MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Wild Link Zeus Ingyenes Játék

Wild Link Zeus Slot Demo

Wild Link Zeus Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Wild Link Zeus által SpinPlay Games

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Wild Link Zeus vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Wild Link Zeus Demó

Powered by SpinPlay Games, merüljön el a görög mennydörgés istenének titokzatos történetébe a Wild Link Zeus nyerőgépen.

Egy csodálatos 5x3-as rácson és 20 nyerővonalon találja meg és gyűjtse össze az izgalmas bónusz funkciók hordáját, hogy elnyerje a teljes tét akár 5000-szeresét érő főnyereményt.

A Wild Link Zeus nyerőgépről szóló átfogó értékelésünkben mindenre kitérünk, amit tudnod kell ahhoz, hogy sikerrel járj ebben a mitikus kalandban.


Megjelenés: 05.09.2022
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás OFF Volatilitás OFF
Max nyeremény: X5000

Írta: Julius De Vries | Az értékelés utolsó frissítése: 15 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Julius de Vries áttekinti a kaszinóbónuszokat és feltételeket a BETO™ -on, így olvasóink nem fognak belesétálni a szélhámos üzemeltetők csapdájába. Ő is hitelesített játékszakértő. Névjegy Julius De Vries

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a címet.5,000x Mega nyeremények

Nyissa meg a címet.Négy jackpot nyeremény

Nyissa meg a címet.Véletlenszerűen megszorzott bónuszok

Nyissa meg a címet.Ingyenes pörgetések bónusz mód

Nyissa meg a címet.Közepes eltérés

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Óvakodjon az állítható RTP-tartományoktól

Bezár Nincs Bonus Buy funkció

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató SpinPlay Games

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás OFF Volatilitás OFF

Nyerőgépek RTP% 96.45

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.20

Nyerőgépek Maximális tét 50.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 3

Nyerőgépek Nyerővonalak 20

Játéktémák

Olimposz Ősi civilizációk


Játékfunkciók

Dobószerkezet megváltoztatása Bónuszjáték: Válassz tárgyak RTP tartomány Bónusz szimbólumok Bónuszjáték Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Karakterek

Zeusz


Tapasztald meg a görög mitológia dicsőségét a Spinplay Games legújabb kaszinóőrületében!

Tapasztald meg a görög mitológia dicsőségét a Spinplay Games legújabb kaszinóőrületében!

Bemutatjuk a Wild Link Zeus nyerőgépet - Greek Genesis

Folytatva a görög istenek örökségét, SpinPlay Games bemutatja a Wild Link Zeus nyerőgépes játékot, a Amazing Link Zeus nyerőgép folytatását.

Lépjen fel az Olümposz hegyének magasságába, hogy az öt tárcsából, három sorból és 20 rögzített nyerővonalból álló játékrácson landoljon. Érdekesség, hogy ezek a dimenziók teljesen más területté alakulhatnak át a Wild Link funkció során, amely ennek a kaszinó nyerőgépnek a sztárfellépője, és amelyről később még szó lesz.

A tárcsákra hat különböző bónuszfunkcióval záporoznak majd a mennydörgések, amelyeket kihasználhatsz, hogy a villámmal lecsapj a Jackpot-díjra. Játsszon most, és nyerjen készpénzes nyereményeket, amelyek értéke akár a teljes tét 5000-szerese is lehet.

Tudjon meg többet itt a BETO.com-on, és fedezze fel a legjobb ajánlatokat kedvenc online kaszinóiban.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Téma és szimbólumok

Téma & tervezés

Ismerd meg Zeuszt, a mennydörgés és villámlás görög királyistenét, aki villámarzenáljával csap le a játéktérre, hogy uralmát érvényesítse birodalmában a Wild Link Zeus nyerőgépen.

A nyerő kombinációk akkor alakulnak ki, ha az 5x3-as világító rácson három egyforma szimbólumot helyezel el ugyanazon a nyerővonalon. Ne feledje, hogy minden nyereményt a bal oldali első tárcsától kezdve kell felsorakoztatni. Játsszon most kedvenc játékeszközein, beleértve az okostelefonokat és a táblagépeket is, hogy élvezze a fényes grafika és a harmonikus zene extravagáns keverékét.

Szimbólumok

A nyereménytáblázat alacsony és magas értékű fizető szimbólumokból áll, a Speciális szimbólumok mellett. Az alacsonyan fizető szimbólumok a szokásos 2x királyi színekből állnak, a 10-esektől az As-ig. Ezzel szemben a magasabb értékű társaik az Urnából, a hárfából, a madárból és a szárnyas lóból állnak, amelyek akár a tét 5x-ét is kifizethetik egy felső nyerővonalas nyereményért.

Ami a többi szimbólumot illeti, a sors úgy hozza, hogy Zeusszal találkozhatsz, amint a Wild szimbólum megjelenik a tárcsákon. Ő jól helyettesíti a nyertes szimbólumokat a rácson kívül, és 10x-es készpénzkifizetést biztosít.

A scatter szimbólumot egy arany lépcsősor testesíti meg, amely VIP-kártyaként szolgál a paradicsomba, pontosabban az ingyenes pörgetések bónuszkörébe való bejutáshoz. Végül a nyereményszimbólumot egy aranyszínű mennyei kapu jellemzi.

Játsszon most, érjen el egyforma szimbólumokat és nyerjen egy jumbó pénznyereményt a tét 5000-szeresével.

Játsszon most, érjen el egyforma szimbólumokat és nyerjen egy jumbó pénznyereményt a tét 5000-szeresével.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani a Wild Link Zeus nyerőgépet

A Wild Link Cleopatra nyerőgéphez hasonlóan a Wild Link Zeus nyerőgép játék is könnyen megtanulható és elsajátítható minden játékrajongó számára. Kövesse gyors útmutatónkat néhány praktikus tippért és trükkért:

 • Indítsd el a játékot a főcím képernyőn található "Play" gombra kattintva.
 • Mielőtt folytatnád, az 5x3-as rács beállításához jutsz, és a "Three Dots" ikonon keresztül megnézheted a játékszabályokat és a nyereménytáblát.
 • Állítsdbe a téteket a "Bet" ikon segítségével, és állítsd be őket a "+ és -" opciók segítségével. Ne feledje, hogy a Wild Link Zeus fogadási tartománya alapjáték-pörgetésenként 0,2 € és 50 € között van rögzítve.
 • Állítsa be a játékhangokat a "Speaker" gomb segítségével, és gyorsítsa fel a játék pillanatait a "Thunderbolt" ikon segítségével.
 • Automatizált pörgetések és állítható nyeremény/veszteség limit hozható létre az "Autoplay" gomb segítségével a felelősségteljesebb játékélmény érdekében.
 • Ha készen állsz arra, hogy a görög istenek közé emelkedj, nyomd meg a "Pörgetés" gombot az alapjáték pörgetések megkezdéséhez.
3 vagy több Aranylépcső scatterrel aktiválja a Free Spins bónusz kört.

3 vagy több Aranylépcső scatterrel aktiválja a Free Spins bónusz kört.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Wild Link Zeus nyerőgép - Bónusz funkciók

A Wild Link Zeus nyerőgépes játék bónuszjátékát a következő hat bónusz funkció alkotja:

Nyeremény szimbólum

A Pick Prize funkciót véletlenszerűen indíthatod el, ha minden játékmód során Prize szimbólumokat érsz el. A véglegesített nyereményeket a Wild Link funkció során hozzáadjuk a nyereményedhez.

Wild Link funkció

Egy Wild szimbólumnak az első vagy a Wild Prize tárcsán való landolása kiváltja ennek a nyerőgépes játéknak a Wild Link funkcióját. Az alapjátékban ennek a funkciónak az elérése három extra sort eredményez a bal szélső tárcsák melletti tárcsákon. Másrészt, ha ezt a bónuszfunkciót az ingyenes pörgetések bónuszkörében aktiválod, további hat sor kerül hozzáadásra, összesen akár kilenc bónuszsorral, véletlenszerű nyereményszorzó-növeléssel.

Az egymást követő tárcsákon lévőnyereményszimbólumok azonnal jutalmazzák az értékes nyereményeket. Ezenkívül a vad szimbólumok a Wild Link funkció során vad nyereményszimbólumként is működnek.

Prize Pick bónusz funkció

Az alapjáték pörgetés vagy a Wild Link funkció végén a Pick bónuszfunkció aktiválódik, ha a tárcsákon nyereményszimbólumok vannak jelen.

Minden egyes díjszimbólum más-más Jackpot-címkét hordoz: Mini, Minor, Major és Mega Jackpot Prize. Ezek a címkék a díjszimbólumok mögött vannak elrejtve, és a játékosnak 12-t kell kiválasztania, hogy felfedje a Jackpot-díjakat.

A bónuszfunkció akkor ér véget, ha a játékosok háromszor ugyanazt a Díj szimbólumot kapják meg, és ezzel a következő négy Jackpot-díj egyikét nyerik meg:

 • 20-szoros mini jackpot.
 • 50x Minor Jackpot.
 • 500x Major Jackpot.
 • 5,000x Mega Jackpot.

A Prize Pick bónusz funkciót nem lehet aktiválni az Ingyenes pörgetések bónuszkör alatt.

Scatter szimbólum

Hahárom vagy több Golden Staircase Scatter szimbólumotér el, akkor aktiválja a Free Spins bónusz módot ebben a nyerőgépes játékban.

Ingyenes pörgetések bónusz mód

Ha aktiválja a Free Spins módot, 10 ingyenes pörgetést kap, és a 2-5 tárcsák vad nyereménytekerccsé válnak. A bónuszjáték során felállított teljes tárcsa kizárólag Wild Prize szimbólumokat fog tartalmazni.

Zeusz Wild szimbólum

Ebben a nyerőgépes játékbanmaga Zeusz jelenik meg Wild szimbólumként. Ő lép játékba, hogy a nyerő kombinációkat alkotó szimbólumokat újabb szimbólumokkal helyettesítse, és 10x készpénzkifizetést biztosítson.

A Zeus Wild szimbólumok tartják a Wild Link kiváltó kulcsot.

A Wild Link funkció extra sorokat alakít ki, hogy véletlenszerű szorzókkal áldjon meg téged.

A Wild Link funkció extra sorokat alakít ki, hogy véletlenszerű szorzókkal áldjon meg téged.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

RTP, szórás és maximális nyeremény

A Wild Link Zeus nyerőgép változó RTP-tartományt kínál, amely az alapjátékban átlagon felüli, 96,45%-os aránynál kezdődik, és közepes varianciájú játékmodellt használ. Így hosszabb és jobb nyereménykombinációra, izgalmakra és nyereményekre számíthat.

A Wild Link Zeus nyerőgép maximális nyereménye a teljes tét 5000-szerese.

Készüljön fel, hogy a görög istenek csodás bónuszai inspirálják.

Készüljön fel, hogy a görög istenek csodás bónuszai inspirálják.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Wild Link Zeus nyerőgép - Végső véleményünk

A SpinPlay Gaming Studios egy elegáns játékművészeti alkotást készített a Wild Link Zeus nyerőgép formájában. A kaszinójátékok Zeus-sagájának legújabb darabja továbbra is bizonyítja, hogy a görög istenek képesek szórakoztató és szórakoztató játékélményt varázsolni.

A siker kulcsa ebben a nyerőgépes játékban a Wild Link funkcióra és a Prize Pick bónuszban található Wild Prize szimbólumokra támaszkodik, hogy a játék során a legjobb nyerési lehetőségeket érje el. A játék beállításai barátságosak az új játékosok és a kis játékosok számára is. Mindenkit meghívunk, hogy élvezze a látványos görög mitikus lények dicsőségét , hogy esélyt kapjon a funkció 5.000-szeres tétje teljes nyereményére.

A játékról saját magad is meggyőződhetsz, ha kipróbálod a Wild Link Zeus nyerőgép ingyenes demó verzióját a BETO.com demó szekciójában. Csatlakozzon még ma, és fedezze fel a legjobb online kaszinóbónuszok világát.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Wild Link Zeus nyerőgép GYIK

Mennyi a maximális nyeremény a Wild Link Zeus online nyerőgépes játékban? Arrow Arrow

Ebben a nyerőgépes játékban akár a teljes tét 5000-szeresét is megnyerheti.

Mekkora az RTP és a szórás a Wild Link Zeus online nyerőgépes játékban? Arrow Arrow

Az RTP ráta 96,45%, és közepes variancia hajtja a tárcsákat ebben a játékban.

Van Free Spins bónusz mód a Wild Link Zeus online nyerőgépes játékban? Arrow Arrow

Igen, ez a nyerőgépes játék tartalmaz egy Free Spins bónusz funkciót. Aktiválja azt három vagy több scatterrel a tárcsákon, hogy tíz ingyenes pörgetést és további bónuszokat kapjon.

Mi a Wild Link funkció a Wild Link Zeus online nyerőgépes játékban? Arrow Arrow

Az első tárcsán megjelenő Wild szimbólummal további sorokat adhatsz a fő rácshoz. Ez a Wild Link Feature nevű bónusz funkció véletlenszerű nyereményszorzókhoz biztosít hozzáférést.

A Wild Link Zeus játék manipulált vagy átverés? Arrow Arrow

A Spinplay Games egy jó hírű kaszinójáték-szolgáltató, amelyet az Egyesült Királyság Szerencsejáték Hatósága megfelelően jóváhagyott és szabályoz, ami azt jelenti, hogy ez a nyerőgépes játék nem átverés.

Hol játszhatom ingyen a Wild Link Zeus demóját? Arrow Arrow

A Wild Link Zeus online nyerőgépes játék ingyenes demóját itt a BETO.com-on nézheti meg még ma.