MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Year of the Dragon King Ingyenes Játék

Year of the Dragon King Slot Demo

Year of the Dragon King Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Year of the Dragon King által Reel Kingdom

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Year of the Dragon King vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Year of the Dragon King Demó

AYear of the Dragon King by Reel Kingdom egy ősi kínai mitológiai témába merül el, és izgalmas nyerőgép-élményt ígér innovatív bónuszokkal. A 20 nyerővonalon és 5 tárcsán akár a téted 5000-szeresét is megnyerheted. A kiemelkedő funkciók közé tartozik a mini nyerőgép bónusz, a bónuszok gyakoriságát növelő Ante tét rugalmassága, valamint a bónuszvásárlás opció, amellyel gyorsan bejuthatsz a fő bónuszba.

Ebben a Year of the Dragon King nyerőgép értékelésben megpróbáljuk megérteni, hogy ez a nyerőgép csak hype, vagy megéri az idődet és a figyelmedet.


Megjelenés: 15.01.2024
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X5000

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 13 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a címet.Lenyűgöző kínai mitológia téma

Nyissa meg a címet.Magas maximális nyeremény a tét 5,000-szerese

Nyissa meg a címet.A Mini Slot Bonus izgalmasabbá teszi a játékot

Nyissa meg a címet.Az Ante Bet növeli a bónusz esélyét

Nyissa meg a címet.Bónusz vásárlás azonnali akcióhoz

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár A magas variancia korlátozza a nyereményeket

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Reel Kingdom

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 96.08

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.10

Nyerőgépek Maximális tét 250.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 3

Nyerőgépek Nyerővonalak 20

Játéktémák

Ázsiai és orientális


Játékfunkciók

Bónusz tét Vásárlás funkció RTP tartomány Bónuszjáték Szóró szimbólumok Vad


Nézd meg a Mini nyerőgépek pörögnek a Year of the Dragon King nyerőgépen

Nézd meg a Mini nyerőgépek pörögnek a Year of the Dragon King nyerőgépen

Bemutatjuk a Year of the Dragon King videó nyerőgépet

AYear of the Dragon King a Reel Kingdom és a Pragmatic Play játékgépek közül az ősi kínai mitológia témájával azonnal magával ragadja a játékost, aki a látvány és a hangok gazdag szövevényével egy olyan világba csábít, ahol a sárkányok a szerencsét és a hatalmat szimbolizálják.

Ez a játék 5 tárcsát, 3 sort és 20 nyerővonalat kínál. Minden eléggé szokványos, kivéve a kissé magasabb számú nyerővonalakat. Az olyan egyedi funkciók, mint a Mini nyerőgép bónusz és a lehetőség, hogy a bónusz gyakoriságát egy Ante téttel növelheted, vagy egyből beleugorhatsz az akcióba egy Bónusz vásárlással, izgalmassá teszik a játékot.

Vajon ezek az elemek magasra emelik a játékkedvedben, vagy a sárkány csábítása túlságosan szeszélyesnek bizonyul? Olvassa tovább ezt az értékelést, hogy megtudja a választ erre vagy bármely más kérdésére. Nézze meg a mi ingyenes videojátékok mobilratovábbiakért, és ne hagyja ki a Year of the Dragon King játékmenet videóját hogy lássa ezeket a funkciókat működés közben.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Téma és design: Kínai mitológia: Ősi kínai mitológia

A Mini nyerőgépek egy szorzót is tartalmaznak, amely minden nyeremény után növekszik.

A Mini nyerőgépek egy szorzót is tartalmaznak, amely minden nyeremény után növekszik.

Téma és tervezés

A "Sárkánykirály éve" az ősi kínai mitológia lenyűgöző ábrázolásával nyűgöz le. A ködös hegyek háttere, valamint a tárcsákon látható vibráló vörös lámpások és aranyérmék egy olyan világba repítenek, ahol a mítosz és a szerencse zökkenőmentesen összefonódik.

A dizájnelemek a hagyományos kínai motívumok előtt tisztelegnek, kreatívan ötvözve azokat a nyerőgép játékmechanikájával. A szimbólumok a gazdagság, a hatalom és a szerencse aspektusait tükrözik, amelyek mind a kínai kultúra központi témái, és amelyek mélyen visszhangoznak a játék esztétikai keretein belül.

A részletekre fordított figyelem dicséretes. A bónuszok során megjelenő animált sárkányoktól kezdve a bonyolultan megtervezett, magas kifizetésű szimbólumokig minden szempontot gondosan átgondoltak, hogy magával ragadó élményt nyújtsanak.

Zene és hangsáv

A nyerőgépet kísérő hangsáv gyönyörűen kiegészíti a játék témáját a hagyományos kínai dallamok és a kortárs zenei elemek keveredésével. A hanghatások is figyelemre méltóak voltak. Különösen feltűnőek voltak a tárcsák pörgetése és a nyerő kombinációk által kiváltott hangok.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Szimbólumok és kifizetések

Csak két magas kifizetésű szimbólum van: aranyérmék és piros lámpások. A magasan fizető szimbólumok a játékosok tétjük 10x-25x-szeresét kapják, ha öt-az-egyben nyerő kombinációkat érnek el. Az alacsonyan fizető szimbólumok a kártyaszimbólumok, a , amelyek a tét 2x-5x-ét fizetik a tét 2x-5x-ét, ha ötös nyerő kombinációt ér el. A Wild szimbólum egy zöld és aranyszínű szimbólum, amely ugyanannyit fizet, mint a legmagasabb kifizetésű szimbólum.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan kell játszani a Year of the Dragon King online nyerőgépet?

Nem szokatlan, hogy a bónusz körön keresztül hatalmas nyereményeket érhet el.

Nem szokatlan, hogy a bónusz körön keresztül hatalmas nyereményeket érhet el.

A következő lépésekkel léphetsz be a sárkányok misztikus világába:

 • Kezdje azzal, hogy a tét nagyságát a bankszámlájának megfelelően állítja be. A 0,10 €-tól 250,00 €-ig terjedő lehetőségek minden játékos számára biztosítják a rugalmasságot.
 • Fedezd fel az automatikus pörgetés használatát, ha a folyamatos játékot kedveled kézi beavatkozás nélkül.
 • Ne felejtsd el megnyitni a nyereménytáblát, hogy részletes betekintést nyerj a nyerő kombinációkba és a szimbólumok értékébe. A játék során ez hasznos referencia lesz.
 • Minden gombnak külön funkciója van: a pörgetés gomb elindítja a játékot, a plusz és mínusz gombok a tét nagyságát változtatják, az automatikus játék lehetővé teszi az automatikus pörgetéseket, a nyereménytáblázat pedig a játékszimbólumok részleteiről tájékoztat.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Bónusz funkciók

A bónusz funkciók magyarázata a Sárkánykirály évében by Reel Kingdom

A bónusz funkciók magyarázata a Sárkánykirály évében by Reel Kingdom

A Year of the Dragon King a bónuszfunkciók izgalmas választékát kínálja, amelyek célja, hogy fokozzák a játékélményt. Ezek a funkciók nem csak extra izgalmat nyújtanak, hanem különböző módokat is kínálnak a nyereményed növelésére.

Mini nyerőgép bónusz

Amikor ezzel a nyerőgéppel játszottam, az egyik kiemelkedő funkció, amely megragadta a figyelmemet, a Mini nyerőgép bónusz volt. Ez az alapjáték bármelyik pörgetése során véletlenszerűen aktiválható. Amikor mind az öt tárcsa háttérszíne zöldre, kékre vagy pirosra változik, akkor ebbe az izgalmas bónuszkörbe kerülsz. Ezenkívül a kiváltó tárcsák színe határozza meg a Mini nyerőgépek szorzóját, és a szorzó értéke az alábbiak szerint növekszik a nyeremények landolásával:

 • 5 zöld tárcsa: A szorzó 1x-nél kezdődik és 1x-gyel növekszik.
 • 5 kék tárcsa: A szorzó 2x-nél kezdődik és 2x-el növekszik.
 • 5 piros tárcsa: A szorzó 5x-nél kezdődik és 5x-el növekszik.

Ebben a bónuszban 1-5 mini nyerőgép jelenik meg a fő játékrácson. Minden mini nyerőgépnek saját szimbólumkészlete van, beleértve az üreseket és a nyolcas szám variációit (kék, sárga, piros). Mindegyik három tárcsás, és egy-egy nyerővonal fut végig rajta.

Ezek a mini nyerőgépek véletlenszerű kombinációkban fognak pörögni és megállni. Minden egyes nyertes kombináció esetén lehetőség van egy további pörgetésre az adott gépen belül. A nem nyerő pörgetés az adott Mini Slot zárolását eredményezi. A bónuszkör akkor ér véget, ha az összes Mini nyerőgép le van zárva.

Ante Bet funkció

A bónuszfunkció gyakoriságát jobban kontrollálni kívánó játékosok számára a Year of the Dragon King egy Ante Bet opciót biztosít. Ha ezt választja, lényegében növelheti az esélyeit a Mini nyerőgép bónusz elérésére:

 • Költségek: A funkció aktiválásához az aktuális tét 50%-ának megfelelő kiegészítő tétre van szükség.
 • Előnye: Gyakorlatilag növeli annak valószínűségét, hogy a normál játékmenetnél gyakrabban válthatsz ki bónuszfordulókat.

Bónuszvásárlási funkció

Ezzel az opcióval közvetlenül megvásárolhatja a Mini nyerőgép bónuszkörbe való belépést. A buy-in ára a téted 60-szorosától 350-szereséig változik, attól függően, hogy melyik színes kiváltó tárcsákat választod.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Maximális nyeremény, RTP és variancia

Nyerd meg téted 5000-szeresét a Year of the Dragon King nyerőgépen!

Nyerd meg téted 5000-szeresét a Year of the Dragon King nyerőgépen!

A The Year of the Dragon King nyerőgépen egy nagy változatosságú kalandot élhetsz át, ígéretes 96,08%-os RTP-vel. Ez a kombináció tökéletes azok számára, akik nagy izgalmakra és még nagyobb nyereményekre vágynak, hiszen akár a téted 5000-szeresét is megnyerheted. A játék nagyvonalú RTP-je azt jelenti, hogy játék közben is tisztességes hozamra számíthat.

A következő a helyzet: a nyeremények nagyjából minden ötödik pörgetésenként jelentkeznek, így az akció egyenletes marad. Az igazi jackpot, az 5 000-szeres tétnyeremény azonban ritka kincs, 8 944 544 pörgetésből egyszer fordul elő. Szeretnél valami elérhetőbbet, de még mindig hatalmasat? Az 1000,00 x 1000,00 feletti nyeremények esélye 1:61,978-hoz. Ez a rendszeres nyeremények és a rendkívüli nyeremények utáni hajsza keveréke tartja izgalmasnak és kifizetődőnek a játékot.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A Sárkánykirály éve: Egy online nyerőgép, amely megéri a pörgetést?

Élvezze az akár 5 mini nyerőgépet a Year of the Dragon King nyerőgépben

Élvezze az akár 5 mini nyerőgépet a Year of the Dragon King nyerőgépben

A Year of the Dragon King egy bonyolult utazást mutat be a kínai mitológiába, az esztétikát és a mechanikát egyensúlyban tartó játékélménnyel. A tét5000-szeresének maximális nyerési lehetőségével a játék jelentős jutalomlehetőségekkel rendelkező játékként pozícionálja magát. A fő bónusz meglepően szórakoztató, mert mennyire más és kiszámíthatatlan. Néha csak egyetlen Mini Slotot kapsz játék közben, ami unalmas és nem túl kifizetődő lehet. Másrészt viszont garantáltan nagyot nyerhetsz öt Mini Slots-szal.

Az RTP némileg alacsonyabb lehet néhány versenytársához képest, ami megingathatja a magasabb százalékos hozamú játékokat kereső játékosokat. Emellett a magas variancia azt is jelenti, hogy bár a nyeremények jelentősek lehetnek, ugyanakkor ritkábbak is lehetnek, és ezt a tényezőt a játékstílusa alapján érdemes megfontolni.

Összefoglalva, az, hogy a Year of the Dragon King nyerőgép megéri-e az Ön idejét, attól függ, hogy mit keres egy nyerőgépes játékban. Ha vonzódsz a vizuálisan lenyűgöző, gazdag narratívával rendelkező játékokhoz, és nem bánod, ha a nagyobb nyereményekért kockázatot kell vállalnod, akkor ajánlom, hogy adj neki egy pörgetést. Azoknak, akiknek a következetes nyeremények vagy a magasabb RTP-k fontosabbak a tematikus mélységnél, más nyerőgépeket találhatnak, amelyek jobban megfelelnek a preferenciáiknak.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Year of the Dragon King nyerőgép GYIK

Van egy demó slot a Year of the Dragon King nyerőgéphez a BETO-n? Arrow Arrow

Igen, egy ingyenes demó verzióval fedezzük Önt itt a BETO-nál. Ez a tökéletes módja annak, hogy megismerd a játékmenetet anélkül, hogy a pénztárcádba nyúlnál. Adj neki egy esélyt, hogy első kézből megtapasztald a játék funkcióit, mielőtt valódi pénzzel játszanál.

Megvásárolhatom magam a Year of the Dragon King online nyerőgép bónusz köreihez? Arrow Arrow

A bónuszvásárlási lehetőség mindenképpen megváltoztatja a játékot azon játékosok számára, akik azonnal meg akarják tapasztalni az akciót. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy közvetlen hozzáférést vásároljon a Mini nyerőgép bónuszhoz, különböző költségekkel, attól függően, hogy milyen kezdő szorzókat szeretne.

Mi különbözteti meg a Year of the Dragon King nyerőgépet a többi nyerőgép közül? Arrow Arrow

A Year of the Dragon King egyedi mini nyerőgép-bónuszával és opcionális Ante Bet tétjével tűnik ki, amely növeli a bónusz funkciók gyakoribb aktiválásának esélyét. A gazdag ősi kínai mitológia témája, a magas varianciával és a jelentős nyerési potenciállal kombinálva, megkülönbözteti a zsúfolt piacon.

Hogyan állíthatom be a fogadási stratégiámat az Ante Bet funkció használatával? Arrow Arrow

Az Ante Bet funkció 50%-kal növeli a tétet, így a normál játéknál gyakrabban aktiválhatsz bónusz köröket. Ez különösen akkor hasznos, ha növelni szeretné a játék dinamikáját, és hajlandó egy kis plusz befektetni a tárcsákon zajló fokozott akcióért.

Ki fejlesztette ki a Year of the Dragon King nyerőgépet, és mire számíthatnak a játékosok a játékuktól? Arrow Arrow

Reel Kingdom és a Pragmatic Play áll e lebilincselő nyerőgép mögött. Ők arról ismertek, hogy olyan játékokat készítenek, amelyek érdekes témákat ötvöznek innovatív funkciókkal.

Van valamilyen tippje az újonnan érkezőknek, akik először próbálják ki a Year of the Dragon King nyerőgépet? Arrow Arrow

Kezdetnek, a demó verzió kihasználása itt a BETO-nál bölcs tanács, mivel ez kockázatmentes! A különböző tétméretekkel való kísérletezés és a bónusz funkciók, például a Mini nyerőgép bónusz működésének megismerése szintén felbecsülhetetlen értékű lehet. Ne feledje, hogy a magas variancia miatt a türelem és a bankroll bölcs kezelése kulcsfontosságú ahhoz, hogy teljes mértékben kiélvezhesse a játékban rejlő lehetőségeket.