MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Enchanted Waters Ingyenes Játék

Enchanted Waters Slot Demo

Enchanted Waters Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Enchanted Waters által Yggdrasil

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Enchanted Waters vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Enchanted Waters Demó

A sellők varázslatos ereje feloldja a víz mélyén elrejtett kincseket az Enchanted Waters nyerőgépben. Ez a nyerőgép 5x4-es elrendezésű, 1024 nyerési lehetőséggel. A bónuszok olyan módosító elemeket használnak, mint a Expanding Wilds vagy a lavinák, hogy még érdekesebbé tegyék a játékot. A bónuszok között vannak Respins, Free Spins, Golden Bet, és még sok más.

Ebben az Enchanted Waters nyerőgép értékelésben elmagyarázzuk, hogy miért érdemes megfontolnod, hogy ezzel a nyerőgéppel játssz az online kaszinókban.


Megjelenés: 29.08.2023
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X25000

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 17 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a címet.Maximális nyeremény a tét 25,000-szerese

Nyissa meg a címet.Respins módosítókkal az alapjátékban

Nyissa meg a címet.Ingyenes pörgetések tartós módosítókkal

Nyissa meg a címet.Golden Bet bónusz

Nyissa meg a címet.Bónusz vásárlási funkció

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Magas volatilitás

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Yggdrasil

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 96.00

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 1.00

Nyerőgépek Maximális tét 400.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 4

Nyerőgépek Nyerővonalak 1024

Játéktémák

Óceán


Játékfunkciók

Bónusz tét Véletlen szorzó Vásárlás funkció További ingyenes pörgetések Zuhogó/lavina nyeremények Ingyenes pörgetés szorzó Újrapörgetés Bővítő szimbólumok RTP tartomány Bónusz szimbólumok Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


A módosítók az Enchanted Waters online nyerőgép ingyenes pörgetéseinek időtartama alatt aktívak maradnak.

A módosítók az Enchanted Waters online nyerőgép ingyenes pörgetéseinek időtartama alatt aktívak maradnak.

Üdvözöljük a Yggdrasil Gaming Enchanted Waters online nyerőgépén!

AzEnchanted Waters nyerőgépes játék középpontjában négy sellő és varázslatos erejük áll, amelyek kulcsfontosságúak a nagy nyereményekhez. A sellők az alapjáték és az ingyenes pörgetések során használják erejüket, hogy nyereményeket hozzanak létre és növeljék azokat. Ebben a nyerőgépben hatalmas lehetőségek rejlenek, és rengeteg lehetőséget kínál a játék felgyorsítására és a gyors nagy nyeremények elérésére.

Ez a nyerőgép 5 tárcsával, 4 sorral és 1024 nyerési lehetőséggel rendelkezik. Az alapjátékban a sellő szimbólumok aktiválják a Respins szimbólumokat. Ha egy sellő scatter a Free Spins bónuszban landol, akkor az ereje a bónusz hátralévő részében aktív marad. A bájos sellők eltávolíthatják az alacsony fizetésű szimbólumokat, aktiválhatják a lavinákat, megsokszorozhatják a nyereményeket és bővíthetik a vad szimbólumokat.

Ez a nyerőgép az Arany tét bónusz és a Vásárlás bónusz funkciót is kínálja, hogy azonnal belevethesse magát az akcióba. Ha szeretnéd megtudni, hogyan működnek ezek a funkciók részletesen, olvass tovább.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Sellők téma és rajzfilmes grafika

Téma és tervezés

Ez a nyerőgép a sellőkről, szépségükről és eleganciájukról szól. A háttér egy trópusi paradicsom, vízeséssel és hatalmas hegyekkel. A bónusz során lemerülhetsz a varázslatos vízbe, és megnézheted a Sellő-öblöt. A tárcsákon lévő aranyos állatok és a különböző sellőket ábrázoló animációk teszik lebilincselővé a játékot.

A zene megnyugtató és illik ennek a nyerőgépnek a pozitív hangulatához. A játék logója a varázslatos vízzel mutatja, hogy mennyi erőfeszítést tettek ennek a csodálatos témának a megalkotásába.

Szimbólumok

A magasan fizető szimbólumok a vízi állatok, amelyek egy hal, egy polip, egy gömbhal, egy medúza és egy rák. A magasan fizető szimbólumok a téted 1,5-szeresét és 3-szorosát adják, ha egy ötös nyerő kombinációt érsz el.

Az alacsonyabb fizetésű szimbólumok kártyafigurák, amelyek a tét 0,80x és 1x közötti összeget fizetnek a téted 0,80x és 1x közötti összegét egy öt-az-egyben nyerő kombinációért.

A vad szimbólum egy arany tengeri csillag, a különleges szimbólumok pedig a különböző sellők, amelyek aktiválják a sellő módosítókat. A scatter szimbólum olyan, mint egy varázsgömb, amelyre az "Ingyenes pörgetések" felirat van írva.

A Hableány szimbólum scatterként működhet, és aktiválhatja az ingyenes pörgetéseket.

A Hableány szimbólum scatterként működhet, és aktiválhatja az ingyenes pörgetéseket.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani az Enchanted Waters nyerőgépet

Így élvezheti az Enchanted Waters nyerőgépet:

 • Kattintson a készpénzes tét gombra, hogy kiválassza a tét nagyságát, amely 0,10 € és 40 € között lehet.
 • A menü gomb praktikus, mivel mindent elérhetsz vele, például a játékszabályokat és az automatikus pörgetés funkciót. Egyszerű, így bármire rákattinthatsz, amit érdekesnek találsz, és könnyen kitalálhatod, mi az.
 • A pörgetés gombra kattintva pörögnek a tárcsák. Tartsd szem előtt a költségvetésedet, és tarts szüneteket, ha úgy érzed, hogy túlterhelt vagy.

A nyereményeket 3 vagy több egyforma szimbólumnak a balról jobbra szomszédos tárcsákon való landolásával nyerheted meg. Ez a nyerőgép 1024 nyerési lehetőséget kínál, így tele van lehetőségekkel.

A módosítók hatalmas nyereményeket biztosítanak az ingyenes pörgetések bónuszkörében.

A módosítók hatalmas nyereményeket biztosítanak az ingyenes pörgetések bónuszkörében.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Csodálatos bónusz funkciók

Ez a nyerőgép számos bónuszt kínál az olyan funkcióktól kezdve, mint a Respins, egészen az akár 4 módosítóval ellátott ingyenes pörgetésekig. A normál szimbólumokat helyettesítő Wild szimbólumok csak a 2., 3. és 4. tárcsán jelennek meg. Lássuk, hogyan működik a többi bónusz.

Enchanted Respins funkció

Ha egy sellő szimbólum az ötödik tárcsára kerül, akkor egy Respin funkciót kapunk a sellő funkcióval. Ha több Hableány szimbólum is megjelenik az ötödik tárcsán, akkor egy Respin nyereményt kapunk az összes aktív módosítóval együtt. A respin során egy sellőszimbólumot is elhelyezhetsz, hogy egy újabb respin-t kapj, mindkét sellő módosítójával aktívan.

Itt találja a Hableány szimbólumok módosítóit/jellemzőit:

 • Piros sellő: A piros sellő: Ez a No Lows Hableány, amely minden alacsony szimbólumot eltávolít a tárcsákról.
 • Zöld Hableány: A Zöld Avalanche Hableány aktiválja a Lavina funkciót, melynek során a nyerő szimbólumok eltűnnek, és új szimbólumok pottyannak le, hogy kitöltsék a tárcsákat.
 • Kék Hableány: A Kék Multiplikátor Hableány minden nyereményt egy véletlenszerű, 2x és 25x közötti értékű szorzóval szoroz meg.
 • Sárga Hableány: A sárga hableány a Sárga Hableányt jelképezi: Ez az Expanding Wild Hableány, amely minden Wildot kiterjeszti, hogy az egész tárcsára kiterjedjen.

Enchanted Waters ingyenes pörgetések funkció

Miután 3 Free Spins Scattert érsz el a tárcsákon, 10 Free Spins aktiválódik. Az 5. tárcsán lévő Hableány szimbólum helyettesítheti a Scatter szimbólumot, és segíthet a Free Spins kör elindításában. Az aktiváló pörgetésen megjelenő sellőszimbólumok a bónusz teljes időtartama alatt adják a módosítóikat.

Ha azingyenes pörgetések során sellőszimbólumokat ér el, azok egy extra pörgetést adnak, és módosítóik a fennmaradó ingyenes pörgetések során aktívvá válnak. Az ingyenes pörgetéseket vagy a respineket meghosszabbíthatja egy +1 szimbólum leérkezésével is, amely további ingyenes pörgetést vagy respineket ad.

Arany tét funkció

A funkció aktiválása 15-szörösére növeli a tétet, és garantált sellőfunkciókat biztosít minden egyes pörgetésnél.

Vásárlás bónusz funkció

A bónuszkör megvásárlásához a következő lehetőségek közül választhat:

 • 10 ingyenes pörgetés véletlenszerű módosítókkal a tét 200-szorosáért.
 • 10 ingyenes pörgetés az összes aktív sellőfunkcióval a téted 1,000-szereséért
A sellő funkciók minden pörgetésnél aktívak, amíg a bónusz véget nem ér.

A sellő funkciók minden pörgetésnél aktívak, amíg a bónusz véget nem ér.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

RTP, szórás és maximális nyeremény

AzEnchanted Waters RTP 96%, ami a nyerőgépek átlagos RTP-je. Röviden, nem túl rossz és nem is túl jó. Ez egy nagyon változékony játék, ezért készülj fel arra, hogy elviseled.

A maximális nyeremény a téted 25 000-szerese, ami határozottan a magasabb oldalon van, és könnyedén magasabb, mint a legtöbb nyerőgépnél.

Az Enchanted Waters slotot a következő módosítók teszik különlegessé

Az Enchanted Waters slotot a következő módosítók teszik különlegessé

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Az Enchanted Waters nyerőgép felülvizsgálatának végső ítélete

Az Enchanted Waters nyerőgép egyike azoknak a nyerőgépeknek, amelyek összességében nagyszerűek. Szórakoztató témája van, a funkciók pedig rugalmasak és lenyűgözőek. A módosítókkal ellátott visszapörgetések nem gyakran fordulnak elő, de elég izgalmasak és kifizetődőek lehetnek. A Golden Bet funkciót érdemes lehet kipróbálni, ha van egy tisztességes költségvetésed. A mi tapasztalataink azonban nem voltak nagyszerűek ezzel a funkcióval kapcsolatban.

Az ingyenes pörgetések funkció az a bónusz, amit érdemes várni. A pörgetések meghosszabbíthatók, és a tartós módosítók növelik a nagy nyeremények esélyét. Bár a módosítók külön-külön nem túl erősek, együttes erejükkel könnyen hatalmas nyereményt érhetsz el. Az ingyenes pörgetéseket könnyedén megvásárolhatod, ha a természetes kiváltásuk nem működik.

Yggdrasil A Gaming ezt a nyerőgépet tele tette különleges funkciókkal, amelyek segítenek a fantasztikus, a téted 25 000-szeresét kitevő maximális nyeremény üldözésében. Ezen az oldalon kipróbálhatod a nyerőgép ingyenes verzióját, mielőtt kipróbálnád a fizetős változatot.

A Golden Bet garantálja a sellő funkciót minden egyes pörgetésnél.

A Golden Bet garantálja a sellő funkciót minden egyes pörgetésnél.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Enchanted Waters nyerőgép - GYIK

Mennyi a maximális nyeremény az Enchanted Waters online nyerőgépben? Arrow Arrow

A maximális nyeremény a tét 25,000-szerese, ami sokkal magasabb, mint amire számítottunk.

Mekkora az Enchanted Waters nyerőgép RTP-je és volatilitása? Arrow Arrow

Ennek a nyerőgépnek az RTP-je 96%, ami megegyezik a nyerőgépek átlagos RTP-jével. A variancia magas, ami azt jelenti, hogy a nyeremények nem lesznek gyakoriak, de nagyobbak lesznek.

Vannak ingyenes pörgetések az Enchanted Waters nyerőgépben? Arrow Arrow

Igen, ez a nyerőgép 10 ingyenes pörgetést ad 3 scatter vagy 2 scatter és egy sellő szimbólum landolásáért. A Hableány módosítók, amelyek az aktiváló pörgetéskor vannak, és a bónusz alatt aktiválódó módosítók a bónusz végéig aktívak maradnak. Az ingyenes pörgetések +1 szimbólumok landolásával meghosszabbíthatók.

Hogyan működik a Respin funkció az Enchanted Waters videó nyerőgépben? Arrow Arrow

Egy vagy több sellő szimbólumnak az ötödik tárcsán való megjelenésével Respin nyerhető. A tárcsákon lévő sellőszimbólum(ok) módosítója vagy módosítói aktiválódnak a respinhez, és újabb respin nyerhető, ha újabb sellőszimbólum jelenik meg.

Átverés az Enchanted Waters nyerőgép? Arrow Arrow

Nem, ezt a nyerőgépet a Yggdrasil Gaming adta ki, és ellenőriztük, hogy a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyezte őket. Röviden, nincs miért aggódnod.

Lehetséges az Enchanted Waters nyerőgépet ingyen játszani? Arrow Arrow

Igen, olyan funkciókat tapasztalhatsz meg, mint a Respins, Free Spins, módosítók és még sok más, ha élvezed az Enchanted Waters ingyenes demójátékot itt a BETO-nál.