MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Ultra Hold and Spin Ingyenes Játék

Ultra Hold and Spin Slot Demo

Ultra Hold and Spin  Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Ultra Hold and Spin által Reel Kingdom

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Ultra Hold and Spin vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Ultra Hold and Spin  Demó

Pragmatic Play ismét belépett a video slot arénába a klasszikus témájú Slot Ultra Hold and Spin. A játék egy retro stílusú, 3 tárcsából és 3 sorból álló rácson zajlik, amely 5 aktív nyerővonalat biztosít. Az RTP 96,7%-os, valamint a volatilitás minősítése közepes és magas. A Ultra Hold and Spin játékban elég sok olyan funkció van, amely izgalmassá teszi a szerencsejáték élményét.


Megjelenés: 28.08.2020
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás OFF
Max nyeremény: X500

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 17 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a  címet.Retro téma

Nyissa meg a  címet.Bővülő vadak

Nyissa meg a  címet.Speciális újrapörgetések

Nyissa meg a  címet.Nagy volatilitás

Nyissa meg a  címet.Széleskörű fogadási kínálat

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Alacsony speciális jellemzők

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Reel Kingdom

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás OFF

Nyerőgépek RTP% 96.70

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.05

Nyerőgépek Maximális tét 250.00

Nyerőgépek Görgők 3

Nyerőgépek Sorok 3

Nyerőgépek Nyerővonalak 5

Játéktémák

Tűz Gyümölcs


Játékfunkciók

Tartás és pörgetés Újrapörgetés Bónusz szimbólumok Bónuszjáték Vad


Klasszikus elrendezés Ultra Hold and Spin

Klasszikus elrendezés Ultra Hold and Spin

Ultra Hold and Spin - Ismerje meg ezt a klasszikus nyerőgépet

A mai modern iGaming-korszakban a legtöbb nyerőgép-kiadás csúcskategóriás videónyerőgépekből áll, amelyek ragyogó grafikával és robbanásveszélyes speciális funkciókkal rendelkeznek. A klasszikus, retro témájú játékok ugyanolyan fontosak, mint a modern, gyors tempójú nyerőgépcímek, hiszen minden játékos szeretné feldobni a játékmenetet. Ezért a játékkészítők időről időre megpróbálnak egy olyan játékot piacra dobni, amely kicsit eltér a megszokott játékoktól, és egyedi játékélményt nyújt. Ultra Hold and Spin egy ilyen online nyerőgép a Pragmatic Play, és kiválóan teljesíti a feladatát.

Ultra Hold and Spin Nagyon minimalista és klasszikus módon van megtervezve. Úgy fogod érezni, mintha egy retro fizikai nyerőgépen játszanál, miközben erre fogadsz. A fejlesztők rengeteg energiát fektettek ennek a nyerőgépnek a kifejlesztésébe, a szimbólumok mind a klasszikus gyümölcstémában vannak, és a játékrács is a szokásos 3x3-as elrendezésű.

Alaposan teszteltük a Ultra Hold and Spin, és a részletes értékelés elolvasása után sok információt kaphatsz a nyerőgépről.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Retro témájú grafika és látványvilág a Ultra Hold and Spin

A Ultra Hold and Spin látványvilágát nagyon retro stílusban tervezték. A tervezők nagy hangsúlyt fektettek a különböző apró részletekre, és a játék minden apró grafikai eleme azt sugallja, hogy egy klasszikus témájú videó nyerőgépen játszol. A legszembetűnőbb jellemző a tárcsákon található szimbólumok hatalmas mérete. A szimbólumok nagyon nagyok, pont olyanok, mint amilyenek a régi mechanikus gépeken voltak. A szimbólumok követik a gyümölcstémájú stílust, és remekül néznek ki.

Manapság, amikor a legtöbb nyerőgép cím nagy játékrácsokkal, fürtös mechanizmusokkal és számos nyerővonallal rendelkezik, nagyon ritka az olyan játék, amely még mindig a 3x3-as retró elrendezést követi. Mivel a játékrácsban mindössze 3 tárcsa és 3 sor található, ezért csak 5 nyerővonalat kapunk. Ez az 5 nyerővonal mindig aktív marad, és nem tudod megváltoztatni őket.

Annak ellenére, hogy egy old skool témát követve tervezték, ez nem lesz egy unalmas nyerőgép. A legjobb dolog ebben a játékban, hogy nagyon széles fogadási tartományt kapsz. Kényelmesen játszhatsz a Ultra Hold and Spin oldalon, függetlenül a szerencsejátékos költségvetésedtől. A minimális tét mindössze 0,05 €, és pörgetésenként maximum 250 €-t tehetsz fel.

Csakúgy, mint más vezető fejlesztők, mint például a NetEnt és a Microgaming, a Pragmatic Play is számos csúcskategóriás fogadási címet készít, de készít néhány retro témájú játékot is azon játékosok számára, akik a tiszta klasszikus élményre vágynak minden felesleges sallang és síp nélkül.

Hatalmas szimbólumok a Ultra Hold and Spin

Hatalmas szimbólumok a Ultra Hold and Spin

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan játsszon és nyerjen - Ultra Hold and Spin

Hogyan kell játszani Ultra Hold and Spin

Ha már ismeri a szokásos Pragmatic Play videojátékok játékmenetét, akkor nem lesz gondja a Ultra Hold and Spin játékban való eligazodással. A fejlesztő általában ugyanazt a játékformátumot és motort használja a nyerőgépes játékok tervezéséhez, és nem sok időbe telne, mire szakértővé válna ebben a játékban.

Ahogy megnyitja a játékot, egy hatalmas játékrács fogadja, amely nagyon érdekesnek és szórakoztatónak tűnik. Egyedülállóan néz ki, mivel bár ez egy kisebb rács, a szimbólumok hatalmas mérete miatt mégis a játékképernyő hatalmas részét lefedi.

A szerencsejátékos utazást a játék nyereménytáblázatának ellenőrzésével kezdheted. A nyereménytáblázat egy hasznos eszköz, amely részletesen tájékoztat a különböző kombinációkról, amelyeket elérhetsz, és arról, hogy milyen nyereményt fizetnének. A nyereménytábla ellenőrzése és a költségvetésed figyelembevétele után gondosan válaszd ki a tét összegét. A kifizetéseket szorzók formájában kapod meg, így minél magasabb a téted, annál magasabb a nyeremény összege.

A tárcsák pörgetésének megkezdéséhez meg kell nyomnod a játékképernyő jobb alsó részén található pörgetés gombot. Használhatod az automatikus pörgetés funkciót is, amely magától megpörgeti a tárcsákat, neked pedig csak hátra kell dőlnöd és lazítanod. Ne feledje, hogy az automatikus pörgetés funkció használata előtt állítson be egy veszteséglimitet.

Hogyan nyerhetsz a Ultra Hold and Spin

Mivel a Ultra Hold and Spin egy nyerővonalakon alapuló játék, a nyerő kombinációhoz 3 hasonló szimbólumból álló kombinációt kell elhelyeznie bármelyik nyerővonalon. A Ultra Hold and Spin játékban 5 különböző nyerővonal van, és bármelyik nyerővonalon kombinációt érhet el. A játékban számos szimbólum található, és ezek különböző nyereményeket adnak. A vad szimbólum egy speciális szimbólum a nyerőgépben, amely az összes többi normál szimbólummal kombinációt alkot, és így könnyen nyerőkombinációt érhetsz el. A vad szimbólum a legjövedelmezőbb szimbólum a játékban, 3 egyforma kombináció esetén 50-szeres nyereményt fizet.

Különleges vad szimbólumok a Ultra Hold and Spin

Különleges vad szimbólumok a Ultra Hold and Spin

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hatalmas gyümölcstémájú szimbólumok a Ultra Hold and Spin

Ultra Hold and Spin egy gyönyörű játék, a látványvilág eléggé lenyűgöző, és sok időt fogsz eltölteni azzal, hogy csak csodálod a szépséget. A nyerőgép háttere nagyon magával ragadó, a háttérben nagy, fényes lángok világítanak, és egy szelet kék, galaxis témájú fényt is felfedezhetsz, ami fentről lefelé halad.

Az óriási játékrács eme izzó gödör között helyezkedik el, és ez ad otthont a hatalmas gyümölcsök ihlette szimbólumoknak. Összesen 11 különböző szimbólum található a játékban, ezek közül 9 normál szimbólum, amelyek nyerő kombinációkat alkotnak, a maradék 2 pedig speciális szimbólum. Az egyik a vad szimbólum, a másik pedig a pénz szimbólum.

A szabályos szimbólumok között megoszlanak a magas és az alacsony nyereményt hozó szimbólumok. A hetes, a görögdinnye, a BAR, az aranycsillag és az eper mind-mind nagy értékű szimbólumok. A legmagasabb kifizető szimbólum a piros számjegyű 7-es, amely 3 egyforma kombináció esetén 50-szeres kifizetést fizet. Az alacsonyan fizető szimbólumok a narancs, a cseresznye, az áfonya és az X, ezek mindegyike csak a tét összegének 4x-szeresét fizeti ki.

5 különböző nyerővonal a Ultra Hold and Spin

5 különböző nyerővonal a Ultra Hold and Spin

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Különleges lángoló bónuszok és egyedi jutalmak

Bár a Ultra Hold and Spin egy józan, klasszikus nyerőgépnek tűnik, egy csomó különleges funkcióval fűszerezi a játékmenetet.

Vadak

A vad szimbólumok a legkedveltebb szimbólumok minden online video nyerőgépben, és ez alól a Ultra Hold and Spin sem kivétel. A vadak bármelyik tárcsán megjelenhetnek, és az összes normál szimbólummal nyerő kombinációkat alkotnak. Emellett a vad szimbólum a legmagasabb kifizető szimbólum is, ezért érdemes rajta tartani a szemed. Ha egy nyerő kombinációt érsz el a vad szimbólummal, akkor az az egész tárcsára kiterjed, így esélyt adva további kombinációk kialakítására.

Scatter szimbólum

Mivel a Ultra Hold and Spin játékban nincs ingyenes pörgetések bónusz, nincsenek scatter szimbólumok sem. Ezt azonban nem fogod hiányolni, mivel a nyerőgépet nagyon leegyszerűsítő módon tervezték.

Újrapörgetések

A Ultra Hold and Spin játékban van egy jutalmazó re-spin speciális bónusz. Elég, ha 3 pénzszimbólumot egyszerre helyezel el a tárcsákon, és máris elindul az újrapörgetési kör. Az újrapörgetési forduló során a pénzszimbólumok megmaradnak a helyükön, és 4 újrapörgetéssel jutalmaznak. Ha sikerül további pénzszimbólumokat landolnia, az visszaállítja az újrapörgetés számlálóját, és extra szorzókkal egészíti ki a nyereményét. A gyémánt szimbólum is feloldódik ebben a körben, amely 500-szoros nyereményt adhat.

Pénz szimbólumok

A pénzszimbólumok csak a második tárcsán jelennek meg, és azonnali kifizetési szorzókkal rendelkeznek, amelyek 1x és 20x között mozognak. Ha három ilyen szimbólumot ér el, akkor az újrapörgetési forduló indul el.

Bővülő vadak a Ultra Hold and Spin

Bővülő vadak a Ultra Hold and Spin

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

RTP és volatilitás

Ultra Hold and Spin 96,7%-os RTP-t ad, ami elég nagylelkű, mivel a legtöbb más játék az iparágban ennél alacsonyabb RTP-t ad. Nem kell sokat aggódnia a szerencsejáték-büdzséje biztonsága miatt, miközben a Ultra Hold and Spin oldalon fogad.

A Pragmatic Play' volatilitás mérési skáláján 5 csillagból 4-et kapva a Ultra Hold and Spin egy elég robbanékony játék.

Intro képernyő a Ultra Hold and Spin

Intro képernyő a Ultra Hold and Spin

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Végleges ítélet a Ultra Hold and Spin

A manapság gyakran látott címektől eltérően a Ultra Hold and Spin egy retro témájú játék. A játék különböző elemei azt mutatják, hogy a játék régimódi módon lett megtervezve. A játék rácsa meglehetősen kicsi, és mindössze 3 tárcsával és 3 sorral rendelkezik. A játék egyéb jellemzői, mint a korlátozott speciális bónuszok és a felesleges minijátékok hiánya mind egyértelművé teszik, hogy a Ultra Hold and Spin egy meglehetősen egyedi cím.

Sok játékos kedveli a Ultra Hold and Spin oldalt a puszta egyszerűsége és minimális kialakítása miatt. A legtöbb szerencsejátékos a klasszikus egykarú nyerőgépeken kezdte a fogadási útját, és egy olyan gépen játszani, amely megjelenésében és hangulatában hasonlít hozzájuk, nosztalgikus élményt nyújt. A Ultra Hold and Spin azonban egy meglehetősen változékony játék, és az erőteljes újrapörgetési körrel és a jutalmazó vad szimbólumokkal azokat is vonzza, akik szeretnek egy forró, nagy nyerési potenciállal rendelkező fogadógépen fogadni.

A legnagyobb nyeremény, amit a Ultra Hold and Spin játékban elérhetsz, pörgetésenként 500-szoros , ami hihetetlen kifizetést eredményezhet, ha a maximális téttel játszol. Ha úgy gondolod, hogy túl nagy a pénzbeli kockázat, akkor bármikor választhatsz alacsonyabb tétet, mivel elég széles fogadási tartományt kapsz.

Mindig az a legjobb megoldás, ha saját magad tesztelsz egy iGaming címet. Ezt megteheted itt a BETO.com-on az ingyenes verzióval.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Gyakran ismételt kérdések - Ultra Hold and Spin

Mi a legnagyobb nyeremény, amit a Ultra Hold and Spin oldalon szerezhetek? Arrow Arrow

Egyetlen pörgetéssel 500-szoros maximális nyereményt érhetsz el, ami elég jó.

Mi a Ultra Hold and Spin's RTP? Arrow Arrow

Ultra Hold and Spin 96,7%-os RTP-t ad, ami magasabb az iparági átlagnál.

Mekkora a Ultra Hold and Spin volatilitása? Arrow Arrow

Ultra Hold and Spin egy meglehetősen változékony játék. Az 5-ből 4 csillagot kap a változékonysági skálán.

Vannak ingyenes pörgetések a Ultra Hold and Spin oldalon? Arrow Arrow

Ultra Hold and Spin nincs rendes ingyenes pörgetés, de van Respins funkciója, amely hasonló az ingyenes pörgetésekhez.

Hányféleképpen lehet nyerni a Ultra Hold and Spin oldalon? Arrow Arrow

5 különböző nyerővonalat kapsz, és 5 különböző nyereményt érhetsz el.

Mik azok az újbóli pörgetések a Ultra Hold and Spin oldalon? Arrow Arrow

A Ultra Hold and Spin oldalon különleges ingyenes pörgetéseket indíthatsz el, ha 3 pénzszimbólumot érsz el együtt a tárcsákon.

Hogyan lehet ingyenesen kipróbálni a Ultra Hold and Spin? Arrow Arrow

A játék ingyenes verziója itt érhető el a BETO.com oldalon. Ingyenesen kipróbálhatod.