MENÜ
Keresés
JÚNIUS 2024

Játék szolgáltatók Ingyenes 4ThePlayer Online Nyerőgépek és Kaszinó Játékok (2024)

Játék szolgáltatók 4ThePlayer - Játékszolgáltató áttekintése

4ThePlayer

4ThePlayer az egyik feltörekvő szerencsejáték-fejlesztő, amelyet 2018 júliusában alapítottak. Annak ellenére, hogy új fejlesztő, az alapítók, Andrew Porter és Chris Ash nagy tapasztalattal rendelkeznek az iparágban.

4ThePlayer'Az innovációra és a jelentős nyerési potenciálra való összpontosítása kiemelkedővé tette korlátozott portfólióját. Ez a cikk feltárja, hogy mit kínál ez a fejlesztő, és megosztja, hogyan játszhatsz ingyen a 4ThePlayer kaszinójátékokkal.

Írta: Julius De Vries | Az értékelés utolsó frissítése: 23 Június 2023 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Julius de Vries áttekinti a kaszinóbónuszokat és feltételeket a BETO™ -on, így olvasóink nem fognak belesétálni a szélhámos üzemeltetők csapdájába. Ő is hitelesített játékszakértő. Névjegy Julius De Vries
10x Rewind nyerőgép, amely lehetővé teszi, hogy visszatekerje és élvezze a korábbi nyereményeket

10x Rewind nyerőgép, amely lehetővé teszi, hogy visszatekerje és élvezze a korábbi nyereményeket

Üdvözöljük a 4ThePlayer

4ThePlayer sikerre volt ítélve, mert a színfalak mögött egy látnok menedzsmentcsapat dolgozik. Andrew Porter és Chris Ash a szerencsejáték-ipar veteránjai. Chris Ash 2002-ben alapította a Ash Gaming oldalt, amely egy sikeres nyerőgép-szállító, és 2011-ben a Playtech márka részévé vált.

Andrew különböző szerepeket töltött be a Ash Gaming, többek között az ügyvezető igazgatói szerepet. Chris és Andrew tehát jól együttműködnek, és közös jövőképük van a jövőről.

Nem könnyű túlélni egy olyan iparágban, ahol folyamatosan új cégek lépnek be. Még a tapasztalt alapítók után sem maradhat fenn egy nyerőgép-fejlesztő, ha nem tud nevet szerezni magának. Ezért a 4ThePlayer keményen dolgozott a funkcióin, a dizájnon és a kompatibilitáson, hogy a játékosok kivételes élményt kapjanak.

Számos érdekes funkciót vezettek be a nyerőgépeikbe, mint például a Slot Slider funkció, a Dual Spin funkció és a Wild Choice funkció. Számos érdekes funkciót vezettek be ingyenes nyerőgépeikben, mint például a Slot Slider funkció, a Dual Spin funkció és a Wild Choice funkció. Tehát szeretjük a korlátozott nyerőgép-kollekciójukat, mert a mennyiség helyett a minőségre koncentrálnak.

90k Yeti Gigablox nyerőgép a Gigablox funkcióval és hatalmas nyerési lehetőséggel

90k Yeti Gigablox nyerőgép a Gigablox funkcióval és hatalmas nyerési lehetőséggel

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Mission of 4ThePlayer

A fejlesztő fő célja az innovatív és izgalmas nyerőgépek fejlesztése. Nevük mutatja elkötelezettségüket a nyerőgépek szerelmesei iránt világszerte. Meglátja, hogy nyerőgépeik mobilbarátok, és innovatív témákat, dizájnt és funkciókat használnak.

A nyerőgépeikben könnyen megtalálhat minden lényeges információt. A játékmenetet úgy alakították ki, hogy nagyon kifizetődő legyen, mert a legmagasabb nyerési potenciállal rendelkező nyerőgépeket akarnak létrehozni. Nagyra értékeljük, hogy a nyerőgépeiket úgy tervezték, hogy a felnőttek számára is vonzóak legyenek, és megvédjék a gyerekeket a szerencsejátékokba való belekeveredéstől.

Emellett igyekeznek olyan karaktereket létrehozni, amelyek kapcsolódnak a játékosokhoz, és a játékosok nagy csoportja számára felismerhetővé válnak. Úgy tűnik, hogy teljesítik a küldetésüket, és igazságot tesznek a nevükhöz.

Élvezze a futurisztikus témát a 10x Rewind nyerőgépben.

Élvezze a futurisztikus témát a 10x Rewind nyerőgépben.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A fantasztikus gyűjtemény 4ThePlayer Játékok

4ThePlayerküldetése, hogy a leginnovatívabb és legizgalmasabb nyerőgépeket hozza létre, ahogy fentebb említettük. Tehát szükségük van egy olyan tervre, amely segíthet nekik ebben.

A tervük az, hogy minden területen dolgozzanak, és a minőségre összpontosítva legyőzzék a versenytársakat. Ez egy intelligens terv, mert soha nem tudják legyőzni a konkurenciát azzal, hogy a mennyiségre koncentrálnak, amikor a konkurenciának sokkal nagyobb fejlesztőcsapata van.

Ha jobban megnézzük, láthatunk egy mintát a résidejükben. Minden nyerőgépük egyedi megjelenésű, és a legtöbbjük olyan innovatív funkciókkal rendelkezik, amelyeket talán még sosem láttál.

Már az első nyerőgépük, a 9k Yeti is fenomenális volt , és azonnal kiemelte őket a tömegből. Nem véletlenül találsz 3 olyan nyerőgépet a portfóliójukban, amelyben a Yeti szerepel, és ennek oka az, hogy a Yeti az egyik legkedveltebb karakterükké vált.

E sorok írásakor 11 nyerőgépet és 2 asztali játékot fejlesztettek ki. Tudjuk, hogy a számok nem túl lenyűgözőek, de a hét minden napján jobban szeretünk 11 nagyszerű nyerőgépet, mint 50 átlagosat. Azt sem szabad elfelejteni, hogy még csak majdnem 4 éve léteznek.

Izgalmas grafika és téma

A nyerőgépek tervezése az egyik legerősebb pontja ennek a fejlesztőnek. Minden egyes nyerőgépet a semmiből készítenek, és minden alkalommal teljesen más témát választanak. Néhány a témáját és grafikáját tekintve legvonzóbb nyerőgépük a 10x Rewind nyerőgép, a 2 Gods Zeus vs Thor nyerőgép, a 3 Secret Cities nyerőgép és a 123 Boom nyerőgép.

A különböző karakterek intelligens felhasználása lehetőséget ad nekik arra, hogy a legújabb online nyerőgépeket adják ki, amelyekben ugyanazok a karakterek szerepelnek. Már láttunk 3 nyerőgépet a Yeti-vel, így nem lenne meglepő, ha más karaktereket is újra felhasználnának, amelyek népszerűvé válnak.

A legjobb 4ThePlayer nyerőgépek

Minden nyerőgép annyira jó, hogy nehéz kiválasztani azokat a nyerőgépeket, amelyeket a legjobban szeretünk. A 2 Gods Zeus vs Thor például egy zseniális nyerőgép 2 pörgetőgombbal, és megduplázhatod a nyereményedet, ha a nyerő szín megegyezik annak a gombnak a színével, amelyet a tárcsák pörgetéséhez választottál. Egyszóval a nyerőgépeik tele vannak ilyen innovatív funkciókkal.

BETO kedvencei:

  • 9k Yeti
  • 1 Left Alive
  • 2 Zeusz és Thor istenei
  • 10x Rewind
  • 3 Titkos városok

Videó: Ingyenes 4ThePlayer Online Nyerőgépek és Kaszinó Játékok (2024)

Játsszon most

A 90k Yeti Gigablox videó nyerőgép játékmenete

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Erőteljes 4ThePlayer bónuszok

Soha nem panaszkodhatsz a bónuszokra, amelyeket ez a nyerőgép-fejlesztő kínál. Tény, hogy minden egyes nyerőgépet úgy terveztek, hogy teljesen különböző és nagyon kifizetődő funkciókkal rendelkezzen. A nyerőgépeikben élvezheted a Stacked Wilds, a Dual Spin funkciót, a Slot Slider funkciót, a Bonus UP mechanikát és számos más funkciót.

A 4ThePlayer több nyerőgépét, mint például a 10x Rewind és a 2 Gods Zeus vs Thor, a és a 2 Gods Zeus vs Thor partneri együttműködésben jelent meg. Yggdrasil. 4ThePlayer a YG Masters partnere, ami lehetővé teszi számára, hogy a Yggdrasil platformján jelentesse meg nyerőgépeit. Ez egy okos lépés, mert lehetővé teszi a 4ThePlayer számára, hogy egy sokkal nagyobb platformot kihasználva egyszerre több nyerőgép-kedvelőt is elérjen.

4ThePlayer szintén partneri kapcsolatba lépett a Relax Gaming oldallal a Silver Bullet partnerprogram keretében. Röviden, a 4ThePlayer mindent megtesz azért, hogy népszerű platformokkal társuljon.

Nyertes stratégiával rendelkeznek, amely lehetővé teszi számukra, hogy gyönyörű nyerőgépeket hozzanak létre, és elérjék azokat a játékosokat, akik játszani akarnak velük. Izgatottan várjuk, hogy mennyi új funkciót fognak bevezetni a jövőben.

Élvezze az ingyenes pörgetéseket a Snowstorm funkcióval a 9k Yeti nyerőgépben

Élvezze az ingyenes pörgetéseket a Snowstorm funkcióval a 9k Yeti nyerőgépben

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Engedélyek, díjak és elismerések

4ThePlayer rendelkezik az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottságának engedélyével, amelyet nem könnyű megszerezni, mivel ez az egyik legjobb hatóság, amely szabályozza a szerencsejátékokat. A BeGambleAware.org-ot is támogatják, hogy az emberek ne veszítsék el az önkontrollt, és ne szenvedjenek szerencsejáték-függőségben.

4ThePlayer 2020-ban az EGR B2B Award szoftveres feltörekvő sztár kategóriában került az EGR B2B Award shortlistjére. A BETO Game Developer Awards-on is a 12 Trojan Mysteries című kiadványukkal a Slot to Watch kategóriában kerültek a shortlistre. Bár eddig még nem nyertek díjat, úgy gondoljuk, hogy a jövőben biztosan nyerni fognak díjakat.

Egy új fejlesztőhöz képest nagyszerű munkát végeznek. Már a jelölés is nagy eredmény egy új fejlesztő számára.

Élvezze a Snowstorm és Giga Summon funkciókat a 90k Yeti Gigablox nyerőgép ingyenes pörgetései alatt.

Élvezze a Snowstorm és Giga Summon funkciókat a 90k Yeti Gigablox nyerőgép ingyenes pörgetései alatt.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Mobil kompatibilitás

4ThePlayer amobiljátékosok számára extra lépéseket tett a Big Reel Portrait mód beépítésével a nyerőgépekbe. Ez az üzemmód sokkal jobb élményt nyújt mobilon, mint a normál üzemmód. Ebben az üzemmódban a tárcsák vízszintesen pörögnek és sokkal nagyobbra nőnek.

Mint minden vezető fejlesztő, a nyerőgépeik is mobilra optimalizáltak, és a legújabb HTML5 technológián alapulnak. Nyerőgépüket bármilyen rendszeren vagy eszközön könnyedén játszhatod, legyen az androidos mobil vagy Apple laptop. A legjobb az egészben, hogy nem kell letöltened a játékot, mivel közvetlenül játszhatsz a számítógépeden vagy a mobil böngésződön keresztül.

Érj el egy hatos kombinációt és nyerj nagyot a 9k Yeti online nyerőgépen

Érj el egy hatos kombinációt és nyerj nagyot a 9k Yeti online nyerőgépen

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri a 4ThePlayer Slots Developer?

4ThePlayer mindent tud, amit egy nagyszerű nyerőgép-fejlesztőnek tudnia kell. Megvan a szakértelem, a kreativitás, a stratégia és a hajlandóság, hogy kiemelkedő nyerőgépeket hozzanak létre. Szerintünk nincs kétségünk afelől, hogy képesek új ötleteken alapuló nyerőgépeket létrehozni. Tehát ne habozzon, próbálja ki ennek a fejlesztőnek a nyerőgépeit, mert biztosan szórakoztatni fogják Önt.

Megváltoztatták a mobiljátékokat a Big Reels Portrait mód bevezetésével, amely sokkal nagyobbá és könnyebben láthatóvá teszi a tárcsákat egy kisebb képernyőn. Nyilvánvaló, hogy a nyerőgépeik hibátlanul működnek a mobileszközökön, de ezt manapság minden megbízható fejlesztőtől elvárjuk.

Egy kisebb probléma, hogy nem adnak ki olyan gyakran nyerőgépeket, mint kellene. Átlagosan 3 vagy több hónapba telik, mire csak egy nyerőgépet kiadnak, ez az egyetlen kritikánk.

Tetszik, hogy a hatalmas nyerési potenciállal és az átlagosnál magasabb RTP-vel rendelkező nyerőgépekre összpontosítanak. A témák és a grafika elég jó ahhoz, hogy az iparág bármelyik legjobb fejlesztőjével felvegyék a versenyt. Ne feledkezzünk meg a szilárd csapatukról sem, amely rengeteg tapasztalattal és 2 tapasztalt alapítóval a csúcson rendelkezik.

Röviden, a 4ThePlayer azért van itt, hogy maradjon és segítsen az online szerencsejáték színtér sokkal jobbá tenni. Talán az elkövetkező években az egyik legnépszerűbb nyerőgép-szolgáltatóvá nőheti ki magát.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

4ThePlayer - GYIK

Ki az a 4ThePlayer? Arrow Arrow

4ThePlayer egy fantasztikus nyerőgép- és egyéb kaszinójátékok fejlesztője, amelyet 2018-ban alapított Chris Ash és Andrew Porter.

Mit kínál a 4ThePlayer? Arrow Arrow

4ThePlayer jelenleg 11 nyerőgéppel és 2 asztali játékkal rendelkezik. A különböző funkciókkal és témákkal rendelkező nyerőgépek széles választékát élvezheti.

A 4ThePlayer megszerezte a szükséges engedélyeket? Arrow Arrow

Igen, a 4ThePlayer az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága által engedélyezett, amely a szerencsejátékok egyik legjobb engedélyező hatósága. Röviden, nem kell aggódnia a megbízhatóságuk miatt.

Játszhatok a 4ThePlayer nyerőgépeken mobilon? Arrow Arrow

Igen, mobilon is játszhatsz a 4ThePlayer nyerőgépekkel, és a Big Reels Portrait móddal is rendelkeznek, hogy a mobilfelhasználók jobban élvezhessék a nyerőgépeket.

Játszhatok ingyen a 4ThePlayers videó nyerőgépeken? Arrow Arrow

Igen, abszolút megteheted! Itt a BETO.com-on ingyenesen, mindenféle költség nélkül tesztelheti őket.