MENÜ

Jungle Stripes Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2024)

Jungle Stripes
Kattints ide a játékhoz

Jungle Stripes által Betsoft

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Jungle Stripes vélemény

Jungle Stripes

Lépj be a dzsungel királyának királyságába a Betsoft Gaming Jungle Stripes nyerőgépében. Ez a nyerőgép 5 tárcsát, 3 sort és 10 nyerővonalat kínál. A nyerőgép látványos dzsungelében különböző állatokkal, a Jungle King Wildokkal és az ingyenes pörgetésekkel találkozhatsz. Emellett a készítő magas RTP-ről és élvezetes varianciáról gondoskodott.

Ebben a Jungle Stripes nyerőgép értékelésben minden részletet ismertetünk a nyerőgép játékmenetéről. Minden bizonnyal érdekesnek tűnik, de azt is meg kell értenie, hogy mennyire erősek a funkciók.


Megjelenés: 17.06.2021
Volatilitás
Max nyeremény: X500

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 28 Július 2023 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

Slot Machine Funkciók

Bónusz vásárlás

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Népszerűség

Frissesség

RTP %

Jackpotok

Nyerővonalak

Izgalom

Előnyök

Bővülő vadak

Újrapörgetések az alapjátékban és az ingyenes pörgetésekben

10 ingyenes pörgetések

Magas RTP

Közepes eltérés

Hátrányok

Alacsony Max Win

Slotokkal kapcsolatos tények

Szolgáltató Betsoft

Volatilitás

RTP% 97.03

Játéktípus Nyerőgépek

Jackpot Nem


Cuccos részletek

Minimum tét 0.10

Maximális tét 100.00

Görgők 5

Sorok 3

Játéktémák

Dzsungel


Játékfunkciók

Starburst mechanika Ragadós vadak Bővítő szimbólumok Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


A Jungle King Wilds nagy nyereményeket ad a Jungle Stripes nyerőgépben a Respins segítségével.

A Jungle King Wilds nagy nyereményeket ad a Jungle Stripes nyerőgépben a Respins segítségével.

Üdvözöljük a Jungle Stripes online nyerőgépen

A Jungle Stripes nyerőgépes élményben egy varázslatos célponton fogsz elveszni. Az izgalmas dzsungel tele van egzotikus virágokkal, ritka látnivalókkal és aranyos állatokkal. Uralkodik rajta a fenséges dzsungelkirály, aki egy tökéletes fogakkal és hatalmas izmokkal rendelkező tigris. Tetszik nekünk, hogy megpróbálták humanizálni a tigrist, hogy elképesztően nézzen ki.

A minden nyerőgép-rajongó számára ismerős elrendezés, azaz az 5x3-as elrendezés ebben a nyerőgépben is megtalálható. Csak 10 nyerősorral rendelkezik, de mindkét irányban nyerhetsz. Tehát nyerhetsz balról jobbra, mint a legtöbb nyerőgépnél, és jobbról balra, mint néhány ritka nyerőgépnél.

A Jungle King Wildok az alapjátékban és az ingyenes pörgetések során Respins nyereményeket adnak. A hatalmas nyereményekért 10 ingyenes pörgetést indíthatsz el. Őszintén szólva, a funkciók ebben a nyerőgépben nem túl lenyűgözőek. Azonban a magas RTP, a fantasztikus téma és a mindkét irányú nyeremények megszerzésének lehetősége izgalmassá teszi ezt a nyerőgépet.

Győződjön meg róla, hogy végigolvasta ezt a nyerőgép-értékelést, mielőtt online játszana a Jungle Stripes nyerőgéppel.

Videó: Jungle Stripes Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2024)

A Jungle Stripes nyerőgép játékmenete

VISSZA A TARTALOMHOZ

Dzsungel téma és hibátlan design

Téma és tervezés

Ez a nyerőgép egy dzsungel mélyére vezet, amely lenyűgözően és varázslatosan néz ki. A trópusi erdő vibráló természete felkelti a figyelmedet és fenntartja az érdeklődésedet.

Ha jobban megnézed, észreveheted, hogy a bal oldalon egy aranyos majom lóg, a jobb oldalon pedig egy kis rajzfilmszerű madárka van. Közvetlenül a tárcsák alatt pedig a tigris látható, aki készen áll arra, hogy lecsapjon a zsákmányára.

Aháttérben izgalmas és élénk hangsáv szól, amit órákig hallgatva sem fogsz unatkozni. A fényes hatású nyeremények animációi is nagyon szórakoztatóak. Összességében ennek a nyerőgépnek a témája elég jó.

Szimbólumok

Ez a nyerőgép 4 magas kifizetésű szimbólummal rendelkezik, amelyek izzó lótuszvirágok, fluoreszkáló gombák kristálykövekkel, karmokkal és levelekkel. A magasan fizető szimbólumok a tét 5x-25x-szeresét fizetik ki, ha ötös nyerő kombinációkat ér el. Az alacsonyan fizető szimbólumok három kártyaszimbólum, amelyek a téted 1,5x-szeresét fizetik ki, ha ötös nyerő kombinációt érsz el.

A tigris a vad szimbólumként szolgál, a scatter vagy a holdfény szimbólum pedig egy gyönyörű dzsungelképet ábrázol egy óriási holddal.

3 speciális holdfény szimbólum ingyenes pörgetéseket indít el.

3 speciális holdfény szimbólum ingyenes pörgetéseket indít el.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan játsszon Jungle Stripes nyerőgépet

Ez a rész megkönnyíti az új játékosok számára, hogy játszhassanak ezzel a nyerőgéppel. Kezdjük.

  • A tárcsák pörgetéséhez használhatja a 2 fekete ívelt nyíllal ellátott gombot vagy a szóköz billentyűt.
  • A plusz és mínusz gombokkal beállíthatod a tétedet, és 0,10 € és 100 € között állíthatod be.
  • Az autoplay gomb egy 2 ívelt nyíllal ellátott játékjelet tartalmaz, és lehetővé teszi, hogy 5-től 100 pörgetést végezzen el robotpilótával.
  • Az"i" gomb megnyitásával megnyílik a nyereménytáblázat, amely rövid magyarázatot ad a funkciók működéséről.
  • A menü gomb a három ponttal ellátott gomb, és ez hozzáférést biztosít a hangopcióhoz, a beállításokhoz, az automatikus lejátszáshoz, a nyereménytáblázathoz és a játékszabályokhoz.
  • A játékbeállításoknál néhány alapvető opciót találsz, mint például a háttérzene és a turbójáték.
  • A játékszabályok a funkciókkal és a játékmenettel kapcsolatos részletes szabályokat tartalmazzák.
Könnyű nagy nyeremények a Jungle King Wilds segítségével

Könnyű nagy nyeremények a Jungle King Wilds segítségével

VISSZA A TARTALOMHOZ

Félelmetes bónusz funkciók

Betsoft A Gaming gondoskodott arról, hogy a játékmenet egyszerű és elképesztő akciókkal teli legyen. A Jungle King Wilds és az ingyenes pörgetések a fő funkciók, amelyek nagyon következetesen jutalmaznak. Értsük meg, hogyan működnek az izgalmas funkciók.

Jungle King Wilds

A tigris Wild szimbólumok csak a középső három tárcsán jelenhetnek meg, és egy Wild mindig úgy terjeszkedik, hogy egy teljes tárcsára kiterjedjen. Bármilyen nyeremény után ingyenes Respin akciót kaphatsz. A Wild a helyén marad, a többi tárcsa pedig megpördül, hogy újabb nyerési lehetőséget biztosítson.

Ha egy újabb tigris Wild jelenik meg, még egy Respin-t kap. Így akár 3 Respin-t is kaphatsz, ha minden tárcsán középen Wildot érsz el. Természetesen a nyerőgép Wild szimbóluma a Scatter kivételével minden szimbólumot helyettesít.

Moonglow ingyenes pörgetések funkció

A Moonglow szimbólumok, mint például a Wildok, csak a középső tárcsákon jelenhetnek meg. Ha 3 holdfény szimbólumot érsz el, az ingyenes pörgetések módját nyered el. A játékban 10 ingyenes pörgetést kap, és a Jungle King Wild is megjelenhet, amely ebben a bónuszkörben Respins nyereményt ad. Sajnos a Free Spins nem indítható újra.

A Jungle King Wild a Free Spins játékban is nagy nyereményeket érhet el.

A Jungle King Wild a Free Spins játékban is nagy nyereményeket érhet el.

VISSZA A TARTALOMHOZ

RTP, volatilitás és maximális nyeremény

Ennek a nyerőgépnek az RTP-je 97,03%, ami jóval magasabb, mint a legtöbb nyerőgépé. Röviden, nagyszerű hozamot biztosítunk, ha ezzel a kaszinójátékkal játszik.

Ez egy közepes volatilitású játék, ami azt jelenti, hogy a játékmenet kiegyensúlyozott és szórakoztató lesz.

A maximális nyeremény mindössze a téted 500-szorosa, de ez nem jelent problémát, ha figyelembe veszed a játék egyéb előnyeit.

Élvezze a Jungle Stripes nyerőgépben a bővülő vadakat, a visszapörgetéseket és az ingyenes pörgetéseket.

Élvezze a Jungle Stripes nyerőgépben a bővülő vadakat, a visszapörgetéseket és az ingyenes pörgetéseket.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri a Jungle Stripes online nyerőgép?

Nem nehéz olyan nyerőgépet találni, amely egy vadállatra összpontosít, de a Jungle Stripes magas RTP-vel és egy erőteljes bónusszal rendelkezik az alapjátékban, ami segít kiemelkedni. Betsoft A Gaming úgy készítette ezt a nyerőgépet, hogy nagyszerű hozamot és élvezetes élményt nyújtson, túl sok bizonytalanság nélkül.

A nyugodt hangulatot nagyon gyorsan megzavarja a Jungle King Wild érkezése, amely legalább egy Respin-t ad. Az ingyenes pörgetések tisztességesek, mivel számos lehetőséget adnak a nyeremények maximalizálására.

A játékmenet középpontjában a Expanding Wildok állnak, amelyek gyakran megjelennek, hogy megjutalmazzanak az alapjátékban. Az ingyenes pörgetéseket is a Expanding Wildok és a Respins teszik különlegessé és izgalmassá. A Respins és az ingyenes pörgetések miatt imádni fogja ennek a nyerőgépnek a lenyűgöző nyerési lehetőségeit.

Játsszon és élvezze a Jungle Stripes nyerőgépet a BETO által ajánlott online kaszinókban még ma.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Jungle Stripes nyerőgép - GYIK

Mekkora a maximális nyeremény a Jungle Stripes online nyerőgépben?

A Max Win a téted 500-szorosát fizeti ki, ami nem túl magas, de még mindig megfelelő érték.

Mekkora a Jungle Stripes nyerőgép varianciája és RTP-je?

Elméletileg 97,03%-os átlagos hozamot kell elérnie, ami nagyon izgalmas és kifizetődő. A volatilitás közepes, így viszonylag gyorsan fogsz nyerni.

Vannak ingyenes pörgetések a Jungle Stripes nyerőgépben?

Igen, ez a nyerőgép 10 ingyenes pörgetést ad a Jungle King Wilds lehetőségével. Az ingyenes pörgetések aktiválásához 3 scattert kell elhelyeznie, de ezt a bónuszkört nem tudja újraindítani.

Elmagyarázná, hogyan működik a Jungle King Wilds funkció a Jungle Stripes nyerőgépben?

Igen, a Jungle King Wild megjelenhet a középső tárcsákon, és egy teljes tárcsára kiterjedve Respin nyereményt adhat. Továbbá, több Jungle King Wilddal 3-ra bővítheti a Respineket.

Átverés a Jungle Stripes nyerőgép?

Nem, a Jungle Stripes a Betsoft Gaming alkotása, amely a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyével rendelkezik. Továbbá, ők már többször is tisztességes nyerőgépeket adtak ki, így megbízhatsz ebben a nyerőgépben.

Játszhatok Jungle Stripes nyerőgépet ingyen?

Igen, élvezheti az ingyenes pörgetéseket, a visszapörgetéseket és a bővülő vadakat a Jungle Stripes demó módban való ingyenes játékkal itt a BETO-nál.