MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Rabbit Royale Ingyenes Játék

Rabbit Royale Slot Demo

Rabbit Royale Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Rabbit Royale által ELK Studios

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Rabbit Royale vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Rabbit Royale Demó

Nézd meg az epikus csatát a fegyveres és lángszórós nyulak és egy idős házaspár között, akik megpróbálják megvédeni répafarmjukat a ELK Studios Rabbit Royale nyerőgépében. Ez a játék 5x5-ös elrendezésű , 259 nyerővonallal. Az alapjátékban Respin-t kapsz, amikor legalább egy nyúl szimbólum és egy sárgarépa szimbólum van a tárcsákon. Minden nyúl szimbólum összegyűjti a sárgarépa szimbólum értékét, és megosztja annak értékét a szomszédos nyúl szimbólumokkal is.

Három vagy több bónuszszimbólum 3-5 ingyenes pörgetést biztosít, az első ingyenes pörgetésben 1-3 nyúllal. A nyúl szimbólumok a bónusz alatt ragadósak , így összegyűjthetik a sárgarépa szimbólum értékét, és egymással is kölcsönhatásba léphetnek.

A Rabbit Royale-ban határozottan sok lehetőség rejlik, de a játék lehetne jobb is. Mégis kipróbálhatod, ha el tudod viselni az alacsony RTP-t.


Megjelenés: 04.04.2023
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás OFF
Max nyeremény: X25000

Írta: Kim Birch | Az értékelés utolsó frissítése: 16 Május 2024 | Tényellenőrzés: Jasmin Williams

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Kim Birch megnyerte és elvesztette a legjobb póker profik ellen is. Kim, mint póker- és blackjack-szakértő, három könyvet adott ki. Névjegy Kim Birch

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a címet.Maximális nyeremény 25,000x a téted

Nyissa meg a címet.Egyedi Wild to Carrot funkció

Nyissa meg a címet.Rabbit Respins növeli a nyereményeket

Nyissa meg a címet.Ingyenes pörgetések ragacsos nyúl szimbólumokkal

Nyissa meg a címet.X-iter funkció

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Alacsony RTP

Bezár Közepes vagy magas eltérés

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató ELK Studios

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás OFF

Nyerőgépek RTP% 94.00

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.20

Nyerőgépek Maximális tét 100.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 5

Nyerőgépek Nyerővonalak 259

Játéktémák

Mezőgazdaság


Játékfunkciók

Kiegészítő szimbólum Respin vad Vásárlás funkció További ingyenes pörgetések Ragadós vadak Újrapörgetés Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Rabbit Royale felülvizsgálata BETO Slots által

Rabbit Royale felülvizsgálata BETO Slots által

Bemutatjuk a Rabbit Royale online nyerőgépet

A kreatív elmék a ELK Studios előálltak egy olyan játékkal, amelyben az ártatlan nyulak úgy döntöttek, hogy visszavágnak a dühös farmereknek, és ez a játék a Rabbit Royale nyerőgépes játék. 5x5-ös elrendezéssel és 259 összekapcsolható nyerősorral ez a játék számos lehetőséget kínál. Az összekötő nyerővonalak azt jelentik, hogy az egyező szimbólumokkal elért nyereményeknek balról jobbra szomszédos tárcsákon, valamint egymást érintő sorokban kell lenniük.

Először is, a játék ötlete elég érdekes és egyedi, mert nehéz elképzelni, hogy a nyulak fegyvert ragadnak, hogy harcoljanak az emberek ellen. Másodszor, a bónuszok elég menők, mert mindenkinek van benne valami, mint például Respins, Free Spins bónuszkör, Carrot Collections, Sticky Wilds és még sok más. A ELK Studios egyike azoknak a stúdióknak, amelyek gyakran készítenek innovatív bónuszokkal ellátott online kaszinójátékokat, így ez a nyerőgép sem különleges ebből a szempontból.

Kíváncsi vagy, hogy ezek a harcra kész nyuszik hogyan növelhetik a nyereményeidet? Nézd meg Rabbit Royale játékmenet videóés fontolja meg a pörgetést a uk ingyenes video nyerőgépek. Olvasson tovább, hogy megtudja, milyen erősek lehetnek ezek a nyuszik.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Téma és design: Tanyasi bohóckodás: Militáns tanyasi bohóckodás

Téma és design: Tanyasi bohóckodás: Militáns tanyasi bohóckodás

Téma és design: Tanyasi bohóckodás: Militáns tanyasi bohóckodás

Téma és tervezés

ARabbit Royale by ELK Studios nem egy átlagos nyuszi nyerőgép; ez egy vibráló, őrült utazás egy harcias farmra, amely olyan, mintha egy Tarantino rendezte gyerekfilmbe csöppentél volna. A játékban katonai felszerelésbe öltözött antropomorf nyulak állnak szemben egy támadás alatt álló nyugodt farmmal.

A rajzfilmes báj és a sötét humor zseniális elegye, amely egy átlagos nyerőgépet felejthetetlen kalanddá varázsol. A nyulakat rohamlövegekkel hadonászni látni látványos, így minden egyes pörgetés vizuálisan is magával ragadó.

Zene és hangsáv

A játék hangsávja tökéletesen megragadja a játék mókás harci témáját. Játék közben energikus harci dallamok keverednek a rusztikus vidéki hangulatokkal, olyan magával ragadó hangélményt teremtve, amely leköti és szórakoztatja a játékost. A menetelő dobok hangja kiemelkedik a többi közül, és megadja a színpadot a tárcsákon kibontakozó répagyűjtő zűrzavarnak.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Szimbólumok és kifizetések

Merülj el egy olyan világban, ahol a nyulak harcolnak a répákért és a nagy nyereményekért. Íme egy gyors áttekintés a színes és kaotikus szimbólumokról, amelyekkel a Rabbit Royale játékban találkozhatsz:

Bónusz szimbólumok:

 • Bónusz szimbólum: A bónuszszimbólum az öreg házaspár háza, és ez teszi lehetővé a bónuszjátékok elindítását.

Normál szimbólum kifizetések:

 • Magasan fizető szimbólumok: A magasan fizető szimbólumok az idős házaspár, a varrógépek és a traktorok. Ezek a szimbólumok 1x-5x-öt nyereményt adnak a tétedből , ha egy ötös nyerő kombinációt érsz el.
 • Alacsonyan fizető szimbólumok : Az alacsonyan fizető szimbólumok a biztosítékdoboz, a méreg, a postaláda és a medvecsapda. Ezek a tét 0,50-szeresét fizetik ki a tét öt-az-egyben nyerő kombinációk eléréséért.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan játsszon Rabbit Royale Slot online

Hogyan kell játszani ELK Studios

Hogyan kell játszani ELK Studios's Rabbit Royale

Készülj fel a Rabbit Royale nyerőgépre. Nézze meg ezt a gyors útmutatót arról, hogyan navigáljon és játsszon ebben az akciódús játékban.

 • A tétméret beállítása: Pörgetés előtt állítsa be a tétet a költségvetéséhez igazítva. Az érmék ikon segítségével 0,20 € és 100 € között állíthatja be a tétet.
 • Automatikus pörgetés használata: Aktiválja az automatikus pörgetést a megszakítás nélküli játékhoz, ahol beállíthatja a pörgetések számát egy állandó tétszinten.
 • A nyereménytábla megnyitása: A nyereménytábla megnyitásával a játék menüjéből részletes információkat érhet el a kifizetésekről és a játékszimbólumokról.
 • Ajáték felületének megértése: Ismerkedjen meg az aktuális tétet, a legutóbbi nyereményt és a fennmaradó egyenleget megjelenítő kijelzővel.
 • A játék lejátszása : A játékot a jobb alsó sarokban található nagy pörgetés gombra kattintva kezdheti el játszani.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Bónusz funkciók

Bónusz funkciók magyarázata a Rabbit Royale-ban a következő által ELK Studios

Bónusz funkciók magyarázata a Rabbit Royale-ban a következő által ELK Studios

A Rabbit Royale nyerőgép tele van izgalmas bónusz funkciókkal, amelyek a játékmenetet izgalmasan és jutalmazóan tartják. Íme, a legfontosabb bónusz funkciók, amelyekkel találkozhatsz.

Wild to Carrot bónusz funkció

 • Amikor egy Wild szimbólummal nyereményt érsz el, a Wild szimbólum sárgarépává alakul át.
 • Ez a bónusz automatikusan aktiválódik, amikor egy Wild szimbólum segít a nyeremény kialakításában, és legalább egy nyúl van a tárcsákon.
 • Az átalakult sárgarépák készpénzértékeket tartalmaznak, amelyeket a Nyulak összegyűjthetnek, hogy készpénzes nyereményeket nyerj.

Rabbit Respins

 • A respin akkor indul el, ha bármelyik nyúl begyűjt egy sárgarépát, vagy egy másik nyúllal áll szemben a tárcsákon.
 • A nyulak a Respins során megváltoztathatják a pozíciójukat .
 • Ez a bónusz Respineket biztosít, amelyek mindaddig folytatódnak, amíg több Répa szimbólumot nem gyűjt be, így növelve az esélyét a nagyobb nyereményekre a felhalmozott Nyúl-gyűjtések révén.

Szuper gyűjtési funkció

 • Amikor a nyulak egymás mellett helyezkednek el a tárcsákon, szemben állnak egymással, és összegyűjtik egymás értékeit, jelentősen megnövelve a nyereményeket.
 • A funkció megsokszorozza a nyereményeket, mivel a nyulak egymás mellé kerülve egymástól csípnek el értékeket.

Bónusz játék

 • Mechanika:
  • 3 vagy több bónusz szimbólum landolásával aktiválódik.
  • 3 bónusz szimbólumért 3 pörgetést + 1 ragadós nyulat, 5 bónusz szimbólumért akár 5 pörgetést + 3 ragadós nyulat is nyerhet.
 • Kiváltó jutalmak:
  • Aragacsos nyulak az ingyenes pörgetések során végigmegmaradnak , és az összes megjelenő répát begyűjthetik, így hatékonyan felhasználva a ragacsos és az új nyulakat is a nyeremények maximalizálása érdekében.
  • Az újrapörgetések nem fogyasztják az ingyenes pörgetéseket, meghosszabbítva az akciót anélkül, hogy csökkentenék a fennmaradó ingyenes pörgetéseket.
  • Az ingyenes pörgetések ugyanúgy újraindíthatók , ahogyan elindultak, és egyetlen bónusz scatter egy extra ingyenes pörgetést ad.

X-iter funkció

Az X-iter funkció lehetővé teszi a következő bónuszok megvásárlását:

 • Bónuszvadászat: Megduplázza a bónuszjáték kiváltásának esélyét a tét 2x-éért.
 • Rabbit Respins : Szerezzen egy garantált Rabbit Respin-t a tét 10x-éért.
 • Double Trouble: Szerezzen 2 garantált nyúl respin-t 25x tétjéért
 • Bónuszjáték : Élvezze a bónuszjátékot a tétje 100-szorosáért.
 • Szuper bónusz : Élvezze a szuper bónuszt 3 ragadós nyúllal a tét 500-szorosáért.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Maximális nyeremény, RTP és variancia

Nyerjen 25,000-szeres tétet a Rabbit Royale videó nyerőgépen!

Nyerjen 25,000-szeres tétet a Rabbit Royale videó nyerőgépen!

ARabbit Royale a tét 25,000-szeresének maximális nyereményével, 94%-os RTP-vel és közepesen magas volatilitással büszkélkedhet, ami nem hagyja majd nyugodni a játékost. A találati gyakoriság 24%, így a nyeremények nem fognak gyakran előfordulni. A közepesen magas variancia miatt a rendszeres kisebb nyeremények keverékét tapasztalhatod majd meg az alkalmi nagy nyereményekkel megspékelve, ami elengedhetetlen a Max Win forgatókönyv eléréséhez.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Rabbit Royale nyerőgép - végső vélemény

Rabbit Royale nyerőgép - végső vélemény

Rabbit Royale nyerőgép - végső vélemény

ARabbit Royale nyerőgép kissé unalmas lehet, és nem biztos, hogy a legjobb hozamot nyújtja, de olyan bónuszfunkciókat kínál, amilyeneket talán még sosem láttál. Egyszóval, komolyan szórakozhatsz az őrült nyuszikkal és a nagy nyereményeket osztogató répagyűjteménnyel. A Sticky Rabbits az ingyenes pörgetések bónuszkörében pont arra volt szükség, hogy a fő bónusz során az őrület fokozódjon. Ezen kívül extra pörgetésekhez juthatsz, és a Respins segítségével meghosszabbíthatod a bónuszjátékot.

Egyszerre akár 5 nyúl is lehet a tárcsákon, így képzeld el, mekkora nyereményt nyerhetsz, ha ez megtörténik. Az alapjáték sem unalmas, hiszen a Respins-ek időről időre felébresztenek. Ráadásul az olyan extra bónuszok, mint a Wild to Carrot és a Super Collect véletlenszerűen nagy nyereményt adhatnak.

Ezt a nyerőgépet az alacsony RTP csalódást okoz, mert ha az RTP átlagos vagy magasabb lett volna, akkor sokkal könnyebb lett volna ajánlani ezt a nyerőgépet. Mégis ajánlom, hogy játsszon a Rabbit Royale játék kal, mert innovatív és szórakoztató.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Rabbit Royale nyerőgép - GYIK

Mi az a bónuszvásárlási lehetőség a Rabbit Royale nyerőgépben? Arrow Arrow

Az X-iter opció ebben a játékban lehetővé teszi, hogy közvetlenül vásároljon belépőt a bónuszjátékba, és vásároljon más bónuszokat, például Respins-t. Ez a funkció azonban nem minden országban működik, mivel egyes országok betiltották.

Játszhatok a Rabbit Royale nyerőgép demójával itt a BETO Slots-on? Arrow Arrow

Igen, játszhatsz a Rabbit Royale demó verziójával itt a BETO Slots-on. Ez egy remek módja annak, hogy megismerkedj a játékmechanikával és a bónusz funkciókkal anélkül, hogy valódi pénzt kockáztatnál. Csak keresd a demó nyerőgép szekciót oldalunkon, és élvezd, hogy virtuális pénzzel tesztelheted ezt a furcsa nyerőgépet.

Hogyan működik a Rabbit Respins funkció? Arrow Arrow

A Rabbit Respins funkció a Rabbit Royale online nyerőgépben akkor aktiválódik, amikor egy nyúl összegyűjt egy répát, vagy amikor a nyulak egymással szemben állnak a tárcsákon. A Respins add ig folytatódik, amíg egyetlen nyúl sem gyűjt több Répát.

Milyen előnyei vannak a Sticky Rabbits ingyenes pörgetések során? Arrow Arrow

A Rabbit Royale video nyerőgép ingyenes pörgetései során minden nyúl ragadós lesz, ami azt jelenti, hogy az ingyenes pörgetések során végig a tárcsákon maradnak. Ez jelentősen megnöveli a további Répák begyűjtésének lehetőségét, mivel ezek a ragadós nyulak több pörgetés alatt is képesek Répákat felhalmozni.

Ki fejlesztette ki a Rabbit Royale-t, és mitől emelkedik ki a játékuk? Arrow Arrow

ELK Studios kifejlesztett Rabbit Royale. Ők arról ismertek, hogy egyedi témájú, innovatív játékokat készítenek, amelyek részletes grafikájukkal és jól átgondolt funkcióikkal tűnnek ki. Játékaik gyakran tartalmaznak bonyolult, a játékmenetbe szőtt történeteket, így minden egyes nyerőgép élménye egyedi.

Mit kell tudniuk a játékosoknak a játék RTP-jéről és volatilitásáról? Arrow Arrow

A Rabbit Royale RTP (Return to Player) 94%, és közepesen magas volatilitással rendelkezik, ami azt jelenti, hogy gyakori kis nyereményeket és alkalmanként nagy nyereményeket kínál. Az ehhez hasonló magas volatilitású nyerőgépek vonzóak, ha nagy nyereményekre vágysz, de ne feledd, hogy hosszabb nyeremény nélküli időszakokat is magukban foglalhatnak.