MENÜ

Expansion! Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2024)

Expansion!
Kattints ide a játékhoz

Expansion! által Betsoft

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Expansion! vélemény

Expansion!

Az Expansion! nyerőgép tökéletes azok számára, akik szeretik az űrkutatást, az idegeneket és az univerzum rejtélyeinek feltárását. Ha mindezek nem érdekelnek, akkor is élvezni fogod, mert nagyon szórakoztató. Ez a nyerőgép 5x4-es elrendezéssel rendelkezik , és 30 nyerővonalat kínál a nyeremények létrehozásához. A funkciók közé tartoznak a Stacked Mystery szimbólumok, az irányított vadak, az ingyenes pörgetések és a Bonus Buy funkció.

Ebben az Expansion! Slot értékelésében egy űrbéli kalandba keveredhetsz, amelyben idegenek vesznek részt. Öveket becsatolni, és kezdődhet a játék!


Megjelenés: 23.02.2023
Volatilitás
Max nyeremény: X2171

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 14 Október 2023 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

Slot Machine Funkciók

Bónusz vásárlás

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Népszerűség

Frissesség

RTP %

Jackpotok

Nyerővonalak

Izgalom

Előnyök

Akár 10-szeres szorzó az ingyenes pörgetésekben

Rakott rejtélyes szimbólumok

Az irányított vadak az ingyenes pörgetésekben megerősödnek.

Lehetőség van ingyenes pörgetések vásárlására

Szilárd alapjáték

Hátrányok

Alacsony Max Win

Slotokkal kapcsolatos tények

Szolgáltató Betsoft

Volatilitás

RTP% 94.02

Játéktípus Nyerőgépek

Jackpot Nem


Cuccos részletek

Minimum tét 0.30

Maximális tét 300.00

Görgők 5

Sorok 4

Játéktémák

UFO


Játékfunkciók

Vásárlás funkció Rejtély szimbólum További ingyenes pörgetések Véletlen vadak Ingyenes pörgetés szorzó RTP tartomány Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Élvezze a földönkívüli életre épülő témát az Expansion! nyerőgépben!

Élvezze a földönkívüli életre épülő témát az Expansion! nyerőgépben!

Üdvözöljük a bővítésben! Nyerőgép

Azonnal láthatjuk, hogy az Expansion! egy gyönyörű, nyugodt és pihentető hangulatú nyerőgép. Betsoft A Gaming igyekezett egy szórakoztató játékot adni, tisztességes lehetőségekkel. Nem próbálnak kitűnni, de a nyerőgépnek vannak olyan szolid funkciói, mint az ingyenes pörgetések és az irányított vadak.

Ebben a kaszinójátékban 5 tárcsás, 4 soros és 30 nyerővonalas elrendezést láthatsz. Az extra számú sorok és a szokásosnál magasabb számú nyerővonal segít abban, hogy extra lehetőségeket kapj a nagy nyereményekhez.

Azingyenes pörgetések funkció az, ahol ez a nyerőgép a csúcspontját éri el, mivel élvezheted a szorzókat, és az irányított vadak ereje is felerősödik. Jó, hogy lehetővé tették a játékosok számára az ingyenes pörgetések megvásárlását, ami nagyszerű lehet a nagymenők számára, akik azonnal be akarnak szállni az akcióba.

Térjünk most rá ennek a nyerőgépnek a grafikájára és témájára.

Videó: Expansion! Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2024)

Az Expansion! video nyerőgép játékmenete

VISSZA A TARTALOMHOZ

Földönkívüli téma és kiváló design

Téma és tervezés

Először egy gyönyörű hátteret fogsz látni egy házzal, fákkal, fűvel és egy távcsővel. A tárcsákon lévő szimbólumok azonban jelzik, hogy ez a nyerőgép nem a gyönyörű tájról szól. Valójában ez a nyerőgép az idegenekről, az ufókról és a határtalan kíváncsiságunkról szól.

Tetszik a tárcsák pörgetéséhez használt animáció, az, ahogy a háttér változik, amikor az ingyenes pörgetések beindulnak, és a megnyugtató háttérzene. A szimbólumok tökéletesen illeszkednek a témához, hiszen titokzatos idegen bolygók és UFO-k jelennek meg szimbólumként.

Szimbólumok

A magasan fizető szimbólumok négy idegen bolygó és egy csillag, amelyek a téted 1,33x-3,33x-szeresét fizetik ki, ha egy ötös nyerő kombinációt érsz el.

Az alacsony fizetésű szimbólumok űrállomásokat idéző kártyaszimbólumok. A kártyaszimbólumok a tét 0,833-szorosát fizetik ki, ha egy nyerő kombinációban öt egyforma szimbólumot ér el. Tehát a kártyaszimbólumokkal egy nyerő kombináció landolásáért pénzt veszít, de a funkciók és a többi szimbólum segítségével egészséges nyereséget termelhet.

A Wild szimbólum egy UFO, a Scatter pedig egy vörös bolygó egy aranygyűrűvel.

3 vagy több scatter elérése az ingyenes pörgetések aktiválásához.

3 vagy több scatter elérése az ingyenes pörgetések aktiválásához.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan játsszunk Expansion! Slot

Az ehhez hasonló nyerőgépek nagyon könnyen játszhatók, de azért az Ön kényelme érdekében hadd magyarázzuk el az alapokat.

 • A jobb alsó sar okban lévő gomb a 2 ívelt nyíllal vagy a szóköz billentyűvel indítja el a tárcsák pörgését.
 • A 2 ívelt nyíl közepén lévő kisebb gomb a lejátszás gombbal az automatikus lejátszásért felel. Az autoplay arra szolgál, hogy 5 és 100 pörgetést automatikusan elvégezzen.
 • A plusz és mínusz gombokkal a tét értékét állíthatod be 0,30 € és 300 € között.
 • Az"i" gomb megnyithatja a nyereménytáblázatot a funkciókról és a szimbólumok kifizetéseiről szóló információkkal.
 • A hangszóró ikon a hang be- vagy kikapcsolására szolgál, a 3 ponttal ellátott gomb pedig a nyereménytáblázat, a szabályok, az opciók és az automatikus lejátszás elérésére szolgál.
3 scatter 8 ingyenes pörgetést biztosít

3 scatter 8 ingyenes pörgetést biztosít

VISSZA A TARTALOMHOZ

Robbanékony bónusz funkciók

Nyilvánvaló, hogy ebben a játékban nincs hiány bónuszokból, és a nyereményeid igen magasak lehetnek. Értsük meg tehát, hogyan jutalmazhatnak meg ezek a funkciók.

Halmozott rejtélyes szimbólumok

A játék nem emeli ki őket, de a Stacked Mystery Symbol pozíciók minden tárcsán jelen lehetnek. Az összes Stacked Mystery Symbol pozíciót ugyanaz a szimbólum tölti ki, így könnyen nagy nyereményt szerezhetsz. Ne feledje, hogy ezeket a pozíciókat csak normál szimbólumokkal lehet kitölteni, wildokkal vagy scatterekkel nem.

Irányított vadak funkció

Az irányított vad szimbólum véletlenszerűen landolhat a tárcsákon, majd sugárfegyverét a pozíciója körüli nyolc irány közül az egyikbe kilőheti. A sugárpisztoly által eltalált szimbólumok Wildokká alakulnak át, majd a Directional Wild is Wilddá alakul.

Miután az átalakulások befejeződtek, a pörgetésből származó bármely nyereményt kifizetik. Ez a különleges Wild csak a középső tárcsákon jelenhet meg.

Ingyenes pörgetések funkció

Legalább 3 scattert kell elhelyeznie ahhoz, hogy a Free Spins funkciót aktiválja. Íme a játék működésének leírása:

 • 3 scatter: 8 ingyenes pörgetés
 • 4 scatter: 12 ingyenes pörgetés
 • 5 scatter: 15 ingyenes pörgetés

Az irányított vadak erősebbé válnak a bónusz során, mivel a sugárpisztoly egy helyett 2 különböző irányba forog és tüzel. Így rengeteg Wildot kaphatsz olyan pozíciókban, amelyek garantálják a nyereményeket.

Az ingyenes pörgetésekhez különböző szorzók is tartoznak, amelyek az adott pörgetés nyereményére vonatkoznak. A szorzó értékét a jobb alsó sarokban láthatod, és 2x és 10x között lehet. Alapvetően az alapjátékban elért nyeremény legalább kétszeresét garantálja.

Bónusz vásárlási funkció

A Bonus Buy funkció azoknak szól, akik úgy szeretnének játszani az ingyenes pörgetésekkel, hogy fizetnek értük. Itt vannak a lehetőségek, amelyeket ebben a funkcióban kaphatsz:

 • 8 ingyenes pörgetés: A tét 60-szorosa
 • 12 ingyenes pörgetés: A tét 90-szerese
 • 15 ingyenes pörgetés: A tét 113-szorosa
Élvezze az ingyenes pörgetéseket, az irányított vadakat és még több funkciót

Élvezze az ingyenes pörgetéseket, az irányított vadakat és még több funkciót

VISSZA A TARTALOMHOZ

RTP, szórás és maximális nyeremény

A bővítés RTP-je! Slot 96,08%, ami az ehhez hasonló játékok esetében eléggé szokványos.

Anyerőgép volatilitása a fejlesztő szerintközepesnek minősül. Ez egy jó szám, amely biztosítja, hogy ne unatkozzon, és néhány pörgetésenként nyereményt szerezzen.

A kaszinójáték által kínált maximális nyeremény a téted 1212-szerese, ami egy tisztességes maximális nyeremény. Ha figyelembe vesszük ennek a játéknak a varianciáját, a Max Win-nek magasabbnak kellett volna lennie. Ennek ellenére élvezni fogod a hajszolását.

A vad szimbólumok könnyű nyereményeket hoznak az Expansion! online nyerőgépben

A vad szimbólumok könnyű nyereményeket hoznak az Expansion! online nyerőgépben

VISSZA A TARTALOMHOZ

A bővítés! Slot megéri?

AzExpansion! nyerőgép szórakoztató és szórakoztató a témája, az olyan funkciók, mint az ingyenes pörgetések és az irányított vadak, valamint a közepes variancia miatt. Az alapjátékban véletlenszerűen kiváltott funkciók folyamatosan jutalmaznak és nagy nyereményekkel ajándékoznak meg, egészen addig, amíg a Free Spins funkciót be nem váltja.

AFree Spins az a funkció, ahol minden még kifizetődőbbé és izgalmasabbá válik. A Free Spins játékban az irányított vadak sugárágyúi kétszer lőnek, és az akár 10x-es nyereményszorzók lehetővé teszik a Max Win elérését. A bónuszt a költségvetésedtől függően meg is vásárolhatod.

Tudjuk, hogy már most szeretnél játszani ezzel a nyerőgéppel. Szóval, jelentkezz be bármelyik kaszinóba, amelyet a BETO ajánl, és játssz az Expansion! játékkal valódi pénzért. Ha bármilyen támogatásra van szükséged, mindig egy üzenettel elérhetőek vagyunk.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Bővítés! Slot - GYIK

Mennyi a maximális nyeremény az Expansion! online nyerőgépben?

A maximális nyeremény a téted 1212-szerese, ami elég jó ahhoz, hogy megérje, de lehetett volna magasabb is.

Mekkora az Expansion! nyerőgép RTP-je és varianciája?

Ennek a nyerőgépnek az RTP-je 96,08%, ami nagyon közel van az átlagos RTP-hez. Ennek a nyerőgépnek a volatilitása közepes, ami azt jelenti, hogy egyensúlyban van a nyeremény összege és a nyeremények gyakorisága között.

Vannak ingyenes pörgetések az Expansion! nyerőgépes játékban?

Igen, ez a nyerőgép akár 15 ingyenes pörgetést is ad, amelyek újraindíthatók. Az ingyenes pörgetések nyereményszorzója minden egyes pörgetésnél akár 10x-es is lehet, és az irányított vadak hasznossága is megnő a bónusz során.

Hogyan működik a Directional Wild funkció az Expansion! nyerőgépben?

A legtöbb ingyenes video nyerőgéppel ellentétben ebben a nyerőgépben az egyedi Wildok véletlenszerűen jelennek meg, és sugárpisztollyal lövöldöznek a nyolc irány valamelyikébe. A sugárpisztoly által eltalált szimbólumok Wildokká alakulnak át, és az irányított Wild is Wilddá válik, ami megkönnyíti a nagy nyereményt.

Átverés az Expansion! nyerőgép?

Nem, az Expansion! nem átverés, mert Betsoft a jó hírű játékszolgáltató. A Betsoft a Máltai Szerencsejáték Hatóság engedélyével rendelkezik, így nincs okunk aggódni az általuk kiadott játékok miatt.

Lehetséges az Expansion! nyerőgépet ingyen játszani?

Igen, élvezheti az olyan funkciókat, mint az ingyenes pörgetések és az irányított vadak, ha ingyenesen játszik az Expansion! nyerőgép demó módjával itt a BETO-nál. Ez bármilyen eszközön működik, így csak próbáld ki, és nézd meg, mennyit nyerhetsz.