MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Invaders Megaways Ingyenes Játék

Invaders Megaways Slot Demo

Invaders Megaways Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Invaders Megaways által WMS

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Invaders Megaways vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Invaders Megaways Demó

Itt azideje, hogy részt vegyél egy sci-fi kalandban, amelyben barátságos idegenek, ufók és tehenek szerepelnek. Invaders Megaways nyerőgép a híres Megaways mechanikával rendelkezik, és az azonos fejlesztő, a Scientific Games által készített Invaders from the Planet Moolah nyerőgépből merít ihletet.

Ez a nyerőgép tele van szuper szórakoztató és jutalmazó funkciókkal, mint a kaszkádos tárcsák, ingyenes pörgetések különböző módosítókkal és a Mythical Unicow funkció. A maximális nyereménye 250 000 € a tétedből.

Ha részletesen meg szeretné ismerni a funkciókat, olvassa el ezt a Invaders Megaways nyerőgép ismertetőt a végéig.


Megjelenés: 10.06.2021
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 17 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a címet.Maximális nyeremény 25,000x a téted

Nyissa meg a címet.Izgalmas funkciók még az alapjátékban is

Nyissa meg a címet.Ingyenes pörgetések erős módosítókkal

Nyissa meg a címet.Az ingyenes pörgetések újraindíthatók

Nyissa meg a címet.Fantasztikus téma és grafika

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Magas szórás

Bezár Nincs bónusz vásárlás

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató WMS

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 96.30

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.25

Nyerőgépek Maximális tét 10.00

Nyerőgépek Görgők 6

Nyerőgépek Sorok 10

Nyerőgépek Nyerővonalak 1000000

Játéktémák

UFO Mezőgazdaság Űr


Játékfunkciók

Megaways Dobószerkezet megváltoztatása Szimbólumcsere Zuhogó/lavina nyeremények Véletlen vadak Ingyenes pörgetés szorzó Bővítő szimbólumok Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Karakterek

Idegenek


Élvezze az intergalaktikus kalandot innovatív funkciókkal

Élvezze az intergalaktikus kalandot innovatív funkciókkal

Üdvözöljük a Invaders Megaways Slot

Invaders Megaways online nyerőgép számos érdekes funkciót és élvezetes témát kínál. A 6 tárcsával és a Megaways motorral akár 117 649 nyerési lehetőséget is élvezhet. Általában a tárcsákon 2-7 szimbólum található, akárcsak az általunk tesztelt többi Megaways nyerőgépen. A szimbólumok száma azonban 10-ig bővíthető, így akár 1 000 000 nyerési lehetőséget is biztosíthat.

Invaders Megaways A nyerőgép nem egy átlagos nyerőgép. Ez a nyerőgép rendelkezik az UFO Wild Selectorral, amely a véletlenszerű szimbólumokat Wildokká alakítja, és élvezetesebbé teszi az alapnyerőgépet. Emellett kaszkádos tárcsákkal is rendelkezik, hogy biztosítsa, hogy esélyt kapjon arra, hogy egy nyereményt több nyereménnyé alakítson át.

Az egyik leglenyűgözőbb dolog ebben a nyerőgépben az, hogy a funkciók milyen jól működnek együtt. A funkciókról később részletesen is beszélni fogunk, és biztosíthatjuk, hogy a funkciók meg fogják lepni Önt.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Izgalmas Alien téma és élénk grafika

A nyerőgép témáját és kialakítását a 2013-ban megjelent Invaders from the Planet Moolah című népszerű nyerőgép ihlette. Nem lenne fair összehasonlítani a két nyerőgépet, mivel az Invaders Megaways nyerőgép 2021-ben jelent meg.

A téma és a grafika azonnal megragadja a figyelmet. Kétségtelen, hogy ez az egyik legjobban kinéző nyerőgép, amely 2021-ben jelent meg. Ez a nyerőgép egy farmház furcsa hátterében játszódik, ahol gabonakörök és furcsa, pislákoló fény látható a házban. Néhány furcsa tárgy is látható, amelyek időről időre a távolban repülnek.

A szimbólumok illeszkednek az idegen témához, hiszen egy földönkívülit, egy tudóst, egy ufót, egy repülő tehenet és egy sugárfegyvert láthatunk szimbólumként. A nyerőgép pontos története nem világos. Azonban úgy tűnik, hogy az idegenek megszállták a Földet, és kísérletezni kezdtek a bolygó állataival, és az első áldozatuk egy ártatlan tehén.

Egy repülő ufó folyamatosan a tárcsák felett van, és mozog, amikor megpörgeted a tárcsákat. A tárcsákon egy erőtér is látható a középső tárcsák körül.

Ami nekünk a legjobban tetszik, az a kártyaszimbólumok innovatív dizájnja, ami miatt úgy néznek ki, mintha földönkívüli szimbólumok lennének. A funky zene tökéletes ehhez a nyerőgéphez, mert hozzájárul a furcsa hangulathoz, amit meg akartak teremteni. Összességében a nyerőgép témája és grafikája hibátlan.

Élvezze az ingyenes pörgetéseket izgalmas módosítókkal

Élvezze az ingyenes pörgetéseket izgalmas módosítókkal

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell meghódítani Invaders Megaways Slot

Először is ismerjük meg a játék alapjait, majd megnézzük, hogyan nyerhetsz ezen a nyerőgépen.

 • A zöld gombot a tárcsák pörgetésére használjuk.
 • A zöld gomb felett jobbra lévő gombot a pörgetések robotpilótával történő elvégzésére használjuk. Akár 200 pörgetést is végezhetsz robotpilótán, és veszteség- és nyereménylimiteket is beállíthatsz.
 • Az érmék gombbal a tétet állíthatod be 0,25 € és 10 € között.
 • Ha meg szeretné nézni, hogy hány aktív Megaway van a pörgetésen, akkor a nyerőgép neve alatt láthatja a számot.
 • A menü gomb szintén ott van, hogy be- vagy kikapcsolja a hangot, átkapcsolja a vezérlők oldalát, és hozzáférjen a nyerőgéppel kapcsolatos alapvető információkhoz.

Könnyen nyerhetsz, ha 3 vagy több egyforma szimbólumot helyezel el a balról jobbra szomszédos tárcsákon. Az Invaders logó, amely a legmagasabb kifizetésű szimbólum, a téted 4x-szeresét fizeti ki, ha hatos kombinációt érsz el, a tudós pedig a téted 2x-szeresét, ha hasonló kombinációt érsz el.

Aszimbólumok kifizetései nem olyan magasak, de ez elfogadható, mivel ez egy Megaways nyerőgép. A funkciók miatt könnyedén szerezhetsz több nyereményt és nagy nyereményeket, ezért ne hagyd magad elkeseríteni a kifizetések miatt.

Élvezze a kaszkádos tárcsákat, hogy még több nyereményt szerezzen a Invaders Megaways nyerőgépben.

Élvezze a kaszkádos tárcsákat, hogy még több nyereményt szerezzen a Invaders Megaways nyerőgépben.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Innovatív bónusz funkciók

A Megaways többi nyerőgépéhez hasonlóan kaszkádos tárcsákat találsz. Ez a nyerőgép azonban olyan innovatív funkciókkal rendelkezik, amelyeket máshol nem találhat. Nézzük meg az alap nyerőgép bónusz funkcióit.

Lépcsőzetes tárcsák

Ez az a funkció, amelyet a legtöbbször és leggyakrabban fogsz látni működés közben. A kaszkádoló tárcsák funkció azt jelenti, hogy a nyerő szimbólumok eltűnnek, és új szimbólumok hullanak le felülről, hogy helyettesítsék őket. Ez a folyamat mindaddig folytatódik, amíg a tárcsákon egy nyerő kombináció van.

Mivel a Megaways sokkal nagyobb nyerési lehetőségeket biztosít, a kaszkádoló tárcsák funkció tökéletes a Megaways nyerőgépekhez.

UFO Wild Selector funkció

Az UFO Wild Selector funkció az az egyedi funkció, amely a szükséges izgalmakat hozza ebbe a nyerőgépbe. Az UFO a tárcsák felett lebeg, és véletlenszerűen kiválaszt egy szimbólumot, hogy az legyen a vad szimbólum. Az UFO által kiválasztott szimbólum minden példánya a 2-5. tárcsán wild szimbólummá alakul át.

A Mythical Unicow és az ingyenes pörgetések promóciós funkció során a véletlenszerűen kiválasztott szimbólum minden példánya Wilddá alakul át. Az UFO Wild Selector funkció tehát még erősebbé válik, ha más funkciókkal kombináljuk.

Mythical Unicow funkció

Az alapjáték során véletlenszerűen megjelenik egy Unicow, és kiterjeszti a tárcsákon lévő szimbólumokat, így egy tárcsán 7-10 szimbólum található. A nyerési lehetőségeket akár 1 000 000-ig is kiterjesztheti.

A Invaders Megaways nyerőgép ingyenes pörgetésekhez 4 vagy több bónusz szimbólumot kell elhelyeznie.

A Invaders Megaways nyerőgép ingyenes pörgetésekhez 4 vagy több bónusz szimbólumot kell elhelyeznie.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Ingyenes pörgetések a Invaders Megaways nyerőgépben

Azingyenes pörgetések elindításához legalább 4 vagy több scatter vagy bónusz szimbólumot kell elhelyeznie. Az alábbiakban a scatterek számától függően megadja az ingyenes pörgetések számát.

 • 4 scatter: 7 ingyenes pörgetés
 • 5 scatter: 10 ingyenes pörgetés
 • 6 scatter: 15 ingyenes pörgetés

Az ingyenes pörgetések során egy véletlenszerűen kiválasztott képszimbólum lesz a vad szimbólum, és a szimbólumon alapuló módosítót kap. Minden egyes ingyenes pörgetésnél más-más Wild lesz a módosítóval, attól függően, hogy az UFO melyik szimbólumot választja.

Nézzük meg a különböző szimbólumokat és a hozzájuk tartozó módosítókat.

Invaders logó

A logó szimbólumok kitágulnak, hogy kitöltsék az egész tárcsát. A kiterjesztett szimbólum a nyeremények kiszámításánál kis szimbólumok csoportjaként fog működni.

Tudós

Az összes tudós szimbólum vad szimbólummá alakul át. A nyereményszorzó minden egyes kaszkáddal megduplázódik, a kezdőérték 2, a maximális határérték pedig 256 lehet.

Alien

Az idegen szimbólum a saját és az összes szomszédos tárcsa magasságát 1-gyel megnöveli, így a nyerési lehetőségek akár 1 000 000-ig bővülnek.

Tehén

A tehén szimbólumok 2x Wild szimbólummá alakulnak át. A nyeremények kiszámításakor minden egyes 2x Wild 2 Wildnak számít.

Sugárpisztoly

Minden egyes sugárpisztoly szimbólumhoz 1 Wild szimbólum véletlenszerűen hozzáadódik a tárcsákhoz. A felülről leeső új sugárpisztoly-szimbólumok nem adnak hozzá Wildokat.

Az ingyenes pörgetések újraindítására akkor van lehetőség, ha legalább 3 scattert ér el a tárcsákon. 3 scatter 4 extra ingyenes pörgetést eredményez, 4 vagy több scatter pedig teljes újraindítást.

Élvezze az ingyenes pörgetéseket korlátlan lehetőséggel

Élvezze az ingyenes pörgetéseket korlátlan lehetőséggel

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

RTP, variancia és maximális nyeremény

Ennek a nyerőgépnek az RTP-je 96,30%, ami egy kicsit magasabb, mint az átlagos 96%-os RTP.

Ennek a nyerőgépnek a varianciája magas, ami várható, mivel a maximális nyeremény a tét 25 000-szerese. A nyereményeket nem fogjuk gyakran látni, de hatalmasak lehetnek. Szerintünk senki sem fog panaszkodni a variancia miatt, ha a tétjének több ezerszeresét nyeri.

Élvezze az ingyenes pörgetéseket módosítókkal, kaszkádos tárcsákkal és még sok mással a Invaders Megaways nyerőgépben.

Élvezze az ingyenes pörgetéseket módosítókkal, kaszkádos tárcsákkal és még sok mással a Invaders Megaways nyerőgépben.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri a Invaders Megaways online nyerőgép?

Invaders Megaways egy szórakoztató és jövedelmező nyerőgép innovatív funkciókkal és kiváló minőségű grafikával. A Scientific Games mindent megtett ennek a nyerőgépnek a tervezése során.

Kétségtelen, hogy az ingyenes pörgetések ebben a nyerőgépben megérik a várakozást. Az ingyenes pörgetések izgalma az egekbe szökött az innovatív módosítók miatt, amelyek segítségével a téted 25 000-szeresének maximális nyereményét érheted el.

A Megaways motorja a kaszkádoló tárcsák funkcióval van jelen, ami egy halálos kombináció. A mítikus Unicow véletlenszerűen jelenik meg, és esélyt ad a legnagyobb nyeremények megszerzésére. Ne feledkezzünk meg az UFO Wild Selector funkcióról sem, amely javítja az alapnyerőgép potenciálját, és a többi bónusz funkciót is nagyon erőteljessé teszi.

A funkciókat tekintve egyetlen hibát sem követtek el, és megkönnyítették a nagy nyeremények megszerzését. A grafika és a téma fenomenális. Az RTP jó, a magas variancia pedig a funkciók miatt könnyen elviselhető. Röviden, érdemes kipróbálni a Invaders Megaways nyerőgépet, és megnézni, milyen nagyot lehet nyerni.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Invaders Megaways Slot - GYIK

Mekkora a maximális nyeremény a Invaders Megaways nyerőgépben? Arrow Arrow

A maximális nyeremény a tét 25 000-szerese vagy 250 000 €. Ez egy komoly maximális nyeremény, amely minden típusú nyerőgép-játékost vonz.

Milyen magas az RTP és a variancia a Invaders Megaways nyerőgépen? Arrow Arrow

Ennek a nyerőgépnek az RTP-je 96,30%, ami elég jónak mondható. A nyerőgép varianciája magas, de nem szabad elkeseredni, mert a nyerési potenciál óriási.

Elmagyarázná, hogyan működik a Mythical Unicow funkció a Invaders Megaways videó nyerőgépben? Arrow Arrow

Ez a funkció véletlenszerűen aktiválódik, és a tárcsákat úgy bővíti, hogy minden tárcsán 7-10 szimbólum található. Így a Megaway-ek száma 117 649 és 1 000 000 között lesz.

Elmagyarázná, hogyan működik az UFO Wild Selector funkció a Invaders Megaways online nyerőgépben? Arrow Arrow

Az UFO kiválaszt egy szimbólumot, amely a pörgetés során wild szimbólumként működik. A középső tárcsákon az adott szimbólum minden példánya Wilddá alakul.

Vannak ingyenes pörgetések a Invaders Megaways nyerőgépben? Arrow Arrow

Igen, az ingyenes pörgetéseket akkor indíthatod el, ha 4 vagy több scattert érsz el a tárcsákon. Minden egyes pörgetésnél egy véletlenszerűen kiválasztott, magas nyereményt hozó szimbólum lesz a vad szimbólum, egyedi módosítóval. Élvezheti a bővülő Wildokat, a nyereményszorzóval rendelkező Wildokat, a tárcsák magasságát növelő Wildokat és még sok mást.

Lehetséges a Invaders Megaways nyerőgépet ingyenesen játszani? Arrow Arrow

Igen, ne habozzon, próbálja ki ezt a nyerőgépet ingyenesen itt a BETO-nál.