MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Densho Ingyenes Játék

Densho Slot Demo

Densho Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Densho által Hacksaw Gaming

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Densho vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Densho Demó

ADensho nyerőgép egy lenyűgöző japán témájú nyerőgép, amelynek bónuszai vetekszenek a kivételes látványvilággal. A játék elrendezése 5 tárcsával és 4 sorral rendelkezik, 10 nyerővonallal. A legfinomabb bónuszok közé tartozik, mint például a Wild Multiplier Reels, az ingyenes pörgetések és a Super Free Spins. Minden bónusz jobb, mint az előző, így egyáltalán nem fogsz unatkozni a játékmenetben.

Ebben a Densho nyerőgép értékelésben megnézzük, hogy a következőkről van-e szó Hacksaw Gaming alkotott-e egy újabb zseniális nyerőgépet, vagy csak egy vizuális látványosság átlagos bónuszokkal.


Megjelenés: 07.09.2023
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás OFF
Max nyeremény: X10000

Írta: Julius De Vries | Az értékelés utolsó frissítése: 12 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Julius de Vries áttekinti a kaszinóbónuszokat és feltételeket a BETO™ -on, így olvasóink nem fognak belesétálni a szélhámos üzemeltetők csapdájába. Ő is hitelesített játékszakértő. Névjegy Julius De Vries

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a címet.Egyedi ázsiai téma

Nyissa meg a címet.Wild Multiplier tárcsák akár 100x értékűek is lehetnek

Nyissa meg a címet.Ingyenes pörgetések a Wild Multiplier tárcsák frissítésének lehetőségével

Nyissa meg a címet.Bónusz vásárlási opció

Nyissa meg a címet.Maximális nyeremény a tét 10,000-szerese

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Közepesen magas volatilitás

Bezár Türelmet igényel a nagy nyereményekhez

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Hacksaw Gaming

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás OFF

Nyerőgépek RTP% 96.40

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.10

Nyerőgépek Maximális tét 100.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 4

Nyerőgépek Nyerővonalak 10

Játéktémák

Ázsiai és orientális


Játékfunkciók

Véletlen szorzó Vásárlás funkció További ingyenes pörgetések Bővítő szimbólumok RTP tartomány Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Densho felülvizsgálata BETO Slots által

Densho felülvizsgálata BETO Slots által

Bemutatjuk a Densho online nyerőgépet

Adensho japánul azt jelenti, hogy "továbbadni a következő generációnak", tehát ez a szó az örökség hátrahagyásáról szól. A Hacksaw Gaming által készített Densho nyerőgép olyan történetet próbál elmesélni a látványvilágával, amely mindenki számára vonzó lesz, nem csak azoknak, akik szeretik az ázsiai kultúrát. Ez a játék a Wild Multiplier tárcsákra támaszkodik a hatalmas nyeremények létrehozásában, és minden bónusz fokozza a Wild Multiplier tárcsák erejét.

A játék 5x4-es elrendezésű, 10 nyerővonallal, tehát egy kicsit nagyobb elrendezést kapunk átlagos számú nyerővonallal. A Wild Multiplier tárcsákon kívül élvezheted az ingyenes pörgetéseket, ahol a Densho szimbólumokat és a Super Free Spins-t nagy értékű Densho szimbólumokkal fejlesztheted. A nagy játékosok számára a különböző bónuszok megvásárlásának lehetőségét is kínálják.

Kíváncsi vagy, hogyan keverednek ezek az elemek a tárcsákon? Nézze meg a Densho videó játékmenetét, és fedezze fel tovább, mielőtt szerencsét próbálna a miingyenes video nyerőgépes játékunkban.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Téma és design: Kelet-ázsiai művészet ünnepe

Téma és design: Kelet-ázsiai művészet ünnepe

Téma és design: Kelet-ázsiai művészet ünnepe

Téma és tervezés

Lépjen be a Densho magával ragadó világába, egy olyan nyerőgépbe, amely éppoly egyszerű a szemnek, mint amilyen szórakoztató a játék. Attól a pillanattól kezdve, hogy elindítottam, el voltam ragadtatva a részletgazdag tájaktól és karakterektől, amelyek úgy néznek ki, mintha egyenesen egy ősi kelet-ázsiai tekercsből ugrottak volna ki.

Hacksaw Gaming a játékban láthatóan keményen dolgoztak, aprólékosan kidolgozva minden elemet, az elegáns, festménynek tű nő háttértől kezdve az olyan japán szimbólumokig, mint a gésák és a szamurájok. A legjobb rész az, hogy a háttér folyamatosan változik, ami költészet a mozgásban.

Zene és hangsáv

A hangsáv hibátlan kísérője a Densho lenyűgöző látványvilágának. A finom vonós hangszerek és a lágy fuvola dallamok olyan hangulatot teremtenek, hogy úgy érezheted magad, mintha egy békés, elvarázsolt kertben lennél. Minden győzelmet felemelő hangok tarkítanak, amelyek kiemelik és még kielégítőbbé teszik azt.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Szimbólumok és kifizetések

Indulj el egy keleti témájú kalandba, ahol a szimbólumok akár 20-szoros tétet is fizetnek. A következő szimbólumok kifizetései a következők.

 • Szabályos japán szimbólumok: Ezek a normál szimbólumok a tét 0,10x és 2x közötti összeget fizetnek, ha egy nyerő kombinációban 3-5 egyforma szimbólumot ér el.
 • Magasan fizető szimbólumok: A magas kifizetésű szimbólumok közé tartozik egy szamuráj, egy gésa, egy bagoly, egy madár és egy híd. A nyerő kombináció típusától függően a tét 1x-20x-at fizetnek.
 • Vad szimbólum: A vad szimbólum a nyerőgépek között található: Ez egy három hegyet ábrázoló festmény, amely más szimbólumokat helyettesít. Ötös nyeremény esetén szintén 20-szoros tétet fizet.
 • FS Scatter szimbólum: Ez a szimbólum a két koi hal szimbólum. Ez a kulcs az ingyenes pörgetések és a szuper ingyenes pörgetések feloldásához.
 • Densho szimbólumok : Ezek a szimbólumok egy fekete madarat ábrázolnak, amely át tud alakulni Wild Multiplier tárcsává.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani a Densho nyerőgépet

Hogyan kell játszani Hacksaw Gaming

Hogyan kell játszani Hacksaw Gaming's Densho

Készen állsz a Densho kipróbálására? Itt van, hogyan kell játszani ezt a játékot:

 • Először is, állítsa be a tét nagyságát 0,10 € és 100 € között. Csak kattints a tét kijelzője melletti nyilakra a beállításhoz.
 • Lusta vagy? Használd az automatikus lejátszás funkciót, hogy beállíts egy csomó automatikus pörgetést.
 • Vess egy pillantást a nyereménytáblázatra, hogy megtudd, mennyit érnek az egyes szimbólumok, és milyen kombinációkkal nyerhetsz. Ezt a játék menüjében találod.
 • A nyereménytáblázaton kívül a menüben más opciókat is használhatsz, mint például a szuperturbó vagy a hang.
 • Koppints a szóközre, vagy kattints a pörgetés gombra , amikor úgy érzed, hogy készen állsz a játék elindítására.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Bónusz funkciók

A bónusz funkciók magyarázata a Densho által Hacksaw Gaming

A bónusz funkciók magyarázata a Densho által Hacksaw Gaming

A Densho, a Hacksaw Gaming legújabb alkotása egy olyan birodalomba repíti a játékosokat, ahol a Wild Multiplier tárcsák és a különböző ingyenes pörgetések új magasságokba emelik a játékmenetet. Vizsgáljuk meg a bónusz funkciókat, amelyek a Densho-t egy olyan nyerőgéppé teszik, amelyről érdemes beszélni.

Wild Multiplier Reels funkció

A Wild Multiplier Reels mechanika a Densho igazi sztárja. Amikor egy Denso szimbólum a tárcsákon landol, akkor Multiplier Reel-lé alakul át, ha a bővülése hozzájárul a nyereményhez. Ezek a tárcsák wildként működnek, és a Denso szimbólum ritkaságától függően különböző szorzókkal rendelkeznek:

 • A gyakori Denso szimbólumok 2x és 10x közötti szorzóval növelhetik a nyereményt.
 • A ritka Denso szimbólumok 5x és 50x közötti potenciális szorzóval dobják fel a dolgokat.
 • A legendás Denso szimbólumok kínálják a legnagyobb nyereményeket, 10x és lenyűgöző 100x közötti szorzóval.

Az izgalom akkor fokozódik igazán, amikor több Multiplier Reels is része egy nyerő kombinációnak, mivel a Multiplikátorok összeadódnak, és így valóban hatalmas nyereményeket érhetnek el.

Ingyenes pörgetések bónusz

Ha három FS Scatter szimbólumot ér el, akkor elindítja a Densho Free Spins funkciót, amely 10 ingyenes pörgetést biztosít. Ezekben a körökben az egyes tárcsák fölött lévő progressziókövetők mutatják a Denso szimbólum minimális minőségét, amelyre az adott tárcsán számíthatsz.

Amikor egy tárcsára egy Upgrade szimbólum kerül, az adott tárcsa progressziókövetőtáblája magasabb szintre kerül, és magasabb minőségű Densho szimbólumok fognak landolni az adott tárcsán, magasabb minimális szorzóval. Az ingyenes pörgetések 2, illetve 4 alkalommal meghosszabbíthatók 2, illetve 3 scatter landolásával.

Szuper ingyenes pörgetések bónusz

Ha sikerül négy FS Scatter szimbólumot landolnia, akkor feloldja a 10 pörgetést tartalmazó Super Free Spins módot. Ez ugyanúgy működik, mint a normál ingyenes pörgetések, de a progressziókövetők a kettes szinten kezdődnek, ami garantálja, hogy a kezdetektől fogva csak magasabb értékű Denso szimbólumokat láthatsz a tárcsákon. Ezek a pörgetések ugyanúgy meghosszabbíthatók, mint a normál ingyenes pörgetések.

Bónusz vásárlási funkció

Szeretné elkerülni a bónuszok kiváltására való várakozást? A Densho számos Bonus Buy opcióval gondoskodik rólad, amelyekkel közvetlenül az aktuális téted szintje alapján érheted el a játék jellegzetes funkcióit. A következőképpen működik:

 • Bonushunt Featurespins (96,35% RTP és magas volatilitás) : Téted 3x-áért 5-szörösére növelheted az ingyenes pörgetések kiváltásának esélyét.
 • Densho Featurespins (96,34% RTP és nagyon magas volatilitás) : Téted 50x-éért 2 garantált Densho szimbólumot helyezz el a tárcsákon.
 • Ingyenes pörgetések (96,37%-os RTP és nagyon magas volatilitás) : 100x-os tét kifizetésével rendszeres ingyenes pörgetéseket vásárolhatsz.
 • Szuper ingyenes pörgetések (96,33%-os RTP és magas volatilitás) : A szuper ingyenes pörgetések megvásárlása 250x a tétedbe kerül.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Maximális nyeremény, RTP és variancia

Nyerje meg tétjének 10,000-szeresét a Densho nyerőgépen!

Nyerje meg tétjének 10,000-szeresét a Densho nyerőgépen!

A Densho a tét 10,000-szeresének maximális nyereményével, 96,40%-os RTP-vel és közepesen magas volatilitással büszkélkedhet. Ezek az értékek azt jelentik, hogy van esélyed néhány igen lenyűgöző nyereményre, de ezek nem biztos, hogy olyan gyakran jönnek el.

Az RTP kissé csökken a bónuszvásárlási funkciók használata közben, de így is kényelmesen az átlag felett marad. Az RTP csökkenhet, ezért játék előtt ellenőrizze. A gyakorlatban, bár a közepes vagy magas volatilitás komoly kilengéseket jelenthet az egyenlegedben, a játék felépítése arra törekszik, hogy egyensúlyt teremtsen a kockázat és a Max Win izgalmas lehetősége között.

A játék találati gyakorisága 24,2%, ami azt jelenti, hogy négy pörgetésenként egy nyereménynek kell bekövetkeznie. A Max Win gyakoriságáról nem találtam információt, de ennek nagyon alacsonynak kell lennie.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Densho Video Slot - Véleményünk

Densho Video Slot - Véleményünk

Densho Video Slot - Véleményünk

ADensho nyerőgép megmutatja, hogy a Hacksaw Gaming mennyire nagyszerű nyerőgép-fejlesztő, mivel a fenséges látványt a legerősebb bónuszokkal kombinálták. A Wild Multiplier tárcsák akár 100-szoros szorzókkal is számolni kell. Végezhetsz néhány Super Free Spins vásárlást, és megnézheted, hogy milyen hatalmas nyereményeket osztanak ki egy pillanat alatt.

A játék tesztelése során elvégeztem néhány bónuszvásárlást, és egyetlen ingyenes pörgetésen több mint 500-szoros tétet nyertem. A Super Free Spins bónuszvásárlás során a tétem több mint 1400-szorosát nyertem azzal, hogy az első három tárcsán Wild Multiplier Reels-t kaptam. Kérem, ne tévesszen meg senkit; a tét 1000-szeresét meghaladó nyeremények ritkák, és itt rendkívül szerencsés voltam.

Az ingyenes pörgetésekben rengeteg száraz pörgetés lesz, de egyetlen jó pörgetés is hatalmas nyereményhez vezethet, és indokolttá teheti ennek a bónusznak a megvásárlását. Az RTP a bónuszok megvásárlása mellett is jó, így érdemes megfontolni, ha ez a funkció elérhető az országodban.

Azonban az, hogy a játék bizonyos szimbólumok landolásától függ, hogy ezeket a funkciókat kiváltsa, nem biztos, hogy mindenkinek tetszeni fog; egy kis türelemre és költségvetési gazdálkodásra van szükség ahhoz, hogy a játék teljes potenciálját kiaknázza.

Mindent egybevetve, a Densho-t érdemes kipróbálni lenyűgöző látványvilága, innovatív bónuszmechanizmusai, valamint a volatilitás és a jutalmak közötti egyensúly alapján.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Densho Slot GYIK

Játszhatok a Densho nyerőgéppel ingyen, mielőtt valódi pénzt tennék fel? Arrow Arrow

Természetesen a Densho-t ingyenesen kipróbálhatja itt a BETO Slots-nál. Ez a demó verzió fantasztikus módja annak, hogy megismerkedj a játék mechanikájával és funkcióival anélkül, hogy kockáztatnád a bankszámládat. Amint kényelmesen érzi magát, áttérhet a valódi pénzzel való játékra.

Mitől különleges a Densho online nyerőgép Wild Multiplier Reels funkciója? Arrow Arrow

A Wild Multiplier tárcsák feldobják a Densho játékmenetét azzal, hogy a kiválasztott tárcsákat Wildokká alakítják, amelyek nemcsak a fizető szimbólumokat helyettesítik, hanem a nyereményt növelő Multiplikátorokat is alkalmaznak. Ezek a szorzók 2x és 100x között változhatnak.

Hogyan indíthatom el a Densho nyerőgép ingyenes pörgetéseit vagy szuper ingyenes pörgetéseit? Arrow Arrow

Ha az alapjáték során 3 FS scatter szimbólumot ér el, akkor az ingyenes pörgetések aktiválódnak, és 10 pörgetéssel jutalmazza Önt. Ha sikerül 4 FS scatter szimbólumot eltalálnod, akkor helyette a Super Free Spins fordulóba lépsz be, amely a kettes szintű progressziókövetőkkel indul, így már a kezdetektől fogva fokozott jutalmakat kapsz.

Mekkora az esélyem arra, hogy nagyot nyerjek a Densho video nyerőgépen a Hacksaw Gaming oldalon? Arrow Arrow

A 10 000-szeres maximális nyeremény, a közepesen magas volatilitás és a 96,40%-os RTP révén a Densho izgalmas lehetőségeket kínál a jelentős nyereményekre. A játék bónusz funkciói, mint például a Wild Multiplier Reels és a progresszív Free Spin körök tovább növelik a nagy nyeremény lehetőségét.

Van lehetőség bónuszok vásárlására közvetlenül a Densho slotban? Arrow Arrow

Igen, a Densho tartalmaz egy bónuszvásárlási opciót, amely közvetlen hozzáférést biztosít az olyan csábító funkciókhoz, mint a garantált Densho szimbólumok vagy az ingyenes pörgetések. Mindegyik opció kissé módosítja az RTP-t, de biztosítja, hogy bizonyos játékmenet-javítások vagy bónuszok aktiválódjanak.

Mit kell figyelembe venni a Densho nyerőgép bónusz funkcióinak megvásárlása előtt? Arrow Arrow

Mérlegelje a költségvetését, és ismerkedjen meg az egyes bónuszlehetőségek RTP-re és játékmenetre gyakorolt hatásával. A bónuszvásárlások rövid utat kínálhatnak az olyan izgalmas funkciókhoz, mint az ingyenes pörgetések vagy a szuper ingyenes pörgetések, de ne feledje, hogy ezeknek ára van. Győződjön meg róla, hogy ezek a vásárlások összhangban vannak az általános játékstratégiájával és a bankroll-kezelési gyakorlatával az élvezetes élmény érdekében.