MENÜ

Fire in the Hole Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

Kattints ide a játékhoz

Fire in the Hole által Nolimit City

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Fire in the Hole vélemény

Fire in the Hole

A Nolimit City által készített Fire in the Hole nyerőgép egy földalatti kalandba kalauzol el, ahol mérhetetlen gazdagság vár rád. Olyan izgalmas funkciókkal rendelkezik, mint az összeomló bányák, xBomb Wilds, Wild Mining és Lucky Wagon Spins.

A földalatti bányába belépve esélyt kaphatsz arra, hogy akár 60 000-szeres tétet nyerj. Ez a nyerőgép 6 tárcsával rendelkezik, és akár 6 sora is lehet. Meglátjuk, hogy mennyire erős ez a nyerőgép ebben a Fire in the Hole nyerőgép értékelésben.


Megjelenés: 02.03.2021
Volatilitás
Max nyeremény: X60000

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 22 Július 2023 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

Slot Machine Funkciók

Bónusz vásárlás

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Népszerűség

Frissesség

RTP %

Jackpotok

Nyerővonalak

Izgalom

Előnyök

Maximális nyeremény a tét 60,000-szerese

Egyedülálló és erőteljes funkciók

Kiváló design és grafika

Lehetőség a bónusz funkció megvásárlására

Vadak növekvő szorzóval

Hátrányok

Nagyon nagy szórás

Slotokkal kapcsolatos tények

Szolgáltató Nolimit City

Volatilitás

RTP% 94.11

Játéktípus Nyerőgépek

Jackpot Nem


Cuccos részletek

Minimum tét 0.20

Maximális tét 50.00

Görgők 6

Sorok 3

Játéktémák

Bányászat


Játékfunkciók

Vásárlás funkció Dobószerkezet megváltoztatása További ingyenes pörgetések Zuhogó/lavina nyeremények RTP tartomány Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések


Fire in the Hole video slot

Fire in the Hole video slot

Üdvözöljük a Fire in the Hole online nyerőgépen

Nolimit City úgy döntött, hogy a Fire in the Hole nyerőgépben a bányászat műfaját fedezi fel, amit már korábban is láttunk. Azonban saját csavart adtak neki, és olyan funkciókkal álltak elő, amelyek egyedivé teszik ezt a nyerőgépet. Hatalmas bátorság kell ahhoz, hogy a csapat azt csináljon, amit akar, de a bátorságuk hihetetlen eredményeket hozott. Vegyük például az XBomb Wildot, amely felrobbantja a közelében lévő szimbólumokat, és segít további sorokat feloldani.

A tárcsák addig omlanak össze, amíg folyamatosan nyereményeket érsz el. Ez lehetővé teszi, hogy több nyerővonalat nyiss fel, és növeld a nyerési potenciált. Ingyenes pörgetések is vannak a Lucky Wagon Spins formájában, amelyeket 3 vagy több bónusz szimbólumnak a tárcsákon való landolásával lehet kiváltani. Egy másik érdekes funkció a Wild Mining, de a bónusz funkciókat egy külön fejezetben fogjuk megvizsgálni alább.

Mindig is lenyűgözött minket a Nolimit City nagyszabású elképzelése, és ők is megtették a magukét, hogy ez a nyerőgép kivételes legyen. Már 3 pörgetés is csodákra képes erős módosítókkal, különösen akkor, ha egy őrült maximális nyeremény van kilátásban. Nyilvánvaló, hogy a játékmenet brutális lesz, de az eddigi legnagyobb nyereményed várhat rád.

A maximális nyeremény ebben a gyönyörű nyerőgépben a téted 60 000-szerese, és ezt a maximális nyereményt élvezettel fogod üldözni. A nyerési módok a tárcsák felett láthatók, és akár 46 656-ig is terjedhetnek.

Videó: Fire in the Hole Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

Fire in the Hole slot játékmenet

VISSZA A TARTALOMHOZ

Zseniális téma és grafika

Ahogy a neve is mutatja, ez a nyerőgép egy bányában játszódik, ahol több aranyat találhatsz, mint amennyit valaha is el tudnál képzelni. A nyerőgépben látható törpe karakter nagyon is szükséges egyediséget és szórakozást kölcsönöz a nyerőgépnek. Nagyszerű munkát végeztek a megtervezésében és a játékmenetbe való integrálásában. Ő az, aki felrobbantja a bányát, és megpróbálja megszerezni neked az utolsó darab aranyat is.

A nyerőgép úgy játszik, mint egy álom, ahogy azt egy Nolimit City nyerőgéptől elvárjuk. Az epikus zene és a pörgős játékmenet éles grafikával teszi ezt a nyerőgépet látványossággá. A sebesség, amivel ezt a nyerőgépet játszhatod, őrületes, a játékmenet pedig olyan sima, mint a vaj.

A magasan fizető szimbólumok között bányászati felszerelések és hasznos szerszámok szerepelnek: csizma, kötél, zsák, olajlámpa és csákány. Az alacsonyan fizető szimbólumok a szokásos kártyaszimbólumok, ami véleményünk szerint egy kicsit elszalasztott lehetőség. Az aranyrög a Scatter, a dinamitos detonátor pedig az XBomb Wild.

Nyiss több nyerési lehetőséget a sorozatos győzelmek megszerzésével

Nyiss több nyerési lehetőséget a sorozatos győzelmek megszerzésével

VISSZA A TARTALOMHOZ

Innovatív és kifizetődő bónusz funkciók és ingyenes pörgetések

Fire in the Hole számos erőteljes funkcióval rendelkezik, amelyek jól működnek együtt, mint például a Wild Mining és az Collapsing Mine. Időpocsékolás nélkül fedezzük fel a Fire in the Hole nyerőgép bónusz funkcióit.

Collapsing Mine: Minden pörgetés elején csak 3 sor lesz, a fennmaradó 3 sort pedig a Collapsing Mine funkció segítségével oldhatod fel. Valahányszor nyereményt, XBomb Wildot kapsz, vagy kiváltod a Wild Mining funkciót, a tárcsák összeomlanak, és egy új sor válik aktívvá.

Ez a funkció olyan, mint a kaszkádos tárcsák, mivel a nyerő szimbólumok eltűnnek, és új szimbólumok esnek le a helyükre. Ha még egy nyereményt szerez, a funkció folytatódik, vagy a sorok száma visszaáll 3-ra. A Collapsing Mine kiemelkedik az XBomb Wild és a Wild Mining funkció miatt, amelyet a következőkben fogunk megvizsgálni.

XBomb Wild szorzó: AzXBomb Wild olyan, mint egy bomba, amely felrobban és eltávolít minden szomszédos szimbólumot, kivéve a scattereket. Ez kiváltja az Összeomló bánya funkciót, és a következő összeomlásnál 1-gyel növeli a nyeremény szorzóját. Az XBomb Wild mindig felrobban, kivéve, ha a Wild Mining funkciót váltja ki. Ez kiváló hír, mert nem kell megvárnod, hogy az XBomb Wild a nyeremény részévé váljon, hogy kihasználhasd az erejét.

Wild Mining: A Wild Mining egy fantasztikus funkció, amely akkor lép működésbe, ha 3, 4 vagy 5 azonos típusú szimbólum vízszintesen egymás mellé kerül, de nem hoz létre nyereményt. Amikor ez a funkció aktiválódik, a szimbólumok eltávolításra kerülnek, és egy Wild szimbólum jelenik meg az igazítás közepén. A 3, 4 és 5 szimbólum 1, 2, illetve 3 Wildot eredményez.

A bónusz- vagy vad szimbólumok kivételével minden szimbólum felrobban. Ezáltal a bónusz- és a Wild-szimbólumokat a következő összeomlásba viheted, és növelheted a nyerési esélyeidet.

Szerencsés szekérpörgetések: Ha 3, 4 vagy 5 bónuszszimbólumot érsz el, akkor a Lucky Wagon Spins vagy ingyenes játékpörgetések aktiválódnak, amelyeknél a tárcsák 2, 3 vagy 4 sora nyitva van. Ezek az ingyenes pörgetések mindaddig folytatódnak, amíg érmét érsz a tárcsák területére, mivel az ingyenes pörgetések száma 3-ra áll vissza, amikor érmét érsz el.

A felső sorban az ingyenes pörgetések fokozói láthatók, amelyek az érmeértékek, szorzók, dinamitok, zsákok, ládák vagy törpék. Egy érmének a fokozó alatt kell landolnia, hogy aktiválja azt. Nézzük meg egyenként a fokozókat.

  1. Az érmeérték meghatározza az érme értékét, amely az 1x és 100x közötti tartományban lesz.
  2. A szorzó megszorozza az összes érme értékét, amely az adott fokozó alatt jelenik meg.
  3. Adinamit szimbólumok különböző feladatokat látnak el, ezek a következők: blokkolt pozíciók felrobbantása, az érmék értékének növelése, ládák aktiválása az alsó sorban, valamint a dinamitszám hozzáadása a tárcsák elfoglalt pozícióihoz.
  4. A zsák szimbólum összegyűjti a megfelelő tárcsán lévő összes érmét, és a kiváltó érmére helyezi azokat.
  5. Aládaszimbólumok eltörlik a tárcsák területén lévő összes értéket, és a törpe szimbólum kivételével az összes elfoglalt pozíciót eltávolítják, és a kiváltó érme pozíciójára helyezik.
  6. A törpe szimbólum hasonló feladatot lát el, mint a láda szimbólum, mivel összegyűjti az összes érmét a teljes tárcsákról, és leteszi azokat a kiváltó érmére. A különbség az, hogy ez a folyamat minden egyes pörgetésnél megismétlődik, és a foglalt pozíciók nem törlődnek.

A Collect Chest funkciót a dinamitok aktiválják. Minden egyes pörgetésnél összegyűjti annak az oszlopnak az összes értékét, amely alatt található. Ha a gyűjtőládák az ingyenes pörgetések végén aktiválódnak, akkor az értékük még 3-szor hozzáadódik.

Ha az ingyenes pörgetésekhez azonnal hozzá szeretne férni, akkor egy bizonyos összeg befizetésével megvásárolhatja az ingyenes pörgetéseket.

Ingyenes pörgetések a Fire in the Hole online nyerőgépben

Ingyenes pörgetések a Fire in the Hole online nyerőgépben

VISSZA A TARTALOMHOZ

RTP és variancia a Fire in the Hole nyerőgépen

Azalapjáték RTP-je 96,06%, de a Bonus Buy funkció RTP-je a funkció típusától függ. A 3, 4 és 5 Bonus Buy funkció RTP-je 96,07%, 96,20% és 96,96%. Mint látható, a legdrágább Bonus Buy funkció a legjövedelmezőbb.

Fire in the Hole egy magas varianciájú kaszinó nyerőgép, ezért óvatosnak és türelmesnek kell lenned.

Élvezze a nagy nyereményeket a Fire in the Hole online nyerőgépen

Élvezze a nagy nyereményeket a Fire in the Hole online nyerőgépen

VISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri a Fire in the Hole Slot?

Nolimit City sikerült megfelelnie a nevének azzal, hogy egy olyan nyerőgépet tervezett, amely nem szab határt a szórakozásnak és a nyerési lehetőségeknek. A Fire in the Hole online nyerőgép minden olyan jutalmazó funkcióval rendelkezik, amire csak vágyhatsz, és az ingyenes pörgetéseket mindenképpen ki kell próbálnod, hogy megismerd a nyerőgépben rejlő teljes potenciált. A több mint 45 000 nyerési lehetőséggel és a téted 60 000-szeresének maximális nyereményével őrült nyereményeket láthatsz ebben a nyerőgépben.

A magas volatilitás kiegészíti a gyors játékmenetet, amely tele van meglepetésekkel. Az XBomb Wild és a Wild Mining fokozza az omladozó bánya erejét, és érdekes nyereményeket hoz létre. Összességében a Fire in the Hole egy nagyszerű video nyerőgép, számos innovatív funkcióval, amit mindenképpen ki kell próbálnia.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Fire in the Hole - GYIK

Mennyi a maximális nyeremény a Fire in the Hole oldalon?

A maximális nyeremény a tét 60,000-szerese. Nehéz elérni a maximális nyereményt, de a magas maximális nyeremény azt jelenti, hogy ebben a nyerőgépben nagy a potenciál.

Kiválthatok ingyenes pörgetéseket a Fire in the Hole oldalon?

Igen, az ingyenes pörgetéseket 3 vagy több bónusz szimbólummal vagy az ingyenes pörgetések megvásárlásával indíthatja el.

Milyen magas a Fire in the Hole nyerőgép RTP-je?

Fire in the Hole RTP-je 96,06% az alapjátékban. A bónusz körös vásárlási funkció esetében azonban az RTP 96,07% és 96,96% között lehet, attól függően, hogy melyiket vásárolod meg.

Mekkora a Fire in the Hole varianciája?

Ennek a nyerőgépnek a varianciája nagyon magas, ezért óvatosnak kell lenned.

Elmagyarázná, hogyan működik az Összeomló bánya funkció?

Egy újabb sor nyereményt szerezve további egy sort oldhatsz fel, és végül 46 656 nyerési lehetőséget oldhatsz fel.

Elmagyarázná, hogyan működik az XBomb Wild?

Felrobban és elpusztítja az összes szomszédos szimbólumot, kivéve a bónusz szimbólumokat, valamint a nyeremény szorzóját is megnöveli 1-el. Ez kiváltja az Összeomló bánya funkciót.

Hogyan játszhatok a Fire in the Hole nyerőgépen ingyen?

A Fire in the Hole nyerőgép ingyenes verzióját itt a BETO-nál élvezheti. Ez segít abban, hogy magabiztosnak érezd magad, ha úgy döntesz, hogy valódi pénzzel játszol a kaszinóban.