MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Pirots Ingyenes Játék

Pirots Slot Demo

Pirots Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Pirots által ELK Studios

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Pirots vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Pirots Demó

A Pirots nyerőgép azon a fantázián alapul, hogy a papagájok megelőzik az embereket, és kalózokká válnak, akik uralják a tengert. Nemcsak a nyerőgép témája szokatlan, hanem a funkciók és a nyeremények odaítélésének módja is. A nyereményeket a madarak közelében lévő szimbólumok landolásával érheted el, a madarak pedig szimbólumokat gyűjtenek, amelyek különböző funkciókat váltanak ki. A játékban van egy ingyenes pörgetések bónuszkör is, amely jelentősen megnövelheti a nyereményeidet.

Ebben a Pirots nyerőgép értékelésben megnézzük, hogy a madarak valóban jó kalózok lehetnek-e, és segíthetnek-e rengeteg kincset gyűjteni.


Megjelenés: 07.03.2023
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás OFF
Max nyeremény: X20000

Írta: Julius De Vries | Az értékelés utolsó frissítése: 17 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Julius de Vries áttekinti a kaszinóbónuszokat és feltételeket a BETO™ -on, így olvasóink nem fognak belesétálni a szélhámos üzemeltetők csapdájába. Ő is hitelesített játékszakértő. Névjegy Julius De Vries

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a címet.Maximális nyeremény a tét 10,000-szerese

Nyissa meg a címet.Izgalmas alapjáték

Nyissa meg a címet.Egyedi mechanika a győzelmek megszerzéséhez

Nyissa meg a címet.A bónuszban minden tartós

Nyissa meg a címet.X-iter funkció

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Alacsony RTP

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató ELK Studios

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás OFF

Nyerőgépek RTP% 94.00

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.20

Nyerőgépek Maximális tét 100.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 5

Játéktémák

Kalóz Gyémántok


Játékfunkciók

Kiegészítő szimbólum Klaszter fizet Vásárlás funkció Dobószerkezet megváltoztatása Szimbólumcsere Energia gyűjtése Ragadós vadak Bónusz szimbólumok Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Tapasztalja meg a kalózok témájának egyedi megközelítését a Pirots online nyerőgépben

Tapasztalja meg a kalózok témájának egyedi megközelítését a Pirots online nyerőgépben

Üdvözöljük a Pirots online nyerőgépen

A Pirots nyerőgép egy csodálatos új kísérlet a ELK Studios nyerőgépektől, amely megváltoztathatja a nyerőgépek játékmódját. Mindig is szerettük az innovatív kaszinójátékokat, és ez a nyerőgép az egyik leginnovatívabb nyerőgép, amit idén áttekintettünk.

A Pirots nyerőgép nagyon különbözik a legtöbb online videónyerőgéptől, és éppen ez teszi egyedivé. ELK Studios számos funkciószimbólumot épített be, hogy az akciót folyamatosan mozgásban tartsa, és számos lenyűgöző nyereményt adjon.

Ez a nyerőgép 5x5-ös rácsmérettel rendelkezik, amely a funkciók használatával 8x8-as rácsméretre bővíthető. Nincsenek nyerővonalak, mert a nyeremények odaítélésének saját, egyedi módja van. A nyeremények odaítélésének ezt az egyedi módját CollectR játékmechanikának nevezik, és hamarosan részletesen elmagyarázzuk, hogyan működik.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Madár kalózok téma és szórakoztató design

Téma és tervezés

Ez a kalózos témájú játék a madárkalózok létrehozásával egy csavart vezet be. A madárkalózok komolyan gondolják a dolgot, mivel pisztolyok, kések, szemfedők és egyéb, kalózok által használt kiegészítők vannak náluk. A háttérben a gyönyörű tenger, strandok és rengeteg fa látható. Ez a nyerőgép biztosan az olyan filmsorozatokat juttatja eszedbe, mint a "Karib-tenger kalózai".

A normál és speciális szimbólumokat begyűjtő madarak animációi a helyzet magaslatán állnak. Mint minden nagyszerű kalózos nyerőgépnek, ennek is szüksége volt egy szolid hangsávra, és ezt be is építették. A soundtrack kalandvágyat ad, és jó hangulatban tartja a játékost.

Szimbólumok

Ebben a nyerőgépben négy drágakő a szimbólum, de ezek különböző szintűek. A nyereményed az aktuális nyereményszint alapján alakul. Az 1. szinten a piros, rózsaszín, zöld és kék drágakövek a téted 0,05x-0,25x-ét fizetik ki. Ugyanezek a drágakövek az 5. szinten (a maximális szinten) a téted 3x-15x-ét fizetik ki. A drágakövek frissítése a frissítő szimbólummal tehát megéri.

Ez a nyerőgép rendelkezik bombákkal, vad szimbólumokkal és egyéb funkciószimbólumokkal is, amelyeket az alábbiakban részletesen ismertetünk.

3 bónusz szimbólum begyűjtése elindítja a Free Drops játékkört.

3 bónusz szimbólum begyűjtése elindítja a Free Drops játékkört.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani Pirots nyerőgép

Nézzük gyorsan, hogyan lehet ezt a nyerőgépet betét nélkül játszani az online kaszinókban.

 • A masszív, ívelt nyíllal ellátott gomb fogja pörgetni a tárcsákat.
 • A jobb felső sarokban található autoplay gombbal 10-100 pörgetést végezhetsz el robotpilótával .
 • Az érmék ikon segítségével megváltoztathatja a tét értékét. A maximális tét értéke 100 €, míg a minimális tét értéke 0,20 €.
 • A bal felső sarokban található három vízszintes vonallal ellátott gomb megnyitja a nyereménytáblát, és lehetővé teszi a beállítások, szabályok és promóciók elérését.
 • A nyereménytáblázat röviden ismerteti a funkciókat, és kitér a szimbólumok kifizetéseire.
 • A beállítások néhány hasznos opciót adnak, például a gyorsjátékot.
 • A szabályok mindent részletesen elmagyaráznak erről a nyerőgépről.
A madár szimbólumok szimbólumokat gyűjtenek és nyereményeket adnak

A madár szimbólumok szimbólumokat gyűjtenek és nyereményeket adnak

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Arany bónusz funkciók

Ebben a nyerőgépben minden funkció a madarak által gyűjtött szimbólumok körül forog. A négy madár az őket begyűjtő madár színével megegyező színű szimbólumokat és drágaköveket gyűjt. A madarak a szomszédos szimbólumokat derékszögben (felfelé, lefelé, balra és jobbra) gyűjtik be.

A madarak által begyűjtött szimbólumok a tárcsák fölött található feature-mérőbe is bekerülnek. Ha a mérő megtelt, feature-díjat kapsz. Miután a szimbólumgyűjtés abbamarad, a feature-díj 3 drágakövet alakít át feature-szimbólummá. Továbbá az egymás mellett lévő madarak véletlenszerűen helyet cserélhetnek, ha a helycsere nyereményhez vezet.

Most pedig értsük meg, hogyan működnek a játékfunkciók.

Feature szimbólumok

APirots hat feature-szimbólumot kínál, amelyek a következők: vad szimbólumok, átalakító szimbólumok, frissítő szimbólumok, érmék, bombák és bónusz szimbólumok. Magyarázzuk el, hogy mire is jók ezek a szimbólumok.

 • A Wild szimbólum: helyettesíti a drágakő szimbólumokat.
 • Az Átalakító szimbólum: minden közeli drágakövet ugyanolyan színűvé alakít át, mint az a madár, amelyik begyűjtötte ezt a szimbólumot, vagy feature szimbólumokká.
 • A frissítő szimbólum: Kétféle upgrade-szimbólum létezik: a fehér upgrade-szimbólum és a többszínű upgrade-szimbólum. A fehér frissítő szimbólum 1-3 lépcsőfokkal növeli az azt begyűjtő madár színével megegyező színű drágakövek nyerési szintjét. A többszínű frissítő szimbólum az összes drágakő nyerési szintjét 1-3 lépcsőfokkal növeli.
 • Bomba szimbólum: A madár által begyűjtött bomba szimbólum felrobban, amikor már nincs több nyeremény. A funkciószimbólumok kivételével a közelben lévő összes szimbólumot elpusztítja, aminek hatására felülről szimbólumok hullanak le, hogy betöltsék a helyeket. A bomba szimbólum általi robbanás egy sorral és egy oszloppal, akár 8 sorral és 8 oszloppal is megnöveli a rács méretét.
 • Érme szimbólum: Az érme szimbólum, amelyet egy madár gyűjt be, a tét értékének és a tét értékének megszorzása után a teljes összeget fizeti ki.

Ingyenes cseppek bónuszjáték

A Free Drops bónuszkör akkor jár, ha a madaraknak sikerül három bónuszszimbólumot összegyűjteniük az alapjátékban. A Free Drops funkció 5 Free Drops vagy ingyenes pörgetést biztosít, és ugyanúgy működik, mint az alapjátékban. A különbség az, hogy a rács mérete, a drágakövek nyerési szintje és a szimbólumgyűjtés nem nullázódik vissza a bónusz során.

Extra Free Drops-ot 3 bónusz szimbólum összegyűjtésével szerezhetsz.

X-iter bónusz vásárlási funkció

AzX-iter gombra kattintva öt játékmód közül választhatsz, és közvetlenül a kívánt bónuszt indíthatod el. Itt vannak a lehetőségek, amelyeket ez a funkció kínál:

 • Bónusz vadászat: Fizesd ki a téted 3x-át, hogy több mint négyszeres (4x) esélyt kapj az ingyenes pörgetések kiváltására egyetlen pörgetés során.
 • Feature Bonanza: A téted 10x-ének kifizetésével garantáltan teljes szimbólumgyűjteményt (3 feature szimbólumot) kapsz egy pörgetésre.
 • Maximális rácsméret: A téted 25x-éért élvezheted a 8x8-as rácsméretű pörgetést vagy ejtést.
 • Bónusz: A téted 100-szorosáért elindíthatod a Free Drops bónuszkört.
 • Szuper bónusz: A téted 500-szorosát kell elköltened ahhoz, hogy elindítsd a szuper bónuszt. Ezzel a funkcióval a Free Drops bónuszjátékot kapod meg a maximális rácsmérettel és az összes drágakövet feljavítani képes upgrade-szimbólumokkal.
Élvezze az 5 ingyenes pörgetést állandó rácsmérettel, szimbólumgyűjteménnyel és nyereményszinttel.

Élvezze az 5 ingyenes pörgetést állandó rácsmérettel, szimbólumgyűjteménnyel és nyereményszinttel.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

RTP, volatilitás és maximális nyeremény

Ennek a nyerőgépnek az RTP-je 94%, ami alacsony RTP, és jóval a 96%-os átlagos RTP alatt van.

Ennek a nyerőgépnek a varianciája 7 a 10-ből, tehát ez egy közepes vagy magas varianciájú nyerőgép.

A maximális nyeremény a tét 10 000-szerese, ami egy igazán nagyszerű maximális nyeremény, amit minden játékos élvezni fog.

Az ingyenes pörgetések kibontakoztatják a Pirots nyerőgép teljes potenciálját

Az ingyenes pörgetések kibontakoztatják a Pirots nyerőgép teljes potenciálját

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri a Pirots Slot?

APirots nyerőgép egyedi játékmenetet kínál, robbanékony funkciókkal, amelyek újak és erőteljesek. ELK Studios egy új mechanikát hozott létre a nyeremények megszerzéséhez, és ez nagyon lenyűgözött minket. Ez a nyerőgép maximálisan kihasználja a CollectR mechanikát, és még azt is lehetővé teszi, hogy a kívánt bónuszokat könnyedén megvásárolja.

Az olyan online nyerőgépek, amelyek valami újat kínálnak, egyre ritkábbak, így ez a nyerőgép megérdemel némi szeretetet és figyelmet. Az alapjáték elég izgalmas a wildok, bombák és egyéb különleges szimbólumok miatt.

A maximális nyereményt az ingyenes pörgetések hozhatják, mert a bónuszjáték során minden tartósan megmarad. Az ingyenes pörgetések során sokkal nagyobb az esélyed a játéktér teljes kiterjesztésére, és a tartós nyereményszint a nagy nyereményekhez vezető út. Ha játékkal nem tudsz Free Spins-t kiváltani, akkor érdemes megvásárolnod őket, hogy megtapasztald, mit kínál ez a nyerőgép.

Külön említést érdemel a Bonus Hunt, mivel nagyon hasznos a fő bónusz kiváltásában. Ezt a nyerőgépet valódi pénzért próbálhatja ki az itt a BETO-nál ajánlott kaszinókban, és a legjövedelmezőbb kaszinóbónuszokat kaphatja.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Pirots Slot - GYIK

Mekkora a maximális nyeremény a Piroták nyerőgépben? Arrow Arrow

A Pirots nyerőgép maximális nyereménye a tét 10,000-szerese. Eléggé elégedettek vagyunk ennek a nyerőgépnek a potenciáljával, figyelembe véve a varianciáját.

Mekkora a Pirots nyerőgép RTP-je és varianciája? Arrow Arrow

Ennek a nyerőgépnek az RTP-je mindössze 94%, így az átlagosnál 2%-kal alacsonyabb hozamot kell elérnie, amikor játszik vele. Ennek a nyerőgépnek az érzékelt volatilitása közepes vagy magas volatilitású, tehát nem fogsz gyakori nyereményeket kapni, de nagy nyereményekre számíthatsz.

Vannak ingyenes pörgetések a Pirots nyerőgépben? Arrow Arrow

Igen, ez a nyerőgép 3 bónusz szimbólum begyűjtéséért ingyenes pörgetést biztosít. A játékban 5 ingyenes pörgetést kaphatsz állandó szimbólumgyűjtéssel, nyereményszinttel és rácsmérettel. A legjobb az egészben, hogy ezt a funkciót újraindíthatod.

Hogyan működnek a Pirots online nyerőgépben a különleges szimbólumok? Arrow Arrow

A funkciószimbólumok akkor aktiválódnak, ha egy madár összegyűjti őket. A funkciószimbólumok átalakíthatják a szimbólumokat, kibővíthetik a játékteret, helyettesíthetik a szimbólumokat, pénznyereményt adhatnak, és frissíthetik a szimbólumokat.

Átverés a Pirots video nyerőgép? Arrow Arrow

Nem, ennek az innovatív játéknak a fejlesztője a ELK Studios. ELK Studios 2013 óta létezik, és olyan hatóságok engedélyezték, mint a Máltai Szerencsejáték Hatóság. Röviden, teljes mértékben megbízunk a ELK Studios, és ez a nyerőgép nem lehet átverés.

Lehetséges Pirots nyerőgépet ingyen játszani? Arrow Arrow

Igen, élvezheti az ingyenes pörgetéseket, a különleges szimbólumokat, az X-iter funkciót és még sok mást, ha ingyenesen játszik a Pirots nyerőgép demó módjával itt a BETO-nál.