MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

Hot Spin Deluxe Ingyenes Játék

Hot Spin Deluxe Slot Demo

Hot Spin Deluxe Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Hot Spin Deluxe által iSoftBet

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Hot Spin Deluxe vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Hot Spin Deluxe Demó

A Hot Spin nyerőgépnek van egy új, 5 tárcsás folytatása, a Hot Spin Deluxe. Ez a verzió jobb játékmenetet és egyéb funkciókat tartalmaz. A játékban van egy szerencsekerék, amely aktiválja az ingyenes pörgetéseket. A maximális nyeremény a nyertes tét 5000-szerese, az összes többi bónusz funkció mellett. Ugorj be tehát, és játssz a Hot Spot Deluxe ingyenes játékkal.


Megjelenés: 13.11.2019
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X5000

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 15 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a címet.Számos funkciót tartalmaz

Nyissa meg a címet.Kompatibilis minden eszközzel

Nyissa meg a címet.Vizuálisan vonzó

Nyissa meg a címet.Nagy kifizetések

Nyissa meg a címet.Maximális 5000x szorzó

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár A játékmenet egy kicsit bonyolultnak tűnhet

Bezár A bónusz lassan aktiválódik

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató iSoftBet

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 96.00

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.20

Nyerőgépek Maximális tét 20.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 3

Nyerőgépek Nyerővonalak 20

Játéktémák

Klasszikus stílus


Játékfunkciók

Rejtély szimbólum Bónuszkerék Véletlen vadak Bónusz szimbólumok


Egy szuper izgalmas 5 tárcsás nyerőgép, amellyel hatalmas összegeket nyerhetsz

Egy szuper izgalmas 5 tárcsás nyerőgép, amellyel hatalmas összegeket nyerhetsz

Bemutatkozik a Hot spin Deluxe

A iSoftBet klasszikus játékának újabb változata más játékmenetet és átrendezett tárcsákat tartalmaz. Az eredeti játék legjobb funkciói megmaradtak ebben a nyerőgépben, és a játék lényegét sem hagyták el .Hot Spin Deluxe egy kiváló retro játék, amely alkalmas a klasszikus játékok rajongóinak, és a Hot Spin Wheel funkció is túlsúlyban van. Ez a játék ismerős szimbólumokkal rendelkezik, és 3 sorra és 5 tárcsára épül.

A játék 20 fix nyerővonalból áll, ami balról kezdve 3 vagy több szimbólummal növeli a nyerési esélyeket. A játékosok számos más bónusz funkciót is felfedezhetnek, mint például a Mega tárcsát, a hét vad szimbólumot, a rejtélyes szimbólumokat és egyéb módosítókat. A legnagyobb nyeremény, amit egyetlen pörgetéssel nyerhetsz, a nyertes tét 5000-szerese. Ez felkelti a játékosok figyelmét, hiszen a lehetséges nyeremények óriásiak.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Téma, grafika és hangsáv

A Hot Spin Deluxe nyerőgép egy arany játékgép környezetével rendelkezik. További kiemelkedő látványelemek közé tartoznak az élénk színű gyümölcsök, csillagok, gyémántok és harangok. iSoftBet a tárcsákat szépen megtervezte, a tárcsákat forgató összes vezérlőelemet a tárcsakészlet alatt helyezte el.

Bár a játék eredeti változata még nem vált elavulttá, a iSoftBet fejlesztői mégis úgy döntöttek, hogy elkészítik a deluxe változatot. Ebben az új verzióban kevés változtatás van, a játék továbbra is a retro Las Vegas kinézetet és a klasszikus szimbólumokat, beleértve a villogó fényeket és egyéb extrákat. A nyerőgépre első pillantásra nem fogsz különbséget tenni az eredeti játék és a deluxe változat között. A deluxe változat azonban sokkal nagyobb nyereményeket kínál, ami két jelentős változtatásnak köszönhető.

A nyerőgépbe groove-os hangsávot építettek be. Ez egy 70-es évekbeli, diszkó témájú EDM, amely tökéletesen illeszkedik a játék témájához - egy klasszikus nyerőgép egy modern remake-kel. A játék vizuálisan is vonzó, sok fényes arannyal. A játék gyorsan halad, egyenes játékmenettel, amely követi a retro témát. A játék egy gyümölcsös nyerőgépes játékhoz képest rengeteg bónusz funkcióval rendelkezik. Az eredeti időkben egy átlagos gyümölcsös nyerőgép nem rendelkezett ennyi bónusszal.

A szerencsekerékkel az eredeti tét 5000-szeresét keresheti meg

A szerencsekerékkel az eredeti tét 5000-szeresét keresheti meg

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Játékosok útmutatója

A Hot Spin Deluxe nyerőgép középső tárcsája alatt egy kerek zöld gomb található. Ez a Pörgetés gomb, és ez indítja el a kalandot.

A jobb alsó sarokban található érmehalmaz gomb lehetőséget ad a tét összegének kiválasztására. A tétösszeg kiválasztásához koppints a gombra. A tét összege pörgetésenként 0,20 € és 20,00 € között állítható be. Ezen a tartományon belül bármilyen összeget beállíthatsz, ami egy egészséges összeg.

A játékosok számára automatikus pörgetési mód is rendelkezésre áll. Ezt a pörgetés gombtól jobbra található gombbal lehet aktiválni. A menüben kiválaszthatja a Hot Spin Deluxe nyerőgépben lévő előbeállítások számát, levonhatja a tétet, és elvégezheti a pörgetést.

Még azt is meg lehet változtatni, hogy az automatikus pörgetés üzemmód egy bizonyos nyereményösszegnél vagy egy teljes veszteséghatár elérésekor álljon le. Ezek a rendelkezésre álló extra lehetőségek.

Fogadjon €0.20 és €20.00 között, és nyerjen óriási összegeket a következő játékokban Hot Spin Deluxe

Fogadjon €0.20 és €20.00 között, és nyerjen óriási összegeket a következő játékokban Hot Spin Deluxe

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Igényelje a győzelmet

A játékban kétféle szimbólum létezik: gyümölcs szimbólumok és klasszikus szimbólumok. A harang, a csillag, a hetes és a gyémánt magas kifizetésű szimbólumok, és ezek közül a gyémánt fizet a legnagyobb összeget, 25-szörös szorzót a nyertes tétre, ha 5 ilyen szimbólum landol egy nyerővonalon.

A vad szimbólumot egy divatos W jelképezi, akárcsak az eredeti Hot Spin nyerőgépben. Ez a vad szimbólum a bónusz szimbólum kivételével minden szimbólumot helyettesíthet.

A Diamonds Signs fizeti a legmagasabb összegeket

A Diamonds Signs fizeti a legmagasabb összegeket

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Nagyvonalú bónusz funkciók

A bónusz scatter szimbólum a Hot Spin Deluxe videó nyerőgépben az első, harmadik és ötödik tárcsán jelenik meg, akárcsak az eredeti játékban. Ezen a ponton aktiválódik a Hot Spin Wheel funkció, amely további 15 pörgetést biztosít plusz költségek nélkül, és a hat extra funkció egyikét. Ezeket a funkciókat az alábbiakban részletesen ismertetjük:

 1. Rejtélyes szimbólumok: A tárcsák 6, 8 vagy 12 különböző helyén egy aranyszínű kérdőjel jelenik meg. Ez a szimbólum további rejtélyes szimbólumokat fed fel, amint a tárcsák megállnak a pörgésben.
 2. Véletlenszerű vad szimbólumok: Az ingyenes pörgetési kör során 5, 7 vagy 10 vad szimbólum jelenik meg a tárcsákon.
 3. Mega tárcsa: Az 1-3. vagy a 2-4. tárcsák egyetlen mega méretű tárcsává állnak össze.
 4. Szinkronban lévő tárcsák: Ebben a 2- vagy 3 tárcsa szinkronban pörög, és hasonló szimbólumok jelennek meg ezeken a tárcsákon. Létezik egy Super In-Sync Reels funkció is, amely 3 vagy 4 tárcsát pörget szinkronban, amelyeken ugyanazok a szimbólumok jelennek meg.
 5. Vad tárcsák: Ez a funkció akár három tárcsát is egymásra rakott wildokká alakít át. Ha a Super Wild Reels aktiválódik, akkor minden pörgetés után, az ingyenes pörgetési forduló során 3-5 Wild Reels szabadul fel.
 6. Ultra-tekercs: Ez a bónuszfunkció a teljes tárcsarácsot egyetlen ultra-szimbólummá alakíthatja.

Mindezek a fent említett izgalmas funkciók a Hot Spin nyerőgép előzményjátékából származnak. Két fő dolog különbözteti meg ezt az új verziót az előzménytől, és érdemli ki a játék a deluxe címet, és ezek nagymértékben megnövelték a szórakozási faktort. Ez a két dolog a következő:

 1. Hot Spin Deluxe A játékfunkciója: A Hot Spin tárcsa véletlenszerűen aktiválható ebben a funkcióban bármelyik normál pörgetés során, és a játékos a fent leírt hat bónusz közül egyet kap.
 2. Hot Spin Deluxe Multiplikátor funkció: Ez a Deluxe Multiplier funkció a játék minden más bónusz funkciójának 10x-es szorzóját adja.
Próbáld meg elérni a Hot Spin Deluxe funkciót, hogy extra nyereményeket szerezz.

Próbáld meg elérni a Hot Spin Deluxe funkciót, hogy extra nyereményeket szerezz.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A nyerőgépek játékos-visszatérülési aránya és volatilitása

Ez a nyerőgép hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, mint elődje, az RTP 96,0%, a volatilitás pedig közepes és magas között mozog.

Próbáld meg és célozd meg a Hot Deluxe Feature-t

Próbáld meg és célozd meg a Hot Deluxe Feature-t

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hot Spin - Mobil verzió

A kaszinószolgáltatók manapság nagy hangsúlyt fektetnek a mobil kompatibilitásra. A játékosok jobban kedvelik azt a kényelmet, ami azzal jár, hogy az online nyerőgépeket mobil eszközeiken is játszhatják. iSoftBet ezt beépítette a játékaiba, és felkarolta a mobil kompatibilitást. A játékosok szerencséjére a Hot Spin Deluxe egy mobil-kompatibilis játék. A játék ugyanolyan izgalmas élményt nyújt, ha mobilon játsszák, és simán fut is. Az asztali változatban is megtalálható minden funkció. iSoftBet szakértelemmel igazította játékát a mobileszközökhöz, és jól optimalizálta a kis képernyőre.

A Hot Spin Deluxe mobil nyerőgép minden Android és iOS készüléken játszható. A játék ezen változata megtalálható az összes népszerű online kaszinó gyűjteményében. A játék közvetlenül a böngészőből játszható, letöltés nélkül. Hasonlóképpen az asztali verziókon is letöltés nélkül kezdhetsz el játszani.

Ezt a játékot mobiltelefonon is élvezheti

Ezt a játékot mobiltelefonon is élvezheti

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Összefoglaló - Hot Spin Deluxe

Hot Spin Deluxe egy jobb változata az előzményjátéknak, hozzáadott funkciókkal és nagyobb nyereményekkel. iSoftBet látta, hogy mi hiányzott az előzményjátékból, és dolgozott rajta. Az 5000-szeres szorzók a nyerőgép régi játékosai és az újonnan érkezők körében egyaránt népszerűvé válnak. Az előzményjáték nem rendelkezett hatalmas kifizetésekkel, és ez az új kiegészítés sok játékost fog elcsábítani.

Bár a két játék nem teljesen más, az új játék az előzményjáték továbbfejlesztett változatának nevezhető. Ez azonban kétélű kard lehet. A piacot ugyanis elgázolhatják a fejlesztők, akik apróbb részeket finomítanak a játékukon, majd egy deluxe címmel kiegészítve újra kiadják azt. A deluxe címet csak az indokolja, ha a nyeremények nagysága jelentősen megnő.

Összefoglalva, a Hot Spin Deluxe a nagyobb kifizetések és egyéb bónuszok miatt az előzményjáték továbbfejlesztett változata. Ezek a bónusz funkciók bármikor előjöhetnek, ami izgalmasan tartja a játékot és a játékos figyelmét. Természetesen az eredeti Hot Spin nyerőgépnek a deluxe változat megjelenésével vége szakad. Azok a játékosok, akik szeretik a retro témájú, rengeteg bónusz funkcióval ellátott játékokat, szívből fogják élvezni ezt a játékot.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Gyakran ismételt kérdések

Mi a legnagyobb nyeremény a Hot Spin Deluxe nyerőgépben? Arrow Arrow

Az extra szorzóknak köszönhetően a legnagyobb nyeremény a tét 5000-szerese.

Hogyan aktiválható a Hot Spin Wheel bónusz funkció? Arrow Arrow

A bónusz szimbólum aktiválja ezt a funkciót. Az első, harmadik és ötödik tárcsán 3 bónusz szimbólum megjelenése aktiválja a Hot Spin Wheel funkciót. Ezt követően a kerék megpörgetésével döntse el az ingyenes kaszinó pörgetések számát. Az extra funkciókat is így határozzuk meg.

Miben különbözik ez a nyerőgép a Hot Spin elődjétől? Arrow Arrow

Hot Spin Deluxe nem sokban különbözik az előzményfilmtől, de van néhány fejlesztés. A Hot Spin Wheel funkció növeli a nyereményértékeket, és vonzóbbá teszi azokat.

Van Free Spins mód a Hot Spin Deluxe oldalon? Arrow Arrow

A Hot Spin Wheel funkcióval extra költség nélkül akár 15 pörgetést is nyerhetsz. Kaszinó bónusz ajánlatokkal is nyerhetünk ingyenes pörgetéseket.

A Hot Spin Deluxe ingyenesen játszható? Arrow Arrow

Igen. A demó módban ingyenesen kipróbálhatod a játékot. Itt a BETO.com-on ingyenesen élvezheti a játékot, vagy a iSoftBet online kaszinóhelyeken.