MENÜ
Keresés
MÁJUS 2024

Online Bingó Játék Változatok és Stratégiák

A bingóban sokféle változatot találsz, de ne aggódj, mindegyik könnyen érthető.


Bevezetés a különböző Bingo variációkba

A bingóban sokféle változatot találsz, de ne aggódj, mindegyik könnyen érthető.

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 24 Június 2023 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

Szeretne online bingózni, de nem tudja megtenni az első lépést? Ebben a cikkben különböző bingójátékokat fogunk kategorizálni, amelyeket felfedezhet az interneten.

A bingó nem új játék, és már évszázadok óta létezik világszerte. Különösen népszerűvé vált, mivel az 1950-es években bingótermekben játszották. Ha azonban van elképzelése erről a játékról, akár a hagyományos bingóhívásokról, akár a legújabb, alapvetően vicces jellegű hívásokról van szó, akkor elég könnyű összezavarodni a játék különböző típusainak sokasága miatt. Hogy megkönnyítsük a dolgát, az alábbi bingókalauzban összefoglaljuk ezeket.

Kíváncsi vagy tehát arra, hogy van-e titok, amivel mindig nyerhetsz az online bingón? A válasz nem. Semmilyen trükk nem segíthet abban, hogy személyesen a bingótermekben vagy akár az online játszott bingóban nyerj, hiszen ez egy olyan játék, amely tisztán a szerencsén alapul. Soha nem szabad arra koncentrálnod, hogy győztes legyél a bingóban, mivel ez aztán elrabolja a játék lényegét. Ha új vagy ebben a játékban, akkor kövesd a bingóról szóló útmutatónkat, hogy hogyan játszhatod. Hogyan lehet ecsetelni a tehetséged benne, és melyek azok az oldalak, amelyeket érdemes felkeresni az online bingó játékhoz, ahol esélyt kaphatsz arra is, hogy jutalmakat kapj.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan játsszon online bingót - Gyors útmutató kezdőknek

Akkor sem kell aggódnia, ha teljesen újrakezdi a bingózást - az alábbi útmutató minden bizonnyal rendkívül könnyű kezdéshez segíti majd. Egy gyerekjáték lesz, ezt garantáljuk!

Kezdje így!

 • Regisztráltassa magát. Próbáld ki a BETO által ajánlott bingóoldalakat, hogy kiválaszthasd a játékstílusodnak megfelelőt.
 • Válassza ki az online bingó fogadási játékot.
 • Válassza ki a kártyáit, és tegye meg a téteket ennek megfelelően.
 • A képernyőn megjelennek a furcsa számok, miközben a nyerő sémák is megjelennek. A bingókártyán látható számra kell kattintania.
 • Ön lesz a nyertes, amint az összes számot össze tudja kapcsolni a kívánt mintában, és a bingóra kattint.

Ezen a ponton bizonyára elgondolkodik a fent említett nyerő mintákon, mivel ezek jelentősnek számítanak. A nyerő minták lényegében számok sorozata egy adott alakban a kártyádon.

Tudja, hogyan figyeli a nyerőgépeknél a nyerővonalakat? Pontosan így. Minden nyerő minta más-más értéket hordoz, amely maga a minta mögött van feltüntetve a kiválasztott kártyán. Minden játék esetében a kifizetések eltérőek, sőt, egyesek folyamatos jackpotot is hordoznak.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Melyik bingóváltozat illik hozzád a legjobban?

Találd meg a játékstílusodnak megfelelő bingóváltozatot

Találd meg a játékstílusodnak megfelelő bingóváltozatot

Abingó egy olyan szerencsejáték , amely meglehetősen egyszerű játékstílust és jövedelmező jackpotokat kínál. Amikor a bingó óriási népszerűségre tett szert, a különböző online platformokon, mint nyilvánvaló, rengeteg különböző típusú bingójátékot vezettek be.

A különböző típusú játékok különböznek a stílusok vagy a kártya elrendezése és meglehetősen a nyerő minták és több bingógolyó részt vesz a játékban.

A játék alapvető játékszabályai azonban ugyanazok maradnak.

 • A kártyákon egy vonalat húzol át vagy árnyékolod a nyerőszámot, amíg nem alkotsz egy nyerő mintát vagy alakzatot.
 • Különböző nyerő bingó kombinációkat kapsz, amelyek segítségével díjakat és jackpotokat nyerhetsz.

Mivel az online bingóhoz számos választási lehetőség áll rendelkezésre, a legjobb opció kiválasztása kihívást jelentő feladat lehet. Hogy segítsünk Önnek a legjobb választás kiválasztásában, egy listát adunk a híres bingójátékokról, amelyek valóban kihívást jelentenek Önnek, és sokáig lekötik az elméjét.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Elizabeth Davies bingó szakértő elmagyarázza a játékváltozatokat!

Néhány fontos szabály a népszerű bingó variációkról

Néhány fontos szabály a népszerű bingó variációkról

Lényegében 4 különböző típusú bingójátékkal találkozhat, amikor elkezdi a bingójátékos utazását.

 1. 30 golyós (más néven Speed Bingo)
 2. 75 golyós (más néven Amerika kedvence)
 3. 80 golyós (online játékra készült)
 4. 90 Ball (Európában híres)

Ha valaha az életben kíváncsi voltál arra, hogy pontosan hányféle változata van a bingójátékoknak a világon, akkor pontosan a megfelelő helyen jársz. Vagy talán most, hogy végre itt vagy, azon tűnődsz, vajon hány típus létezhet valóban? Hiszen a bingó egy egyszerű játék, amelynek egyszerű részletei és szabályai bárki számára könnyen érthetőek, és ezért bárki számára gyerekjáték még játszani is.

Mivel a fenti információk száz százalékig igazak, ez megmagyarázza, miért olyan népszerű ez a játék világszerte. Ugyanakkor a világossága és a globális csodálat kiérdemelte a formálhatóságot, hajlékonyságot és változatosságot a híres bingótermekben és a határokon túl is. Ahhoz, hogy mélyebben beleássa magát a játék négy fő típusa közötti különbségekbe, érdemes tovább olvasnia, és minden választ megkap, amit keres, anélkül, hogy sokáig kellene várnia.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Mi az a 30 golyós bingó, más néven online speed bingó?

A 30 golyós bingót Speed Bingo néven is ismerik. Ez lényegében egy 3x3-as rácsos játékkártya kilenc számmal, és az 1., 2. és 3. oszlopban 1-10, 11-20, illetve 21-30 közötti számok vannak. Ahhoz, hogy győztes legyen a játékban, a kártyáján elérhető összes számot árnyékolnia kell, amit full house-nak is neveznek.

A Speed bingo egy lebilincselő választás a gyors bingó akcióhoz, mivel csak 30 golyót használ a játékban. Annak ellenére, hogy kevés számjegyről van szó, az esélye annak, hogy eltalálja a potot, jelentősen magas. Ráadásul a számok gyakran és nagyobb ütemben árnyékolódnak, ami azt eredményezi, hogy az első kör néhány perc alatt befejeződik. Dióhéjban összefoglalva, a 30 golyós bingó kivételes lehetőséget biztosít Önnek arra, hogy rövidebb idő alatt megnyerje a játékot.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Mi az a 75 Ball Bingo ( Amerikai bingó játékok)

Népszerű nyerő kombinációk az amerikai 75 golyós bingó játékokban

Népszerű nyerő kombinációk az amerikai 75 golyós bingó játékokban

A bingónak ez a híres változata kizárólag az Egyesült Államokban népszerű, és nagyszerű lehetőségeket kínál a jackpotok megnyerésére. A nyom a nevében rejlik.

Ez a változat 75 bingógolyót választ a hagyományos 90 helyett. Ön arra összpontosít, hogy játékonként különálló mintákat készítsen, amelyek lehetnek gyémánt, kereszt vagy akár feketeleves is. A bingóhoz tartozó illusztrációkat az interneten is megnézheti, hogy világosabb képet kapjon.

A kártya akcióban ehhez a megkülönböztetéshez öt sort és öt oszlopot jellemez, amelyek összesen 25 négyzetet tesznek ki. Minden négyzet egy számjegyet hordoz, a középen lévő egy blokk azonban üresen marad. Minden egyes ábécé a Bingo szóból minden egyes oszlopot vezet, és minden betű egy adott számtartományt jellemez.

 • A "B" betű oszlopában 5 tetszőleges szám található 1 és 15 között.
 • Az "I" betű oszlopában a 16-tól 30-ig terjedő 5 szám szerepel.
 • Az "N" betű oszlopában bármely 5 szám szerepelhet 31 és 45 között.
 • A "G" betű oszlopában a 46 és 60 közötti bármely 5 szám szerepelhet.
 • Az "O" betű oszlopában a 61-75-ig terjedő bármely 5 szám szerepelhet.

Ahhoz, hogy győztes legyen a játékban, a számjegyeket egy adott mintában kell megjelölnie. A legtöbb esetben a 75 golyós bingójátékok olyan nyerő mintákat kínálnak, amelyek vízszintesek, függőlegesek, sőt időnként átlósak is lehetnek. A játékosok lekötése és izgalomban tartása érdekében azonban olyan furfangos és ravasz formákat vagy nyerő mintákat is kínálnak, mint a Szputnyik, a Teknős vagy a Tripla bingó.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A 80 - Ball Bingo rövid leírása

Itt van a BETO bingó útmutatója a játék különböző variációiról

Itt van a BETO bingó útmutatója a játék különböző variációiról

Ezt a változatot kifejezetten az online bingózók számára tervezték és indították el, ami azóta a bingó népszerűségének elsöprő növekedéséhez vezetett. A játékban való győzelemhez egy adott minta egy teljes sorát kell megjelölni a kártyán. Például a 75 golyós bingójátékban minden oszlopban a megadott számtartományba tartozó számot kellett hordozni. Például az első sorban 1-20, a másodikban 21-40 közötti számok szerepelnek.

A 80 golyós bingó egy 4×4-es kártyát tartalmaz, amelyen összesen 16 szám található. A 80 golyós bingó megnyeréséhez számos különböző minta áll rendelkezésre, amelyek 4 sarkot, egyes számjegyeket, vízszintes és függőleges vonalakat foglalnak magukban.

Figyelned kell a részletekre, amikor a játékban kísérleti mintákat keresel. Annak ellenére, hogy viszonylag egyszerűbb játék, kihívást jelenthet, ha nem figyelsz a golyóra.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

90 golyós bingó - minden bingójáték királynője

Ha olyan bingójátékot keres, amely korlátlan nyerési lehetőséget kínál, miközben magával ragadó játékélményt nyújt, akkor a 90 golyós bingót kell választania. A fent említett bingójátékokkal ellentétben ezt a változatot 3 különböző fordulóban játszhatja. A játék kártyáin 15 szám található, amelyek 3 sorra és 9 oszlopra vannak felosztva.

Ebben a három fordulóban három lehetőséged van arra, hogy megnyerd a játékot. Az elsőben akkor leszel győztes, ha sikerül egy vízszintes sort mindenki más előtt megjelölnöd. A második körben két vízszintes vonal megjelölésével nyerhetsz, a harmadik körben pedig mindhárom vízszintes vonal megjelölésével nyerhetsz, ami a jackpot megnyeréséhez vezet. A jutalmak általában a körök előrehaladtával egyre nagyobbak. Nem szabad elfelejtened, hogy a bingójáték szabályai és előírásai eltérhetnek az egyik kaszinóban a másiktól.

Most, hogy megismerkedtél a különböző típusú bingójátékokkal, mi lenne, ha még ma kipróbálnád a szerencsédet egy vagy két fordulóval? Játsszon rögtön és érezze magát kényelmesen. Nézze meg bingó kaszinó online értékeléseinket. Ott megtalálod a számodra megfelelő helyet, ahol nem csak ingyen bingózhatsz, de nyereményeket és jackpotokat is nyerhetsz! Milyen csodálatos lenne ez?

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Nézzük az online bingó modern generációját

Slingo - a bingó és a kaszinó mix keveréke

Slingo - a bingó és a kaszinó mix keveréke

Az online nyerőgépek és a bingó érdekes kombinációja. Egy bingó kártyát kapsz, amelyen számok vannak, és a tárcsákat pörgetve jelölheted meg őket.

Mindenki kap egy Slingo-kártyát, amelyen 25 szám van véletlenszerűen 5 oszlopban átrendezve. (Úgy tűnhet, mint egy 75 golyós bingójáték). A játékos ezután a pörgetés gombot megérintve egyszerre 5 tetszőleges számot szerez meg, és ezek a számok a kártya alján jelennek meg. Ha a kártyán ezek közül bármelyik szám szerepel, akkor az adott számjegyet árnyékolhatja vagy megjelölheti. A cél a csúzlik generálása, hogy a győztes legyen.

A Slingo akkor szerezhető meg, ha a játékos öt számot átlósan, vízszintesen vagy akár függőlegesen alkot. Minden egyes Slingo létrehozásáért pontokat kapsz, és az lesz a győztes, aki a legtöbb pontot gyűjti.

A játék során a számok helyett különleges szimbólumok is megjelenhetnek. Mint már említettük, a szabályok változhatnak, de az alapok szinte minden típusú Slingo játékban közösek maradnak.

A bingójáték egyik legcsodálatosabb tulajdonsága, hogy nem áll meg csak a bingónál. Több is van benne. A legtöbb bingójátékot kínáló webhelyen más nyerőgépes játékok is elérhetőek, amelyeket érdemes játszani.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Szakmai tippek és trükkök - bemutatja Elizabeth Davies

Most, hogy meghozta a döntését, ez nagyszerű. Azonban kár lenne, ha egy online bingójáték nem ajándékozná meg az olvasót néhány hasznos tippel és stratégiával. Ezért vagyok itt, hogy segítsek neked, mert őszintén szeretném, ha nyernél és jutalmat kapnál!

Az első tippem neked, hogy próbálj meg minél kevesebb emberrel bingózni. Azzal, hogy néhány játékos versenyben van, megnő az esélye, hogy nyerjen.

A második tippem az lenne, hogy több kártya használatával játsszon. Ez azért van, mert így megnő az esélyed a nyerésre. Ha 20 játékos és 20 kártya van, akkor 5 százalék esélyed van a nyerésre. Ha azonban a kártyák számát fejenként 4-re növeljük, az esélyek 17%-ra nőnek.

Meg kell választanod a stratégiádat. Ha növelni akarod a nyerési esélyeidet, akkor hasonló lapokkal játszol, de ha az a célod, hogy tovább maradj a játékban, akkor más lapokkal játszol.

A következő tippem az lenne, hogy játsszon progresszív bingót. Ez azt jelenti, hogy ha az első 30 golyónál eltalálod a bingót, akkor a progresszió a tiéd. Figyelned kell a nyereménytáblázatot, hogy a téted megvalósítható legyen.

A bingó chatszobát is használnia kell, ez segít a különböző emberekkel való interakcióban, akik tippeket oszthatnak meg egymással.

Miután átnézted ezt az útmutatót, biztos vagyok benne, hogy készen állsz a játékra, mint bármi más. Még ha nem is megy jól, a bingó mindig szórakoztató és izgalmas. Szóval, mire vársz még? Rajta!

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

GYIK szekció a Bingo játékokhoz

Gyakran ismételt kérdések az online bingóváltozatokról

Mi a korhatár a tényleges pénzért történő bingójátékhoz? Arrow Arrow

Legalább felnőttnek kell lenned, azaz 18 év felettinek kell lenned ahhoz, hogy online bingót játszhass valódi kaszinó pénzekre..

Mennyi a kezdeti költség, amit fizetnem kell az online bingó játékért? Arrow Arrow

A költségek az online bingó játékhoz választott weboldaltól függnek. Általában azonban már 1 € vagy még ennél is olcsóbban találhatsz online bingójátékokat.

Játszhatnak 2 ember egyszerre online bingót? Arrow Arrow

Hát persze! Élvezheti a bingót egy barátjával, de ebben az esetben a nyereményt a játékosok között kell megosztani.

Szükséges, hogy minden online bingójátékban győztest lássunk? Arrow Arrow

Ez a legkirályabb része az online bingó játéknak; a játék soha nem ér véget, amíg nincs nyertes.