MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Codex of Fortune Ingyenes Játék

Codex of Fortune Slot Demo

Codex of Fortune Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Codex of Fortune által NetEnt

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Codex of Fortune vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Codex of Fortune Demó

A nyugodt művészi dizájnnal és a bónusz funkciók különös keverékével a Codex of Fortune by NetEnt egy érdekes nyerőgép, amely 40 nyerővonalas mechanikával dolgozik. A Fortune Wins bónusz 200-szoros nyereményt tartogat, a jutalmazó Free Spins kör pedig 10 000-szeres jackpotot kínál a tét értékében.

Az újrapörgetések során nyert kulcsokkal növelheti nyerési lehetőségeit a Save the Keys funkcióval, és élvezheti a jobb nyereményeket.

Tudjon meg többet erről a titokzatos Codex of Fortune online nyerőgépről részletes ismertetőnkben.


Megjelenés: 30.06.2021
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X10000

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 16 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a  címet.10,000-szeres jackpot

Nyissa meg a  címet.4 különböző Booster

Nyissa meg a  címet.Speciális Save the Keys mechanikus

Nyissa meg a  címet.Magával ragadó és érdekes téma

Nyissa meg a  címet.Érdekes játékmenet

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Nincs progresszív jackpot

Bezár A volatilitás meglehetősen magas

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató NetEnt

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 96.00

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.20

Nyerőgépek Maximális tét 100.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 4

Nyerőgépek Nyerővonalak 40

Játéktémák

Gyémántok


Játékfunkciók

Respin záró nyereség Energia gyűjtése További ingyenes pörgetések Bónuszkerék Ingyenes pörgetés szorzó Újrapörgetés Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Kék-arany színösszeállítás a Codex of Fortune

Kék-arany színösszeállítás a Codex of Fortune

Bevezetés a Codex of Fortune

Készülj fel, hogy próbára tedd a szerencsédet ebben a nagy volatilitású játékban, amelyet az online nyerőgépek tervezésének mestere fejlesztett ki, NetEnt. A gyönyörű francia szecessziós stílusáltal inspirált Codex of Fortune vonzó, titokzatos hangulatot áraszt.

A 40 nyerővonalat kínáló standard rácsos elrendezés 5 tárcsával és 4 sorral lett kialakítva. A fogadási tartomány széles, és bármilyen tétet beállíthatsz 0,20 €/pörgetés és 100 €/pörgetés között. Az RTP a Codex of Fortune oldalon nem fix, és 90,2% és 98% között változik attól függően, hogy mennyit játszol. Az átlag azonban nagyjából 96% körül mozog.

A mély rejtélyeket nem könnyű megfejteni. Codex of Fortune lehetőséget ad arra, hogy nagyszerű kincsekhez jusson, ha sikerül feltörnie a kódokat. A nyeremények nem egyenletesek, de amikor sikerül megszerezned őket, akkor kiválóak. A legmagasabb nyeremény, amit egyetlen pörgetéssel elérhetsz, a játék magas volatilitásának köszönhetően a téted 10 000-szeresét éri.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Pazar francia szecessziós téma, design és szimbólumok

Téma & tervezés

NetEnt A tervezők úgy döntöttek, hogy a Codex of Fortune tervezésénél egy meglehetősen szokatlan megközelítést és témát választanak. Egy kiterjedt, aranyszínű szegéllyel szegélyezett játékráccsal fogsz szembesülni, amely a játékképernyő nagy részét lefedi. A francia szecesszió nem túl gyakori választás, ha videojátékokról van szó, és ez teszi a Codex of Fortune játékot nagyon egyedivé és vonzóvá.

Egy nagy aranyszínű dob (a Codex Meter) mindig a rács bal oldalán marad, és a rajta jelölt számos szám különböző szintekként funkcionál. Az arany-kék alapú színsémát követi.

A rácson lévő szimbólumok királyi jelleget kaptak, és a gyönyörű képszimbólumok nagyon művészien néznek ki. Minden grafikai elemet gondosan finom érzetet adnak, és valóban megnyugtató és szemet gyönyörködtető.

Szimbólumok

A nyerőgép szimbólumai igézően és varázslatosan néznek ki. Az alacsony fizetésű A-tól J-ig terjedő szimbólumok királyi kézzel vannak megtervezve, és különböző színű árnyékok veszik körül őket. A magasan fizető szimbólumok különböző állat ihlette ékszerek, köztük pillangók, baglyok, oroszlánok és teknősök. A széles rácson az összes szimbólum a szép francia szecessziós stílusban készült. A piros oroszlán a legjobb szimbólum , amit elérhetsz, 5-szörös nyereményt ad, ha 5-féle kombinációt érsz el.

A játékban awildokat ékkövekkel kirakott kulcsok képviselik. Ezek a vad szimbólumok bárhol megjelenhetnek a rácson, és minden normál szimbólumot helyettesíthetnek.

A scatter szimbólum egy páva ékszer. Ha 2 ilyen pávát érsz el egy normál nyerő kombinációval együtt, akkor elindítod az ingyenes pörgetések bónuszkörét. Ha 2 ilyen pávát ér el egy normál nyerő kombinációval együtt, akkor elindul az ingyenes pörgetések bónusz fordulója. A tárcsák bal oldalán található a Codex Meter, amely a bónuszkör alatt feltöltődik.

Most nézzük meg részletesen ezeket a bónuszfunkciókat.

Egy varázslatos kombó leszállása Codex of Fortune

Egy varázslatos kombó leszállása Codex of Fortune

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Arannyal gazdagított bónusz funkciók a Codex of Fortune

Gyűjtsd össze a különleges kulcsokat a szerencsejáték-kalandod során, és emelkedj fel a Fortune Wins szintre, ahol a nyerési lehetőség akár 10 000-szeres is lehet. A játékmenetben 4 különböző bónusz módosítót tartogat számodra, amelyekkel gazdagíthatod a játékmenetet.

Fortune Wins funkció

Az újrapörgetések, valamint az ingyenes pörgetések során egy különleges kör aktiválódik, amelyet Fortune Wins-nek hívnak. Ebben a körben különleges szimbólumok összegyűjtésével bónusz nyereményekkel és további finomságokkal jutalmaznak. A rács oldalán található aranyszínű mérőeszköz mutatja a lehetséges nyeremények értékét. Ebben a bónuszkörben összesen 7 szint és 5 lépcsőfok van.

A kulcsok azok a speciális szimbólumok, amelyekre a bónuszkörök során figyelned kell, és amelyek segítségével növelheted a szintet. A kulcsok begyűjtéséért járó nyeremények is nőnek, ahogy növeled a szintet. A 7. szint a legmagasabb, amit elérhetsz, ahol a nyeremények nagysága akár 10 000-szeresére is nőhet.

Fortune Re-Spins funkció

Elég 2 vagy több scattert elhelyezned ugyanazon a nyerővonalon egy normál nyerő kombináció mellett, és elindul a Re-Spins kör. Ekkor azonnal egy Re-Spin következik, ahol a rácson csak üres helyek, egy speciális kulcsszimbólum és gyűjthető szimbólumok lesznek. A gyűjtőszimbólum a kör során a kombót kiváltó szimbólum lesz.

Amikor egy gyűjthető szimbólum a rácsra kerül, az hozzáadódik a számlálóhoz, és egy Re-Spin következik. Az újrapörgetések így folytatódnak mindaddig, amíg olyan rácsra nem érkezik, ahol nincs kulcsszimbólum vagy gyűjthető szimbólum. Szerencsére lesz lehetőséged arra, hogy megmentsd az értékes kulcsokat. A különleges kulcs landolásával a következő szintre juthatsz, ahol a nyerési lehetőségek megnőnek.

A kulcsok mentése funkció

A megnyert kulcsokkal jövedelmező nyereményeket gyűjthetsz. Akár 3 kulcsot is felhasználhatsz a szintlépéshez az ingyenes pörgetések kiváltásával, és ez az úgynevezett Save the Keys (Mentsd meg a kulcsokat) funkció. Amikor a bónuszkörben szintet lépsz, lehetőséged van visszaállítani a mérőt 1-re, és az összegyűjtött kulcsokat a Free Spins kör során használhatod fel.

5x4 rács a Codex of Fortune online nyerőgépben

5x4 rács a Codex of Fortune online nyerőgépben

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Codex of Fortune - Ingyenes pörgetések

Ha ugyanazon a pörgetésen3 scattert ér el, akkor a Codex of Fortune oldalon elindul az ingyenes pörgetések köre. A kör elindítása után megjelenik egy 3-szintű mini kerék , amely meghatározza az ingyenes pörgetések számát. Itt kerül kiválasztásra az is, hogy mi lesz a begyűjthető szimbólum, és hogy hány lehetséges power-up, valamint extra kulcs kerül kiosztásra. Bárhol 7 és 13 ingyenes pörgetést kaphatsz.

A mérőóra összegyűjti az összes gyűjthető szimbólumot, amit a Free Spins alatt összegyűjtesz. A 10+ szimbólumok kivételesen kifizetődőek, mivel 10 szimbólummal töltik fel a számlálót. A következő szintre akkor léphetsz, ha 20 szimbólummal töltöd meg a mérőt. A+1 szimbólumok is nagyon sokat segítenek. Ezek egy további ingyenes pörgetést biztosítanak.

A Fortune Re-Spins Booster elindítása

A Fortune Re-Spins Booster elindítása

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

RTP, maximális nyeremény és volatilitás

Codex of Fortune 96%-os RTP-vel rendelkezik, ami az iGaming világában az ilyen online nyerőgépeknél elég standardnak számít.

A variancia magasnak minősül, és 25,4%-os találati arányt eredményez, és nagyjából minden 4. pörgetésnél nyereményt érhet el. A jackpot mérete meglehetősen nagyvonalú, a teljes tét 10 000-szerese.

Szép látvány a Codex of Fortune

Szép látvány a Codex of Fortune

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Végső ítélet a Codex of Fortune

A nyerőgép szokatlan francia szecessziós stílusú látványvilága azonnal megragadja a figyelmét, mivel ezt a témát nem gyakran választják a videojátékok tervezéséhez. Pörgesse meg néhányszor a Codex of Fortune's rácsot, és rájön, hogy nem a grafika az egyetlen szokatlan dolog a játékban.

Codex of Fortune's játékmenet erőteljes és vonzó. Meg fogsz döbbenni a feltöltött boosterek számától és azok összekapcsolásának módjától. Van egy Fortune Wins funkció, egy különleges Fortune Re-Spins bónusz, a kivételes Save the Keys mechanika és a klasszikus Free Spins bónuszkör.

A Codex of Fortune'tárcsáinak pörgetése olyan, mintha egy titkos üzenetet fejtenél meg, amely hatalmas kincsekhez vezet. Játssz tovább, és kapsz néhány értékes kulcsot, használd ezeket a kulcsokat lépcsőként, és találd meg a rád váró rejtett Jackpotot. Számíthatsz arra, hogy a nyeremény akár a téted 10 000-szeresét is elérheti, ami egészen elképesztő.

Próbáld ki a Codex of Fortune ingyenesen a BETO.com-on elérhető demó verzióval.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Gyakran ismételt kérdések - Codex of Fortune

Mekkora a jackpot mérete a Codex of Fortune oldalon? Arrow Arrow

Codex of FortuneA legmagasabb nyeremény felső határa a teljes tét 10,000-szerese. Ez a jackpot a Fortune Wins funkcióval érhető el.

Mi az RTP a Codex of Fortune oldalon? Arrow Arrow

Codex of Fortune 96% körüli RTP-t biztosít, ami szintén az iparági átlagnak felel meg. A 25,4%-os találati aránnyal nagyjából minden 4. pörgetésnél számíthatsz nyereményre.

Vannak ingyenes pörgetések a Codex of Fortune oldalon? Arrow Arrow

Igen, a Codex of Fortune oldalon egy jutalmazó ingyenes pörgetési kör vár rád, ahol 7 és 13 ingyenes pörgetés között bárhol nyerhetsz. Ha +1 szimbólumot érsz el, további egy ingyenes pörgetést kapsz.

Mi az a Fortune Win Re-Spins bónusz a Codex of Fortune oldalon? Arrow Arrow

Codex of Fortune rendelkezik egy egyedi módosítóval, a Fortune Win Re-Spins bónusszal. Ez egy különleges módosító, amely egymást követő Re-Spins-ekkel jutalmaz, ha folyamatosan vagy a speciális kulcsokat, vagy a gyűjthető szimbólumokat érsz el.

Mi az a Codex of Fortune'A kulcsok mentése funkciója? Arrow Arrow

A Save the Keys bónusz nem egy speciális kör, hanem egy módosító, ahol az újrapörgetések során nyert kulcsokat elmentheted, és ezeket a kulcsokat később felhasználhatod az ingyenes pörgetésekben.

Felfedezhetem a Codex of Fortune ingyenesen? Arrow Arrow

Igen, itt a BETO.com-on ingyenesen kipróbálhatja a Codex of Fortune weboldalt a demó verzióval.