MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Dynamite Fruits Ingyenes Játék

Dynamite Fruits Slot Demo

Dynamite Fruits Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Dynamite Fruits által GameArt

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Dynamite Fruits vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Dynamite Fruits Demó

GameArt létrehozott egy lenyűgöző iGaming címet, a Dynamite Fruits, amely egy klasszikus 5 tárcsás, 4 soros játékrácson működik. A Pay Anywhere Scatter nyeremények nagyszerű kifizetéseket biztosítanak, és élvezni fogod a jutalmazó Wild szimbólumok landolását.

A szerencsejáték funkció tüzes fordulatot ad a pörgetésnek, és 40 különböző fix nyerővonal gondoskodik arról, hogy ne legyen nehéz a nyeremények megszerzése. A Dynamite Fruits animációi meglehetősen gördülékenyek, és a tárcsák teljesen valósághűnek tűnnek.


Megjelenés: 07.09.2021
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF
Max nyeremény: X1000

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 11 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a  címet.Széleskörű fogadási kínálat

Nyissa meg a  címet.Alacsony eltérés

Nyissa meg a  címet.Klasszikus design

Nyissa meg a  címet.Kiváló hangsáv

Nyissa meg a  címet.Sima animációk

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Korlátozott Boosterek

Bezár Alacsony jackpot

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató GameArt

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF

Nyerőgépek RTP% 96.16

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Igen


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.40

Nyerőgépek Maximális tét 200.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 4

Nyerőgépek Nyerővonalak 40

Játéktémák

Gyümölcs Klasszikus stílus


Játékfunkciók

Kockázat/szerencsejáték Szóró szimbólumok Vad


Ínycsiklandó gyümölcsök Dynamite Fruits

Ínycsiklandó gyümölcsök Dynamite Fruits

Üdvözöljük a Dynamite Fruits

Ahibrid stílusú nyerőgépek egyre népszerűbbek, és ezek a megfelelően kiegyensúlyozott címek a klasszikus mechanikus nyerőgépek szórakozását kínálják, valamint a csúcskategóriás modern címeket. Dynamite Fruits a GameArt legújabb kiegészítője a hibrid szegmensben, és azt kell mondanunk, hogy az iGaming tervezője elég jó munkát végzett.

Dynamite Fruits alapja egy 5x4-es játékrács struktúra, ami eléggé szabványos, és sok mechanikus nyerőgépes játékban használták. Egy másik klasszikus elem, amelyet a Dynamite Fruits oldalon használnak, a szimbólumválasztás. Számos lédús gyümölcsöt találsz, mint például cseresznyét, görögdinnyét, szilvát, citromot és szőlőt.

A játékmenetbeerőteljes bónuszfunkciókat építettek be, hogy robbanásszerű lendületet adjanak a munkamenetnek. Az animációk nagyon gördülékenyek és simák, és élvezni fogod a látványt és a dizájnt.

Olvassa el részletes értékelésünket itt a BETO-nál , hogy részletesen megértse a Dynamite Fruits. A játék különböző aspektusait tekintettük át az Ön kényelme érdekében.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Klasszikus design, téma és szimbólumok

Téma & tervezés

Dynamite Fruits A játék alapja egy gyümölcsök által inspirált téma, és amint elindítja a nyerőgépet, egy lédús világba csöppenhet. A játékrács egyszerű kialakítású, a szegélyek pedig fából készültek.

A háttér egy hatalmas zöld háttérkép, amelyre számos négylevelű lóhere van nyomtatva. Olyan érzésed lesz, mintha egy zöldes görögdinnye lencséjén keresztül néznéd a játékot. A vonzó Dynamite Fruits logó a játékrács felett helyezkedik el, és tökéletesen illeszkedik a szimbólumokhoz.

Szimbólumok

Mint már említettük, a játékban klasszikus gyümölcsalapú szimbólumokat használnak. Szőlőt, szilvát, görögdinnyét, citromot, dinnyét és narancsot kapsz a pörgetés során, néhány klasszikus szimbólummal, például harangokkal együtt.

A különleges Wild szimbólumokat piros színű 7-esek jelképezik. Ezek a vad szimbólumok minden normál szimbólumot helyettesítenek, kivéve a scattereket. A lila színű csillagszimbólumok jelölik a scattereket. Ezek a csillagok egyben a játék legjobban kifizetődő szimbólumai is, amelyek 500-szoros nyereményt biztosítanak.

Szép kifizetések Dynamite Fruits

Szép kifizetések Dynamite Fruits

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Dynamite Fruits - Hogyan kell játszani

A Dynamite Fruits működése némileg eltér a kategóriájába tartozó hasonló nyerőgépekétől. Aggodalomra azonban nincs ok, a játékban nincs semmi trükkös. Szeretnénk, ha teljesen felkészült lennél, mielőtt belevágnál a pénzkereső kalandba ezzel a hibrid iGaming címmel.

Íme néhány pont, ami segíthet neked:

  • A munkamenetet a lehetőségek átböngészésével kell kezdened. Ezáltal átfogó képet kapsz a különböző dolgokról, amelyeket megváltoztathatsz a játékban, hogy a játékmenetet a kedvedre és preferenciáidra szabd.
  • A bal alsó sarokban található "i" gomb megnyomásával megnyithatod a játék nyereménytáblázatát. Ez a táblázat tájékoztatást nyújt a különböző kombinációkról, amelyeket elérhetsz, és a hozzájuk tartozó kifizetésekről.
  • Nyomd meg a kérdőjelet, és olvasd el a szabályokat további információkért.
  • A játék soránfolyamatosan állítsd be a tétedet. Bármilyen tétet beállíthatsz a 0,01 és 5 érmeértékek között. Ezáltal széles általános fogadási tartományt biztosít, és könnyen beállíthatsz bármilyen tétet, ami számodra kényelmes.
  • Állítson be egy játékegyenleget a munkamenet megkezdése előtt, és tartsa meg az egyenlegét és a költségvetését. Gyakorolja az önkontrollt. Minden játékosnak ismernie kell a határait, és tudnia kell, mikor kell abbahagynia, amíg még szórakoztató és szórakoztató.
Tüzes harangok, vörös hetek és vadak

Tüzes harangok, vörös hetek és vadak

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Robbanékony bónusz funkciók

Dynamite Fruits nem rendelkeznek nagyszámú speciális funkcióval és Boosterrel. A fő módosító, amit a nyerőgépben kapunk, a Gamble funkció.

A Gamble opcióval tétre teheted a nyereményedet, hogy megduplázd a nyereményt. Amikor a játék során egy nyerő kombinációt érsz el, mindig kapsz egy esélyt arra, hogy újra tétre tedd a pénzt. Amikor a nyereményed megjátszása mellett döntesz, egy speciális képernyőn egy képpel lefelé fordított kártyát jelenítünk meg, és megkérünk, hogy válassz a piros és a fekete között. Ha jó színt jósolsz, akkor dupla nyereményt kapsz. Egymás után legfeljebb 5 alkalommal játszhatod meg a nyereményedet.

A Gamble bónuszt óvatosan használd. Akkor használd ezt a módosítót, ha van egy kis felesleges pénzed, amit megengedhetsz magadnak, hogy elveszíts.

A játékban két különleges szimbólumot kapsz. Mint már említettük, a Wild szimbólumokat a piros 7-esek, a Scatter ikonokat pedig a lila csillagok jelölik. Tartsd tehát nyitva a szemed ezeken a segítő csillagokon, hiszen ezek adják a játékban a legjobb nyereményeket.

Szerencsejáték a nyeremény Dynamite Fruits

Szerencsejáték a nyeremény Dynamite Fruits

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Eltérés és RTP - Dynamite Fruits

Dynamite Fruits egy alacsony varianciájú online nyerőgép. Nincs sok várakozás. Rengeteg kisebb és rendszeres nyereményt kaphatsz.

Ami az RTP-t illeti, a Dynamite Fruits az iparági átlagnál jobban teljesít, és 96,16% körüli kifizetésekre számíthatsz. A hasonló nyerőgépek átlagos RTP-je 96%.

Dynamite Fruits nyerőgép - Wild szimbólumok - a piros hetes

Dynamite Fruits nyerőgép - Wild szimbólumok - a piros hetes

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Dynamite Fruits - Végső ítélet

Dynamite Fruits nem hasonlít a legtöbb más játékhoz, amelyet az iGaming helyszíneken találsz. A játék egy klasszikus gyümölcsök által inspirált téma köré épül, amely visszarepít az időben a One-Armed Bandits világába.

A boosterek úgy vannak kiegyensúlyozva, hogy jól illeszkedjenek a klasszikus témához. Élvezni fogod a klasszikus Scatter szimbólumokat, amelyek komoly nyereményeket biztosíthatnak, a Wildok pedig időnként megjelennek, hogy könnyedén nyerőkombinációkat érj el. A Gamble funkció a Dynamite Fruits' fő attrakciója, ahol a nyereményeidet a duplázás esélyéért teheted kockára.

A játék lehetővé teszi, hogy akár 5 alkalommal egymás után eljátszd a nyereményedet, ami elég menő, de ne feledd, hogy óvatosnak kell lenned, mert akár mindent el is veszíthetsz.

Az animációk vajpuhák a játék során, és élvezni fogod, ahogy a különböző grafikai elemek kialakítása mechanikus megjelenést és érzést biztosít.

Az Ön kényelme érdekében a Dynamite Fruits ingyenes verzióját itt találja a BETO.com-on.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Gyakran ismételt kérdések - Dynamite Fruits

Mekkora a legnagyobb nyeremény, amit a Dynamite Fruits oldalon egyetlen pörgetéssel elérhetek? Arrow Arrow

Akár a téted 1,000-szeresét is kifizetheted.

Mi az RTP és az eltérés a Dynamite Fruits oldalon? Arrow Arrow

Dynamite Fruits egy alacsony varianciájú kaszinójáték 96,16%-os RTP-vel.

A Dynamite Fruits rendelkezik ingyenes pörgetési körrel? Arrow Arrow

Nem, a Dynamite Fruits játékban nincsenek ingyenes pörgetések.A nyereményeid után olyan bónuszokat kapsz, mint a scatterek, vadak és a kártya alapú szerencsejáték funkció.

Játszhatok ingyen a Dynamite Fruits oldalon, hogy kipróbálhassam? Arrow Arrow

Igen, játszhatsz a Dynamite Fruits oldalon tényleges pénz kifizetése nélkül. A Dynamite Fruits demó verziója elérhető a BETO.com oldalon. Használd a játék kipróbálásához.