MENÜ

Stormforged Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

Kattints ide a játékhoz

Stormforged által Hacksaw Gaming

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Stormforged vélemény

Stormforged

Engedd szabadjára a tűz és a jég teljes erejét az északi mitológián alapuló Stormforged nyerőgépben. Ez a nyerőgép 5x4-es elrendezésű, 14 nyerővonallal. A fő attrakciót a Sticky Wilds és a Storm Reels kontrasztos funkciók jelentik. Szorzók, azonnali pénznyeremények és könnyű nagy nyeremények várják azokat, akik ezzel a játékkal játszanak.

Mielőtt kardot ragadnál és felkészülnél a csatára, hadd magyarázzuk el, mennyire jó ez a nyerőgép ebben a Stormforged nyerőgép értékelésben.


Megjelenés: 30.03.2023
Volatilitás
Max nyeremény: X12500

Írta: Kim Birch | Az értékelés utolsó frissítése: 03 Szeptember 2023 | Tényellenőrzés: Jasmin Williams

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Kim Birch megnyerte és elvesztette a legjobb póker profik ellen is. Kim, mint póker- és blackjack-szakértő, három könyvet adott ki. Névjegy Kim Birch

Slot Machine Funkciók

Bónusz vásárlás

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Népszerűség

Frissesség

RTP %

Jackpotok

Nyerővonalak

Izgalom

Előnyök

Maximális nyeremény a tét 12,500-szorosa

Sticky Stacked Wilds az ingyenes pörgetésekben

Portál szorzók akár 200x az alapjátékban

Bónusz vásárlási funkció

Az ingyenes pörgetések meghosszabbíthatók

Hátrányok

Magas volatilitás

Slotokkal kapcsolatos tények

Szolgáltató Hacksaw Gaming

Volatilitás

RTP% 94.28

Játéktípus Nyerőgépek

Jackpot Nem


Cuccos részletek

Minimum tét 0.10

Maximális tét 100.00

Görgők 5

Sorok 4

Játéktémák

Vikingek


Játékfunkciók

Véletlen szorzó Vásárlás funkció További ingyenes pörgetések Halom Ragadós vadak Bővítő szimbólumok RTP tartomány Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések


Élvezze az ingyenes pörgetéseket Sticky Wilds játékban a Stormforged online nyerőgépben

Élvezze az ingyenes pörgetéseket Sticky Wilds játékban a Stormforged online nyerőgépben

Üdvözöljük a Stormforged online nyerőgépen Hacksaw Gaming

AStormforged nyerőgép a különböző elemeket ötvöző témája miatt érdekli a játékosokat, de a csodálatos funkciók miatt a játékosok maradnak. A két különböző bónuszjáték a Surtur's Vengeance bónuszjáték és a Warriors of the Storm bónusz funkció. Mindkét bónuszjáték nagyágyú, és nehéz megmondani, hogy melyik a jövedelmezőbb.

Az 5 tárcsás, 4 soros és 14 nyerővonallal rendelkező elrendezés rendben van. Talán több nyerővonalat kellett volna beépíteniük, de a játék hozama nagyszerű. A lehetőség, hogy bármilyen bónuszt megvásárolhatsz, ami tetszik, így rögtön felfedezheted a funkciókat. A Max Win meglepni fog, de erről majd később beszélünk.

Azingyenes pörgetéseken kívül az alapjátékban lehetőséged van portálokat nyitni, amelyek Wildként működnek, valamint élvezheted a szorzókat és az azonnali pénznyereményeket is. Rengeteg felfedezni való van, ezért a nyerőgép témájának és grafikájának feltárásával kezdjük.

Videó: Stormforged Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

A Stormforged video nyerőgép játékmenete

VISSZA A TARTALOMHOZ

Viking téma és hibátlan design

Téma és tervezés

Azészaki mitológia lenyűgöző és tele van istenekkel és szörnyekkel, amelyek számos filmet és videojátékot ihlettek. Ebben a nyerőgépben viking harcosok, Surtur, valamint olyan állatok, mint a farkasok és hollók szerepelnek, amelyek fontos szerepet játszanak a északi mitológiában. Még Midgard és Muspelheim különböző birodalmait is felfedezheted ebben a játékban.

A játék elején Midgardot láthatod a háttérben, amely jeges, mert a birodalom akkor kezdett el fagyni, amikor a Ragnarök (a világvége az északi mitológiában) közeledett. Surtur a Ragnarök egyik kulcsfigurája, és ő jelenik meg a háttérben a Surtur's Vengeance funkcióban, amikor végül elindítod.

Egy mitológián alapuló nyerőgép esetében a háttérzenének epikusnak kellett lennie, és ez epikus és nagyon élvezetes. Az extra hangeffektek, mint például a Surtur szimbólum landolásakor lejátszott hang, még magával ragadóbbá teszik az élményt.

Szimbólumok

A magasan fizető szimbólumok a farkas, a holló, a kecske, a viking sisak, a fejsze és a kardok pajzzsal. A magasan fizető szimbólumok a téted 10x-50x-szeresét fizetik ki, ha egy ötös nyerő kombinációt érsz el. Az alacsonyan fizető kártyaszimbólumok a téted 4x-6x-szeresét fizetik ki, ha öt-az-egy-fajta nyerő kombinációt érsz el.

Egy viking fej és Surtur feje szolgál scatterként, a vad szimbólum pedig egy kőre vésett "W", amely északi szimbólumokat ábrázol.

Élvezze a vad portálokat és a Sticky Wildokat a Surtur

Élvezze a vad portálokat és a Sticky Wildokat a Surtur's Vengeance bónuszban

VISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani a Stormforged Slot-ot

Most pedig nézzük meg, hogyan játszható ez a nyerőgép az online kaszinókban.

 • A jobb oldalon lévő fehér ívelt nyíllal ellátott gomb vagy a szóköz billentyű indítja el a pörgetéseket.
 • A plusz és mínusz gombok a tét értékét változtatják. A minimális tét értéke 0,10 €, a maximális tét értéke pedig 100 €.
 • A jobb alsó sarokban található kis gomb segítségével 10-1000 pörgetést végezhetsz el robotpilótán, speciális beállításokkal.
 • A menü három vízszintes vonalra kattintva érhető el. A menü megnyitása után hang, zene, szuperturbó, turbó és információs opciókat találsz.
 • Kattints az infóra, ha meg akarod érteni a funkciókat, és látni szeretnéd, hogy a szimbólumok mennyit fizetnek.
A kolosszális nyeremények gyakoriak a bónuszokban

A kolosszális nyeremények gyakoriak a bónuszokban

VISSZA A TARTALOMHOZ

Addicting bónusz funkciók

Azalapjátékban található portáloktól kezdve a vad tárcsákkal ellátott ingyenes pörgetésekig számos olyan funkció található ebben a nyerőgépben, amelyek lenyűgöznek és előnyösek lesznek számodra. Értsük meg most, hogyan működik minden.

Portálok Muspelheimbe

A Hand of Surtur Scatter szimbólum akkor aktiválódik, ha aktiválásával legalább egy nyerő kombinációt tud létrehozni. Amikor aktiválódik, lefelé szakad a tárcsa aljára, és egy portált hoz létre, amely úgy működik, mint a Wild szimbólumok.

Amikor a Surtur keze átszakít egy Wild szimbólumot, akkor egy 2x és 200x közötti szorzó értéket jelenít meg, amely a portállal kapcsolatos minden nyereményre érvényes. Ha egy nyereményben egynél több szorzó is szerepel, ezek összeadódnak, majd a nyereményértékre alkalmazásra kerülnek.

Surtur keze a Kincsesláda szimbólumokat is átszakíthatja, hogy azonnali készpénzes nyereményt nyerjen. A készpénzes nyeremény a téted 5x és 2,500x közötti értékű. Most azon tűnődhetsz, hogy mi van akkor, ha a Surtur keze egyszerre pusztít el egy Wild és egy Kincsesláda szimbólumot. Ebben az esetben a vad szimbólum szorzója a kincsesládából nyert készpénznyereményre is vonatkozik.

Surtur bosszúja bónusz funkció

Ez egy ingyenes pörgetések bónusz, amely akkor aktiválódik, ha legalább három Surtur szimbólumot ér el a tárcsákon. Itt a scatterek számától függően hány pörgetést kaphatsz:

 • 3 Surtur scatter: 10 ingyenes pörgetés
 • 4 Surtur scatter: 12 ingyenes pörgetés
 • 5 Surtur scatter: 14 ingyenes pörgetés

Az első Wild szimbólum, amelyet egy tárcsán elhelyezel, Sticky Wild szimbólummá válik, és a funkció végéig megmarad. Ha a bónusz indításakor már van Wild szimbólum, akkor az a bónuszban Sticky Wild szimbólumként indul.

A fontos szabály, hogy minden tárcsán csak egy Sticky Wild szimbólum lehet, és további Wild szimbólumok nem kerülhetnek az adott tárcsára.

Ebben a bónuszban szerepel a Jégmárka Scatter is, amely egy Portált hoz létre Midgardba (amely Wild szimbólumként működik), ha legalább egy nyereményt tud létrehozni. Amikor ez a Scatter aktiválódik, egy jeges kard vágódik lefelé, és elpusztítja az útjába kerülő Wildokat vagy kincsesládákat. Működésének módja megegyezik a Muspelheim portáléval.

További 2-8 ingyenes pörgetést kaphatsz, ha 2-5 Surtur szimbólumot érsz el a bónusz során.

Warriors of the Storm bónusz funkció

Ha azalapjátékban három Viking Scatter szimbólumot érsz el, akkor ezt a Free Spins módot kapod. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan működik:

 • 3 viking szimbólum: 10 ingyenes pörgetés
 • 4 viking szimbólum: 12 ingyenes pörgetés
 • 5 viking szimbólum: 14 ingyenes pörgetés

Ebben a bónuszban, amikor a Hammer of Thor Scatter szimbólum egy tárcsára kerül, a tárcsa Vihartárcsává alakul át, amely a bónusz végéig megmarad. A Storm Reels teljes Wild tárcsák, amelyek bármilyen normál szimbólumot helyettesíthetnek.

Minden egyes pörgetéskor a Wild Storm Reels egy viking harcost vagy egy tomboló vihart jelenít meg. Három különböző viking harcos jelenhet meg egy szorzóértékkel, amely minden nyereményre vonatkozik, amelyben a Vihartekercs szerepel. Itt találja a különböző harcosok szorzóértékeit:

 • Vadóc: 2x-5x
 • Pajzslány: 6x-10x
 • Berserker: 15x - 200x

Amikor egy vihar tárcsa vihart mutat, az egész vihar tárcsa az aktuális pörgetés során a helyén marad, majd a következő ingyenes pörgetés megkezdésekor egy tárcsával balra mozog. A Vihartekercs az útjába kerülő többi Vihartekercset balra tolhatja, de nem tud elmozdulni, ha nincs plusz hely.

További 2-8 ingyenes pörgetést kaphatsz, ha 2-5 Viking szimbólumot érsz el.

Bónusz vásárlási funkció

Itt vannak a különböző bónusz funkciók, amelyeket közvetlenül megvásárolhatsz:

 • BonusHunt FeatureSpins (96,27% RTP): Háromszorozza meg a tét értékét, hogy 5x-szeresére növelje a bónusz kiváltásának esélyét.
 • 2 Hands of Surtur FeatureSpins (96,35% RTP): A téted 20-szorosáért garantáltan 2 Hand of Surtur szimbólumot kapsz.
 • 3 Hands of Surtur FeatureSpins (96,43% RTP): Garantáltan 3 Hand of Surtur szimbólumot kap a tét 50-szereséért.
 • Surtur bosszúja (96,24% RTP): Tétje 100-szorosát fizetve legalább 10 ingyenes pörgetést kaphat bővülő vad portálokkal és ragadós vadakkal.
 • Surtur dühe (96,29% RTP): Fizesse tétje 200-szorosát, hogy elindítsa a Surtur's Vengeance bónuszt legalább 12 pörgetéssel és egy Sticky Wild szimbólummal.
 • A vihar harcosai funkció (96,34% RTP): Fizesse tétje 200-szorosát, hogy legalább 10 ingyenes pörgetést kapjon a Vihar tárcsákkal.
A nyerőgép témája gyorsan váltogat a különböző birodalmak között.

A nyerőgép témája gyorsan váltogat a különböző birodalmak között.

VISSZA A TARTALOMHOZ

RTP, volatilitás és maximális nyeremény

Ajáték RTP-je 96,41%, ami az átlagosnál jóval magasabb.

Ennek a kaszinójátéknak a varianciája magas, és néhány funkció megvásárlása nagyon magas varianciát eredményezhet. Ez azt jelenti, hogy a nyeremények nem lehetnek gyakoriak, de hatalmasak lehetnek.

A maximális nyeremény a téted 12 500-szorosa, ami elég jó ahhoz, hogy bárkit izgalomba hozzon, és kedvet csináljon ahhoz, hogy kipróbálja ezt a nyerőgépet.

Élvezd a bővülő portálokat, a vad vihar tárcsákat és még sok mást a Stormforged online nyerőgépben.

Élvezd a bővülő portálokat, a vad vihar tárcsákat és még sok mást a Stormforged online nyerőgépben.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri a Stormforged online nyerőgép?

A Stormforged nyerőgép kétségtelenül lebilincselő játékmenetet kínál két erőteljes ingyenes pörgetéssel és rengeteg akcióval az alapjátékban. Ha türelmetlen vagy, megvásárolhatod a bónuszokat, és bizonyos esetekben még magasabb RTP-t is élvezhetsz. Egyértelmű, hogy a Hacksaw Gaming sok energiát fektetett ennek a nyerőgépnek a megalkotásába.

AWarriors of the Storm a játék legerősebb funkciója, mivel a Stacked Wilds a Multiplikátorokkal hatalmas nyereményeket garantálhat. Képzelje el, hogy a funkció időtartamára két Stacked Wildot kap az első két tárcsán. A maximális nyereményt ez a bónusz hozhatja, ezért ne becsüld alá.

A Surtur's Vengeance funkció egyáltalán nem rossz. Nem olyan kifizetődő, mint a másik típusú ingyenes pörgetések, de a Sticky Wildok és a Wild Portálok erejét felhasználva így is képes több százszoros tétet érő nyereményeket hozni. Ráadásul ez egyike azoknak a nyerőgépeknek, ahol a kincsesládák, a Wildok és a Hand of Surtur szimbólum segítségével már az alapjátékban maximális nyereményt érhetsz el.

Haszeretnél valódi pénzben játszani a Stormforged játékkal, látogass el az itt a BETO-nál ajánlott kaszinókba, ahol kellemes üdvözlő bónuszt és rengeteg szórakozást kapsz.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Stormforged Slot - GYIK

Mekkora a maximális nyeremény a Stormforged online nyerőgépben?

A maximális nyeremény, amit ezzel a játékkal nyerhetsz, a téted 12,500-szorosa. Elégedettek vagyunk a legmagasabb nyereménnyel, mivel ez magasabb, mint a legtöbb nyerőgépnél.

Mekkora a Stormforged nyerőgép RTP-je és volatilitása?

Az RTP 96,41%, de a Bonus Buy funkció használatakor különböző RTP-ket kaphatsz, és ezeket már említettük fentebb. A variancia magas, de ez rendben van, figyelembe véve a játékban rejlő lehetőségeket.

Vannak ingyenes pörgetések a Stormforged nyerőgépben?

Igen, 2 különböző típusú ingyenes pörgetést élvezhetsz Stacked Wildokkal, Sticky Wildokkal, szorzókkal, Wild Portálokkal és még sok mással.

Hogyan működik a Portals to Muspelheim funkció a Stormforged videojátékban?

A Surtur keze szimbólum átszakíthatja a tárcsa alatta lévő részét, és létrehozhat egy Wild portált, ha a portál létrehozása nyereményhez vezet. A Wildokkal vagy a kincsesládákkal is kölcsönhatásba léphet, hogy növelje a nyereményeket.

Átverés a Stormforged slot?

Nem, a Hacksaw Gaming (a játék fejlesztője) rengeteg engedéllyel rendelkezik, beleértve a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyét is, így nem kell aggódnia, hogy ez a nyerőgép átverés lenne.

Lehetséges ingyen játszani a Stormforged nyerőgépet?

Igen, élvezheti a 2 típusú ingyenes pörgetést, a vad portálokat, a ragadós vadakat, a szorzókat és még sok mást a Stormforged nyerőgép ingyenes demó módjával itt a BETO-nál.