MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Demi Gods II Ingyenes Játék

Demi Gods II Slot Demo

Demi Gods II Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Demi Gods II által Spinomenal

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Demi Gods II vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Demi Gods II Demó

Itt az ideje, hogy megmássza az Olümposz-hegyet a Demi Gods 2 játékban a Spinomenal. Ez a nyerőgép 5 tárcsával és 50 nyerővonallal rendelkezik. Ennek a nyerőgépnek a különlegessége a 4 féle ingyenes pörgetés, bővülő vadakkal, visszapörgetésekkel, garantált vadakkal és még sok mással. Nagy elvárásaink vannak ezzel a nyerőgéppel szemben, tisztességes potenciállal és ambiciózus funkciókkal.

Ebben a Demi Gods 2 játék ismertetőjében megnézheted, hogy mit kínál ez a nyerőgép és hogyan működik. Maradjon velünk a végéig, és megtudhatja, hogy megéri-e ez a nyerőgép az idejét.


Megjelenés: 09.07.2018
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF
Max nyeremény: X

Írta: Kim Birch | Az értékelés utolsó frissítése: 12 Május 2024 | Tényellenőrzés: Jasmin Williams

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Kim Birch megnyerte és elvesztette a legjobb póker profik ellen is. Kim, mint póker- és blackjack-szakértő, három könyvet adott ki. Névjegy Kim Birch

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a címet.Fantasztikus látvány és design

Nyissa meg a címet.4 féle ingyenes pörgetés

Nyissa meg a címet.Nyeremény szorzók az alap nyerőgépben

Nyissa meg a címet.50 nyerővonal

Nyissa meg a címet.Újrapörgetések, bővülő vadak és még sok minden más

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Alacsony RTP

Bezár Alacsony Max Win

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Spinomenal

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF

Nyerőgépek RTP% 95.00

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.50

Nyerőgépek Maximális tét 500.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 3

Nyerőgépek Nyerővonalak 50

Játéktémák

Legendák Olimposz Ősi civilizációk


Játékfunkciók

Újrapörgetés Bővítő szimbólumok Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Karakterek

Istenek


Élvezze a pompás témát a Demi Gods II nyerőgépben

Élvezze a pompás témát a Demi Gods II nyerőgépben

Üdvözöljük a Demi Gods 2 online nyerőgépen

ADemi Gods II egy olyan játék, amely megpróbál kitűnni a többi ókori görög mitológiai nyerőgép közül. Ez a nyerőgép 5 tárcsát és 3 sort kínál 50 nyerővonallal, hogy extra lehetőségeket biztosítson a nyeremények megszerzésére. Az alapjátékban egy nyereményszorzó is található, így élvezheted a játékot, miközben arra vársz, hogy a fő bónuszt aktiváld.

A fő funkció itt az ingyenes pörgetések köre, és 4 különböző típusú ingyenes pörgetést játszhatsz, ha többször is aktiválod ezt a funkciót. Az ingyenes pörgetésekben vannak Expanding Wildok, mozgó tárcsák, mozgó Wildok és extra Wildok. Amint láthatod, az összes Free Spins játékban a hangsúly a Wildokon van, és ez megkönnyíti a működésük megértését.

A Spinemonal nem fogta vissza magát a játék megalkotásakor, hiszen a téma fenomenálisan néz ki, és a funkciók is izgalmasak. Izgatottan várjuk, hogy többet megtudjunk erről a játékról és arról, hogy mit kínál.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Görög mitológia téma és hűvös design

Téma és tervezés

A görög istenek mindig is nagyon erősnek és életnagyságnál nagyobbnak mutatkoztak. A Spinemonal gondoskodott arról, hogy ennek a nyerőgépnek a dizájnja méltó legyen az egyik legnépszerűbb mitológia isteneihez. Bármelyik isten dizájnját megnézheted, és láthatod, hogy milyen részletesen és félelmetesnek tűnik.

Aháttérben az Olümposz-hegy látható, amely minden bizonnyal úgy néz ki, mintha Zeusz valahol más istenekkel együtt tartózkodna. Az Olümposz-hegy erősnek és csodálatosnak tűnik. Továbbá minden nyereményt tűzzel emelnek ki, és a különböző típusú ingyenes pörgetések animációi is nagyszerűek.

A nyerőgépcsodálatos zenéje epikusan szól, és mindig magasan tartja az energiaszintedet. Tetszik nekünk, hogy a zene még izgalmasabbá válik, amikor egy funkció aktiválódik. Összességében nagyon lenyűgözött minket ennek a kaszinójátéknak a témája és dizájnja.

Szimbólumok

Olympus, Zeusz, Aphrodité, Arész és Hádész a magas fizetőeszközöket jelentő szimbólumok. A magasan fizető szimbólumok a téted 1,8x-3x-szeresét fizetik ki, ha egy ötös nyerő kombinációt érsz el.

Az alacsonyan fizető szimbólumok a kártyaszimbólumok, amelyek a tét 0,8x-1,6x-szeresét fizetik ki egy ötös nyerő kombináció elérése esetén.

A villámmal ellátott kéz és Hermész cipője a tárcsaspecifikus vad szimbólumok. Az 5 vad szimbólummal rendelkező nyerő kombináció a tét 3x-át fizeti. Van egy nyereményszorzó szimbólum is, amely a nyereményszorzó értékét mutatja, mindkét oldalán szárnyakkal. Végül a scatter szimbólumok a Free Spins feliratú szimbólumok.

A Free Spins bónusz aktiválásával különböző típusú ingyenes pörgetéseket nyithat meg

A Free Spins bónusz aktiválásával különböző típusú ingyenes pörgetéseket nyithat meg

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani a Demi Gods II nyerőgépet

Ez a rész elmagyarázza, hogyan játszható ez a nyerőgép a modern online kaszinókban.

 • A játék elindításához nyomja meg a zöld, ívelt nyíllal ellátott pörgetés gombot.
 • A plusz és mínusz gombok segítségével beállíthatja a vonalankénti tét értékét. Ez a teljes tét értékét is megváltoztatja.
 • A minimális tét értéke 0,50 €, a maximális tét értéke pedig 500 €.
 • Azautoplay gomb elindítja a tárcsák pörgetését robotpilótával, és bármikor leállíthatod, amikor csak akarod.
 • A kérdőjel gomb megnyitásával megnyílik a nyereménytábla, amely részletes magyarázatot ad a kifizetésekről és a funkciókról.
 • A bal alsó sarokban találod a menü gombot a teljes képernyőre váltáshoz, a hangszóró ikont a hangbeállításokhoz, és a nyuszi ikont a gyorspörgetések engedélyezéséhez.

Hadd magyarázzuk el azt is, hogyan számolják ki a nyereményeket, mert ez egyesek számára zavaró lehet. A nyereménytáblázatban említett nyereményértéket megszorozzuk a vonalankénti téteddel, hogy meghatározzuk a nyereményedet.

Ha 1 €-t teszel fel, akkor a vonalankénti téted 0,02 € (1/50) lesz. Mivel 50 nyerősor van, a vonalankénti tét kiszámításához a tétet el kell osztania 50-gyel. Végül a vonalankénti téted értékét meg kell szorozni a nyereménytáblázatban megadott értékkel, attól függően, hogy milyen nyerő kombinációt kaptál. Ha a legmagasabb nyereménykombinációt kapod, akkor 3 €-t nyersz (0,02 € x 150 €).

3 Free Spins szimbólumot érjen el a Free Spins kör elindításához.

3 Free Spins szimbólumot érjen el a Free Spins kör elindításához.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Ragyogó bónusz funkciók

Afő funkció itt az ingyenes pörgetések, ahogy már említettük. A Wild szimbólum 2x vagy 3x nyereményszorzóval van jelen az alapjátékban. A véletlenszerű többszörösök megjelenhetnek, és megsokszorozzák az elért nyereményeket. Értsük meg, hogyan működnek az ingyenes pörgetések a Demi Gods II nyerőgépes játék során.

Ingyenes pörgetések bónusz forduló

Atárcsákon lévő 3 vagy több Free Spin szimbólum elindítja a Free Spins funkciót. A Free Spin Journey funkciónak köszönhetően különböző típusú ingyenes pörgetéseket indíthatsz el egy adott sorrendben. Ne feledje, hogy a Free Spins a tét 42-szeresének kifizetésével vásárolható meg.

Ismertessük a különböző típusú ingyenes pörgetések sorrendjét.

Ingyenes pörgetések mozgó tárcsákkal

Abónuszkörök során ebben a funkcióban minden egyes nyeremény után egy Respin-t kapunk, ahol a jobb oldali tárcsa eltávolításra kerül, és egy új tárcsa jelenik meg a bal oldalon. Ha újabb nyereményt érsz el, egy újabb új tárcsa jelenik meg. Ebben a bónuszjátékban 10 ingyenes pörgetést kapsz.

Ingyenes pörgetések mozgó vadakkal

Ebben az 5 ingyenes pörgetést tartalmazó funkcióban egy teljesen egymásra helyezett Wild szimbólumot kapsz, amely a bal szélső tárcsán jelenik meg, és minden pörgetésnél jobbra mozog.

Ingyenes pörgetések bővülő vadakkal

10 ingyenes pörgetést kap, amelyekben a Wildok kitágulnak, hogy kitöltsenek egy teljes tárcsát, valahányszor megjelennek a tárcsákon.

Ingyenes pörgetések extra vadakkal

Ebben a 10 ingyenes pörgetést tartalmazó bónuszkörben 3-6 Wild szimbólum jelenik meg minden pörgetésnél, hogy segítsen a nyeremények megszerzésében. Ebben a funkcióban azonban csak alacsony kifizetésű szimbólumokat érhet el.

Élvezze az ingyenes pörgetéseket a Moving Wild funkcióval

Élvezze az ingyenes pörgetéseket a Moving Wild funkcióval

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

RTP, szórás és maximális nyeremény

A Demi Gods II nyerőgép RTP-je mindössze 95%, ami alacsonyabb, mint amire számítottunk. Az átlagos 96%-os RTP alatt van, de ettől még élvezheti a játékot ezzel a nyerőgéppel.

Anyerőgép volatilitása közepes, így kiegyensúlyozott játékélményben lesz része.

A maximális nyeremény mindössze a tét 450-szerese, és ez az alapjátékban is megnyerhető.

Élvezze a különböző típusú ingyenes pörgetéseket és nyereményszorzókat a Demi Gods 2 játékban

Élvezze a különböző típusú ingyenes pörgetéseket és nyereményszorzókat a Demi Gods 2 játékban

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri a Demi Gods II játék?

ADemi Gods II játék fantasztikus látványvilággal és ötletes funkciókkal rendelkezik, amelyek izgalmasan tartják a játékmenetet. Van néhány kisebb probléma, de mindent összevetve ez a nyerőgép nagyon szórakoztató. A Free Spins bónusz körök megérik a várakozást, és ha akarod, meg is vásárolhatod őket. Garantáltan jól fogod érezni magad, ha egy kicsit türelmes leszel játék közben.

Azon lehet vitatkozni, hogy melyik Free Spins típus a legjobb, mert mindegyiknek egyedi funkciói vannak. A nyereményed értéke a szerencsédtől függ, mivel minden Free Spins fordulóban nagy lehetőségek rejlenek. A legjobb az egészben, hogy a bónuszfordulók széles választéka miatt sosem fogsz unatkozni.

Amia témát illeti, a Spinomenal felülmúlta az elvárásainkat. Ez a nyerőgép visszarepít az ókori Görögországba és a görög istenek korába. Különösen tetszik nekünk a görög isten, Zeusz dizájnja.

Egyszóval, a Demi Gods II játékkal játszani egy online kaszinóban nagyszerű ötlet. Ezt megteheted, ha ellátogatsz bármelyik online kaszinóba, amelyet mi itt a BETO-nál ajánlunk.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Demi Gods II nyerőgép GYIK

Milyen magas a maximális nyeremény a Demi Gods II kaszinójátékban? Arrow Arrow

A maximális nyeremény a téted 450-szerese. Ezt még az alap nyerőgépben is megnyerheted, ha a tárcsákat a legmagasabb kifizető szimbólumokkal töltöd meg, és megkapod a 3x-os nyereményszorzót.

Mi az RTP és a volatilitás a Demi Gods II játékban? Arrow Arrow

Ennek a nyerőgépnek az RTP-je mindössze 95%, ami alacsony RTP-nek számít. Ennek a nyerőgépnek a játékbeli volatilitása közepes, így nem kell aggódnia, hogy unatkozni fog.

Vannak ingyenes pörgetések a Demi Gods II nyerőgépben? Arrow Arrow

Igen, ez a nyerőgép 4 különböző típusú ingyenes pörgetést kínál, amelyek 3 scatter-tel a tárcsákon történő landolás után aktiválódnak. A Free Spins mozgó tárcsákkal, mozgó Wildokkal, Expanding Wildokkal és extra Wildokkal rendelkezik.

Mekkora a fogadási tartomány a Demi Gods II online nyerőgépben? Arrow Arrow

A tétet 0,50 € és 500 € (maximális tét) között lehet elhelyezni.

Átverés a Demi Gods II játék? Arrow Arrow

Nem, a Spinomenal egy engedélyezett és elismert nyerőgép-fejlesztő, és nincs okunk azt hinni, hogy a Demi Gods II nyerőgép átverés.

Lehetséges a Demi Gods II kaszinójátékot ingyenesen játszani? Arrow Arrow

Igen, élvezheti a nyereményszorzókat és 4 féle ingyenes pörgetést, ha ingyenesen játszik a Demi Gods II nyerőgép demó módjával itt a BETO-nál.