MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Ashoka Ingyenes Játék

Ashoka Slot Demo

Ashoka Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Ashoka által ELK Studios

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Ashoka vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Ashoka Demó

A ELK Studios által készített Ashoka slot Ashoka indiai császáron alapul, aki lemondott a háborúról és felvette a buddhizmust. Ez a játék 6 tárcsával, 8 sorral és a bárhol fizető mechanikával rendelkezik. Kezdetben a tárcsákon néhány blokkoló szimbólum jelenik meg, amelyeket nyeremények landolásával lehet eltávolítani. Ez a nyerőgép rendelkezik max. 3x3-as méretű Big Wildokkal , Charged Wildokkal, amelyek akár 3 nyereményig tartanak, és normál Wildokkal.

Egy normál Multiplikátor megjelenhet és növelheti a nyereményt, a Szuper Multiplikátor pedig minden egyes Avalanche-nál újra aktiválódik, így több nyereményt is növelhet. Kaphatsz 10 ingyenes cseppet, ahol a Szuper Multiplikátor szimbólumok ragadósak. Ezen kívül 5 vagy 10 extra pörgetést is kaphatsz, ha 2 vagy 3 scattert érsz el. Az X-iter bónusz is ott van, így megvásárolhatod a neked tetsző bónuszt.

Az Ashoka nyerőgép erős alapjátékkal rendelkezik a Multiplikátorok és a különböző Wildok miatt. Emellett egy izgalmas bónusz körrel is rendelkezik, amely újraindítható. Röviden, nincs okunk arra, hogy ne játsszuk ezt a nyerőgépet az alacsony RTP-n kívül.


Megjelenés: 24.04.2023
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X25000

Írta: Kim Birch | Az értékelés utolsó frissítése: 12 Május 2024 | Tényellenőrzés: Jasmin Williams

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Kim Birch megnyerte és elvesztette a legjobb póker profik ellen is. Kim, mint póker- és blackjack-szakértő, három könyvet adott ki. Névjegy Kim Birch

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a címet.Ragadós szupermultiplikátorok az ingyenes pörgetésekben

Nyissa meg a címet.Maximális nyeremény 25,000x a téted

Nyissa meg a címet.Olyan funkciók, mint a Charged & Big Wilds

Nyissa meg a címet.A szorzó szimbólumok növelik a nyereményeket

Nyissa meg a címet.Az ingyenes pörgetések újraindíthatók

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár RTP az átlagosnál alacsonyabb (94%)

Bezár Magas volatilitás

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató ELK Studios

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 94.00

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.20

Nyerőgépek Maximális tét 100.00

Nyerőgépek Görgők 6

Nyerőgépek Sorok 8

Játéktémák

Gyémántok Ősi civilizációk Ázsiai és orientális


Játékfunkciók

Vásárlás funkció Energia gyűjtése Zuhogó/lavina nyeremények Ragadós vadak Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad Mega szimbólum (3x3)


Ashoka felülvizsgálata a BETO Slots által

Ashoka felülvizsgálata a BETO Slots által

Bemutatjuk az Ashoka videó nyerőgépet

Az Ashoka nyerőgép Ashoka császárról szól, aki hatalmas birodalmat irányított az indiai szubkontinensen. Ez a játék azonban nem csak az ő harcos oldalára összpontosít. Az örökségére is összpontosít, valamint arra, hogy lemondott a háborúról és vallásos lett. Amikor először indítod el ezt a nyerőgépet, észreveheted, hogy néhány szimbólum blokkolva van a játékrácson. A blokkolt szimbólumokat feloldhatod, ha függőlegesen mellettük nyereményeket érsz el, és az Avalanche mechanika miatt a nyertes szimbólumok eltávolítása után új szimbólumok esnek le .

Ez a nyerőgép a Scatter Pays révén osztja a nyereményeket, így 8 vagy több egyforma szimbólum bárhol történő landolása nyereményt vált ki. Nyilvánvaló, hogy több pozíció feloldásával és a blokkoló szimbólumok eltávolításával több nyereményt érhet el a Scatter Pays révén. Különböző típusú szorzók és vad szimbólumok vannak jelen, így az alapjátékban nagy nyereményeket láthat. Az ingyenes cseppek ragadós szupermultiplikátorokkal rendelkeznek, amelyek minden nyereményt felerősítenek.

Szeretné tudni, hogy ezek a funkciók hogyan növelhetik a nyereményeit? Nézze meg az Ashoka Big Win videót, vagy ugorjon bele rögtön az akcióba, és játsszon néhány ingyenes nyerőgépes játékkal szórakozásképpen. Vajon feloldod a benne rejtőző ősi kincseket? Olvass tovább, hogy megtudd.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Téma és design: Indiai kaland

Téma és design: Indiai kaland

Téma és design: Indiai kaland

Téma és tervezés

Utazzon el az ősi India varázslatos világába a ELK Studios' Ashoka játékkal, amely ragyogóan érzékelteti Ashoka császár korának szellemét. A játék egy buja dzsungel közepére kalauzol el Ashoka szobrával, mindez pompásan illusztrálva, hogy a játékélményt feldobja.

A grafika teljesen lenyűgöző, a tárcsákat egy szent fehér tigris és vibráló drágakövek díszítik. Minden egyes szimbólum bonyolultan van megtervezve, hogy tükrözze Ashoka korának kulturális gazdagságát. Ha kedveli a történelmi témájú nyerőgépeket, az Ashoka hiteles utazást kínál India mesés múltjába.

Zene és hangsáv

Az Ashoka zenéje egy extra réteggel gazdagítja ezt az amúgy is magával ragadó játékot. A hagyományos indiai hangszerek a dzsungel hangjaival keveredve nyugtató, mégis izgalmas háttérzenét alkotnak. A felemelő harangjáték a nyerő pörgetések alkalmával egy szép húzás.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Szimbólumok és kifizetések

Lépj be egy olyan világba, ahol drágakövek és misztikus vadak uralkodnak, és minden pörgetéssel szerencsét hoznak.

 • Scatterek: A scatterek koponyák, amelyek aktiváláskor aranyszínűvé válnak.

 • Wild szimbólumok: A vad szimbólumok a játékban: A vad szimbólumok lila és aranyszínű szimbólumok Ashoka sziluettjével.

 • Multiplikátor szimbólumok: A normál szorzók zöld színűek, míg a szuper szorzók pirosak.

 • Magas kifizetésű szimbólumok: A magasan fizető szimbólumok a különböző drágakövek és a fehér tigris szimbólum, és 15 vagy több egyforma szimbólum landolása esetén 15x-100x-os t étet fizetnek.

 • Alacsonyan fizető szimbólumok: A kártyaszimbólumok az alacsonyan fizető szimbólumok. Ha 15 vagy több egyforma szimbólumot ér el, akkor 3x-5x-ös tétet fizet.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani Ashoka nyerőgép

Hogyan kell játszani ELK Studios

Hogyan kell játszani ELK Studios's Ashoka

Ismerkedj meg az Ashoka video nyerőgéppel, és ismerd meg a játékmenet minden részletét, hogy profiként játszhass az online kaszinókban. Kezdjük.

 • A tétméret beállítása: A tétet a képernyő alján található érmék gomb segítségével állíthatod be. A lehetőségeid a minimális 0,20 eurótól a maximális 100 euróig terjednek.
 • Automatikus pörgetés funkció: Az automatikus p örgetés bekapcsolása egy meghatározott számú körre a kiválasztott tét szintjén, így hátradőlhetsz és élvezheted a játékot.
 • A nyereménytábla megnyitása: Ellenőrizze a szimbólumok értékét és a játékszabályokat a nyereménytábla menü gomb segítségével történő felpattintásával.
 • Beállítások módosítása: A menügombon keresztül a beállításokat, például a gyorsjátékot is beállíthatod.
 • Pörgetés elindítása: Indítsa el a tárcsák pörgetését a képernyőn található ívelt nyílgomb segítségével.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Bónusz funkciók

A bónusz funkciók magyarázata az Ashoka által ELK Studios

A bónusz funkciók magyarázata az Ashoka által ELK Studios

Az Ashoka bónuszfunkciói közé tartozik a Free Drops, a Multiplikátorok és a Wildok szórakoztató keveréke , amelyek komolyan megnövelhetik a nyereményeidet. Nézzük meg közelebbről az egyes funkciókat, hogy felkészüljünk erre a kalandos nyerőgépre.

Feltöltött vad és nagy vad szimbólumok

Az Ashoka játékban a vad szimbólumok néhány ügyes fejlesztéssel rendelkeznek, amelyek igazán feldobják a játékmenetet:

 • Charged Wild: Akár 3 egymást követő nyeremény esetén is aktív marad, növelve ezzel a nyerő kombinációk esélyeit.
 • Big Wild: Ezek a szimbólumok a rács nagyobb részeit (1x1, 2x2 vagy 3x3) is lefedhetik, így egyszerre több nyerő kombinációt is létrehozhatnak a különböző nyerővonalakon.

Multiplikátor és szupermultiplikátor szimbólumok

Készüljön fel egy komolyan megsokszorozott izgalomra a kétféle szorzószimbólummal:

 • Multiplikátor szimbólum: Ez a szimbólum minden nyereményt, amellyel egybeesik, a nyereményeket megsokszorozó nyereményszorzó növelésével fokoz (ha aktív). A nyerő szimbólumokkal együtt kerül eltávolításra.
 • Szuper szorzó: Hasonlóan működik, de van egy plusz előnye, mivel a nyerő kombinációk által kiváltott lavinák során is a helyén marad, és minden új lavinával újra aktiválódik .

Free Drops bónuszjáték

Ha 3bónusz szimbólumot érsz el a tárcsákon az Ashoka játékban, akkor elindul a Free Drops bónuszjáték. Ez a funkció hasonló a más nyerőgépekben található Free Spins játékhoz, de néhány egyedi csavarral:

 • A játék 10 Free Drops játékkal indul.
 • A funkciót újraindíthatod , ha a Free Drops játék során 2 vagy több bónusz szimbólumot érsz el, így 5 vagy 10 extra cseppet kapsz.
 • A szupermultiplikátor szimbólumok a Free Drops körökbe is átkerülnek, és megtartják értéküket a cseppek között, így még nagyobb nyereményeket érhetnek el.

X-iter funkció

Ez a bónusz lehetővé teszi a következő funkciók megvásárlását:

 • Bónuszvadászat: Megnöveli az esélyét, hogy 3x-os tétért Free Drops-ot váltson ki.
 • Charged Wilds (feltöltött vad szimbólumok): A normál vad szimbólumok helyett Charged Wild szimbólumokat ad a téted 10-szereséért.
 • Szuper szorzó: Ez egy garantált szupermultiplikátorral ellátott játékkört biztosít a tét 25x-éért.
 • Bónusz megvásárlása: A Free Drops bónuszt 100-szoros tét kifizetésével vásárolhatja meg.
 • Szuper bónusz: Ez kiváltja a szuper bónuszjátékot egy garantált szuper szorzó szimbólummal, 500x tétedért.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Maximális nyeremény, RTP és variancia

Nyerjen 25,000-szeres tétet az Ashoka nyerőgépen!

Nyerjen 25,000-szeres tétet az Ashoka nyerőgépen!

AzAshoka játék maximális nyereménye a téted 25 000-szerese, az RTP 94%, és a magas variancia kategóriába tartozik. A magas variancia azt jelenti, hogy számíthatsz néhány nagy nyereményre, de ezek nem biztos, hogy olyan gyakran jönnek, ami összhangban van a játék magas maximális nyerési potenciáljával. Ez a beállítás tökéletes azoknak a játékosoknak, akik szeretik a kockázatot és a nagy nyeremények esélyét. A találati gyakoriság 23,1%, tehát a nyeremények egyáltalán nem lesznek gyakoriak.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Ashoka: Pörgetni kell?

Ashoka: Pörgetni kell?

Ashoka: Pörgetni kell?

AzAshoka nyerőgép friss, szórakoztató, és őrült nyerési potenciált kínál, különösen az ingyenes cseppekben található Sticky Super Multiplierek miatt. Vizuálisan a játék abszolút lenyűgöző, tökéletesen megragadja témájának élénk esztétikáját. A téted 25 000-szeresét kitevő maximális nyeremény nem szorul magyarázatra. Az RTP itt egy kérdés, és ez nagyon gyakori a ELK Studios játékokban, mert valamiért ragaszkodnak az alacsony RTP-hez.

A Charged Wildok okos beépítése, amelyek többszörös nyeremény esetén is aktívak maradnak, és a nagyobb részeket lefedő nagy Wildok sok pörgetést fokoznak. A szorzószimbólumok szépen feldobják a nyereményeket, különösen az ingyenes pörgetések során. Valójában a nyereményszorzó tovább növekszik minden egyes nyeréssel, amelyet az ingyenes pörgetések során egy Multiplier szimbólummal érsz el. Így a bónusz végére elérheti az igazán magas szintet, például a 30x vagy 40x-et.

Az Ashoka egy fenomenális játék, amiben minden megvan, amire egy nagyszerű nyerőgépnek szüksége van, kivéve egy tisztességes RTP-t. Mégis kötelező játék mindenkinek, aki valami újat és kifizetődő játékot szeretne kipróbálni. Ha szeretnél valódi pénzzel játszani, hogy valódi pénzt nyerj, nézd meg az általunk ajánlott valódi pénzes kaszinókat a legjobb élményért.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Ashoka Slot GYIK

Mi az a bónuszvásárlási opció az Ashoka nyerőgépben, és hogyan működik? Arrow Arrow

Az Ashoka bónuszvásárlási opciója lehetővé teszi, hogy közvetlenül megvásárolja a Free Drops bónuszjátékba való belépést, anélkül, hogy megvárná, hogy a szükséges bónuszszimbólumok természetes módon megjelenjenek a tárcsákon. Ez a funkció a téted 100-szorosába kerül, és lehetőséget biztosít arra is, hogy más, neked tetsző bónuszokat is megvásárolj.

Játszhatok az Ashoka nyerőgép demó verziójával, mielőtt valódi pénzt tennék fel? Arrow Arrow

Igen, a BETO-nál játszhatsz az Ashoka demó módjával, mielőtt úgy döntenél, hogy valódi pénzben fogadsz. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy megismerkedj a játékmechanikával, a szimbólumok kifizetéseivel és a bónusz funkciókkal mindenféle pénzügyi kockázat nélkül. Nyugodtan felfedezheted a különböző fogadási stratégiákat, és megnézheted, hogyan működnek a vadak, a szorzók és más speciális szimbólumok.

Milyen egyedi funkciókat kínál az Ashoka online nyerőgép, amelyek fokozzák a játékélményt? Arrow Arrow

Az Ashoka számos izgalmas funkcióval van tele, amelyek jelentősen javítják a játékmenetet. A Charged Wildok akár 3 egymást követő nyereményig is aktívak maradnak, míg a Big Wildok a rács nagyobb blokkjait (1x1, 2x2 vagy 3x3) fedhetik le, így növelve a nyerő kombinációk elérésének esélyét. Ezenkívül mind a normál Multiplikátor szimbólumok, mind a Szuper Multiplikátorok dinamikusan növelik a kifizetési értékeket mind az alapjáték, mind az Ingyenes cseppek fordulói során.

Hogyan számolják ki a nyereményeket az Ashoka videó nyerőgépen? Arrow Arrow

Az Ashoka játékban a nyereményeket a rácson bárhol elszórtan elhelyezkedő 8 vagy több azonos szimbólumból álló csoportosulások alapján számítják ki. Minden szimbólumnak meghatározott nyereményértékei vannak, amelyek a tárcsákon lévő egyforma szimbólumok számától függően nőnek. Ezenkívül minden nyereményt tovább növelhetnek a rácson található szorzók vagy szupermultiplikátorok.

Vannak tippek a nyeremények maximalizálására az Ashoka kaszinójátékban? Arrow Arrow

Az Ashoka játékban elért nyeremények maximalizálásához összpontosítson a bónusz funkciók, például az ingyenes cseppek és a szorzók aktiválására és hatékony kihasználására. A tétek következetes megtartása segíthet a bankrollod kezelésében, miközben a bónuszokból vagy a nagy klaszterekből származó nagyobb kifizetésekre vársz.

Milyen típusú játékosok élveznék leginkább a ELK Studios' Ashoka nyerőgépet? Arrow Arrow

Azok a játékosok, akik értékelik a történelmi elemeket tartalmazó, gazdag tematikájú játékokat, az Ashokát különösen vonzónak találják majd, mivel az ókori India kultúráját élénken ábrázolja a bonyolult művészeti alkotások és a tematikus szimbólumok segítségével. Továbbá, azok, akik szeretik az olyan összetett mechanikát tartalmazó nyerőgépeket, mint a kaszkádszerű nyeremények, a többrétegű bónuszok újrakapcsolásokkal, a változatos Wild konfigurációk és a jelentős Multiplikátor hatások lehetőségei, nagyon kifizetődőnek találják ezt a játékot.