák segítik a nagyobb nyereményeket ebben a nyerőgépben

19 nyerővonal és nagyobb tárcsák segítik a nagyobb nyereményeket ebben a nyerőgépben

VISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani a RIP City nyerőgépet

Most itt az ideje, hogy felfedezzük ennek a kaszinójátéknak vagy hasonló játékoknak a szakértői online kaszinókban való játszásának alapjait. Kezdjük el.

 • Kattints az alján lévőgörbe nyíllal ellátott gombra , vagy nyomd meg a szóköz billentyűt a tárcsák pörgetéséhez.
 • Az automatikus lejátszást a pörgetés gomb melletti kis gombra kattintva aktiválhatod. Az autoplay funkcióval 10 és 1000 pörgetést végezhetsz el robotpilótával.
 • A felfelé és lefelé mutató nyílgombok segítségével módosíthatja a tét értékét. A minimális tét értéke 0,10 €, a maximális tét értéke pedig 100 €.
 • A három vízszintes vonallal ellátott menügomb az infó, a turbó, a szuperturbó, a zene és a hang opciók elérésére szolgál.
 • Az info elmagyarázza az összes funkciót, az RTP-t, a kifizetéseket és egyebeket.
 • Aszuperturbó és a turbó a tárcsák gyorsabb pörgésére szolgál.
 • A zene és a hang a hangot és a zenét kapcsolja be vagy ki.
Élvezze a nagyobb esélyt a bővülő vadak és a vadak megjelenésére a Ro$$ ingyenes pörgetésekben.

Élvezze a nagyobb esélyt a bővülő vadak és a vadak megjelenésére a Ro$$ ingyenes pörgetésekben.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Izgalmas bónusz funkciók

Ennek a nyerőgépnek sikerül eltalálnia az aranypontot, mivel elég funkciót kínál a hatalmas nyereményekhez, de nem túl sokat, hogy túl sok mindent elnyomjon. A Wild Cat szimbólumok, a Ro$$ Bonus, a Maxx Bonus Game és a bónusz vásárlás funkció a RIP City bónusz funkciók. Fedezzük fel most, hogyan működnek ezek a funkciók.

Wild Cat szimbólum

A Wild Cat szimbólumok akkor tágulnak ki, ha a tágulással nyereményt tudnak képezni. A bökkenő az, hogy a Wild Cat szimbólum csak lefelé tágul, tehát nem feltétlenül kell, hogy az egész tárcsát befedje. Ráadásul a játékban minden tárcsán csak egy Wild Cat szimbólum lehet.

Ebben a nyerőgépben vannak hagyományos vad szimbólumok is, és amikor egy Wild Cat szimbólum egy hagyományos Wild szimbólum fölé terjeszkedik, a Wild Cat szimbólum egy szorzót kap, amelyet minden nyereményre alkalmaznak, amelynek része. A Wild Multiplier értékek 2x és 200x között vannak, így ez lehet a kulcs az édes nyeremények megszerzéséhez.

Ha több Multiplier Wild szimbólum is része egy nyereménynek, a Multiplikátorok összeadódnak, majd a nyereményre kerülnek alkalmazásra.

Ro$$ bónusz forduló

3 FS Scatter landolása beindítja a Ro$$ ingyenes pörgetést, ahol 10 ingyenes pörgetést kap, nagyobb eséllyel a Wild Cats és a normál Wildok landolásával. Ha további 3 FS Scattert szerez a funkció során, akkor 4 extra ingyenes pörgetést kap.

Ha 4 scattert érsz el, ez a funkció Maxx bónuszjátékká válik. Ha kevesebb mint 10 ingyenes pörgetésed van hátra, a játék 10 ingyenes pörgetést ad a Maxx Bonus játékban. Ha a pörgetések száma nagyobb, mint 10, a funkció a szokásos módon folytatódik.

Maxx bónuszjáték

4 scatter indítja el ezt a bónusz kört, ahol garantált wildokat kaphatsz. A Maxx ingyenes pörgetések 10 pörgetést tartalmaznak, ahol egy tárcsa aktiválódik, miután egy Wild Cat szimbólum landol rajta. Minden pörgetésnél egy Wild Cat szimbólum landol egy aktivált tárcsán, amíg ez a bónusz véget nem ér. Elképzelheted tehát, hogy 3 vagy több tárcsa aktiválódhat.

Ha 3 FS scattert érsz el, akkor a bónusz 4 ingyenes pörgetéssel meghosszabbodik.

Bónusz vásárlás funkció

A játék a következő lehetőségeket kínálja, ha a bónuszok megvásárlása mellett döntesz:

 • Bonushunt FeatureSpins (96,44% RTP és magas variancia): Megháromszorozza a tétet, és 5-szörösére növeli a bónuszjáték kiváltásának esélyét.
 • Two Wild Cats FeatureSpins (Két vadmacska FeatureSpins) (96,34% RTP és nagyon magas volatilitás): A téted 20-szorosáért minden pörgetésen 2 vadmacska szimbólumot kapsz.
 • Három Wild Cats FeatureSpins (96,31% RTP és magas volatilitás): Minden pörgetésen 3 vadmacskát szerezhetsz a téted 50-szereséért.
 • Ro$$ bónusz (96,20% RTP és magas variancia): Aktiválja a Ro$$ bónuszt a tétje 110-szeresének kifizetésével.
 • Maxx bónuszjáték (96,41%-os RTP és magas volatilitás): A Maxx bónuszjátékot a téted 200-szorosának kifizetésével váltod ki.
Kergesse a 12,500x maximális nyereményt ebben a kaszinójátékban

Kergesse a 12,500x maximális nyereményt ebben a kaszinójátékban

VISSZA A TARTALOMHOZ

RTP, volatilitás és maximális nyeremény

A RIP City RTP 96,22%, de a kaszinótól függően akár 88,02% is lehet. Ellenőrizze az RTP-t abban a kaszinóban, ahol játszani szeretne.

Ennek a nyerőgépnek a varianciája 3 az 5-ből, vagyis közepes, ami elég jó, ha figyelembe vesszük, hogy mennyit lehet nyerni.

A maximális nyeremény a téted 12 500-szorosát éri, ami biztosan egy nagyszerű maximális nyeremény, amit minden játékos szívesen megnyerne.

Élvezze a tisztességes szimbólum kifizetéseket és a szórakoztató témát a RIP City nyerőgépen.

Élvezze a tisztességes szimbólum kifizetéseket és a szórakoztató témát a RIP City nyerőgépen.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri a RIP City online nyerőgép?

ARIP City nyerőgépnek van egy kifizetődő maximális nyereménye, egy innovatív témája, néhány őrült bónusz és egy olyan variancia, amely a legtöbb játékosnak megfelel. Az ehhez hasonló demónyerőgépek ritkák az online szerencsejátékok világában. A Maxx bónusz könnyen a legizgalmasabb és legerősebb funkciója ennek a nyerőgépnek, ezért addig kell játszanod, amíg ki nem váltod.

A szimbólumok kifizetései magasak, és a főjátékban a multiplikátorral ellátott Expanding Wildok landolása nagy nyereményeket eredményezhet. Az ingyenes pörgetések jók, de a Maxx bónusz háttérbe szorítja a Ro$$ bónuszt. Ha a Maxx Bonusban néhány garantált Expanding Wilds with Multipliers-t kap, néhány pörgetés az eddigi legnagyobb nyereményt hozhatja.

Ha szeretnél valódi pénzben játszani a RIP City nyerőgéppel, látogass el bármelyik online kaszinóba, amit mi itt a BETO-nál ajánlunk. Az általunk ajánlott kaszinók a legjobb bónuszokat és biztonságos szerencsejátékot kínálják.

VISSZA A TARTALOMHOZ

RIP City Slot - GYIK

Mennyi a maximális nyeremény a RIP City online nyerőgépben?

A maximális nyeremény a tét 12,500-szorosa, ami egy ilyen nyerőgépnél óriási maximális nyeremény.

Mekkora az RIP City video nyerőgép RTP-je és varianciája?

Ennek a nyerőgépnek az RTP-je 96,22%, ami egy tisztességes RTP. A bónuszok megvásárlásával magasabb RTP-t élvezhet. Ez egy közepes játékbeli volatilitású nyerőgép, ami azt jelenti, hogy egyensúlyban lesz, hogy milyen gyakran és mekkora nyereményt tudsz nyerni.

Vannak ingyenes pörgetések a RIP City nyerőgépben?

Igen, ez a nyerőgép 2 típusú ingyenes pörgetéssel rendelkezik, amelyeket 3 és 4 scatter landolása vált ki. Az első típusú ingyenes pörgetések nagyobb esélyt kínálnak a Wildok és Expanding Wildok landolására. A második típusú ingyenes pörgetések garantáltan Expanding Wildokat kínálnak az aktivált tárcsákon.

Hogyan működik a Wild Cat funkció a RIP City nyerőgépben?

A Wild Cat bármelyik tárcsán megjelenhet, és a tárcsa aljára terjeszkedhet, ha a terjeszkedéssel nyereményt tud létrehozni. Azt is vegye figyelembe, hogy egy tárcsán csak egy Wild Cat szimbólum jelenhet meg.

Átverés a RIP City nyerőgép?

Nem, ez a nyerőgép 100%-ban legális, mert a Hacksaw Gaming áll mögötte. A Hacksaw Gaming számos hatóság által engedélyezett, amelyek biztosítják, hogy játékaik tisztességesek és nyereségesek legyenek a játékosok számára. Tehát ez a nyerőgép nem lehet átverés.

Lehetséges a RIP City nyerőgépet ingyen játszani?

Igen, élvezheti az olyan funkciókat, mint a Expanding Wilds, a Multiplier Wilds, az ingyenes pörgetések garantált Expanding Wilds-szal, és még sok mást, ha ingyenesen játszik a RIP City nyerőgép demó módjával itt a BETO-nál.