MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Jumanji Ingyenes Játék

Jumanji Slot Demo

Jumanji Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Jumanji által NetEnt

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Jumanji vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Jumanji Demó

Jumanji egy nagyszerű, filmek által inspirált nyerőgép, amelyet nemrég indított a NetEnt. A nyerőgép az 1995-ben bemutatott szuper népszerű kultikus akciófilm "Jumanji" alapján készült. A Jumanji társasjáték, amely a film fő eleme volt, a nyerőgép középpontjában áll. Ezen kívül számos más különleges funkció is található a videó nyerőgépben, mint például az ingyenes pörgetések és a nagyszerű véletlenszerű bónuszok.


Megjelenés: 21.06.2018
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF
Max nyeremény: X

Írta: Julius De Vries | Az értékelés utolsó frissítése: 12 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Julius de Vries áttekinti a kaszinóbónuszokat és feltételeket a BETO™ -on, így olvasóink nem fognak belesétálni a szélhámos üzemeltetők csapdájába. Ő is hitelesített játékszakértő. Névjegy Julius De Vries

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a  címet.Kiváló minőségű grafika NetEnt

Nyissa meg a  címet.A nyerőgép tele van bónusz funkciókkal

Nyissa meg a  címet.Négy különböző ingyenes pörgetési bónusz

Nyissa meg a  címet.Nagy hasonlóság az eredeti filmhez

Nyissa meg a  címet.Az alacsony volatilitás rendszeres győzelmeket eredményez

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár A maximális nyeremény 504x-nél van korlátozva

Bezár A volatilitás alacsony lehet az agresszív játékosok számára

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató NetEnt

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF

Nyerőgépek RTP% 96.33

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.20

Nyerőgépek Maximális tét 200.00

Nyerőgépek Görgők

Nyerőgépek Sorok

Nyerőgépek Nyerővonalak 36

Játéktémák

Akció Kaland Film Dzsungel Nagy márkák


Játékfunkciók

Véletlen vadak Újrapörgetés Szimbólumok helyettesítése Bónuszjáték Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Kaszinó

Dobókocka


Az egyedülálló Reel és Row elrendezés a Jumanji

Az egyedülálló Reel és Row elrendezés a Jumanji

Bevezetés a Jumanji Slot

A Jumanji egy film ihlette nyerőgép, ami megkülönbözteti a többi nyerőgéptől; a Jumanji az 1995-ös szuperhíres kultfilm hivatalos nyerőgépe Jumanji. A film a vadon élő állatokról, állatokról szólt, és egy társasjáték állt a film középpontjában; a néhai Robin Williams játszotta a film főszerepét. Jumanji több mint két évtizeddel ezelőtt indult, de a film igazi forradalmi filmmé vált. A film annyira legendás volt, hogy a mai napig inspirálja a filmeseket szerte a világon.

A NetEnt fejlesztői mesés munkát végeztek, amikor a film alapján készítettek egy szerencsejáték nyerőgépet. Általában azt látjuk, hogy a filmalapú nyerőgépek csak átlagos játékmenetűek; ez azért van, mert a filmalapú nyerőgépek kevés teret hagynak a fejlesztéseknek a nyerőgépekben. Szerencsére ez nem így van a Jumanji esetében; a fejlesztők fantasztikus munkát végeztek egyedi funkciókkal; ha egyszer játszol ezzel a nyerőgéppel, meg fogod érteni magad.

A nyerőgép egyedi szerkezettel rendelkezik; a Jumanji tárcsái gyémánt alakban vannak elhelyezve; ez a szerkezet a tárcsák számának változtatásával készült; ez a gyémántszerű szerkezet növeli az esélyét a szimbólumok sikeres kombinációjának kialakítására. A nyerőgép öt tárcsás és többsoros szerkezeten alapul, és 36 rögzített nyerővonal található benne. A Jumanji oldalon található összes nyerővonal mindig aktív marad, és a tárcsák kézi pörgetése előtt nem kell minden egyes nyerővonalat aktiválnod. A nyerővonalak kézi indítása időpazarló és a zsebünket is megterhelő.

A játék számos elemét, például a szimbólumokat és a hátteret a filmes téma ihlette. Ezek közvetlenül a filmből látszanak. Emellett a játék hangsávja is tökéletesen illeszkedik a témához. Mindezek az elemek együttesen autentikus dzsungel-érzetet kölcsönöznek ennek a nyerőgépnek.

Jumanji számos bónusz funkcióval is meg van töltve, mint például a jellegzetes Jumanji társasjáték, a vadak, a véletlenszerű bónuszok és a rejtélyes funkció. Ezek az egyedi funkciók elengedhetetlenek, mivel magasan tartják az izgalmi szintet; a sok egyedi funkció nagyon elektromossá teszi a nyerőgépet; mindig történik valami a játékképernyőn.

Szinte lehetetlen számon tartani az összes itt kínált bónuszt. Értékelnünk kell, hogy minden bónusz a film történetéhez kapcsolódik, ami megmutatja, hogy miért tartják sokan a NetEnt -t az egyik legjobb nyerőgép-fejlesztőnek. Az ingyenes pörgetéseknek is több típusa van, és hamarosan mindent elmagyarázunk.

Ha egyszer elkezdesz játszani ezen a játékon, nem lesz visszaút, órákig a képernyő előtt fogsz ragadni.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Grafika és téma

A Jumanji nyerőgép az 1995-ös kultfilm "Jumanji" alapján készült, a film témája az állatok és a vadvilág volt, és a nyerőgép is ugyanezt a témát viszi tovább. A NetEnt nyerőgép fejlesztői mesés munkát végeztek a film alapján készült nyerőgép kifejlesztésében.

A legendás Jumanji társasjáték volt a film központi cselekménye, és ebben a nyerőgépben is ez a társasjáték a legfontosabb elem. A társasjáték a tárcsák hátterében folyamatosan látható, az egész nyerőgép e játék köré épül, és a nyerőgép során végig ebben a társasjátékban haladsz előre.

Filmes fejlesztés

A nyerőgép minden egyes eleme a híres 1995-ös filmre épül; a fejlesztők mindent megtettek azért, hogy a nyerőgépen való játék közben újra átélhesd a filmet. A filmes téma inspirálja a nyerőgép összes grafikai elemét; a szimbólumok például dzsungel-téma szerint lettek kialakítva. A nyerőgép alapkártyáinak ábécéi vad, dzsungel-ihlette kivitelezésűek, a képszimbólumokon pedig különböző állatok szerepelnek, például oroszlánok, pelikánok, orrszarvúak és krokodilok; ezek a nyerőgép magas nyereményt hozó szimbólumai.

A nyerőgép háttere a legendás Jumanji társasjáték felülnézete; ahogy játszik a nyerőgépen, úgy halad előre ebben a társasjátékban; fantasztikusan néz ki, és hozzátesz a nyerőgép témájához.

Hangelemek

A nyerőgép témája a nyerőgép hangsávját is inspirálja. Például a nyerőgép hátterében megszólaló zene a dzsungel témájára épül. A nyerőgépben a speciális funkciók használatakor lejátszott hangok szintén a témára épülnek; még a tárcsák gördülési hangja is a nyerőgép témája szerint van kialakítva. A fejlesztők tökéletesen összehangolták a nyerőgép hang- és grafikai elemeit . Amikor ezzel a nyerőgéppel játszik, igazán magával ragadó játékélményben lesz része.

Különböző képszimbólumok és kifizetéseik a Jumanji

Különböző képszimbólumok és kifizetéseik a Jumanji

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Bónusz funkciók

Jumanji tele van különleges bónuszokkal és funkciókkal; a nyerőgépben különleges bónuszok, készpénzkifizetések, bónusz körök és különleges szimbólumok találhatók. Ezen kívül magában az alapjátékban négy speciális funkció is található, amelyek segítségével nagyobb nyereményeket lehet kiváltani; ezek a funkciók véletlenszerűen válnak ki.

Monkey Mayhem

Mindannyiunk fantáziája, hogy a dzsungel királyává váljunk, és az összes állatot rávegyük, hogy nekünk dolgozzanak; a Jumanji itt van, hogy teljesítse ezt a kívánságodat. A különleges Monkey Mayhem funkciók hatására egy csapat majom megőrül a tárcsákon; miután távoznak, látni fogod, hogy átrendezték a szimbólumokat, hogy új nyerő kombinációt hozzanak létre; ez egy olyan funkció, amely garantált nyereményt biztosít neked. Ez a funkció véletlenszerűen lép működésbe, ha nem sikerül nyerő kombinációt elérned.

Ragadós indák

Ez a speciális funkció egy nyerő kör végén aktiválódik; ebben a funkcióban a tárcsákon lévő nyerő szimbólumok indák segítségével rögzülnek a helyükön, a többi, nem nyerő szimbólum pedig megpördül; ez esélyt ad arra, hogy újabb nyerő kombinációt érj el. A vad szimbólumok ebben a körben szintén a helyükön rögzülnek, mivel ezek speciális szimbólumok.

Monsun vadak

A Monsoon Wild egy rendkívüli bónuszszimbólum; amikor ez a bónusz aktiválódik, a nyerőgép bármelyik egy vagy két tárcsája bővülő vad szimbólummá alakul át. Ezeket a tárcsákat teljesen beborítják a vad szimbólumok, és növelik a nyerő kombinációk elérésének esélyét. Sajnos ez a funkció az ötödik tárcsán nem aktiválható.

Wild Stampede

A népszerű párbeszéd ihlette vad Stampede különleges funkció a filmben " It's a stampede!". Ez a funkció véletlenszerűen aktiválódik a nyerőgépben; amikor ez a funkció aktiválódik, azt fogod látni, hogy egy csapat óriás orrszarvú átrohan a tárcsákon és pusztítást okoz, de ez jót tesz neked, mivel néhány vad szimbólumot hagynak maguk után. Bárhol négy és kilenc közötti vad szimbólumot hagyhatnak hátra.

Jumanji's Signature társasjáték.

Ez a nyerőgép legjobb speciális funkciója; a NetEnt megtartotta a híres társasjátékot a Jumanji nyerőgépes változatában. Maga a nyerőgépben is van egy társasjáték, és a játékban előrehaladva a társasjáték különböző mezőin gyűjtheti be a bónuszokat.

Ez a speciális funkció akkor aktiválódik, ha legalább három Scatter szimbólumot ér el a tárcsákon. Amikor ez megtörténik, megkérjük, hogy válasszon ki egy bábut, amellyel a társasjátékot szeretné játszani; ezután két hatlapú kockával kell dobnia, hogy előrébb jusson a játékban. Annyi mezőt lépsz előre, ahányat a kockádon találsz; ha az a mező, ahová kerülsz, bónuszokat tartalmaz, akkor azt kapod. Az, hogy hányszor dobsz a kockával és hányszor lépsz előre, attól függ, hogy hány Scatter-szimbólumot érsz el a tárcsákon, amelyek a társasjátékot indították el.

Ha három scattert kapsz, hat kockadobást kapsz; ha négy scatter szimbólumot kapsz, hét dobást kapsz, ha pedig szuper szerencsés vagy, és öt scattert kapsz, nyolc kockadobást kapsz.

A játék különböző mezőin található bónuszok közé tartoznak a közvetlen érmefizetések, az ingyenes pörgetések, az extra kockadobások vagy a rejtélyes jutalmak. A titokzatos jutalmakat kérdőjelek jelölik, és csak akkor tudod meg, hogy mit tartalmaznak, ha rájuk esel.

Ezek a rejtélyes jutalmak a következő három bónusz bármelyikét tartalmazhatják:

  • Közvetlen érme kifizetések 2x és 10x a tétje között.
  • Két extra kockadobást.
  • A Free Spin bónuszok bármelyikét.
Egy komoly jackpot megnyerése a Jumanji

Egy komoly jackpot megnyerése a Jumanji

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Ingyenes pörgetések a Jumanji nyerőgépben

Nem vicceltünk, amikor azt mondtuk, hogy a Jumanji tele van speciális funkciókkal; ennek a nyerőgépnek a speciális funkciói sajátos funkciókkal rendelkeznek. Például a Free Spin egy speciális funkció az alapjátékban, és négy különböző bónusz van, amelyeket a Free Spin fordulóban aktiválhatsz. Ne feledje, hogy ha a társasjáték során megkapta a Free Spin funkciót, akkor nem kap újabb Free Spin bónuszt, ha a társasjátékban rejtélyes nyereményeket ér el. A Free Spin speciális bónuszok a társasjáték sarokmezőin találhatók.

Ezeket a speciális bónuszokat az alábbiakban részletesen elmagyarázzuk:

Vines Free Spin

A Vines bónusz tíz ingyenes pörgetést biztosít; e bónusz minden egyes ingyenes pörgetése egy speciális Vine Re-Spin pörgetéssel ér véget. Ebben a pörgetésben a kör nyertes szimbólumai rögzülnek a helyükön, a többi szimbólum pedig pörögni fog. A Wild szimbólumok szintén a helyükön rögzülnek, mivel ezek nem normál szimbólumok.

Monsoon ingyenes pörgetések

A Monsoon bónusz hét ingyenes pörgetést biztosít, és az ingyenes pörgetési kör során a nyerőgép egy vagy két tárcsája bővülő vad szimbólummá alakul át; ezek segítenek nyerő kombinációkat kiváltani.

Monkey Free Spins

A Monkey Bonus hat ingyenes pörgetést biztosít; ebben a körben, miután a tárcsák megállnak, a majmok felmásznak a szimbólumokra, és nyerő kombinációkba rendezik őket; ez újabb biztos nyereményt biztosít. Ez minden pörgetés után aktiválódik.

Stampede ingyenes pörgetés

Ez a bónusz öt ingyenes pörgetést biztosít; ebben a körben az orrszarvúak átfutnak a tárcsákon, és távozásuk után néhány vad szimbólumot hagynak maguk után.

Azt, hogy hány kockadobást kapsz a társasjáték fordulóban, a tárcsákon landoló bónuszszimbólumok száma dönti el. Minél több a bónuszszimbólumok száma, annál több kockadobást kapsz. Akár nyolc kockadobást is nyerhetsz, és néhány ingyenes pörgetési körre is szert tehetsz.

Mindezek a speciális funkciók összesen nyolc speciális funkciót tesznek ki ; ez a magas szám biztosan magasan tartja az izgalom szintjét a nyerőgépben. Játék közben folyamatosan történik majd valami vagy valami más a képernyőn, és elektromos játékélményben lesz részed.

A maximális jackpot, amit a Jumanji játékban kiválthatsz, a téted összegének 504-szerese; ez egy nagyszerű maximális kifizetés, figyelembe véve a nyerőgép közepes volatilitását.

A maximális jackpot, amelyet a Jumanji játékban kiválthat, a tét összegének 504-szerese; ez egy nagyszerű maximális kifizetés, figyelembe véve a nyerőgép közepes volatilitását. Sajnos a nyerőgépben nincs progresszív jackpot vagy helyi jackpot , de ettől függetlenül ez a nyerőgép jó jackpotot biztosít.

A Mega Win Jackpot megnyerése a Jumanji

A Mega Win Jackpot megnyerése a Jumanji

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani Jumanji?

A Jumanji játék egyszerű, köszönhetően a NetEnt fejlesztőinek kiváló játékmenetének.

A játék megkezdéséhez először is el kell döntened, hogy milyen téttel szeretnél játszani. Ezután a tét beállításához be kell állítania a tét szintjét és az érmeméretet. A tét szintje az egyestől a tízes szintig növelhető; a tét szintje határozza meg az érmék számát a teljes tétben; minél magasabb a tét, annál magasabb az érmék száma. Másrészt az érmeméret határozza meg az érmék értékét egy tétszinten.

A tét beállítására szolgáló kezelőszervek a lejátszás gomb alján találhatók; ezek segítségével változtathatod a tétet, mielőtt pörgetsz.

A minimálisan szükséges tétet 0,10 érmét állíthatsz be, és ez pörgetésenként maximum 200 érméig növelhető. Akkor nyerhetsz, ha a nyerő szimbólumokat a nyerőgép egyik nyerővonalára helyezed; a nyerőgépben 36 nyerővonal található.

Hogyan nyerhet

Atétek rögzítésével nem fogsz pénzt keresni; ha meg akarod szerezni a kifizetéseket, akkor a nyerő kombinációkat a nyerőgép egyik nyerővonalán kell elhelyezned. Nyerő kombinációkról akkor beszélünk, ha három vagy több hasonló szimbólumot érsz el egymás mellett. A hosszabb kombinációk (amelyek négy vagy öt azonos szimbólumot tartalmaznak) nagyobb nyereményt adnak, mint a három egyforma kombinációk. A kifizetések ebben a nyerőgépben szorzókban történnek, tehát minél magasabb a tét, annál magasabb a kifizetés.

Aszimbólumok értékei eltérőek, ezért kombinációik is eltérő kifizetéseket adnak. Az oroszlán például a nyerőgép legjövedelmezőbb szimbóluma; öt szimbólumkombináció esetén 140-szeres kifizetést biztosít. Az oroszlán után a rinocéroszé a legmagasabb nyeremény; öt szimbólum kombinációja esetén 50-szeres nyereményt biztosít. Végül a krokodil 30-szoros kifizetést biztosít egy öt szimbólumból álló kombinációért. Ezután további szimbólumok következnek: a Pelikán, az Ász, a Király, a Királynő és a Bubi; ezek kifizetése 25x és 7x között mozog.

Wild szimbólumok is vannak a Jumanji oldalon; ezek a különleges szimbólumok helyettesítik a játékban található többi normál szimbólumot. A speciális szimbólumok (a Wild és a Scatter szimbólum) azonban nem helyettesítik a nyerőgépet, mivel ezek nem szabályos szimbólumok.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

RTP és volatilitás

Return To Player százalékos aránya

A Jumanji játékos-visszatérítési százaléka 96,45%, ami azt jelenti, hogy átlagosan 96,33 érmét kapsz vissza, ha 100 érmével játszol a nyerőgépen. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez nem jelent semmiféle garanciát, és a tényleges nyereménye a szerencséjétől függ, az RTP csak az átlag, amit az emberek általában kapnak. A 96,45%-os RTP egy tisztességes hozam, mivel magasabb, mint az iparági szabvány, amely 96% körül van.

Volatilitás

A Jumanji volatilitását a NetEnt alacsony és közepes közöttire értékeli. Az alacsony és közepes volatilitás azt jelenti, hogy elég gyakran kap kifizetéseket, de azok értéke nem lesz túl magas. Az ilyen nyerőgépeket sok játékos kedveli, mivel bármilyen szintű fogadási költségvetéssel játszhatóak. A magas volatilitású nyerőgépek kevésbé előnyösek, ha kis költségvetéssel rendelkezik.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Tippek és stratégiák a Jumanji slotban

A NetEnt összes többi nyerőgépéhez hasonlóan a Jumanji játékban is a pörgetések az RNG-k (Random Number Generators - véletlenszám-generátorok) eredményein alapulnak. Mivel az eredmények az RNG-ken alapulnak, Ön nem tudja befolyásolni vagy megjósolni a pörgetések kimenetelét.

Mivel nem tudja megjósolni a pörgetések eredményeit, nem tud megbízható stratégiát kidolgozni a Jumanji oldalon történő pénznyeréshez. Devan néhány tipp, amit játék közbenszem előtt tarthat.

A tétek gondos kiválasztása

A tét összegének kiválasztása nagyon fontos a Jumanji játékban. Ha rosszul választja meg a tét összegét, elveszítheti az összes pénzét, ezért győződjön meg róla, hogy a tétet a költségvetésének megfelelően határozza meg. Próbáljon meg olyan tétszintet beállítani, amely legalább 50 pörgetést biztosít. A megfelelő számú pörgetés segít kiegyenlíteni a nyerőgép hatását.

Állítsa be a stop-loss és a nyerési limiteket

Az autospin egy nagyszerű funkciója a Jumanji, sok időt takaríthat meg, de néha veszélyesnek is bizonyulhat. Például, ha rossz napod van, és beállítasz egy automatikus pörgetést 100 pörgetésre, akkor üres zsebeid lehetnek, ha figyelmen kívül hagyod az egyenlegedet. Ilyen helyzetekre fontos, hogy állítson be stop-loss limitet. Ez leállítja az automatikus pörgetés módot, ha az egyenlege egy bizonyos összeg alá csökken. Ezen kívül a nyerési limitek leállítják az automatikus játék funkciót, ha egy bizonyos összeget megnyertél. Ez akkor is jól jön, ha van egy konkrét célod a szerencsejátékban.

Különleges Wild szimbólum a Jumanji

Különleges Wild szimbólum a Jumanji

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Mobil támogatás és ingyenes verzió

Jumanji egy nagyszerű játék, ez nem kétséges, de a legjobb dolog ebben a nyerőgépben az, hogy útközben is élvezheti. Jumanji teljes cross-device támogatást nyújt; minden eszközön élvezheti a nyerőgép csodálatos élményét. Jumanji játszható számítógépen, mobilon és táblagépen. Teljes körű támogatás áll rendelkezésre iOS és Android rendszereken, valamint számítógépeken, Macen és Windowson egyaránt. Nem fogod érezni a játékminőség hiányát sem a grafika, sem a funkciók tekintetében. A fejlesztők tökéletesen optimalizálták a játékokat az eszközök közötti zökkenőmentességre.

Demo játék

A játék demó verziója elérhető itt a BETO-nál; a nyerőgép ingyenes verzióját ingyen érmékkel játszhatod. Így a demó verzió lehetővé teszi, hogy felfedezze és megértse a nyerőgépet anélkül, hogy tényleges pénzét kockáztatná a játékban. A nyerőgépet újonnan ismerő játékosoknak azonban érdemes először az ingyenes verziót kipróbálniuk, mivel a játék számos rejtélyes funkcióval rendelkezik.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Végső vélemény a Jumanji online nyerőgépről

Jumanji egy kiváló nyerőgép; a legjobb dolog a nyerőgépben az, hogy egy film alapján készült. A filmalapú nyerőgépek azért érdekesek, mert sok elemet megtartanak a filmből, és lehetővé teszik, hogy a filmet újra átéljük egy szerencsejáték módban. Jumanji az 1995-ös kultfilm "Jumanji" alapján készült, és a NetEnt fejlesztői nagyszerű munkát végeztek a film nyerőgé alakításában.

A Jumanji vizuális elemei lenyűgözőek; a nyerőgép dzsungel alapú témája befolyásolta a nyerőgép grafikájának nagy részét. A nyerőgép különböző szimbólumai dzsungelszerű kivitelezésűek , a magasan fizető képszimbólumok pedig különböző állatok fotóit ábrázolják. A nyerőgép hátterében a legendás Jumanji társasjáték felülnézetét is láthatjuk, amely a film fontos része.

A Jumanji statisztikái nagyon meggyőzőek, a 96,45%-os RTP nagyszerű biztosíték a játékosok számára a pénzük biztonságáról. Az alacsony és közepes volatilitási besorolás segít a rendszeres kifizetések biztosításában. A nyerőgép legfelső jackpotja 504-szeres értékű, és őrületes nyereményt adhat, ha a legmagasabb téttel játszunk.

Ezt a nyerőgépet biztosan imádni fogja; játsszon vele most azonnal, és szerezzen nagy kasszát!

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Gyakran ismételt kérdések - Jumanji Slot

Mi a Jumanji nyerőgép játékos-visszatérítési százaléka? Arrow Arrow

Jumanji 96,45%-os RTP-t mutatott ki hosszú távú átlaggal számolva. Ez egy tisztességes hozam az iparági szabvány alapján, amely 96% körül van.

Van Free Spin funkció a Jumanji nyerőgépben? Arrow Arrow

Igen, a Jumanji játékban vannak ingyenes pörgetések, amelyek akkor válthatók ki, ha a tárcsákon különleges szimbólumok jelennek meg. A Free Spin funkció nagyon különleges a Jumanji játékban, mivel olyan speciális funkciókkal rendelkezik, mint a Monkey Mayhem, a Stampede és a Vines.

Mi a Jumanji slot volatilitása? Arrow Arrow

A Jumanji volatilitását a NetEnt alacsony vagy közepes szintűnek minősítette. A nyerőgép alacsony vagy közepes volatilitása a legtöbb játékos számára alkalmassá teszi ezt a nyerőgépet.

Mekkora a Top Jackpot a Jumanji videó nyerőgépben? Arrow Arrow

A Jumanji csúcsnyereménye 504x-et ér. Ez egy nagyszerű jackpot, figyelembe véve a nyerőgép alacsony és magas volatilitását.

A Jumanji a Jumanji film hivatalos nyerőgépe? Arrow Arrow

Igen, a Jumanji a film hivatalos nyerőgépe. A fejlesztők beépítettek néhány valódi klipet a filmből, és a nyerőgép megtartotta a film számos híres elemét.