MENÜ

Bass Boss Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

Bass Boss
Kattints ide a játékhoz

Bass Boss által Red Tiger

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Bass Boss vélemény

Bass Boss

Itt azideje, hogy elkapja a nagy halat a Bass Boss slot a Red Tiger Gaming. Egy veterán horgászt láthatunk, amint megpróbál halat fogni ebben a 4x5-ös elrendezésű és 10 nyerővonallal rendelkező nyerőgépben. A hal szimbólumok tétmultiplikátorral jelennek meg, így hatalmas nyereményekre tehet szert. Ez a nyerőgép ingyenes pörgetésekkel is rendelkezik, amelyek további halak fogásával meghosszabbíthatók.

Ebben a Bass Boss nyerőgép értékelésben elmagyarázzuk, hogy mitől egyedi és magával ragadó ez a nyerőgép. Olvasson tovább, hogy megtudja, hogyan működnek a funkciók és mennyit nyerhet.


Megjelenés: 03.08.2022
Volatilitás
Max nyeremény: X4835

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 23 Június 2023 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

Slot Machine Funkciók

Bónusz vásárlás

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Népszerűség

Frissesség

RTP %

Jackpotok

Nyerővonalak

Izgalom

Előnyök

Maximális nyeremény a téted 4,835x-szerese

Az ingyenes pörgetések újraindíthatók

Azonnali készpénzes nyeremények a téted akár 200-szorosának megfelelő összegben

Float szorzók akár 10x

Nagyon szórakoztató téma

Hátrányok

Az RTP kissé alacsony

Magas szórás

Slotokkal kapcsolatos tények

Szolgáltató Red Tiger

Volatilitás

RTP% 95.70

Játéktípus Nyerőgépek

Jackpot Nem


Cuccos részletek

Minimum tét 0.10

Maximális tét 100.00

Görgők 5

Sorok 4

Játéktémák

Horgászat


Játékfunkciók

Kiegészítő szimbólum További ingyenes pörgetések Ingyenes pörgetés szorzó RTP tartomány Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Élvezze a gyönyörű témát a Bass Boss nyerőgépben, amely különböző részletekkel rendelkezik.

Élvezze a gyönyörű témát a Bass Boss nyerőgépben, amely különböző részletekkel rendelkezik.

Üdvözöljük a Bass Boss Slot

A nyerőgép-játékosok valamilyen furcsa okból kifolyólag imádják a horgászó online nyerőgépeket. Talán a játékosok egyszerűen csak szeretik a ragyogó kék vizet és a halakat nézni. Ezért a Red Tiger Gaming úgy döntött, hogy a Bass Boss nyerőgép megjelenésével a mély vizeken horgászik.

Ez a nyerőgép négy sorral, öt tárcsával és tíz nyerővonallal rendelkezik. A halász mindig a tetején ül, és várja, hogy véletlenszerűen dobja ki a horgászzsinórt, és halat fogjon. A játékmenet a halász körül forog, aki nagy halakat fog, és megjutalmazza Önt.

Az igazság az, hogy ez a nyerőgép az egyik leglenyűgözőbb horgásznyerőgép. Tudjuk, hogy a név más kaszinójátékokra hasonlít, de ennek a nyerőgépnek a funkciói izgalmasak és nagyon jövedelmezőek. Az alap nyerőgép nagyon szórakoztató, mert a halász bármelyik pörgetésbe bekapcsolódhat, és kifoghat egy halat, ami a téted többszörösét is megjutalmazhatja.

A fő bónuszkör a Contest Spins forduló, ahol a halász minden pörgetésnél megpróbál halat fogni. A legjobb az egészben, hogy ez a funkció egy előrehaladási sávval rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy újraindítsd az ingyenes pörgetéseket, és megkapd a Float Multiplier-t. Ne aggódj, hamarosan elmagyarázzuk, mi az a Float Multiplier és minden más.

Videó: Bass Boss Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

A Bass Boss video nyerőgép játékmenete

VISSZA A TARTALOMHOZ

Halászati téma és színes grafika

Téma és tervezés

Ez a hal témájú nyerőgép egy mélytengeri kalandba kalauzol el, ahol könnyedén kifoghatsz egy nagy halat. A tárcsák felett egy kalapot és zöld inget viselő úriember lebeg, aki időről időre bedobja horgászbotját, hogy halat fogjon.

A háttér igazán gyönyörű, mert a világoskék víz és a mélytengeri struktúrák autentikus megjelenést kölcsönöznek neki. A víz fölött elegáns tájkép hegyekkel és zöldellő növényekkel.

A háttérzene vidám, pörgős és szórakoztató. A tárcsák megállásának, a nyeremények landolásának stb. hanghatásai is a helyén vannak. Röviden, úgy gondoljuk, hogy méltóan alkalmazták ennek a nyerőgépnek a témáját és dizájnját.

Szimbólumok

A magasan fizető szimbólumok a motorcsónak, a horgászdoboz, a kalap és a tárcsa. A magasan fizető szimbólumok a téted 10x-30x-szeresét fizetik ki, ha egy ötös nyerő kombinációt érsz el. Az alacsonyan fizető szimbólumok a kártyaszimbólumok, amelyek a tét 1x-3x-szeresét fizetik ki, ha öt-öt nyereménykombinációt ér el.

A scatter szimbólum egy aranypohár, amelyre egy hal van gravírozva, és ez váltja ki az ingyenes pörgetéseket. A különböző halas szimbólumok nagy szorzókkal jelenhetnek meg.

Töltse meg a haladási sávot az ingyenes pörgetések meghosszabbításához és a Float szorzó növeléséhez.

Töltse meg a haladási sávot az ingyenes pörgetések meghosszabbításához és a Float szorzó növeléséhez.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani Bass Boss Slot

Ez a rész minden kétséget eloszlat a nyerőgép játékával kapcsolatban. Kezdjük el.

 • A sárga gomb, amelyen 2 ívelt, kört formázó nyíl látható, a tárcsák pörgetésére szolgáló gomb.
 • A turbó gomb jelentősen felgyorsítja a pörgetéseket, így időt takaríthat meg.
 • A plusz és mínusz gombok a tét értékét állítják be, és lehetővé teszik, hogy a tétet a 0,20 €-tól a 20 € maximális tétig terjedő tartományban tegye meg.
 • Az auto gomb a pörgetéseket robotpilótával indítja el, és így 10-100 pörgetést végezhetsz el.
 • Akifizetések és a súgó opciók a bal alsó sarokban találhatók, és a jobb felső sarokban található menügombon keresztül is elérhetők.
 • A teljes képernyő gomb és a hang gomb a jobb felső sarokban található.
 • A kifizetések elmagyarázzák a funkciókat, és egyértelműen megemlítik azt is, hogy a szimbólumok mennyit fizetnek.
 • A súgó részletes információkat nyit meg a játékról, például a nyeremények kiszámításának módjáról és a maximális nyereményről.
3 scatterrel 10 verseny pörgetést indíthatsz el.

3 scatterrel 10 verseny pörgetést indíthatsz el.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Fantasztikus bónusz funkciók

Ebben a nyerőgépben minden funkció a sokat érő halak fogásáról szól, beleértve a Free Spins funkciót is. Nézzük most a funkciókat.

Hal szimbólumok

A hal szimbólumok Scatterek, amelyek bárhol landolhatnak, és azonnali pénznyereményt jelentenek. Az azonnali készpénzes nyeremények értéke a tét szorzóján alapul. Itt vannak a halak és a hozzájuk tartozó tétmultiplikátorok.

 • Szürke hal: 2x vagy 5x
 • Kék hal: 10x vagy 15x
 • Zöld hal: 30x vagy 50x
 • Narancssárga hal: 100x vagy 200x

A halat a halásznak ki kell fognia, hogy megkapja a hozzá kapcsolódó azonnali pénznyereményt.

Fogás funkció

A halász véletlenszerűen dobja ki a horgászzsinórt, és megpróbál halat fogni a pörgetés közben vagy után. A horog egy véletlenszerű sor közelében fog kikötni, és minden halat begyűjteni az adott sorban. Ugyanabból a sorból több hal is kifogható.

Nudge Feature

Miután a horgásznak nem sikerült halat fognia, vagy egy sikeres fogást követően a horgász a horgászzsinórján lévő horgot bármelyik véletlenszerű sorba áthelyezheti, hogy újabb halat foghasson.

Továbbfejlesztett csali funkció

Azalapjáték során a horgászzsinór úszójára véletlenszerű szorzók alkalmazhatók. Amikor egy halat fog, és az úszóra egy szorzó kerül, az azonnali nyeremény megszorozódik az úszó szorzójával. Az úszóra 2x, 3x, 5x vagy 10x szorzót kaphatsz.

Verseny pörgetések funkció

3 vagy több Contest Spins szimbólum landolása ingyenes játékokat indít el. Az alábbiakban a scatterek számától függő számú ingyenes pörgetést kaphat.

 • 3 scatter: 10 ingyenes pörgetés
 • 4 scatter: 15 ingyenes pörgetés
 • 5 scatter: 20 ingyenes pörgetés

A nagyszerű hír az, hogy a horgász a horgászzsinórját a vízben tartja, amíg a Free Spins véget nem ér. A horgot a verseny pörgetések között elmozdíthatja, vagy ugyanazon a helyen tarthatja.

Contest Progress funkció

Azingyenes pörgetések alatt egy haladásjelző sáv van jelen, amely nyomon követi a kifogott halak számát. Az előrehaladási sáv 4 mérföldkővel rendelkezik, amelyek további pörgetésekkel és egy úszómultiplikátorral jutalmaznak. Itt vannak a jutalmak minden 8 összegyűjtött halért, a sorrendben, ahogyan azokat megkapja.

 1. 10 ingyenes pörgetés 2x-es úszómultiplikátorral
 2. 10 ingyenes pörgetés 3x-os úszó szorzóval
 3. 10 ingyenes pörgetés 5x float szorzóval
 4. 10 ingyenes pörgetés 10x lebegő szorzóval
A halászok halat fognak fogni, és jutalmazza meg Önt azonnali nyereményekkel.

A halászok halat fognak fogni, és jutalmazza meg Önt azonnali nyereményekkel.

VISSZA A TARTALOMHOZ

RTP, volatilitás és maximális nyeremény

ABass Boss RTP 95,7%. Az RTP kissé az átlag alatt van, de nem kell túlságosan aggódnod emiatt.

Anyerőgép volatilitása magas, így előfordulhat, hogy várnod kell a nyereményekre. A jó hír az, hogy ha türelmes vagy, akkor hatalmas nyereményeket láthatsz.

Anyerőgép által kínált maximális nyeremény a téted 4,835-szöröse. A maximális nyeremény közel 5,000-szerese a teljes tétednek, ami egyáltalán nem rossz maximális nyeremény.

Nyerj nagy nyereményeket az ingyenes pörgetésekkel, a Catch funkcióval és még sok mással a Bass Boss nyerőgépben.

Nyerj nagy nyereményeket az ingyenes pörgetésekkel, a Catch funkcióval és még sok mással a Bass Boss nyerőgépben.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri a Bass Boss Slot?

A Bass Boss nyerőgép megmutatja, hogyan lehet egy mechanikából egy briliáns nyerőgépet létrehozni. Minden funkció a halfogás körül forog, és a játékmenet folyamatosan javul, ahogy tovább játszol. Az úszó szorzók, az ingyenes pörgetések és a Nudge funkció segítségével sokkal többet nyerhetsz, mint amire számítottál.

A halpénz szimbólumokat szórakoztató gyűjteni, és sokkal könnyebb összegyűjteni őket az ingyenes pörgetések során. Nemcsak a Free Spins játékokat indíthatja újra, hanem a Free Spins egy továbbfejlesztett változatát is újraindíthatja, magasabb float Multiplikátorokkal. A nagy nyeremények lehetősége tehát kétségtelenül adott.

Az egyetlen apró kritikánk, hogy eltart egy ideig, amíg ez a nyerőgép elkezdi jutalmazni a játékost. Ha azonban türelmes játékos vagy, akkor jól fogod érezni magad.

Játsszon a Bass Boss nyerőgépet online az általunk itt a BETO-nál ajánlott online kaszinókban.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Bass Boss Slot GYIK

Mennyi a maximális nyeremény a Bass Boss online nyerőgépben?

A maximális nyeremény a téted 4,835-szöröse, ami nem olyan lenyűgöző, mint néhány más nyerőgépnél. Ez azonban még mindig egy tisztességes maximális nyeremény, amelyet érdemes megcélozni.

Mekkora az RTP és a volatilitás a Bass Boss videó nyerőgépnél?

Ennek a nyerőgépnek az RTP-je egy kicsit alacsony, mivel 95,7%-os RTP-t kínál. A nyerőgép volatilitása magas, ami nagyobb potenciális és kisebb nyerési gyakoriságot jelent.

Vannak ingyenes pörgetések a Bass Boss nyerőgépben?

Igen, ez a nyerőgép rendelkezik ingyenes pörgetésekkel, amelyek akkor indulnak el, ha 3 vagy több scattert ér el. Az ingyenes pörgetések hal szimbólumok gyűjtésével újraindíthatók, és a horog a víz alatt marad a funkció során, hogy segítsen ebben.

Hogyan működik a Catch funkció a Bass Boss nyerőgépben?

A horgász bedobja a horgászzsinórt, és megpróbál egy sorból halat fogni a pörgés közben vagy után. Ha a halász sikeresen kifogja a halat, akkor megkapja a hozzá kapcsolódó azonnali pénznyereményt.

A Bass Boss slot manipulált vagy átverés?

Nem, a Bass Boss-t a Red Tiger Gaming, és olyan hatóságok szabályozzák és engedélyezik őket, mint a Máltai Szerencsejáték Hatóság. Röviden, ez a nyerőgép egy neves fejlesztőtől származik, és nem átverés.

Lehetséges a Bass Boss nyerőgépet ingyen játszani?

Igen, élvezheti az ingyenes pörgetéseket, azonnali pénznyereményeket, szorzókat és még sok mást, ha ingyenesen játszik a Bass Boss nyerőgép demójával itt a BETO-nál.