MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Ancient Fortunes: Zeus Ingyenes Játék

Ancient Fortunes: Zeus Slot Demo

Ancient Fortunes: Zeus Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Ancient Fortunes: Zeus által Triple Edge Studios

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Ancient Fortunes: Zeus vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Ancient Fortunes: Zeus Demó

Ancient Fortunes: Zeus a legújabb online nyerőgép a sztár iGaming fejlesztő Microgaming. A nyerőgép klasszikus rácsszerkezetű, 3 soros és öt tárcsás szerkezetben készült. Egyetlen pörgetéssel 70 000 érme maximális nyereményt lehet nyerni, ami a Ancient Fortunes: Zeus egy nagyon robbanékony nyerőgépet tesz. Emellett egy nagyon kielégítő, 96,18%-os RTP-t is kapunk.


Megjelenés: 10.04.2019
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás OFF Volatilitás OFF
Max nyeremény: X1399

Írta: Kim Birch | Az értékelés utolsó frissítése: 17 Május 2024 | Tényellenőrzés: Jasmin Williams

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Kim Birch megnyerte és elvesztette a legjobb póker profik ellen is. Kim, mint póker- és blackjack-szakértő, három könyvet adott ki. Névjegy Kim Birch

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a címet.Minden szimbólum téma alapú

Nyissa meg a címet.Különleges kaszkádos tekercs funkció

Nyissa meg a címet.Ingyenes pörgetések akár 21-szeres szorzóval

Nyissa meg a címet.Kiegyensúlyozott eltérés minősítés

Nyissa meg a címet.Top nyeremény majdnem 1,400x

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár A speciális funkciók időbe telik, amíg működésbe lépnek

Bezár A maximális szorzó nagyon ritka

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Triple Edge Studios

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás OFF Volatilitás OFF

Nyerőgépek RTP% 96.02

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.10

Nyerőgépek Maximális tét 70.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 3

Nyerőgépek Nyerővonalak 10

Játéktémák

Legendák


Játékfunkciók

Zuhogó/lavina nyeremények Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Karakterek

Zeusz Istenek


Ancient Fortunes: Zeus Minta játékmenet

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Intro of Ancient Fortunes: Zeus Slot

Ancient Fortunes: Zeus nyerőgép kalandozásra visz az ókori világ legszentebb hegyére, az Olympus szent hegyére. Ancient Fortunes: Zeus egy ókori hellén városállamban játszódik, és imádni fogod ezt a mágiával és misztikus titkokkal teli szórakoztató nyerőgépet. Ahogy elindulsz kalandos utadon a hegy teteje felé, a görög istenek, Poszeidón, Árész, Hermész, Dionüszosz és Zeusz kísérnek el.

Ennek az online nyerőgépnek a fejlesztője a Microgaming. Microgaming egy prémium kategóriás online nyerőgép fejlesztő, amely a világ legjobb online kaszinójátékainak egyikét készítette, és a Ancient Fortunes: Zeus biztosan ezek közé tartozik.

Az Ancient Fortunes Zeus nyerőgép alapjátéka meglepő lesz, mivel a szorzó minden egyes sorban elért nyereménynél megnő. Akár 7x-es szorzót is élvezhetsz, ami hihetetlen. Ez ritka, mert a legtöbb nyerőgép alapjátékában nincs Multiplikátor. A legjobb az egészben, hogy ez a funkció jól működik a Rolling Reels játékkal, és garantálja a könnyű nagy nyereményeket.

Ancient Fortunes: Zeus egy nagyon megterhelő játék; az izgalmas online nyerőgépben számos különleges funkciót és bónuszt találsz. A Ancient Fortunes: Zeus oldalon egy nagyon kirobbanó Free Spins bónusz kört kapsz, akár 70 ingyenes pörgetést is nyerhetsz, ami egyszerűen nagyszerű, és különleges Multiplier pörgetéseket kapsz a Free Spin körben. A Free Spins fordulóban kapott szorzók akár 21-szeresére is nőhetnek, ami igen bőkezű nyereményeket eredményez.

Összességében imádni fogod ezt a csodálatos online nyerőgépet; a nyerőgép témája ritka; így a Ancient Fortunes: Zeus egy nagyon egzotikus és exkluzív játékélményt nyújt. A nyerőgép minden elemét szakértelemmel fejlesztették ki, szem előtt tartva az izgalmas témát. A Ancient Fortunes: Zeus grafikája talán a nyerőgép legizgalmasabb tulajdonsága, a látványvilág színvilága nagyon feltűnő, a szimbólumok, a tárcsák és a nyerőgép háttere pedig az általános témának megfelelően lett kidolgozva.

Egyszerűen imádni fogja a Ancient Fortunes: Zeus; olvasson róla részletesebbet az online nyerőgépről szóló részletes ismertetőnkben.

Egyedi ősi tematikus szimbólumok Ancient Fortunes: Zeus

Egyedi ősi tematikus szimbólumok Ancient Fortunes: Zeus

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A Ancient Fortunes: Zeus slot kialakítása

A Ancient Fortunes: Zeus talán a legvonzóbb tulajdonsága a dizájnja; amint elkezdi szerencsejátékos útját, szemtanúja lesz a királyi márványoszlopoknak, az idő próbáját kiálló magas templomoknak és néhány legendás ókori hellén vezető mellszobrának. Az ókori történelem mindezen elemeit értékes mészkőből faragták ki, amely lenyűgözően néz ki.

A Ancient Fortunes: Zeus oldalon látható fenséges jelenet a hellén istenek nagyszerű világát tükrözi. A világ, amelyet a Ancient Fortunes: Zeus oldalon felfedezel, a nagy római istenek, Poszeidón, Árész, Hermész, Dionüszosz és Zeusz világa.

Ajáték minden eleme tökéletesen részletes, hogy nagyszerű történelmi élményt nyújtson a Ancient Fortunes: Zeus játékban való szerencsejáték közben. A játék minden egyes elemét a játék témájának megfelelően tervezték, és egyszerűen imádni fogod, ahogyan tökéletesen illeszkednek az ókori hellén kultúra általános ábrázolásához.

Microgaming's Ancient Fortunes: Zeus egyik legrészletesebb nyerőgépe, és kétségtelenül az ókori témájú nyerőgépek legjobbjai közé tartozik. Egy másik nagyszerű játékfejlesztő NetEnt fejlesztett ki egy nyerőgépet egyfajta hasonló dizájnnal; a nyerőgép neve Divine Fortune.

A két nyerőgép témája lehet, hogy ugyanaz, de teljesen különböznek abban, ahogyan a témát a játékelemeken keresztül feltárják és ábrázolják a nyerőgépekben. Azonban a Divine Fortune már egy kicsit kiöregedett, hiszen a NetEnt video nyerőgép már régen megjelent, a Ancient Fortunes: Zeus nyerőgép pedig újonnan indult, így a Ancient Fortunes: Zeus játékban sok olyan hi-tech és modern funkciót találsz, amit a Divine Fortune játékban nem találsz meg.

A nyerőgép szimbólumai, tárcsái, háttere és magával ragadó hangsávja a játék témájának megfelelően lett kialakítva. Imádni fogja a játékélményt, amit a Ancient Fortunes: Zeus nyújt.

Összességében a Ancient Fortunes: Zeus egy nagyszerű nyerőgép, és erősen ajánljuk neked, ne felejtsd el kipróbálni, amikor legközelebb ellátogatsz kedvenc online kaszinódba.

Magas nyeremény a Ancient Fortunes: Zeus nyerőgépben

Magas nyeremény a Ancient Fortunes: Zeus nyerőgépben

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani Ancient Fortunes: Zeus Slot

A Ancient Fortunes: Zeus játékmenet szuper egyszerű; a Microgaming fejlesztői nagyszerű munkát végeztek a Ancient Fortunes: Zeus játékmenetének és játékmechanikájának megtervezésében.A nyerőgép játékmenetét a tárcsák alján elhelyezett kompakt vezérlőpanel segítségével lehet irányítani. A Ancient Fortunes: Zeus irányítási mechanikáját a játék fejlesztői nagyon gondosan és szakértelemmel tervezték meg, és egy nagyon minimális és egyszerű irányítási rendszert kapunk a nyerőgépen.

A Ancient Fortunes: Zeus játékban a fogadási tartomány szuper széles, és könnyedén kiválaszthatod a tétedhez tökéletesen illő tétösszeget. A Ancient Fortunes: Zeus fogadási tartománya mindössze 10 centnél kezdődik, és ezt egészen a 70,00 eurós tétszintig növelheted, ami egyszerűen elképesztő.

A tétek beállítása után készen állsz arra, hogy elkezdhesd a játékutadat. Meg kell pörgetned a nyerőgép tárcsáit, hogy kombinációkat érj el; ezek a kombinációk a téted összege alapján kifizetéseket biztosítanak neked. A nyerőgép pörgetéséhez két lehetőség közül választhatsz, vagy a vezérlőpanel közepén található pörgetés gomb segítségével pörgetheted a tárcsákat, vagy használhatod a speciális automatikus pörgetés funkciót. Az automatikus pörgetés funkció egy remek mechanika, amellyel beállíthatod a pörgetések számát, és a nyerőgép automatikusan megpörgeti a tárcsákat; hátradőlhetsz és pihenhetsz.

Hogyan nyerhet - Ancient Fortunes: Zeus nyerőgép

Csak a tárcsák pörgetésével nem nyerhetsz; a tényleges pénznyeréshez nyerő kombinációkat kell elhelyezned a tárcsákon. Akkor kapsz kifizetést, ha a nyerőgép egyik nyerővonalán 3 vagy több hasonló szimbólumot érsz el. A különböző kombinációk különböző értékkel bírnak, és különböző kifizetéseket eredményeznek.

Egy kombó értéke közvetlenül függ annak hosszától; minél több szimbólum van egy kombóban, annál magasabb a kifizetése. A szimbólumok értéke szintén meghatározza a nyerőgépből származó kifizetést; a nagy értékű szimbólumok jobb kifizetéseket biztosítanak, mint az alacsony értékű szimbólumok.

Ha azegyes kombinációk részleteire kíváncsi, megnézheti a nyerőgépnyereménytáblázatát ; ez tartalmazza az összes lehetséges nyerőgép-kombináció részleteit.

Mega nyeremény a Ancient Fortunes: Zeus nyerőgépben

Mega nyeremény a Ancient Fortunes: Zeus nyerőgépben

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Bónusz funkciók

A Ancient Fortunes: Zeus elképesztő szimbólumgyűjteménye önmagában is nagyszerű különlegesség; rengeteg szimbólumot kapsz, magas és alacsony fizetésűeket egyaránt. A nyerőgépben a magas fizetésű szimbólumokat a különböző görög istenek jelölik, az alacsony fizetésű szimbólumokat pedig a különböző állatok.

A Ancient Fortunes: Zeus szimbólumainak részletei a következők:

Wild - A wild szimbólumok nem fizetnek, de minden más szimbólumot helyettesítenek, így nagyobb esélyt adnak a nyerő kombinációk elérésére.

 • Ares - A háború istene, ez a legmagasabb értékű szimbólum, és akár 62,5x fizet.
 • Poszeidón - A tengerek istene, 30-szoros nyereményt biztosít.
 • Dionüszosz - A bor, az eksztázis és a termékenység istene, akár 12,5x-es nyereményt fizet
 • Hermész - A bölcsesség istene, 7,5x-es nyereményt fizet.
 • Keselyű - Alacsony értékű szimbólum, amely akár 5x-ös nyereményt is fizet.
 • Kraken - Alacsony értékű szimbólum, 4x fizet
 • Párduc - Alacsony értékű szimbólum, 3,5x kifizetést biztosít
 • Kígyó - Alacsony értékű szimbólum, 2,5x fizet

Cascading Reels funkció

Ancient Fortunes: Zeus rendelkezik egy különleges kaszkádoló tárcsák mechanizmussal, más néven Rolling Reels (gördülő tárcsák); ez a különleges játékmechanizmus a legjobb különleges funkció, amit egy online nyerőgépben kaphat; ez a funkció lehetővé teszi, hogy egy pörgetés során többféleképpen nyerjen.

Amikor nyerő kombinációkat érsz el a nyerőgépen, ez a funkció eltávolítja a nyerőgép nyerő szimbólumait, és az üres helyeket azok a szimbólumok töltik ki, amelyek a nyerő szimbólumok felett voltak, ez összekeveri a szimbólumokat, és esélyt kapsz arra, hogy nyerő kombinációk láncolatát érd el a tárcsákon.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Ingyenes pörgetések és Jackpot a Ancient Fortunes: Zeus nyerőgépen

Ingyenes pörgetések funkció

A Ancient Fortunes: Zeus játékban van egy nagyon érdekes Free Spins bónuszkör, amelyet a Scatter szimbólumok segítségével érhetsz el. A nyerőgépben a Scatter szimbólumokat villámok jelölik, és nagyon gyakran landolnak.

Legalább 3 Scatter szimbólumot kell elhelyeznie ahhoz, hogy elindítsa a Free Spin bónusz kört. Ha 3 Scattert érsz el, akkor 10 ingyenes pörgetést kapsz, ha 4 pörgetést, akkor 15 ingyenes pörgetést, ha pedig 5 Scatter szimbólumot kapsz egymás után, akkor 20 ingyenes pörgetést kapsz, ami szuper király. A Ancient Fortunes: Zeus ingyenes pörgetési fordulójának legjobb tulajdonsága, hogy a nyerőgép lehetővé teszi a Free Spins újraindítását, tehát ha a Free Spin forduló alatt scattereket kapsz, akkor újraindíthatod a Free Spin fordulóját.

A Ancient Fortunes: Zeus játékban tisztességes jackpotot kaphatsz; a kezdeti tétedre körülbelül 1400-szoros maximális szorzót kaphatsz, ami nagyszerű; a játék során izgatott maradsz, és remekül fogod érezni magad a Ancient Fortunes: Zeus online nyerőgépen.

Csodálatos grafika a Ancient Fortunes: Zeus

Csodálatos grafika a Ancient Fortunes: Zeus

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

RTP és eltérés

RTP

A Ancient Fortunes: Zeus online nyerőgép RTP-százaléka 96,18%, ami meglehetősen nagylelkű; ez azt jelenti, hogy a Ancient Fortunes: Zeus oldalon átlagosan a pénzed 96,18%-át kapod vissza a kifizetés tekintetében. Általában az online nyerőgépek átlagosan 95% és 96% közötti RTP-t adnak, így a 96,18%-os RTP nagyszerű.

Variancia

Ancient Fortunes: Zeus egy közepes varianciájú nyerőgép, és egy tökéletesen kiegyensúlyozott iGaming élményt kapsz a nyerőgépen; szeretni fogod; nem nagyon instabil és nem is nagyon unalmas.

Demo verzió a Ancient Fortunes: Zeus

A Ancient Fortunes: Zeus oldalon ingyenesen játszhatsz a demó verziójával; ez lehetővé teszi, hogy felfedezd a nyerőgépet anélkül, hogy a tényleges pénzedet kockáztatnád benne. A Ancient Fortunes: Zeus ingyenes verziója elérhető itt a BETO-nál.

Mobil támogatás Ancient Fortunes: Zeus

Ancient Fortunes: Zeus tökéletesen optimalizálták a mobil támogatásra, és a nyerőgép zökkenőmentesen működik a mobileszközökön. A mobilverzióban nem fogsz olyan problémákkal szembesülni, mint a késleltetés vagy a lassú animációk; a nyerőgép nagyon simán működik.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A Ancient Fortunes: Zeus online nyerőgép végső döntése

Microgaming dicséretes munkát végzett a Ancient Fortunes: Zeus fejlesztésével; a nyerőgép minden szempontból tökéletes. Ancient Fortunes: Zeus kiváló a design és a grafika tekintetében, a játék az ókori görög mitológiára épül, és a nyerőgép témája befolyásolja a játék legtöbb funkcióját. A nyerőgép grafikai elemei szakszerűen vannak kialakítva, hogy tökéletesen szinkronizálódjanak a nyerőgép magával ragadó hangsávjával, és egy nagyon frissítő és magával ragadó iGaming élményt kapunk a nyerőgépen.

Ancient Fortunes: Zeus egy nagyon leterhelt nyerőgép; a nyerőgép számos különleges funkcióval rendelkezik, amelyek magasan tartják az izgalom szintjét, amikor a Ancient Fortunes: Zeus oldalon játszik. A Ancient Fortunes: Zeus oldalon nagyszerű kaszkádos tárcsamechanizmust kap, és lehetővé teszi, hogy láncos kombinációkat érjen el, amelyek nagyon bőkezű kifizetéseket eredményezhetnek. Megkapod a Free Spin bónusz kört is, ahol újraindíthatod az ingyenes pörgetéseket, hogy meghosszabbítsd a bónusz kört, és kapsz néhány más bónuszt is, mint a multiplikátor nyomvonal és az önálló szorzók.

A Ancient Fortunes: Zeus nyerőgép statisztikái is nagyon megnyugtatóak, és biztonságban és elégedetten érezheti magát, miközben a nyerőgépen fogad; a nyerőgép RTP-je az iparági átlag felett van, és a variancia minősítése is stabilan közepes.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Gyakran ismételt kérdések - Ancient Fortunes: Zeus Slot

Kipróbálhatom a Ancient Fortunes: Zeus nyerőgép ingyenes verzióját? Arrow Arrow

Igen, a Ancient Fortunes: Zeus ingyenes verziója elérhető itt a BETO-nál; játszhatsz vele a játékpénzzel, hogy felfedezd a különböző funkciókat anélkül, hogy kockáztatnád a nehezen megkeresett pénzedet.

Vannak ingyenes pörgetések a Ancient Fortunes: Zeus online nyerőgépben? Arrow Arrow

Igen, a Ancient Fortunes: Zeus játékban van egy kiváló ingyenes pörgetéses bónuszkör; ezt 3 vagy több scatter szimbólum landolásával indíthatod el.

Ki fejlesztette ki a Ancient Fortunes: Zeus slotot? Arrow Arrow

Ancient Fortunes: Zeus a Microgaming fejlesztette; a stúdió szakértő részletességgel és pontossággal fejlesztette ki a nyerőgépet; imádni fogod.

Játszhatok a Ancient Fortunes: Zeus nyerőgépen valódi pénzzel? Arrow Arrow

Természetesen a Ancient Fortunes: Zeus oldalon valódi pénzzel is játszhatsz, és valódi pénzt is nyerhetsz. A nyerőgép valódi pénzzel való játékához,