MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Dracula The Hunt Ingyenes Játék

Dracula The Hunt Slot Demo

Dracula The Hunt Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Dracula The Hunt által Spinomenal

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Dracula The Hunt vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Dracula The Hunt Demó

A Dracula The Hunt egy véres, gótikus kalandjáték, amelyet a Spinomenal. A játék 5 tárcsával, 4 sorral és 20 nyerővonallal rendelkezik. A játékmenetet olyan bónuszok teszik még izgalmasabbá, mint az ingyenes pörgetések, a bővülő vadak újrapörgetésekkel, és egy ügyes Buy Feature, amellyel egyenesen az ingyenes pörgetések módba ugorhatunk. Ez a nyerőgép akár 50 ingyenes pörgetés megnyerésére is lehetőséget ad, ami őszintén szólva őrületes.

Ebben a Dracula The Hunt nyerőgép értékelésben megnézzük, mennyire kifizetődő ez a nyerőgép, és hogy érdemes-e játszani vele vagy sem.


Megjelenés: 19.09.2023
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X3000

Írta: Kim Birch | Az értékelés utolsó frissítése: 17 Május 2024 | Tényellenőrzés: Jasmin Williams

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Kim Birch megnyerte és elvesztette a legjobb póker profik ellen is. Kim, mint póker- és blackjack-szakértő, három könyvet adott ki. Névjegy Kim Birch

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a címet.Bővülő vadak újrapörgetésekkel

Nyissa meg a címet.Vásárlás funkció az ingyenes pörgetésekért

Nyissa meg a címet.Extra vadak az alapjátékban

Nyissa meg a címet.Élvezze az akár 50 ingyenes pörgetéseket

Nyissa meg a címet.Magával ragadó gótikus téma

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Az RTP magasabb is lehetne

Bezár Alacsony Max Win

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Spinomenal

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 95.78

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.20

Nyerőgépek Maximális tét 200.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 4

Nyerőgépek Nyerővonalak 20

Játékfunkciók

Csaló eszköz Szabadító vad a-pörgetéssel Vásárlás funkció További ingyenes pörgetések Véletlen vadak Újrapörgetés RTP tartomány Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Dracula The Hunt felülvizsgálata a BETO Slots által

Dracula The Hunt felülvizsgálata a BETO Slots által

Bemutatjuk a Dracula The Hunt nyerőgépet

A Dracula The Hunt nyerőgép lehetőséget ad arra, hogy bátor legyél, és megpróbáld levadászni Drakulát. Azonban nem lesz könnyű szembeszállni a mitikus szörnyeteggel, ezért is van az. Spinomenal jól meg fogja jutalmazni ezért. Bár nem új témáról van szó, a sötétebb témájú nyerőgépek mindig élvezetesek.

A fő bónusz itt az ingyenes pörgetések, és ez az, ahol a legtöbb akciót fogod látni. Az 5 tárcsás és 20 nyerővonallal rendelkező nyerőgépet olyan csodálatos funkciókkal egészítették ki, mint a bővülő vadak újrapörgetésekkel, az extra vadak és a kívánatos Buy Feature, amely közvetlen hozzáférést biztosít az ingyenes pörgetésekhez.

Kíváncsi vagy, hogyan növelhetik ezek a bónuszok a nyereményeidet? Discover hogy mi rejtőzik benne, ha megnézi a Dracula The Hunt videó játékmenetés pörgesd meg magad a ingyenes nyerőgépes játékokat játszani. Hamarosan meglátjuk, hogyan működnek a bónuszok, és én is megosztom a gondolataimat, miután teszteltem ezt a nyerőgépet, úgyhogy olvass tovább.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Téma és design: Horror kaland

Téma és design: Horror kaland

Téma és design: Horror kaland

Téma és tervezés

ADracula The Hunt egy olyan hátborzongató gótikus horror témába süllyeszti a fogait, amelytől a hideg rázni fog az örömtől. Attól a pillanattól kezdve, hogy megpörgettem ezt a rosszfiút, beszippantott a hátborzongató várakozással teli légkör. A design igazán elegáns, sötét, pazar színekkel és bonyolult szimbólumokkal, amelyek elrepítenek Drakula árnyékos birodalmába.

Képzelj el ősi kastélyokat vérvörös hold alatt, és máris megvan az elképzelés. Spinomenal olyan szimbólumokat is tervezett, mint egy kereszt és egy szenteltvíz nyaklánc, amelyek tökéletesen illeszkednek a témához. A sírok és a sötét kastély a háttérben segítenek a feszültséggel teli és ijesztő hangulat kialakításában.

Zene és hangsáv

A baljós hangsáv tökéletes társ a bűnben. A kísérteties dallamok és az ugrálós ijesztgetések úgy tartanak lázban, mintha Drakula suttogna a füledbe. A hangsáv felgyorsul, és a játékmenethez illően az ingyenes pörgetések során még baljóslatúbbá válik.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Szimbólumok és kifizetések

Merülj bele az éjszakába a Dracula The Hunt tematikus szimbólumai és a fantasztikus nyeremények esélyeivel.

 • Ingyenes pörgetések szimbólum : A Free Spins szimbólum egy aranyszínű szimbólum, amelyen a 'Free Spins' felirat szerepel, és a bónuszkör elindítására szolgál.

 • Wild szimbólum: A Wild szimbólum Drakula, és a tét 150-szeresét fizeti ki , ha egy nyerővonalon ötöt ér el.

 • Közepes szimbólumok : A közepes szimbólumok egy kereszt, egy ezüst kehely, egy szenteltvíz nyaklánc és gyertyák, amelyek a téted 6x-50x-ét fizetik ki, ha öt darab nyerő kombinációt érsz el.

 • Alacsony szimbólumok : Az alacsony fizetésű szimbólumok a kártyaszimbólumok, amelyek a tét 1x és 2x közötti összeget fizetnek öt-az-egyben nyerő kombinációkért.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan játsszon a Dracula The Hunt nyerőgépet online?

Hogyan kell játszani Spinomenal

Hogyan kell játszani Spinomenal's Dracula The Hunt

Ennek a nyerőgépnek a kísérteties világába való belépés gyerekjáték, ha már ismered a szabályokat. Íme, hogyan működik:

 • A tétméret beállítása: A bal alsó sarokban található '+' vagy '-' gombok segítségével állíthatod be a tétedet, és 0,20 €-tól 200 €-ig állíthatod be.
 • Pörgetés: Nyomd meg a pörgetés gombot, hogy beinduljon a buli. Figyeld, ahogy a szimbólumok felsorakoznak a lehetséges nyereményekért.
 • Automatikus lejátszás: Szeretné hagyni, hogy a játék végezze el a munkát? Válassza az automatikus lejátszást a non-stop akcióhoz. Csak kattints az automatikus lejátszás gombra, és a tárcsák elkezdenek pörögni.
 • Fizetési táblázat: Szeretné tudni a nyerő kombinációkat és a kifizetéseket? Nézd meg a nyereménytáblázatot a játékban a kérdőjelre kattintva.
 • Teljes képernyő : Lépj be a teljes képernyőre a menüben.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Bónusz funkciók

A bónusz funkciók magyarázata a Drakula The Hunt-ban a következő által Spinomenal

A bónusz funkciók magyarázata a Drakula The Hunt-ban a következő által Spinomenal

ADracula The Hunt bónusz funkciói véresen zseniálisak. Népszerű mechanikákat és szaftos jutalmakat kínálnak, hogy felpörgessék az izgalmat.

Ingyenes pörgetések

Érj el 3 vagy több Free Spins szimbólumot, és máris vad kalandban lesz részed. Íme, mit csíphetsz el:

 • 3 szimbólum: Szimbólumok: 10 ingyenes pörgetés.
 • 4 szimbólum: 25 ingyenes pörgetés
 • 5 szimbólum: 50 ingyenes pörgetés

A vonalankénti téted és a vonalak száma a kiváltó játéktól kezdve változatlan marad, így ezek a körök olyanok, mint egy szabadkártyát a mega nyereményekhez.

Wild szimbólum

A Wild szimbólum a hűséges társad a tárcsákon, amely a Free Spins szimbólum kivételével bármilyen szimbólumot helyettesít. Ha egy nyerő sorban 5 Wildot találsz, akkor egy soronként x3,000 (a téted 150-szerese) tétet kaszálhatsz.

Extra vadak

Itt válik a dolog extra pikánssá. Az alapjáték során 3-6 Wild szimbólum véletlenszerűen megzavarhatja a bulit a tárcsákon, komolyan megnövelve a nyerőkombinációk esélyét.

Újra pörgetett bővülő vadak

Az ingyenes pörgetések módban egy Wild szimbólumot elérve az egész tárcsát kitölti a teljes tárcsát. Ez nem csak a nyerési lehetőségeket növeli, de egy vagy több Wild kitágulása esetén újrapörgetést is indít. Ha az újrapörgetés során egy másik Wild is megjelenik, akkor újabb újrapörgetés kerül kiosztásra. Ráadásul a bővülő vadak fizetnek -

 • 2x a tétje egy Wildért
 • 5x a tétje két Wild esetén
 • 10x a tétje három Wild esetén
 • 20x a tétje négy Wild esetén

Ez egy komoly kifizetés a normál nyerővonali nyereményeken felül.

Vásárlás funkció

Viszket a vágy, hogy azonnal belevágjon az akcióba? A Buy Feature funkcióval a téted 40-szeresétől 200-szorosáig terjedő összegért fizethetsz be az ingyenes pörgetések körébe. Ezt az opciót választva testre szabhatod a téted és az ingyenes pörgetések számát. Az árcédula megegyezik a választásaiddal, így te irányítod a bónuszkör élményét.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Maximális nyeremény, RTP és variancia

Nyerd meg téted 3000-szeresét a Dracula The Hunt online nyerőgépen!

Nyerd meg téted 3000-szeresét a Dracula The Hunt online nyerőgépen!

ADracula The Hunt a téted3,000-szeresének maximális nyereményével, 95,78%-os RTP-vel és magas volatilitással büszkélkedhet, hogy ne hagyjon cserben. A magas variancia azt jelenti, hogy várnod kell a nyereményekre, de cserébe nagyobb nyereményekben lesz részed.

Az RTP kissé alacsonyabb a vártnál. Ráadásul az RTP akár 89,53%-ra is csökkenhet, ezért ellenőrizze az RTP-t, mielőtt egy kaszinóban játszik. A maximális nyeremény szintén az alacsonyabb oldalon van. Mindenesetre a nyerési esélyek nagyon csekélyek.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri a Dracula The Hunt videó nyerőgép?

Megéri a Dracula The Hunt videó nyerőgép?

Megéri a Dracula The Hunt videó nyerőgép?

ADracula The Hunt egy nagyszerű nyerőgép, még akkor is, ha nem rendelkezik magas RTP-vel vagy Max Win értékkel. Azért nagyszerű, mert rendelkezik ingyenes pörgetésekkel, bővülő vadakkal, amelyek újrapörgetéseket is kiváltanak. Röviden, ez két erős bónusz kombinációja egyben, amely az ingyenes pörgetéseket nagyon sokáig képes fenntartani.

Játékom során a Max Win elérése elérhető közelségben volt, különösen akkor, amikor az Expanding Wild-ok a Free Spins alatt beindultak. Az alapjáték egy kicsit unalmas a Free Spins-hez képest, mivel csak az Extra Wilds funkcióval rendelkezik. Az Extra Wilds funkció mégis gyakran aktiválódik, és segít néhány tisztességes nyereményt elérni.

Azt is észrevettem, hogy milyen gyakran vezet egyetlen Expanding Wild egy Re-Spinhez, majd egy újabb landol, hogy a Re-Spins láncolat tovább folytatódjon. Így az ingyenes pörgetések során akár kétszer annyi pörgetést is élvezhetsz. Nyilvánvaló, hogy 50 ingyenes pörgetés kiváltása garantáltan hatalmas nyereményeket jelent.

Ha nem zavar a kissé alacsonyabb RTP és az alacsonyabb maximális nyeremény, akkor nem látok semmi rosszat abban, ha kipörgeted a Dracula The Hunt nyerőgépet. Először játszhatsz a demóval, és megnézheted, mit gondolsz, mielőtt valódi pénzzel játszanál.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Dracula The Hunt nyerőgép GYIK

Hogyan indíthatok ingyenes pörgetéseket a Dracula The Hunt nyerőgépen? Arrow Arrow

Az ingyenes pörgetéseket aktiválhatja, ha az alapjáték során 3 vagy több ingyenes pörgetés szimbólumot ér el bárhol a tárcsákon. A szimbólumok számától függően 10 és 50 ingyenes pörgetést kap.

Mitől különlegesek a Wild szimbólumok a Dracula The Hunt online nyerőgépben? Arrow Arrow

A Wild szimbólum minden más szimbólumot helyettesít, kivéve a Free Spins szimbólumot. Ha 5 Wild szimbólumot talál egy nyerő sorban, a tét 150-szeresét kapja.

Megvásárolhatom magam az ingyenes pörgetések körébe? Arrow Arrow

Igen, a Dracula The Hunt rendelkezik egy Buy Feature funkcióval, amely lehetővé teszi, hogy a téted 40x-200x-áért azonnali hozzáférést vásárolj az ingyenes pörgetésekhez. Rugalmasan választhatod ki a téted összegét és az ingyenes pörgetések számát, amelyekkel játszani szeretnél.

Van Extra Wilds funkció a játék során? Arrow Arrow

Az alapjáték során véletlenszerűen 3-6 extra vad szimbólum jelenhet meg a nyerőgépen, amelyek más szimbólumok helyettesítésével növelik a lehetséges nyereményeket.

Játszhatok a Dracula The Hunt nyerőgéppel ingyen, mielőtt valódi pénzt tennék fel? Arrow Arrow

Abszolút! A demo nyerőgépet itt játszhatod a BETO.com-on. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy megismerkedj a játékmechanikával és a bónusz funkciókkal anélkül, hogy saját pénzedet kockáztatnád.

Mi a legmagasabb nyeremény, ami ebben a játékban elérhető? Arrow Arrow

A Dracula The Hunt játékban akár a téted 3000-szeresét is megnyerheted, ami az egyik legjövedelmezőbb része ennek a nyerőgépnek. Ilyen magas nyereményeket az olyan bónuszfunkciók kombinálásával lehet elérni, mint a Expanding Wilds és az újrapörgetések.