MENÜ

Hyper Joker Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2024)

Hyper Joker
Kattints ide a játékhoz

Hyper Joker által Gameburger Studios

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Hyper Joker vélemény

Hyper Joker

A Microgaming és a Gameburger stúdió új online nyerőgépe egy élénk, retro témájú tárcsás akciót kínál - Hyper Joker! Ez egy 5 tárcsás, 20 nyerővonalas játék, amely lehetővé teszi, hogy akár 2000-et is nyerj a téteddel megszorozva. Az ingyenes pörgetések funkcióban akár 60 ingyenes pörgetést is kipörgethetsz, és akár 9 joker szimbólum landolásával egy helyszíni pénznyereményt is nyerhetsz!


Megjelenés: 22.04.2021
Volatilitás
Max nyeremény: X7500

Írta: Julius De Vries | Az értékelés utolsó frissítése: 24 Június 2023 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Julius de Vries áttekinti a kaszinóbónuszokat és feltételeket a BETO™ -on, így olvasóink nem fognak belesétálni a szélhámos üzemeltetők csapdájába. Ő is hitelesített játékszakértő. Névjegy Julius De Vries

Slot Machine Funkciók

Bónusz vásárlás

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Népszerűség

Frissesség

RTP %

Jackpotok

Nyerővonalak

Izgalom

Előnyök

Nyerjen 2000x a tétje

96,25%-os RTP

Retro témájú nyerőgép, amely fokozza a játékmenetet

Játszható mobil eszközökön

Ingyenes pörgetések mód

Hátrányok

Átlagos RTP%

Alkalmi nyerőgép, hasonlóan a már kapható számos játékgéphez

Slotokkal kapcsolatos tények

Szolgáltató Gameburger Studios

Volatilitás

RTP% 96.24

Játéktípus Nyerőgépek

Jackpot Igen


Cuccos részletek

Minimum tét 0.20

Maximális tét 60.00

Görgők 5

Sorok 3

Játékfunkciók

Bónuszkerék Ingyenes pörgetés szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Hyper Joker A nyerőgép 5 tárcsával és 20 játékvonallal rendelkezik

Hyper Joker A nyerőgép 5 tárcsával és 20 játékvonallal rendelkezik

Bemutatkozik a Hyper Joker slot

A színes, gyümölcstémájú Hyper Joker egyszerű, mégis mélységesen kifizetődő! Ahogy a neve is mutatja, lehetőség a vidám bolonddal, gyümölcsökkel és szerencsés 7-esekkel játszani! A Gameburger Studios által létrehozott és a Microgaming videó nyerőgépek által működtetett retro témájú nyerőgép játék nagyon hasonlít a hagyományos, földi nyerőgépekhez. Egy ízléses, mégis egyszerű játéknyerőgép!

Az 5×3 tárcsákon játszva összesen 20 aktív vonalat találhatsz, amit a Hyper Joker nyerőgép kínál, ahol a lehetőségeid pörgetésenként 0,20 € és 60 € között mozognak. A tét szintjét a tárcsák alatt található fel-le nyilakkal is módosíthatod.

Ami a nyerő kombinációkat illeti, ha 3 vagy több egyforma szimbólumot érsz el a tárcsákon, akkor a tét 2000×-es jutalmát nyerheted el. A Hyper Scatter funkció és a Free Spins funkció azok a funkciók, amelyek segítségével ezeket a nyereményeket igényelheted és nyerheted meg, valamint a szorzókból is részesülhetsz.

Videó: Hyper Joker Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2024)

5×3 tárcsán játszva összesen 20 aktív vonalat találhatsz.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Grafika, téma és fontos szimbólumok

Hyper Joker rózsaszín hátterű, türkizkék tárcsákat kínál, amelyeket felturbózott animációk kísérnek. A Joker téma egy olyan téma, amit már számtalanszor megcsináltak, de még mindig jól tud kinézni. A The Hyper Joker, kiváló animációival és élénk grafikájával kiemelkedik a többi retro témájú nyerőgép közül.

A játék retró témájú, diszkó elemekkel, a háttérzajban egy fergeteges és energikus hangsáv gondoskodik az izgalom fenntartásáról.

Az olyan klasszikus szimbólumok, mint a Joker, néhány logó, cseresznye, rudak, harangok, dollár szimbólumok, Triple 7, Double 7, Lucky 7 stb. izgalmat adnak az élénk grafikájú játékhoz.

És még mindig van még több is a tarsolyában! A nyeremény kiegészítéséhez egy aranycsillag szimbólum áll rendelkezésre, mint "vad szimbólum", amely minden más szimbólumot helyettesít. Ez a legmagasabb kifizető képességű szimbólum akár 125-szörös tétkifizetést is biztosít, ha egy nyerővonalon 5 darabot találsz.

A scatterek, a Hyper Joker szimbólum váltja ki a funkciót, az ingyenes pörgetések szimbólum pedig az ingyenes pörgetések funkciót.

A játék retro témájú, diszkó elemekkel

A játék retro témájú, diszkó elemekkel

VISSZA A TARTALOMHOZ

Hyper Joker - Útmutató a játékmenethez és egyéb funkciókhoz

Ez az egyszerű játékmenet akkor válik izgalmassá, ha elindítasz néhány bónusz funkciót, amelyeken érdemes leszállni. E két funkció segítségével akár 2000-et is nyerhetsz a téteddel megszorozva, amikor aktiválod őket. Hogyan lehet ezeket a funkciókat kiváltani? Segítünk neked!

Scatters funkció

A játék két scatter szimbólumának egyike a Hyper Joke. Ha három vagy több ilyen szimbólumot érsz el ugyanazon a pörgetésen, akkor aktiválhatod ezt a funkciót, és azonnali nyereményt nyerhetsz, attól függően, hogy hány scatter váltotta ki a funkciót. Íme, hogyan működhet!

 • 3 scatter; 1 szorozva a tét összegével
 • 4 scatter; 5 szorozva a téttel
 • 5 scatter; 15 szorozva a téttel
 • 6 scatter; 40 szorozva a téttel
 • 7 scatter; 100 szorozva a téttel
 • 8 Scatter; 500 szorozva a téttel
 • 9 Scatter; 2,000 szorozva a téttel
Ha három vagy annál több ilyen szimbólumot ér el ugyanazon a pörgetésen, akkor aktiválhatja a Scatter funkciót.

Ha három vagy annál több ilyen szimbólumot ér el ugyanazon a pörgetésen, akkor aktiválhatja a Scatter funkciót.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Hyper Joker- Ingyenes pörgetések funkció

Az ingyenes pörgetések funkciót csak akkor indíthatod el, ha a neonra érsz földet. Ingyenes pörgetések scatter szimbólumot, amely ugyanazon a pörgetésen a 2., 3. és 4. tárcsára esik. Ha ezt megkapod, a bónuszkerék megpörgetése előtt a teljes téteddel megegyező kifizetést kapsz. Ez dönti el, hogy milyen kombinációban kapja meg az ingyenes pörgetéseket és a szorzókat. Vagyis ezeket a jutalmakat igényelheted!

 • 10 ingyenes pörgetés és 2x-es szorzó
 • 12 ingyenes pörgetés és 2x-es szorzó
 • 15 ingyenes pörgetés és 2x-es szorzó
 • 20 ingyenes pörgetés és 2x-es szorzó
 • 25 ingyenes pörgetés és 3x-os szorzó
 • 30 ingyenes pörgetés és 3x-os szorzó

A3 scattert újra megkaphatja, és újraindíthatja az ingyenes pörgetéseket, ami lehetővé teszi, hogy ugyanazt az ingyenes pörgetés- és szorzó-kombinációt igényelhesse, mint az eredeti kiváltáskor. Ez azt jelenti, hogy akár 60 ingyenes pörgetést is játszhatsz 3x-os szorzóval!

Újra megkaphatja a 3 scattert, és újraindíthatja az ingyenes pörgetéseket.

Újra megkaphatja a 3 scattert, és újraindíthatja az ingyenes pörgetéseket.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Az RTP és a volatilitás a Hyper Joker nyerőgépnél

Az elméleti RTP 96,24% marad, ami az online nyerőgépek iparági átlaga. Az elméleti RTP 96,24% marad, ami az online nyerőgépek iparági átlaga.

Átlagosan minden 3 pörgetés egy nyerő kombinációt jelent, mivel a találati gyakoriság körülbelül 39,77%.

2,000 szorozva a téttel, ami a maximális nyeremény.

Átlagosan minden 3 pörgetés egy nyerő kombinációt jelent, mivel a találati gyakoriság 39,77% körül van.

Átlagosan minden 3 pörgetés egy nyerő kombinációt jelent, mivel a találati gyakoriság 39,77% körül van.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Játssz Hyper Joker mobilon

Mivel a HTML5 optimalizált, a tervek, a funkciók és az általános programozás bármilyen mobileszközön vagy operációs rendszeren könnyedén működnek.

Játsszon ingyenes pörgetéseket három bónuszszimbólum vagy kilenc dzsóker találatával, és nyerje meg a fődíjat - 120.000 érmét.

Játsszon ingyenes pörgetéseket három bónuszszimbólum vagy kilenc dzsóker találatával, és nyerje meg a fődíjat - 120.000 érmét.

VISSZA A TARTALOMHOZ

A következők általános összefoglalása Hyper Joker

Ez az egyszerű és izgalmas nyerőgépes játék a klasszikus lövöldözős akciók kiváló adagja, amely ugyanolyan játékmenettel működik, mint a Hyper Strike nyerőgép, de nem kevésbé szórakoztató a játékba való bekapcsolódás. Azok a játékosok, akik jártasak a Hyper Strike nyerőgépben, ezt a játékgépet is egyszerű élménynek fogják találni. A funkciók szilárdak és fellendítőek, a volatilitási potenciálés a jutalmak pedig izgalmas élménnyé teszik ezt a játékot, rengeteg bónusszal! Azok számára, akik szeretik az egyszerű, retro témájú játékokat, a Hyper Joker a tökéletes választás, amely egyszerű, mégis alaposan kifizetődő, a bónusz funkciók pedig a kulcs a nagy nyereményekhez!

Most, hogy végeztünk a Hyper Joker áttekintésével, itt az ideje, hogy tovább fokozzuk az örömöt azzal, hogy megpróbálunk nagy nyereményekre pályázni. Játsszon ingyenes pörgetéseket három bónusz szimbólum eltalálásával szorzókkal, vagy érjen el kilenc jokert, hogy megnyerje a fődíjat - 120 000 érmét.

Játsszon most ezzel a szórakoztató Hyper Joker játékkal, ingyen vagy valódi kaszinópénzért!

VISSZA A TARTALOMHOZ

GYIK rész Hyper Joker

Mit jelent a Hyper Joker RTP?

A Hyper Joker RTP aránya valamivel jobb, mint az átlagos közepes variancia, 96,24%. A 39,75%-os gyakorisági aránynak köszönhetően gyakran fogsz nyerni Seamlesslyn.

Mennyi a maximális nyeremény a Hyper Joker oldalon?

A tét 2000-szerese a maximális Hyper Joker nyeremény. Ehhez 9 scattert kell elhelyeznie egy alapjátékban vagy egy ingyenes pörgetésen. Az ingyenes pörgetések potenciális 3x-os szorzója is működik, ha nagyot akarsz nyerni!

Hogyan működik a scatter funkció a Hyper Joker oldalon?

Ezek a különleges szimbólumok azonnali készpénzbónuszokat adnak, amelyekből legalább hármat kell elhelyezned, hogy aktiváld a funkciót és nyerj. Ne feledje, minél többet ér el, annál nagyobb a nyeremény!

Vannak Hyper Joker ingyenes pörgetések?

Határozottan! Ha a 3 középső tárcsán 3 ingyenes pörgető scattert ér el, akkor az ingyenes pörgetés funkciót játszhatja ki. Ahhoz, hogy akár 30 ingyenes pörgetést játsszon 3x-os szorzóval, meg kell pörgetnie a bónuszkereket. Emellett 60 ingyenes pörgetést is újraindíthatsz!

A Hyper Joker ingyenesen játszható, hol lehet játszani?

A BETO az Ön segítségére van, ha ingyen szeretne játszani a Hyper Joker nyerőgépen. Más ingyenes nyerőgépeket is biztosítunk, amelyekkel ingyen játszhat. Ezek közé tartozik a Microgaming számos más játéka, valamint több retro témájú nyerőgép is!

A Hyper Joker elérhető mobileszközökön is?

Az optimalizálás lehetővé teszi, hogy a Hyper Joker kompatibilis legyen az okostelefonokkal, androidos vagy iPhone-okkal! Könnyedén játszhatsz mobilon, hogy élvezhesd a szórakoztató nyereményeket és az addiktív funkciókat, amelyek a játékhoz kötnek.