MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Let's Get Ready to Rumble Ingyenes Játék

Let's Get Ready to Rumble Slot Demo

Let's Get Ready to Rumble Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Let's Get Ready to Rumble által Relax Gaming

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Let's Get Ready to Rumble vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Let's Get Ready to Rumble Demó

Relax Gaming egy új online nyerőgépet, a Let's Get Ready to Rumble-t vezette be az iGaming világába. Ez egy 6 tárcsás és 4 soros játék, amelyet MC Michael Buffer jelmondata ihletett. A 466 különböző nyerési lehetőséggel rengeteg erőteljes funkciót kapunk. A fogadási tartomány pörgetésenként 10c és 100 € között mozog, a volatilitás pedig alacsony és közepes között mozog.


Megjelenés: 24.09.2019
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF
Max nyeremény: X

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 13 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a címet.Magával ragadó téma

Nyissa meg a címet.Nagyon szórakoztató

Nyissa meg a címet.Egyedi különleges jellemzők

Nyissa meg a címet.Kiegyensúlyozott volatilitás

Nyissa meg a címet.Eszközök közötti támogatás

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Átlagos RTP

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Relax Gaming

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF

Nyerőgépek RTP% 96.14

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.10

Nyerőgépek Maximális tét 100.00

Nyerőgépek Görgők 6

Nyerőgépek Sorok 4

Nyerőgépek Nyerővonalak 466

Játéktémák

Nagy márkák Sport


Játékfunkciók

Dobószerkezet megváltoztatása Véletlen vadak Halom Ragadós vadak Újrapörgetés Bővítő szimbólumok Vad


Karakterek

Celeb


A filmes megnyitó Let

A filmes megnyitó Let's Get Ready to Rumble

Let's Get Ready to Rumble - Bemelegítés a bokszkalandra

Lépj be a ringbe, és küzdj a nyereményekért a Let's Get Ready to Rumble nyerőgépen. Mint azt már biztosan megértetted, egy boksz témájú játékról írunk. MC Michael Buffer népszerű jelmondata inspirálja az általános témát, és minden vizuális elemet ennek megfelelően fejlesztettek ki. Buffer a házigazdája a Let's Get Ready to Rumble, és ő segít neked abban, hogy megnyerj néhány erőteljes nyereményt.

A fejlesztők a Relax Gaming számos különleges funkciót töltöttek be ide, mint például a Rumble pörgetések és a speciális vadak, amelyek biztosan jó csavart adnak a küzdelemhez. A kör még izgalmasabbá válik, amikor a Title Fight funkció aktiválódik. Ez egy speciális játékbeli bónusz, amely extra sorokat és Sticky Spins-t ad a rácshoz.

Vajon ez a nyerőgép képes lesz kiütni a vetélytársait? Olvassa tovább ezt a részletes értékelést, hogy megtudja.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Erőteljes grafika és látványvilág

Ha szereted a bokszot, akkor nagy az esélye, hogy már ismered a címet: "Let's Get Ready to Rumble" - ez a világhírű bokszbemondó, Michael Buffer híres mondása. Valahányszor egy mérkőzés kezdődik, mindig ezt mondja, hogy még jobban fokozza a szurkolók izgalmát. Ahogyan a bokszmeccsei, úgy Buffer is fokozza az izgalmat ebben a boksz ihlette nyerőgépben.

A Let's Get Ready to Rumble játékban egy nagyon részletes és magával ragadó bokszélményben lesz részed. Úgy fogod érezni, mintha egy sportcsatornára jelentkeztél volna be, és egy intenzív küzdelem kezdődne. A játék általános hangulata igazán energizáló, köszönhetően a látvány lenyűgöző részletességének. A nyerőgép hátterében egy bokszring látványa látható, a háttérben pedig felpumpált szurkolók szurkolnak kedvenc játékosuknak. A szimbólumok a boksz témájának megfelelően lettek kialakítva, és olyan szimbólumokkal érhetsz el kifizetéseket, mint a játékharangok, bírók, bokszolók képei, bajnoki övek, bokszkesztyűk, mikrofonok és mások.

A Relax Gaming fejlesztői olyan hűvös hangulatot teremtettek, hogy még ha nem is vagy bokszrajongó, akkor is biztosan jól fogsz szórakozni, szórakoztatni, és talán még zálogba is kerülsz így is. A Let's Get Ready to Rumble-ben minden a bokszról és mindenről szól, ami ezzel együtt jár, mint a kiütések, felütések, ütések, verekedések és még sok más, és biztosan felpörgeti az adrenalinszintedet.

Minden csillogás és adrenalinlöket vizuális látvány, amit egy bokszmeccs alatt elvársz, itt is megtalálható lesz. Amint megnyitod a játékot, két bokszolót látsz, akik készen állnak arra, hogy kiüssék egymást, egy erősen felépített bírót és színpadi fényeket, a tökéletes elrendezést egy küzdelemhez.

A különböző funkciók animációi követik a témát, és szakszerűen szinkronizálták őket. A háttérben egy meccs ihlette hangsáv is szól majd, amely teljessé teszi a bokszkörnyezetet.

Tematikus boxszimbólumok a Let

Tematikus boxszimbólumok a Let's Get Ready to Rumble

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan lehet Knock-out győzelmet aratni Let's Get Ready to Rumble

Nem lesz nehéz fogadni a Let's Get Ready to Rumble-re. A nyerőgép ugyanarra a nyerőelvre épül, amelyet más Relax Gaming címekben is megtalálsz. Van egy 6x4-es játékrács, amely 466 különböző módon kínál nyerő kombinációt. Amikor a nagy teljesítményű Rumble Spin funkció aktiválódik, a nyereményt kínáló összekapcsolt módok száma 1436-ra nő.

Ha sikeresen elhelyezel 3 vagy több nyerő szimbólumot ezen összekapcsolt utak egyikén, akkor nyereményt kapsz. Az összekapcsolt út azt jelenti, hogy a szimbólumoknak egy meghatározott alakzatban egymás mellett kell elhelyezkedniük a tárcsákon.

Ha egy kombót érsz el, a téted összegének megfelelő kifizetést kapsz. Bármilyen tétet választhatsz pörgetésenként 0,10 € és 100 € között. A különböző szimbólumok különböző kifizetéseket eredményeznek. A játék játszhatóságát megtekintheted, hogy részleteket tudj meg a kifizetésekről.

Let

Let's Get Ready to Rumbleintro képernyője

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A harc ihlette szimbólumok és kifizetéseik

A szimbólumok nagyon fontos részét képezik minden online nyerőgépes játéknak. Ezek döntik el a sorsodat a szerencsejáték során azáltal, hogy kiválasztják, hogy nyersz vagy veszítesz-e. A Relax Gaming megérti ennek fontosságát, és a Let's Get Ready Ready to Rumble szimbólumait gondosan a boksz ihlette témának megfelelően tervezték meg.

Maga a népszerű MC Michael Buffer a legértékesebb szimbólum a játékrácson, amely 2x, 1,50x, 1x és 0,50x értékű kifizetést kínál hatos, ötös, négyes és hármas kombináció esetén. A két bokszoló és a bíró szintén nagyon jövedelmező szimbólumok, amelyek ugyanilyen kifizetéseket kínálnak 0,25x és 0,70x között, attól függően, hogy hány hasonló szimbólum szerepel egy kombóban. Ezek után a nagy értékű szimbólumok után következnek az öv, a bokszkesztyű, a harang és a mikrofon szimbólumok, amelyek akár 0,40-szeres nyereményt is adhatnak egy hatos kombináció esetén.

A rácson különböző színű szalagok is megjelennek, de a színük nem számít, mivel mindegyik ugyanolyan kifizetéseket kínál, amelyek a tét 0,25x, 0,20x, 0,15x és 0,10x-szeresét érik hat, öt, négy és három egyforma kombináció esetén.

A Let's Get Ready to Rumble nyereménytáblázatában megnézheted a különböző szimbólumok és kifizetéseik összefoglalóját.

Uppercut Wild különleges funkció

Uppercut Wild különleges funkció

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Bónusz funkciók a Let's Get Ready to Rumble

Összesen 3 különböző különleges funkció található a Let's Get Ready to Rumble oldalon. A Sticky Spin funkció, a Wild Stacks bónusz és a Rumble Spins funkció. Ezek a funkciók mindegyike véletlenszerű funkció, és maguktól aktiválódnak. Aktiválásukhoz nem kell speciális kombinációkat landolnod, ami azt jelenti, hogy szabad fejjel játszhatsz.

Ragadós pörgetések

Amikor ez aktiválódik, egy sikeres kombó után az összes nyerő szimbólum megragad a helyén, és egy újrapörgetés indul. Ha ezen az újrapörgetésen nyereményt érsz el, egy újabb újrapörgetés indul el. Ez így folytatódik mindaddig, amíg az összes lapot le nem fedezi, vagy nem rögzül több szimbólum.

Vad halmok

A Wild Stack egy olyan funkció, amely akár egy vesztes pörgetésnél is elindulhat. Ez 2-5 egymásra rakott vad tárcsát ad a rácson, és segít a nyerésben.

Rumble pörgetések

A Rumble Spins a Let's Get Ready to Rumble legfőbb attrakciója és különleges funkciója. Ez olyan, mint egy ingyenes pörgetések online nyerőgép bónusz, és egy kicsit nehéz lehet elindítani, bár. Amikor beindul, 4 különböző módosító segít, mielőtt kimerítenéd az ingyenes pörgetéseket. Itt vannak ezek a módosítók:

 • Uppercut Wild - Egy egymásra helyezett vad szimbólum jelenik meg a legigazabb tárcsán.
 • Wild Hook - A halmozott wild a legjobban jobbra lévő tárcsáról a 2. vagy a 3. tárcsára kerül. A Stack szintén kitágul, és az egész tárcsát beborítja.
 • Cross Wild - Néhány vad szimbólum véletlenszerűen jelenik meg a rácson.
 • Title Fight - A játékrács kitágul, és 2 extra sorral bővül. Ez 466-ról 1436-ra növeli a lehetséges nyerő kombinációk számát.
Cool Cross Wilds módosító a Rumble Spins játékban

Cool Cross Wilds módosító a Rumble Spins játékban

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Néhány tipp és trükk, amit a mérkőzés során szem előtt kell tartani

Mivel a Let's Get Ready to Rumble egy modern videojáték, RNG (Random Number Generator) vezérli. Ez azt jelenti, hogy a játékot nem lehet előre megjósolni vagy becsapni, és a nyereményed a tiszta szerencsén alapul. Tehát nincs lehetséges stratégia a játék megnyerésére. Van azonban néhány pont, amit érdemes szem előtt tartanod:

 • Határozz meg egy szerencsejáték költségvetést, és tartsd magad hozzá.
 • Ha kevés a pénze, tegyen kisebb összegeket.
 • Teszteld a játékot, mielőtt valódi pénzt tennél fel. A demó verzió itt érhető el a BETO.com oldalon.
Különleges Rumble Spin bónusz Let

Különleges Rumble Spin bónusz Let's Get Ready to Rumble

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

RTP és változékonyság

A Let's Get Ready to Rumble RTP-je 96,14%, ami elég kielégítő, mivel egy kicsit magasabb, mint az iparági átlag, ami 95% körüli. A A volatilitási besorolás alacsony és közepes közötti, és kiegyensúlyozott játékmenetet élvezhet.

A vezérlők tiszta elrendezése a Let

A vezérlők tiszta elrendezése a Let's Get Ready to Rumble

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A végső ítélet a Let's Get Ready to Rumble

Relax Gaming's Let's Get Ready to Rumble az a fajta slot, amit nem könnyű megtalálni. Az iGaming cím minden elemét szigorúan a híres MC Michael Buffer és a bokszolás témája alapján tervezték. Buffer híres kommentátor hangját időről időre hallani fogod fogadások közben, ami tovább fokozza az élményt.

Ha egy olyan online nyerőgépet keresel, ami egyedi és olyan élményt nyújt, amit sehol máshol nem találsz, akkor a Let's Get Ready to Rumble tökéletes választás lehet számodra.

A Let's Get Ready to Rumble betöltésére várva úgy fogod érezni, mintha ringbe szállnál. Küzdje végig magát a játékban, hogy jutalmazó nyereményeket nyerjen. A Relax Gaming fejlesztőinek köszönhetően nem leszel felkészületlen, és a Random Rumble Spins, Uppercut Wilds, Cross Wilds, Title Fights, Sticky Spins és a Buffer maga is segít neked, hogy kiüssd a jackpotot.

Szóval, mire vársz még? Melegíts be és lépj a ringbe. Nyerj nagy nyereményeket, és bizonyítsd be, hogy te vagy a szerencsejáték és a boksz bajnoka. Akkor is imádni fogod, ha nem vagy oda a bokszért.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Gyakran ismételt kérdések - Let's Get Ready to Rumble

Mi a Let's Get Ready to Rumble's RTP és volatilitás? Arrow Arrow

A Let's Get Ready to Rumble RTP-je 96,14%, volatilitása pedig alacsony vagy közepes.

A Let's Get Ready to Rumble alkalmas új játékosok számára? Arrow Arrow

Igen, a Let's Get Ready to Rumble alacsony vagy közepes volatilitású, és jó az új játékosoknak. A nyerőgép kiegyensúlyozott játékmenetet biztosít, tökéletes a kezdők számára.

Vannak ingyenes pörgetések a Let's Get Ready to Rumble oldalon? Arrow Arrow

Van egy különleges funkció a Let's Get Ready to Rumble oldalon, a Rumble Spin, ez nem egy ingyenes pörgetés bónusz, de van egy elég izgalmas újrapörgetés funkció, ami kompenzálja az ingyenes pörgetéseket.

Játszhatok a Let's Get Ready to Rumble oldalon a mobilomon? Arrow Arrow

Igen, a játék kézi eszközökön, például mobilokon és táblagépeken is játszható.

Hogyan játszhatsz a Let's Get Ready to Rumble ingyenes demójával? Arrow Arrow

A Let's Get Ready to Rumble ingyenesen kipróbálható a BETO.com oldalon. A demó verzió ingyenesen kipróbálható. Használja, hogy felfedezze a különböző funkciókat.