MENÜ
Keresés
MÁJUS 2024

Wild szimbólumok a nyerőgépes játékokban - A teljes útmutató

Útmutató a vad szimbólumokról az online nyerőgépekben és a klasszikus játékokban


Wild szimbólumok és működésük

Útmutató a vad szimbólumokról az online nyerőgépekben és a klasszikus játékokban

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 23 Június 2023 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

Izgalmas meghúzni egy nyerőgép karját, legyen szó akár virtuális játékról, akár klasszikus, mechanikus gépről.

A nyerőgépek a legnagyobb attrakciót jelentik minden szerencsejáték-helyszínen. Ezeken a címeken hatalmas jackpotokat nyerhetsz, ha csak meghúzod a kart. Egyszerű játékmenetüknek köszönhetően az emberek szeretik pörgetni a tárcsákat. Ritkán találsz kaszinót ezek nélkül a félkarú banditák nélkül.

Amikor ezek a fantasztikus alkotások frissen megjelentek a kaszinókban, nagyon egyszerű játékmenetet kínáltak, és akkor fizettek ki nyereményt, amikor a néhány különleges kombináció egyikét elérted. Manapság ezeket a játékokat több bónuszfunkcióval fejlesztették ki. Ezeknek az extra módosítóknak köszönhetően egy nagyon feltöltött és kirobbanó élményben lesz részed.

Az egyik ilyen népszerű játékmódosítás a Wild szimbólumok bevezetése. Ebben a cikkben elmagyarázzuk ezeknek a Wild szimbólumoknak a használatát és különböző funkcióit, valamint azt, hogy hogyan javítják a pörgetést. A Wild szimbólumok nem tévesztendők össze a scatter szimbólumokkal, amelyek egy másik fajta bónuszszimbólumot jelentenek, amellyel egy másik cikkünkben foglalkoztunk.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A Wild szimbólumok meghatározása

A 7-es szám a Joker Rush ingyenes Joker Rush nyerőgép vad szimbóluma.

A 7-es szám a Joker Rush ingyenes Joker Rush nyerőgép vad szimbóluma.

A vad szimbólumok olyan különleges szimbólumok , amelyeket számos ingyenes nyerőgép játékrácsán találhat.

A nyerőgépek nagy része a szokásos nyerővonal-alapú nyerési mechanizmussal működik, ahol hasonló szimbólumok kombinációinak együttes landolása után nyerhetsz kifizetést. Például, ha van olyan nyerőgép, amelynél 3 szimbólum kombinációját kell elérnie, és csak 2 hasonló szimbólumot ér el együtt, az nem számít kombónak. Ha azonban egy Wild szimbólumot érsz el velük együtt, a Wild szimbólum helyettesíti a 2 hasonló szimbólumot, és egy másik szimbólumként fog működni a nyerő kombinációban.

A Wildok hatalmas nyereményekhez vezethetnek. Egyes nyerőgépes játékokban ezek a Wildok önálló nyereményeket is adnak. Tehát nem csak más normál szimbólumokat helyettesítenek, hanem a Wildok együttes landolásáért is kifizetéseket adnak. A legtöbb esetben a Wild szimbólumok kínálják a legjövedelmezőbb kifizetéseket az összes szimbólum közül. Bizonyos játékokban elegendő véletlenszerű Wild szimbólum landolása speciális bónuszkörökhöz is vezethet. További jutalmak is kifizethetők meghatározott számú Wild szimbólum landolásáért.

Mindezen különleges tulajdonságoknak köszönhetően, amelyek a Wild-szimbólumokhoz kapcsolódnak, igen fontosak és hasznosak, ezért érdemes figyelni rájuk. A nyerőgépes játékod egy újabb szintre emelkedik, ha sikeresen elég Wildot tudsz elhelyezni a játékrács jó pozícióiban.

Mivel a Wildok fontos szimbólumok a játékmenetben, általában különleges megjelenést kapnak. A Wildokat a témához kapcsolódó bármilyen karakter, bármilyen fontos tárgy, vagy egyszerűen csak a kiemelő betűtípussal írt WILD jelképezheti.

Videó: Wild szimbólumok a nyerőgépes játékokban - A teljes útmutató

Játsszon most

A Wolf riches tökéletes példa a vad szimbólumokra és a scatter szimbólumokra.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Különböző típusú slot Wild szimbólumok a 2024

A Regular Wild szimbólumok a leggyakoribb szimbólumok, amelyekkel a játékrácson találkozhat, és amelyek szinte minden manapság megjelent nyerőgépes játékban jelen vannak. Ezek a szimbólumok az összes normál játékszimbólumot helyettesítik, és növelik a nyerési esélyeket. Gyakran ezek a szimbólumok kínálják a legnagyobb nyereményeket is.

Tárcsaspecifikus vad szimbólumok

Egyes nyerőgépekben a Wild szimbólumok csak bizonyos tárcsákon jelennek meg, és nem az összes tárcsán. Ez azt jelenti, hogy csak a Wild szimbólumok használatával érhet el nyerő kombinációkat. Például egyes játékokban csak az 1, 3 és 5 tárcsán, vagy csak a 3, 4 és 5 tárcsán lehet Wild szimbólumot elhelyezni. A modern nyerőgépekben gyakran megtalálhatóak a tárcsaspecifikus Wildok.

Halmozott vadak

A Wildok hosszú csíkok formájában is megjelenhetnek a tárcsákon, ami azt jelenti, hogy egy teljes, 3 vagy 4 soros tárcsa is tele lehet Wild szimbólumokkal. Ha a Wildok egymásra rakódnak, akkor 1 vagy több tárcsát tölthet meg csak Wildokkal, növelve ezzel a nyerési esélyeit.

Egyes játékokban bizonyos halmozott Wildok halmozott szimbólumokkal kombinálódnak. Az egész rácsot is megtöltheti kizárólag Wild szimbólumokkal. Az ilyen helyzet nagyon kifizetődő, és hihetetlen nyereményeket érhetsz el.

Bővülő vadak

Egyes Wild szimbólumok mérete is bővülhet, így egy adott tárcsán lévő összes helyet betölthetik. Ez vagy bizonyos tárcsákon, vagy az összes tárcsán megtörténhet. Bizonyos esetekben a bővülő Wildok oldalirányban is terjeszkedhetnek, ami érdekes színt ad a játékmenetnek.

Ez a bővülő módosító inkább egy bónuszkör, például az ingyenes pörgetések során lép működésbe, mint az alapjáték során.

Ragadós vadak

Egyes Wild szimbólumok egy ideig megmaradnak a helyükön, amikor a rácson landolnak, az ilyen wildokat "ragadós wildoknak" nevezik. Bizonyos esetekben, amikor az ingyenes pörgetések fordulója elindul, a Wildok ragaszkodnak a pozíciójukhoz, és az utolsó néhány pörgetés során sok helyet töltenek ki Wild szimbólumok, és az esélyed a bőséges nyeremények elérésére az egekbe szökik.

Ennek a bónusznak számos változata létezik. Egyes esetekben a Sticky Wildok csak egyetlen pörgetés erejéig ragaszkodnak a pozíciójukhoz. Más esetekben egy ideig megmaradnak.

Sticky Wild példa az egyik BETO ingyenes nyerőgépből

Sticky Wild példa az egyik BETO ingyenes nyerőgépből

Fertőző vadonok

Ezek olyan különleges Wild szimbólumok, amelyek a mellettük lévő szimbólumokat is Wildokká változtatják. Néhány Contagious Wild felrobban, hogy másokat is átalakítson, és néhány tüzet gyújt. Ezek a szimbólum-átalakítások átlósan is megtörténhetnek.

Mozgó vadak

Idővel új és érdekes módosítók kerülnek a nyerőgépekbe, és a meglévő bónuszokat is feltuningolják. A Moving Wilds egy ilyen vonzó bónusz, ahol a Wild szimbólumok pörgetés közben mozognak a rácson. A Wildok folyamatosan mozognak, és amikor elérik az utolsó sort vagy tárcsát, kimozdulnak a rácsból és eltűnnek. Ezt a bónuszt Walking Wilds módosítónak is nevezik.

Véletlen szimbólumos vadak

Előfordul, hogy a bónuszkör indításakor a nyerőgép egy véletlenszerű szimbólumot választ ki, és ez a szimbólum lesz aztán a kiegészítő Wild szimbólum. Egyes címeknél van egy előre meghatározott szimbólum, amely Wildként működik, míg mások minden fordulóra új szimbólumot választanak.

Hozzáadott vad szimbólumok

A videónyerőgépekhez hasonlóan a Wild szimbólumok is folyamatosan fejlődnek. Az iGaming tervezők új és érdekes módszerekkel állnak elő, hogy Wildokat adjanak hozzá a játékmenethez. Néha a Wildok egyszerűen hozzáadódnak a tárcsákhoz, ahogyan a rács pörgetésekor minden szimbólum landol. Néha magával ragadó animációk lesznek a rácson, amelyek ezeket a Wildokat hozzáadják a rácshoz. Például egy óriási múmia jelenhet meg a képernyőn, amely véletlenszerű szimbólumokat változtat Wildokká, vagy egy sportoló, aki messziről Wildokat dobál a rácsra.

Multiplikátor vadak

Ezek a Wild szimbólumok erős módosítók, amelyek a nyereményednek egy Multiplikátoros lökést adnak, amikor ezeket a Wildokat használod egy nyerő kombinációhoz. Ezek a különleges szimbólumok megsokszorozhatják a nyereményedet az alapjátékban, a bónusz körben vagy mindkettőben.

A Book of Rampage nyerőgép egy kiváló nyerőgép, ahol tanúja lehetsz ezeknek a különleges Multiplier Wildoknak.

Nézzen be hozzánk a BETO-ra, hogy többet tudjon meg az olyan új és innovatív funkciókról, mint a Wildok.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Nyerőkombinációk a Slot Wilds számára

Book Of Rampage (Spinomenal)

Book Of Rampage Slot - Tesztelje a Wild szimbólumok ismeretét
Játsszon most

Ingyenes játék

Book Of Rampage Slot - Tesztelje a Wild szimbólumok ismeretét

A több nyerővonallal rendelkező nyerőgépeknél a Wild-oknak aránytalan hatása van.

Íme 2 példa:

1. Tekintsünk egy 10 nyerővonallal rendelkező nyerőgépet. Ha egy Wild szimbólum az 1. tárcsára kerül, akkor a pozíciójától függően legfeljebb 4 nyerővonal részévé válik.

2. Egy 5x3-as szerkezetű, 30 nyerővonallal rendelkező nyerőgépben, ha egy Wild szimbólum az első tárcsára kerül, akkor 12 különböző nyerővonal részévé válhat. Egy 50 nyerővonalas nyerőgép esetében a nyerővonalak száma még több lesz.

Általános tanácsok

Ha a játékban halmozott Wildok vagy Sticky Wildok vannak, vagy csak általában sok Wild van a rácson, maximalizálja az aktív nyerővonalak számát.

Ha több nyerővonalat aktivál, nagyobb esélye lesz a nyerő kombinációk elérésére, mivel a Wild szimbólumok maximálisan érvényesülnek.

Ha mindenféle címekkel játszik, egyetlen Wild szimbólum landolása a rácson megduplázza a lehetséges nyerő kombinációk számát. Képzelje csak el, hogy mind az 5 tárcsán nyereményt érhet el, ahol az egyforma szimbólumok bármelyik pozícióba kerülhetnek.

Például, ha a 4. tárcsán egy Wild szimbólumot ér el, akkor 2 nyerési útvonalat kap, egyet a normál szimbólumon keresztül, egyet pedig a Wild szimbólumon keresztül. Csak adjon hozzá egy másik Wild szimbólumot ehhez a forgatókönyvhöz, és máris 4 különböző nyerési útvonalat kap.

Tehát, valahányszor egy all-ways nyerőgéppel és Wildokkal találkozik a rácson, izguljon, mert hatalmas nyeremények várnak Önre.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Használja a bónusz szimbólumokat, hogy izgalmassá tegye a pörgetést

A játékgépek minden fajtáját manapság népszerű és elismert iGaming stúdiók fejlesztik ki, és a játékosok az iGaming választék széles skálájából választhatnak. Ha ma meglátogatsz egy jó online kaszinót, számos játékot találsz különböző témákkal, boosterekkel, rácsméretekkel és nyerőmechanizmusokkal.

Az óriási progresszív jackpotokkal igazán kifizetődő nyereményeket érhet el, és az olyan innovatív nyerőmechanizmusok, mint a klaszter-nyerő rendszer, érdekes lehetőségeket kínálnak a nyeremények megszerzésére.

A Wild szimbólum egy különleges funkció, amelyet szinte minden nyerőgépben megkaphatsz, és fontos, hogy megértsd, hogyan működik, és milyen különböző módosításokkal jár.

Biztosak vagyunk benne, hogy ez a cikk bővítette a Wildokkal kapcsolatos ismereteidet. Itt a BETO.com-on sok más érdekes Boosterrel is megismerkedhetsz.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Wild szimbólumok magyarázata - Kérdések és válaszok a Wild szimbólumokról

Mik a Wild szimbólumok? Arrow Arrow

A vad szimbólumok olyan speciális nyerőgép-módosítók, amelyek segítenek a nyeremények megszerzésében. Ezek a speciális szimbólumok helyettesítik az összes normál szimbólumot, és így könnyebb kombinációkat elérni.

Hogyan lehet Wild szimbólumokat elhelyezni egy nyerőgépen? Arrow Arrow

A többi szimbólumhoz hasonlóan a Wild szimbólumok is véletlenszerűen jelennek meg a rácson, és nincs különleges módja annak, hogy megjelenjenek. Egyes játékokban azonban a Wild szimbólumok megjelenésének esélye megnő, amikor speciális ingyenes pörgetési köröket indítasz el.

Milyen különböző Wild szimbólumok vannak a játékokban? Arrow Arrow

Rendszeresen különböző Wild bónuszokat vezetnek be. A népszerű Wild bónuszok közé tartoznak a Stacked Wilds, a Moving Wilds, a Reel-specific Wilds, a Expanding Wilds, a Contagious Wilds, a Sticky Wilds stb.

Hol találok jó játékgépeket érdekes Wild szimbólum módosítókkal? Arrow Arrow

A Wild szimbólumok egy igen népszerű és gyakori bónusz funkció, és szinte minden nyerőgépen találsz Wild szimbólumokat. Szóval, csak keressen egy jó és jó hírű online kaszinót.

Kipróbálhatok egy ingyenes nyerőgépet Wildokkal? Arrow Arrow

Igen, megteheted! Próbáljon ki számos különböző nyerőgépet ingyenesen a BETO-nál, és ismerje meg a különböző és innovatív Wild funkciókat.