MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Stormforged Ingyenes Játék

Stormforged Slot Demo

Stormforged Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Stormforged által Hacksaw Gaming

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Stormforged vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Stormforged Demó

Engedd szabadjára a tűz és a jég teljes erejét az északi mitológián alapuló Stormforged nyerőgépben. Ez a nyerőgép 5x4-es elrendezésű, 14 nyerővonallal. A fő attrakciót a Sticky Wilds és a Storm Reels kontrasztos funkciók jelentik. Szorzók, azonnali pénznyeremények és könnyű nagy nyeremények várják azokat, akik ezzel a játékkal játszanak.

Mielőtt kardot ragadnál és felkészülnél a csatára, hadd magyarázzuk el, mennyire jó ez a nyerőgép ebben a Stormforged nyerőgép értékelésben.


Megjelenés: 30.03.2023
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X12500

Írta: Kim Birch | Az értékelés utolsó frissítése: 13 Május 2024 | Tényellenőrzés: Jasmin Williams

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Kim Birch megnyerte és elvesztette a legjobb póker profik ellen is. Kim, mint póker- és blackjack-szakértő, három könyvet adott ki. Névjegy Kim Birch

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a címet.Maximális nyeremény a tét 12,500-szorosa

Nyissa meg a címet.Sticky Stacked Wilds az ingyenes pörgetésekben

Nyissa meg a címet.Portál szorzók akár 200x az alapjátékban

Nyissa meg a címet.Bónusz vásárlási funkció

Nyissa meg a címet.Az ingyenes pörgetések meghosszabbíthatók

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Magas volatilitás

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Hacksaw Gaming

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 94.28

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.10

Nyerőgépek Maximális tét 100.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 4

Nyerőgépek Nyerővonalak 14

Játéktémák

Vikingek


Játékfunkciók

Véletlen szorzó Vásárlás funkció További ingyenes pörgetések Halom Ragadós vadak Bővítő szimbólumok RTP tartomány Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések


Élvezze az ingyenes pörgetéseket Sticky Wilds játékban a Stormforged online nyerőgépben

Élvezze az ingyenes pörgetéseket Sticky Wilds játékban a Stormforged online nyerőgépben

Üdvözöljük a Stormforged online nyerőgépen Hacksaw Gaming

AStormforged nyerőgép a különböző elemeket ötvöző témája miatt érdekli a játékosokat, de a csodálatos funkciók miatt a játékosok maradnak. A két különböző bónuszjáték a Surtur's Vengeance bónuszjáték és a Warriors of the Storm bónusz funkció. Mindkét bónuszjáték nagyágyú, és nehéz megmondani, hogy melyik a jövedelmezőbb.

Az 5 tárcsás, 4 soros és 14 nyerővonallal rendelkező elrendezés rendben van. Talán több nyerővonalat kellett volna beépíteniük, de a játék hozama nagyszerű. A lehetőség, hogy bármilyen bónuszt megvásárolhatsz, ami tetszik, így rögtön felfedezheted a funkciókat. A Max Win meglepni fog, de erről majd később beszélünk.

Azingyenes pörgetéseken kívül az alapjátékban lehetőséged van portálokat nyitni, amelyek Wildként működnek, valamint élvezheted a szorzókat és az azonnali pénznyereményeket is. Rengeteg felfedezni való van, ezért a nyerőgép témájának és grafikájának feltárásával kezdjük.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Viking téma és hibátlan design

Téma és tervezés

Azészaki mitológia lenyűgöző és tele van istenekkel és szörnyekkel, amelyek számos filmet és videojátékot ihlettek. Ebben a nyerőgépben viking harcosok, Surtur, valamint olyan állatok, mint a farkasok és hollók szerepelnek, amelyek fontos szerepet játszanak a északi mitológiában. Még Midgard és Muspelheim különböző birodalmait is felfedezheted ebben a játékban.

A játék elején Midgardot láthatod a háttérben, amely jeges, mert a birodalom akkor kezdett el fagyni, amikor a Ragnarök (a világvége az északi mitológiában) közeledett. Surtur a Ragnarök egyik kulcsfigurája, és ő jelenik meg a háttérben a Surtur's Vengeance funkcióban, amikor végül elindítod.

Egy mitológián alapuló nyerőgép esetében a háttérzenének epikusnak kellett lennie, és ez epikus és nagyon élvezetes. Az extra hangeffektek, mint például a Surtur szimbólum landolásakor lejátszott hang, még magával ragadóbbá teszik az élményt.

Szimbólumok

A magasan fizető szimbólumok a farkas, a holló, a kecske, a viking sisak, a fejsze és a kardok pajzzsal. A magasan fizető szimbólumok a téted 10x-50x-szeresét fizetik ki, ha egy ötös nyerő kombinációt érsz el. Az alacsonyan fizető kártyaszimbólumok a téted 4x-6x-szeresét fizetik ki, ha öt-az-egy-fajta nyerő kombinációt érsz el.

Egy viking fej és Surtur feje szolgál scatterként, a vad szimbólum pedig egy kőre vésett "W", amely északi szimbólumokat ábrázol.

Élvezze a vad portálokat és a Sticky Wildokat a Surtur

Élvezze a vad portálokat és a Sticky Wildokat a Surtur's Vengeance bónuszban

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani a Stormforged Slot-ot

Most pedig nézzük meg, hogyan játszható ez a nyerőgép a kiválasztott online kaszinókban.

 • A jobb oldalon található fehér ívelt nyíllal ellátott gomb vagy a szóköz billentyű indítja el a pörgetéseket.
 • A plusz és mínusz gombok a tét értékét változtatják. A minimális tét értéke 0,10 €, a maximális tét értéke pedig 100 €.
 • A jobb alsó sarokban található kis gomb segítségével 10-1000 pörgetést végezhetsz el robotpilótán, speciális beállításokkal.
 • A menü három vízszintes vonalra kattintva érhető el. A menü megnyitása után hang, zene, szuperturbó, turbó és információs opciókat találsz.
 • Kattints az infóra, ha meg akarod érteni a funkciókat, és látni szeretnéd, hogy a szimbólumok mennyit fizetnek.
A kolosszális nyeremények gyakoriak a bónuszokban

A kolosszális nyeremények gyakoriak a bónuszokban

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Addicting bónusz funkciók

Azalapjátékban található portáloktól kezdve a vad tárcsákkal ellátott ingyenes pörgetésekig számos olyan funkció található ebben a nyerőgépben, amelyek lenyűgöznek és előnyösek lesznek számodra. Értsük meg most, hogyan működik minden.

Portálok Muspelheimbe

A Hand of Surtur Scatter szimbólum akkor aktiválódik, ha aktiválásával legalább egy nyerő kombinációt tud létrehozni. Amikor aktiválódik, lefelé szakad a tárcsa aljára, és egy portált hoz létre, amely úgy viselkedik, mint a normál nyerőgép vad szimbólumok.

Amikor a Surtur keze átszakít egy Wild szimbólumot, akkor egy 2x és 200x közötti szorzó értéket jelenít meg, amely a portállal kapcsolatos minden nyereményre érvényes. Ha egy nyereményhez egynél több szorzó tartozik, akkor ezek összeadódnak, majd a nyereményértékre kerülnek alkalmazásra.

Surtur keze a Kincsesláda szimbólumokat is átszakíthatja, hogy azonnali készpénzes nyereményt nyerjen. A készpénzes nyeremény a téted 5x és 2,500x közötti értékű. Most azon tűnődhetsz, hogy mi van akkor, ha a Surtur keze egyszerre pusztít el egy Wild és egy Kincsesláda szimbólumot. Ebben az esetben a vad szimbólum szorzója a kincsesládából nyert készpénznyereményre is vonatkozik.

Surtur bosszúja bónusz funkció

Ez egy ingyenes pörgetések bónusz, amely akkor aktiválódik, ha legalább három Surtur szimbólumot ér el a tárcsákon. Itt a scatterek számától függően hány pörgetést kaphatsz:

 • 3 Surtur scatter: 10 ingyenes pörgetés
 • 4 Surtur scatter: 12 ingyenes pörgetés
 • 5 Surtur scatter: 14 ingyenes pörgetés

Az első Wild szimbólum, amelyet egy tárcsán elhelyezel, Sticky Wild szimbólummá válik, és a funkció végéig megmarad. Ha a bónusz indításakor már van Wild szimbólum, akkor az a bónuszban Sticky Wild szimbólumként indul.

A fontos szabály, hogy minden tárcsán csak egy Sticky Wild szimbólum lehet, és további Wild szimbólumok nem kerülhetnek az adott tárcsára.

Ebben a bónuszban szerepel a Jégmárka Scatter is, amely egy Portált hoz létre Midgardba (amely Wild szimbólumként működik), ha legalább egy nyereményt tud létrehozni. Amikor ez a Scatter aktiválódik, egy jeges kard vágódik lefelé, és elpusztítja az útjába kerülő Wildokat vagy kincsesládákat. Működésének módja megegyezik a Muspelheim portáléval.

További 2-8 ingyenes pörgetést kaphatsz, ha 2-5 Surtur szimbólumot érsz el a bónusz során.

Warriors of the Storm bónusz funkció

Ha azalapjátékban három Viking Scatter szimbólumot érsz el, akkor ezt a Free Spins módot kapod. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan működik:

 • 3 viking szimbólum: 10 ingyenes pörgetés
 • 4 viking szimbólum: 12 ingyenes pörgetés
 • 5 viking szimbólum: 14 ingyenes pörgetés

Ebben a bónuszban, amikor a Hammer of Thor Scatter szimbólum egy tárcsára kerül, a tárcsa Vihartárcsává alakul át, amely a bónusz végéig megmarad. A Storm Reels teljes Wild tárcsák, amelyek bármilyen normál szimbólumot helyettesíthetnek.

Minden egyes pörgetéskor a Wild Storm Reels egy viking harcost vagy egy tomboló vihart jelenít meg. Három különböző viking harcos jelenhet meg egy szorzóértékkel, amely minden nyereményre vonatkozik, amelyben a Vihartekercs szerepel. Itt találja a különböző harcosok szorzóértékeit:

 • Vadóc: 2x-5x
 • Pajzslány: 6x-10x
 • Berserker: 15x - 200x

Amikor egy vihar tárcsa vihart mutat, az egész vihar tárcsa az aktuális pörgetés során a helyén marad, majd a következő ingyenes pörgetés megkezdésekor egy tárcsával balra mozog. A Vihartekercs az útjába kerülő többi Vihartekercset balra tolhatja, de nem tud elmozdulni, ha nincs plusz hely.

További 2-8 ingyenes pörgetést kaphatsz, ha 2-5 Viking szimbólumot érsz el.

Bónusz vásárlási funkció

Itt vannak a különböző bónusz funkciók, amelyeket közvetlenül megvásárolhatsz:

 • BonusHunt FeatureSpins (96,27% RTP): Háromszorozza meg a tét értékét, hogy 5x-szeresére növelje a bónusz kiváltásának esélyét.
 • 2 Hands of Surtur FeatureSpins (96,35% RTP): A téted 20-szorosáért garantáltan 2 Hand of Surtur szimbólumot kapsz.
 • 3 Hands of Surtur FeatureSpins (96,43% RTP): Garantáltan 3 Hand of Surtur szimbólumot kap a tét 50-szereséért.
 • Surtur bosszúja (96,24% RTP): Tétje 100-szorosát fizetve legalább 10 ingyenes pörgetést kaphat bővülő vad portálokkal és ragadós vadakkal.
 • Surtur dühe (96,29% RTP): Fizesse tétje 200-szorosát, hogy elindítsa a Surtur's Vengeance bónuszt legalább 12 pörgetéssel és egy Sticky Wild szimbólummal.
 • A vihar harcosai funkció (96,34% RTP): Fizesse tétje 200-szorosát, hogy legalább 10 ingyenes pörgetést kapjon a Vihar tárcsákkal.
A nyerőgép témája gyorsan váltogat a különböző birodalmak között.

A nyerőgép témája gyorsan váltogat a különböző birodalmak között.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

RTP, volatilitás és maximális nyeremény

Ajáték RTP-je 96,41%, ami az átlagosnál jóval magasabb.

Ennek a kaszinójátéknak a varianciája magas, és néhány funkció megvásárlása nagyon magas varianciát eredményezhet. Ez azt jelenti, hogy a nyeremények nem lehetnek gyakoriak, de hatalmasak lehetnek.

A maximális nyeremény a téted 12 500-szorosa, ami elég jó ahhoz, hogy bárkit izgalomba hozzon, és kedvet csináljon ahhoz, hogy kipróbálja ezt a nyerőgépet.

Élvezd a bővülő portálokat, a vad vihar tárcsákat és még sok mást a Stormforged online nyerőgépben.

Élvezd a bővülő portálokat, a vad vihar tárcsákat és még sok mást a Stormforged online nyerőgépben.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri a Stormforged online nyerőgép?

A Stormforged nyerőgép kétségtelenül lebilincselő játékmenetet kínál két erőteljes ingyenes pörgetéssel és rengeteg akcióval az alapjátékban. Ha türelmetlen vagy, megvásárolhatod a bónuszokat, és bizonyos esetekben még magasabb RTP-t is élvezhetsz. Egyértelmű, hogy a Hacksaw Gaming nyerőgépek sok energiát fektettek ennek a nyerőgépnek a megalkotásába.

AWarriors of the Storm a játék legerősebb funkciója, mivel a Stacked Wilds a Multiplikátorokkal hatalmas nyereményeket garantálhat. Képzelje el, hogy a funkció időtartamára két Stacked Wildot kap az első két tárcsán. A maximális nyereményt ez a bónusz hozhatja, ezért ne becsüld alá.

A Surtur's Vengeance funkció egyáltalán nem rossz. Nem olyan kifizetődő, mint a másik típusú ingyenes pörgetések, de a Sticky Wildok és a Wild Portálok erejét felhasználva így is képes több százszoros tétet érő nyereményeket hozni. Ráadásul ez egyike azoknak a nyerőgépeknek, ahol a kincsesládák, a Wildok és a Hand of Surtur szimbólum segítségével már az alapjátékban maximális nyereményt érhetsz el.

Ha szeretnél valódi pénzben játszani a Stormforged játékkal, látogass el az itt a BETO-nál ajánlott kaszinókba, ahol bőséges üdvözlő bónuszt és rengeteg szórakozást kapsz.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Stormforged Slot - GYIK

Mekkora a maximális nyeremény a Stormforged online nyerőgépben? Arrow Arrow

A maximális nyeremény, amit ezzel a játékkal nyerhetsz, a téted 12,500-szorosa. Elégedettek vagyunk a legmagasabb nyereménnyel, mivel ez magasabb, mint a legtöbb ingyenesen játszható nyerőgépnél.

Mekkora a Stormforged nyerőgép RTP-je és volatilitása? Arrow Arrow

Az RTP 96,41%, de a bónuszvásárlási funkció használatakor különböző RTP-ket kapsz, amelyeket már fentebb említettünk. A variancia magas, de ez rendben van, figyelembe véve a játékban rejlő lehetőségeket.

Vannak ingyenes pörgetések a Stormforged nyerőgépben? Arrow Arrow

Igen, 2 különböző típusú ingyenes pörgetést élvezhetsz Stacked Wildokkal, Sticky Wildokkal, szorzókkal, Wild Portálokkal és még sok mással.

Hogyan működik a Portals to Muspelheim funkció a Stormforged videojátékban? Arrow Arrow

A Surtur keze szimbólum átszakíthatja a tárcsa alatta lévő részét, és létrehozhat egy Wild portált, ha a portál létrehozása nyereményhez vezet. A Wildokkal vagy a kincsesládákkal is kölcsönhatásba léphet, hogy növelje a nyereményeket.

Átverés a Stormforged slot? Arrow Arrow

Nem, a Hacksaw Gaming (a játék fejlesztője) rengeteg engedéllyel rendelkezik, beleértve a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyét is, így nem kell aggódnia, hogy ez a nyerőgép átverés lenne.

Lehetséges ingyen játszani a Stormforged nyerőgépet? Arrow Arrow

Igen, élvezheti a 2 típusú ingyenes pörgetést, a vad portálokat, a ragadós vadakat, a szorzókat és még sok mást a Stormforged nyerőgép ingyenes demó módjával itt a BETO-nál.