MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Club Tropicana Ingyenes Játék

Club Tropicana Slot Demo

Club Tropicana Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Club Tropicana által Reel Kingdom

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Club Tropicana vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Club Tropicana Demó

Itt azideje, hogy felvegye a legjobb ruháját, és bulizzon a Club Tropicana nyerőgépen. Az 5x4-es elrendezésű, 12 nyerősoros nyerőgép ideális helyszín a buli elindításához. A pénzszimbólumok magas szorzóval és az ingyenes pörgetések, ahol a pénzszimbólumokat gyűjtheted be, a fő attrakciók. A funkciók olyan nyerőgépekre emlékeztetnek, mint a Big Bass Bonanza és a Bigger Bass Blizzard.

Ebben a Club Tropicana nyerőgép értékelésben részletesen kifejtjük, hogy miért érdemes játszani ezzel a nyerőgéppel. Ha a végéig elolvasod, minden kérdésedre választ kapsz.


Megjelenés: 09.02.2023
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X4000

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 14 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a címet.Maximális nyeremény a tét 4,000-szerese

Nyissa meg a címet.Pénz szimbólumok, amelyek a téted akár 4,000-szeresét is megérhetik

Nyissa meg a címet.Az ingyenes pörgetések újraindíthatók

Nyissa meg a címet.Gyűjtsön pénz szimbólumokat az ingyenes pörgetésekben

Nyissa meg a címet.Ante Bet funkció

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Magas volatilitás

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Reel Kingdom

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 95.07

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.12

Nyerőgépek Maximális tét 360.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 4

Nyerőgépek Nyerővonalak 12

Játéktémák

Klub


Játékfunkciók

Bónusz tét Kiegészítő szimbólum Vásárlás funkció További ingyenes pörgetések Ingyenes pörgetés szorzó RTP tartomány Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések


A Club Tropicana nyerőgép ingyenes pörgetései során lehetőséged van a pénz szimbólumok begyűjtésére.

A Club Tropicana nyerőgép ingyenes pörgetései során lehetőséged van a pénz szimbólumok begyűjtésére.

Üdvözöljük a Club Tropicana online nyerőgépen

Reel Kingdom és a Pragmatic Play ismét összeállt, hogy a Club Tropicana néven tökéletes nyerőgépet kínáljon a bulik szerelmeseinek. A Club Tropicana nyerőgép nem csak a bulizásról szól, hanem a nagy nyeremények hajszolásáról is, amelyek örökké tartják a bulit. Nagyon hasonlít a Bigger Bass Blizzard nyerőgéphez, de nem bánjuk, hogy újra felhasználnak egy nyerő formulát.

A Wild szimbólumok összegyűjtik a pénzszimbólumokat az ingyenes pörgetések során, és segítenek a bónuszkör újraindításában is. Az alapjátékban is nyerhetsz a pénzszimbólumokkal, és ezek közül néhány nyeremény hatalmas összeget fizethet. Ne feledd, hogy ezek a szimbólumok akár a téted 4000-szeresét is elérő szorzókkal rendelkezhetnek.

Azolyan népszerű funkciók, mint az Ante Bet és a Buy Free Spins szintén megtalálhatóak, így könnyedén kiválaszthatod, hogyan szeretnél játszani. Hamarosan a funkciókról is szót ejtünk, de kezdjük a téma felfedezésével.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Party téma és 3D grafika - Szerezz ingyenes italokat a Club Tropicana nyerőgéppel

Téma és tervezés

Amikor a Club Tropicana nyerőgéppel játszik, egy pultos fogadja Önt a tengerparton a saját kis privát partiján. A pultos ismerős lehet, hiszen a Big Bass Bonanza sorozat számos más demó nyerőgépében is látható. A háttérben egy gyönyörű éjszaka van pálmafákkal, tengerrel és a pultos kész felszolgálni a kedvenc italodat.

Ahogy ehhez a nyerőgéphez is szükséges, a háttérzene groove-os és ideális a bulizáshoz. Emellett a neonfények és a klubokban használt fényekhez illő színek használata hitelessé és szórakoztatóvá teszi a nyerőgépet.

Szimbólumok

A magasan fizető szimbólumok egy koktélkeverő egy itallal, koktélernyők, egy koktél és egy úszógyűrű. A magasan fizető szimbólumok öt-öt nyerő kombinációjának eléréséért a tét 50-szeresétől 200-szorosáig terjedő összeget kap.

Az alacsonyan fizető szimbólumok a görögdinnye, a szilva, a narancs, a citrom és a cseresznye. Az alacsonyan fizető szimbólumok a tét 10x-szeresét fizetik ki, ha öt-az-egy-fajta nyerő kombinációt ér el.

A Wild szimbólum a csapos, a Scatter pedig három koktél. Végül a pénzszimbólumok készpénz- és aranyérme-halmokat ábrázolnak.

A pénz szimbólumok nagyon magas értékűek lehetnek

A pénz szimbólumok nagyon magas értékűek lehetnek

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani Club Tropicana nyerőgép

Könnyen elkezdhetsz játszani ezzel a nyerőgéppel, ha szem előtt tartod a következő dolgokat:

 • Válasszon egy olyan kaszinót, amelyben megbízik és kedveli, és keresse meg ezt a nyerőgépet.
 • Indítsd el a játékot, és várd meg, amíg betöltődik.
 • Állítsd be a teljes tétet a plusz és mínusz gombok segítségével 0,12 € és 240 € között.
 • Az i gombra kattintva keresd meg a nyereménytáblát, vagy olvasd el a szabályokat.
 • Pörgesse meg a tárcsákat, ha készen áll a játékra.

Hogyan nyerhet

Anyereményekhez legalább 3 egyforma szimbólumot kell elhelyezned a balról jobbra szomszédos tárcsákon. A legmagasabb kifizetésű szimbólumnak azonban csak 2 példánya elegendő a nyereményhez.

3 scatter szimbólum 10 ingyenes pörgetést ad

3 scatter szimbólum 10 ingyenes pörgetést ad

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Kivételes bónusz funkciók

Abónuszok lényege, hogy a pénz szimbólumok segítségével hatalmas nyereményeket érhetsz el. Az olyan megbízható online kaszinójátékok, mint ez, gyorsan elkezdhetik a nagy nyeremények kiosztását, ezért meg kell értened, hogyan működnek a funkciók. Ha teljesen megérted a funkciókat, többet nyerhetsz. Kezdjük el tehát most felfedezni a funkciókat.

Pénz szimbólum

Ez a különleges szimbólum bármelyik pörgetésnél megjelenhet, és a téted 2x és 4000x közötti véletlenszerű pénzértékkel rendelkezik. Az alapjátékban, ha egy nyerő kombinációban öt Money szimbólumot érsz el, akkor azok teljes értékét kapod meg.

Ingyenes pörgetések funkció

Amint azalapjátékban 3 vagy több Scatter-szimbólumot érsz el, a Free Spins játék elindul. Itt látható, hogy a Scatterek száma alapján hány pörgetést kaphatsz:

 • 3 scatter: 10 ingyenes pörgetés
 • 4 scatter: 15 ingyenes pörgetés
 • 5 scatter: 20 ingyenes pörgetés

Bármelyik nyerőgépes vad szimbólum, amelyik a funkció során beérkezik, összegyűjti a tárcsákon lévő pénzszimbólumok értékét. Ezt követően a vad szimbólum is begyűjti a játékban lévő értékeket.

Minden negyedik begyűjtött Wild szimbólum után a Free Spins kör 10 pörgetéssel újraindul. A pénzszimbólumok begyűjtéséért járó szorzó is minden egyes újraindításkor megnő az alábbiak szerint:

 • Első újraindítás: 2x
 • Második újraindítás: 3x
 • Harmadik újraindítás: 10x

Ne feledje, hogy a szorzó az újraindított ingyenes pörgetésekre vonatkozik, amelyeket az aktuális pörgetések befejezése után játszanak le. Ha legalább egy Wild szimbólum jelen van, a pénzszimbólumok véletlenszerűen megjelenhetnek a pörgetés végén, hogy tisztességes nyereményt adjanak. Emellett 1 vagy 2 sör is megjelenhet véletlenszerűen, hogy a tárcsákat eltolja, és felfedje a Wild és a pénz szimbólumokat.

Ante Bet funkció

Ezt a funkciót aktiválhatod, hogy 50%-kal növeld a téted értékét, és növeld az esélyeidet az ingyenes pörgetések kiváltására, ha több Scatter-szimbólumot érsz el. Ha ezt a funkciót használja, a buy free spins funkciót kikapcsolja.

Bónusz Ingyenes pörgetések vásárlása funkció

Atéted 100-szorosát fizetheted ki, hogy a Buy Free Spins funkció használatával közvetlenül aktiváld a Free Spins bónuszt.

A maximális nyereményt az ingyenes pörgetések során lehet megnyerni.

A maximális nyereményt az ingyenes pörgetések során lehet megnyerni.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

RTP, szórás és maximális nyeremény

A Club Tropicana RTP 96,08% a játék és az Ante Bet funkció esetében. A Buy Free Spins funkció 96,07%-os RTP-t biztosít. Összességében az RTP rendben van, és ugyanazt a hozamot kell nyújtania, mint egy átlagos nyerőgépnek.

Ez egy nagyon volatilis nyerőgép, ezért nem szabad túl magas tétet tennie, hacsak nem akarja, hogy gyorsan elfogyjon az egyenlege.

A maximális nyeremény a téted 4000-szerese, ami nem olyan magas, mint amire számítottunk. Mégis, ez nem túl rossz, és nem lehet ok arra, hogy ne játsszon ezzel a nyerőgéppel.

Élvezze a nagyobb tárcsákat, az izgalmas funkciókat és a tisztességes maximális nyereményt a Club Tropicana nyerőgépben.

Élvezze a nagyobb tárcsákat, az izgalmas funkciókat és a tisztességes maximális nyereményt a Club Tropicana nyerőgépben.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri a Club Tropicana online nyerőgép?

AClub Tropicana nyerőgép biztosan nem a legeredetibb nyerőgép, de rendelkezik a kívánt és szükséges funkciókkal, hogy nagyot nyerj és jól érezd magad. Valószínűleg ez a legjobb választás, ha valami újdonságra vágysz, miután túl sokáig játszottál a Pragmatic Play Big Bass nyerőgépeivel. Hasonlít a Big Bass nyerőgépekhez, de az új téma frissé és szórakoztatóvá teszi.

A legjobb az egészben, hogy ha már több Big Bass nyerőgépet is játszottál, akkor nagyon jól fogod érezni magad ezen a nyerőgépen. Ha még nem játszottál, akkor azt javasoljuk, hogy játssz addig, amíg be nem váltod az ingyenes pörgetéseket, hogy megtapasztald, milyen izgalmas lehet ez a nyerőgép. Nem állítjuk, hogy az alap nyerőgép unalmas, mert a szimbólumok kifizetése tisztességes, és a pénz szimbólumok időről időre fizetnek.

Ha a legjobb online kaszinókat keresed, ahol a Club Tropicana nyerőgépet valódi pénzért játszhatod, nyisd meg bármelyik kaszinó weboldalát, amit mi itt a BETO-nál ajánlunk, és nézd, ahogy a pénz gurul.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Club Tropicana nyerőgép - GYIK

Mennyi a maximális nyeremény a Club Tropicana nyerőgépen? Arrow Arrow

A Max Win a szerencsés játékosoknak a tétjük 4,000-szeresét fizeti ki. Ez nem túl magas, de még mindig elfogadható.

Mekkora a Club Tropicana videó nyerőgép RTP-je és volatilitása? Arrow Arrow

Az RTP 96,08% ennél a játéknál, ami megegyezik az átlagos RTP-vel. A variancia magas, ezért a legjobb, ha készen állsz arra, hogy alacsony téteket tegyél és szükség esetén szüneteket tarts.

Vannak ingyenes pörgetések a Club Tropicana nyerőgépben? Arrow Arrow

Igen, az ingyenes pörgetések legalább 3 scatter szimbólum elérése után aktiválódnak. Ha wildokat ér el, azok összegyűlnek. Ha egy Wild szimbólummal együtt jelenik meg egy pénz szimbólum, a pénz szimbólum értékét a Wild szimbólum gyűjti be. A Wildok begyűjtése lehetővé teszi a funkció újbóli aktiválását, a pénzszimbólumok begyűjtésének magasabb szorzójával.

Hogyan működik az Ante Bet funkció a Club Tropicana online nyerőgépben? Arrow Arrow

Az Ante Bet funkció számos más Pragmatic Play nyerőgépben is megtalálható. Lehetővé teszi, hogy a tét értékét 50%-kal megnövelje, hogy növelje a tárcsákon elhelyezhető scatterek számát. Röviden, növeli a fő bónusz kiváltásának esélyét.

A Club Tropicana nyerőgép átverés? Arrow Arrow

Nem, a Pragmatic Play az egyik olyan nyerőgép-fejlesztő, amely olyan hatóságok által engedélyezett, amelyekben mindenki megbízik. Továbbá, ha valódi pénzzel játszol, garantáljuk, hogy a nyereményed 100%-os biztonságban lesz, és bármikor kiveheted, amikor csak akarod.

Lehetséges a Club Tropicana nyerőgépet ingyen játszani? Arrow Arrow

Igen, élvezheti az ingyenes pörgetéseket, a pénzszimbólumokat szorzókkal, az Ante tét funkciót és még sok mást, ha a Club Tropicana ingyenes demó módban játszik itt a BETO-nál. Más ingyenes játékok is elérhetőek, úgyhogy ne habozzon, nézze meg őket.