MENÜ
Keresés
MÁJUS 2024

Ingyenes Bingo - Az online bingó előnyei

Az online bingó az élő bingótermek továbbfejlesztett változata.


Offline bingó az online bingó játékokhoz képest

Az online bingó az élő bingótermek továbbfejlesztett változata.

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 24 Június 2023 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

Bár az online bingózás és a bingóklubokban való játék alapvetően nagyon hasonló, az online bingó élménye egyedülálló lehet a tényleges bingóteremhez képest. Mindkét játékban van lehetőség az interakcióra, de ez az a pont, amely véget vethet ennek a vitának.

Az online bingó újbóli felemelkedése és a világszerte zajló dohányzási bojkottok a fő okai a földi bingótermek hanyatlásának. Az elmúlt években számos oldal kezdett el bingót kínálni, olyan lehetőségekkel, mint a játékok és a chatszobák. Ráadásul az okostelefonok és más izgalmas játékalkalmazások megjelenésével az online bingó elterjedtsége az egekbe szökött.

Az online bingó felhajtása ellenére számos földi bingó klubot lehet látni, ahol még mindig találhatunk olyan elszánt rajongókat, akik élvezik a tényleges játékot. Mégis, a fő kérdés az, hogy mi a jelentős különbség az online bingózás és a klubokban való játék között manapság, és mi teszi az online bingót olyan magával ragadóvá?

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Bingótermek - A bingó játék régi módja

Emberek egy szárazföldi bingóteremben.

Emberek egy szárazföldi bingóteremben.

A bingó a tiszta szerencse játéka. Mégis, meglepő módon régóta a mainstream szerencsejátékosok gerincét képezi. A bingó ászhoz szükséges elsődleges szakértelem az, hogy ráhangolódjon a figyelmére, és a kihirdetett számokra összpontosítson, hogy lássa, hasonlítanak-e a kaparós sorsjegyén szereplő számokhoz, vagy sem. Addig hallanád a számot, amit kiáltanak, amíg valamelyik játékos, akinek hasonló számai vannak, ki nem mondja a győzelmét.

Bár a bingóklubok a nézők nagy csoportját egyesítik, akik élvezettel nézik, ahogy a játékosok a puszta szerencsén alapuló győzelmet aratnak, e klubok hírneve folyamatosan csökken, többek között az alábbi okok miatt:

 • Az adók bevezetése.
 • A jackpotok csökkenése az új jogszabályok miatt.
 • Országos dohányzási tilalom.
 • A játékosok fokozatos növekedése, akik inkább az interneten játszanak, mint a bingótermekben.

Az egyik ok, ami a játékosokat az online bingózásra motiválja, hogy nem kell bingó klubokba utazni, hiszen otthon, a képernyő előtt is hasonló élményt élvezhetünk.

Mindössze egy stabil internetkapcsolatra van szüksége, és máris az online jelen lévő bingójátékok tengerében találja magát.

Sok bingóklubot bezártak az adóváltozások miatt, de a játékosok továbbra is online bingót játszanak, amely többféle golyót kínál, azaz 75, 80 és 90 golyót.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Az online és az offline játék közötti különbség

A bingó klub hátránya, hogy megfelelően helyezkedik el, és a játékosoknak utazniuk kell, hogy elérjék. Míg most, az online bingó megjelenésével, bárhol játszhatsz, ahol csak akarsz, és kijelentette, hogy csatlakoztatva van az internethez.

Gyorsabb játékok az internetes bingóban

Most már tudjuk, mi a jelentős különbség a bingó online és offline változata között. De ez egy ismert tény, hogy mindkét változat izgalmas utazást biztosít. Azonban mindegyiknek teljesen más a hatóköre. Az online kiadás arra törekszik, hogy hatékony játékot biztosítson a képernyőkön, míg a fizikai változat célja, hogy egészséges közösségi élményt nyújtson Önnek.

Több lehetőség a bingójátékosok számára

Függetlenül attól, hogy a két változat terjedelme között jelentős különbség van, az online játék sokkal többet kínál, ha a változatosságról van szó. Sajnos a 75 és 90 golyós verziókat csak egy földi bingóteremben lehet megtapasztalni, míg az online változatban sokkal több játéklehetőség és élvezet van.

Mint korábban említettük, az online bingó legmarkánsabb hátránya az lehet, hogy a bingóteremben jelenlévők más tevékenységeket is élvezhetnének, amelyeket személyesen is élvezhetnének.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A bingó játék szocializációs aspektusa

A társasági élet a bingóban mindig is fontos volt

A társasági élet a bingóban mindig is fontos volt

Ami a legtöbb játékost lenyűgözi, hogy egy bingóklubban játsszon, az az, hogy lehetőséget kapnak arra, hogy kapcsolatba lépjenek más emberekkel. Az online bingó azonban ezt a problémát is leküzdötte azzal, hogy bevezette a chatszobákat az egymással való interakcióra. Ha Ön egy bingó újonc, biztosítania kell, hogy megismerkedjen a játékban használt nyelvezet egy részével, mielőtt bemegy a bingóklubba, mivel az egyének szeretik a játékban előforduló dolgokra vonatkozó jelzőket használni.

Miért érdemes bingózni?

A bohóckodás és a bajtársiasság lehet az egyik fő ok, amiért bingózni szeretne, de általában a legtöbb ember a játék megnyerése miatt játszik. Egy másik jelentős különbség az online és az offline verzió között a nyereményértékek lehetnek. Láthatod, hogy a legtöbb bingóteremben a megvásárolt jegyek számát számolják, majd ennek egy bizonyos hányadát határozzák meg a jackpotnyereménynek. Így tehát a nyeremény értéke nagymértékben változhat, de ne aggódjon, a klubok elsősorban szép jackpot nyereményeket biztosítanak.

Másrészt az online bingóban a jackpot összege miatt a szemed is kikerekedhet. A jackpot összegének meghatározásában az online változat progresszív nyeremény funkciója döntő szerepet játszik. Minden egyes eladott szelvény aránya folyamatosan összeadódik a jackpotnyereményhez, amíg valakinek szerencséje nem lesz, és el nem viszi az egész összeget.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

11 ok, amiért érdemes online bingót játszani

Okok, amiért érdemes online bingót játszani

Okok, amiért érdemes online bingót játszani

Az évek során a bingó ismert játékká vált. Számos előnye miatt ez a játék nagy népszerűségre és figyelemre tett szert. Íme az összes ok, amiért érdemes online bingózni!

 • Nem kell kimozdulni! Egy újabb esős vagy lusta nap? Nos, ki ne szeretné azokat a játékokat, amelyeket kényelmesen, otthonában élvezhet? Az online bingó mindig megmentő, így soha nem kell aggódnia, hogy az unalommal kell foglalkoznia!
 • Játsszon, miközben úton van! A szoftverek által kínált frissítéseknek és az oldalakon található speciális alkalmazások egyszerűségének köszönhetően mostantól mindig játszhatsz a játékokkal útközben is. Méghozzá könnyedén!
 • Játékok éjjel-nappal! Nincs időbeli korlátozás! Mivel az új játékok a nap 24 órájában zajlanak, mindig van lehetőséged játszani, amikor és ahogyan csak szeretnél.
 • Az oldalak sokfélesége. Ki ne szeretné a jó választékot, amiből választhat? A sok elérhető oldal mellett még szebbé válik, ha eldöntheted, hogy mit szeretnél. Különböző oldalak, különböző játékélmények!
 • Nincs fizetés! Egy beltéri/online bingójáték, amely minőségi szórakozást nyújt, ráadásul ingyen! Mi másra van még szükségünk?
 • Befizetés nélküli bónusz. Az oldalak ingyenes, befizetés nélküli bónuszt kínálnak a csatlakozáskor, amely lehetővé teszi, hogy kipróbáld az oldalt és játssz a játékokkal, mielőtt elköteleznéd magad a fizetés mellett.
 • Nem kell attól tartanod, hogy lemaradsz a kedvenc játékaidról! Így van! Nem kell aggódnod, hogy lemaradsz, mivel az online bingó lehetővé teszi, hogy előre megvásárold a jegyeidet. Méghozzá úgy, hogy a nyerés esélye automatikusan megvan! Mivel az oldal felismeri a szelvényedet, így nem számít, hogy emlékszel-e a bejelentkezésre vagy sem. Automatikusan benne leszel a nyereményben, ha megvásároltad a nyerő szelvényt!
 • A szerencsejáték egyszerűbbé vált! A rendszer akkor is jelez, ha elfelejtettél megjelölni egy számot. Így ha megvásárolta a nyerő szelvényt, mindig a nyertes oldalon van, azzal az előnnyel, hogy több szelvényt is vásárolhat anélkül, hogy attól kellene tartania, hogy kihagy egy számot!
 • Új játékosok bónusza. Oldalanként változó, a játék által kínált összes többi szórakozással együtt szinte minden oldal kínál új játékosoknak bónuszt.
 • Több száz fajta! Minél több, annál jobb! Az online bingó esetében mindig sokféle játékot kínálnak ezek az oldalak. A különböző változatoktól kezdve az egyedi játékaikig, izgatottan fogod látni, hogy annyi lehetőséget találsz, amennyit máshol nem találsz.
 • A szocializálódás lehetősége! Mivel a bingó az a játék, amely a játékosokat kommunikációra és szocializálódásra készteti, ez a hagyomány online is folytatódik, mivel az online bingó lehetővé teszi a chat-játékok és a közösségi média választását. Így galádul a társas közösség részévé válhatnak.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Az offline bingó játék hátrányai

Itt látunk néhány offline bingó eszközt!

Itt látunk néhány offline bingó eszközt!

Az online bingó minden előnyével és szórakozásával a játékosoknak nincs vesztenivalójuk! Eltekintve attól az előnytől, hogy fizikai/élő játékot játszhatnak.

A teremben való játék lehetősége örökké csábító és szórakoztató a bingójátékosok számára. A bingótermekben való játék azonban néhány hátránnyal is járhat.

 • Korlátozott lehetőségek - a bingótermek kínálata a 90 golyós játékokkal meglehetősen korlátozott, szemben az online bingóval, amely számos lehetőséget kínál.
 • Az élő stressz! Mi van, ha végül elveszíti a koncentrációját az élő játékban, és kihagy egy számot? Az online bingóval ellentétben itt mindig fennáll ez a kockázat, hogy elveszíthetsz egy potenciális nyereményt, ami biztosítja a nyereményedet, függetlenül attól, hogy kihagysz-e egy számot.
 • Bingóhívók - egyes bingóhívók túl csendesek vagy esetleg túl gyorsak lehetnek. Lehet, hogy nem tudod őket egyértelműen kivenni, és ez a veszteségedhez vezethet. Mivel a játék ennyire nem egyértelmű, ez nagy kockázatot jelent. Emellett nem nyújtja azt az előnyt, hogy az online bingóhoz hasonlóan választhatod a neked tetsző játékot.
 • Élő játékok és a káosz! Ezt mindannyian megtapasztaltuk már! Az élő bingó esetében mindig megvan az esélye annak, hogy a hívásodat nem veszik észre, vagy zűrzavar keletkezik a többiek között. Ellentétben az online bingóval, amely úgy generálódik, hogy a nyertes szelvényeket már a játék során megismerjük.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Ne félj kipróbálni az online kínált élő bingó játékokat!

Nagyon jellemző, hogy az új játékosok úgy érzik, hogy az online bingó túlterhelt. A játék megtanulása trükkösnek tűnhet, de csak idő kérdése, hogy elsajátítsa az alapokat. A legtöbb bingóoldal nagyon hasonló felépítést kínál, ami megkönnyíti a játékosok számára, hogy jobban megértsék a játékot, ha már meglátogattak néhány oldalt.

A jelentősebb márkájú oldalak általában más platformokat kínálnak a látogatóknak, így eleinte trükkösnek és ijesztőnek tűnnek. Azonban már néhány perc barangolás egy oldalon sokkal könnyebbnek tűnhet a dolgok.

Ezeket és a kifizetések feldolgozási idejét félretéve az online bingónak kevés hátránya van. Fantasztikusan sokszínűek az átfogó ajánlatok, és még a szocializálódásra is van lehetőséged.

A sokféle oldal lehetőségei közül a BETO.com-ot mutatjuk be az Ön megkönnyítése érdekében. A szárazföldi klubokból szerzett összes tapasztalatunkat tárolva, mindent beleöntöttünk abba, hogy a legjobb online bingó útmutatókat állítsuk az Ön szolgálatába. Most már biztos lehet benne, hogy élvezheti a szórakoztató bingó élményt anélkül, hogy aggódnia kellene a nap/idő vagy a pénz miatt.

A kiváló oldalak, az egyedi játékok és a különböző stílusok kipróbálásának választékával most már nincs mire várnod! Fogd a telefonod és nézd meg a Bingo értékeléseket itt a BETO-n, hogy megtaláld a játékstílusodnak megfelelő helyet!

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Online bingó bónusz - ne feledje, hogy igényelje a freebies!

Online bingó bónusz - ne feledje, hogy igényelje a freebies!

Online bingó bónusz - ne feledje, hogy igényelje a freebies!

Mindannyian szeretjük a kiváló bingó ajánlatokat, és így a bingó oldalak csábító üdvözlő ajánlatai mindig igent jelentenek a játékosok számára, akik egy kis ingyenességet keresnek.

Az új ügyfelek vonzása érdekében az üdvözlő ajánlatok mindig jobb értéket kínálnak, mint a törzsvásárlói ajánlatok. Még a különbségek és fajták ellenére is túl csábítóak ahhoz, hogy ellenálljunk nekik!

Gondoskodtunk róla, hogy csak a legjobb bingótermeket soroljuk fel, amelyekről valódi véleményeket olvashatsz. Szóval mire vársz még? Itt a BETO.com-on többet olvashat az online bingóról, megnézheti az értékeléseket és az exkluzív bingó ajánlatokat, amelyeket kihasználhat.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Gyakran ismételt kérdések az online és offline bingóról

Kérdések az online bingó és a bingócsarnokok szárazföldi játékai közötti különbségről

Milyen korhatár-besorolások vannak a bingópolitikában? Arrow Arrow

Az internetes szerencsejátékok alsó korhatára országonként változik. A 18 éves korhatár egyes országokban elég idősnek számít, más országokban viszont 21 éves korig engedélyezett. Mindig biztonságosabb ellenőrizni a helyi törvényeket, és áttanulmányozni a bingóoldal feltételeit és szabályzatát, ahol játszani szeretne.

Mi az összehasonlítás az online bingó és a bingótermek között? Arrow Arrow

Az alapok többnyire ugyanazok, legyen szó online játékról vagy fizikai/élő játékról. A különbségeket és előnyöket szem előtt tartva azonban mindig az online bingó a győztes.

Mik azok a bingó bónuszok? Arrow Arrow

A korlátlan pénzeszközök, amelyek a számládra kerülnek, hogy játszhass vele! A legtöbb oldal új játékosoknak kínálja, hogy ösztönözze őket a játékra és a regisztrációra, a meglévő ügyfeleknek pedig a hűségükért járó jutalomként!

Vannak adózási törvények? Arrow Arrow

Ez egy másik kérdés, amelyre nem tudunk válaszolni, mivel az adózási törvények a különböző régiókban eltérőek. De az európai országokban, ha az oldal megfelelő játékengedéllyel rendelkezik, akkor adómentes.

Van esély arra, hogy nyerek? Arrow Arrow

Hát persze! Jó szerencsével és a megfelelő esélyeiddel mindig van jó hír számodra. A bingó egy olyan játék, amely nem igényel stratégiát vagy ügyességet a játékosoktól, a nyerteseket pedig véletlenszerűen választják ki a kihúzott számok alapján.

Le kell töltenem bármilyen bingószoftvert? Arrow Arrow

Nem szükséges. Bár sok webhely igényel egy szoftvert, hogy hozzáférjen a játékok teljes választékához, szerencsére sok olyan webhely is van, ahol egyszerűen játszhat a játékokkal a webböngészőjén vagy mobiltelefonján keresztül.