MENÜ

Gladiator Legends Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

Gladiator Legends
Kattints ide a játékhoz

Gladiator Legends által Hacksaw Gaming

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Gladiator Legends vélemény

Gladiator Legends

A Gladiator Legends nyerőgép lehetővé teszi, hogy belépj a Colosseumba, és megszerezd a megérdemelt hatalmas nyereményeket. A játék 5x4-es elrendezésben, 10 nyerővonallal játszható. A fő funkció itt a VS szimbólumok, amelyek más bónuszokban is részt vesznek, mint például az Aréna bajnokai bónusz. Ez a nyerőgép rendelkezik a Bonus Buy funkcióval is, amely segít a nagy játékosoknak a bónuszok azonnali kiváltásában.

Olvassa el Gladiator Legends értékelésünket, és készüljön fel a felfedezésre, és lépjen be a Colosseumba.


Megjelenés: 24.03.2022
Volatilitás
Max nyeremény: X10000

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 22 December 2023 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

Slot Machine Funkciók

Bónusz vásárlás

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Népszerűség

Frissesség

RTP %

Jackpotok

Nyerővonalak

Izgalom

Előnyök

Maximális nyeremény a tét 10,000-szerese

Akár 1,000-szeres szorzók az ingyenes pörgetésekben

Meglévő tárcsaszorzók az Unleash the Beast bónuszban

Magas RTP

Bónusz vásárlási funkció

Hátrányok

Magas volatilitás

Slotokkal kapcsolatos tények

Szolgáltató Hacksaw Gaming

Volatilitás

RTP% 94.44

Játéktípus Nyerőgépek

Jackpot Nem


Cuccos részletek

Minimum tét 0.10

Maximális tét 100.00

Görgők 5

Sorok 4

Játéktémák

Ősi civilizációk


Játékfunkciók

Csata funkció Véletlen szorzó Vásárlás funkció Újrapörgetés RTP tartomány Bónusz szimbólumok Bónuszjáték Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Karakterek

Gladiátor


Nyerj hatalmas nyereményeket a Unleash the Beast bónuszjátékban található szorzókkal

Nyerj hatalmas nyereményeket a Unleash the Beast bónuszjátékban található szorzókkal

Üdvözöljük a Gladiator Legends online nyerőgépen a Hacksaw Gaming

AGladiator Legends nyerőgépet a Colosseumban a dicsőségért és a jutalomért harcoló harcosok ötlete ihlette. Tény, hogy valóban pénzdíjakat adtak a győzteseknek, így a nyerőgép mögött álló ötlet nagyszerű. Hacksaw Gaming az egyik olyan nyerőgép-fejlesztő, amely mindig innovatív funkciókat kínál tisztességes hozamokkal.

Ez az ókori Rómán alapuló nyerőgép 5 tárcsát, 4 sort és 10 nyerővonalat kínál. A VS szimbólumok minden funkció során megjelennek, és az alapjátékban akár 100-szoros szorzót is adnak. A bónuszokban a szorzóértékek sokkal magasabbak lehetnek, és számos egyéb meglepetést is tartogatnak, amelyekről később még szót ejtünk.

Ezzel a nyerőgéppel kapcsolatban szinte minden messze az átlag felettinek tűnik, és hamarosan kiderül, hogy ez lehet-e az egyik olyan különleges nyerőgép, amelyet a legtöbb játékos szeretni fog, vagy sem.

Videó: Gladiator Legends Nyerőgép - Ingyenes Játék és Vélemények (2023)

A Gladiator Legends video nyerőgép játékmenete

VISSZA A TARTALOMHOZ

Gladiátor téma és kiváló minőségű design

Téma és tervezés

Ez az izgalmas játék a Colosseumban a gladiátorok között zajló kegyetlen harcokon alapul. A sötét, véres és komor hátteret néhány holttesttel szemlélve megértheted, milyen veszélyes volt a Római Birodalom. Ahogy vártuk, a háttérzene epikus, és jól illik egy ilyen izgalmas nyerőgéphez.

Hacksaw Gaming igazán jól eltalálta a dizájnt, amely a Római Birodalom sötét és véres természetére emlékeztet. A fegyverek, a bónuszok alatti harcok és a speciális bónuszban szereplő hatalmas medve életre kelti a Colosseumot. Egyszóval, nekünk tetszik ennek a friss kaszinójátéknak a témája.

Szimbólumok

A magasan fizető szimbólumok különböző fegyverek, például kardok és fejszék, amelyek a téted 5x-30x-szeresét fizetik ki, ha egy ötös nyerő kombinációt érsz el. Másrészt az alacsony fizetésű szimbólumok a kártyaszimbólumok, amelyek a téted 0,5x-szeresét és 1x-szeresét fizetik ki öt-az-egyben nyerő kombinációk eléréséért.

A vad szimbólum egy oroszlán arca, és ugyanannyit fizet, mint a legmagasabb kifizetésű szimbólum, ha öt-öt-fajta nyerő kombinációt ér el.

Az Arena Scatter egy gladiátor, a Beast Scatter pedig egy hatalmas medve.

Élvezze az akár 500-szoros szorzókat az Unleash the Beast bónuszban

Élvezze az akár 500-szoros szorzókat az Unleash the Beast bónuszban

VISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan játsszon a Gladiator Legends nyerőgépen

Hadd ismertessük meg Önnel az online kaszinókban való játékhoz szükséges alapokat.

  • Először is, válasszon egy Önnek tetsző kaszinót , és a minimális befizetés után kezdje el ezt a játékot.
  • Amint a játék betöltődik, állítsd be a teljes tétedet a nyíljelek segítségével. A maximális tét értéke 100 €, míg a minimális tét értéke 0,10 €.
  • Kiválaszthatod, hogy normál módon szeretnél-e játszani, vagy használod az automatikus játék funkciót.
  • Ha normálisan szeretne játszani, kattintson a pörgetés gombra, vagy használja a szóköz billentyűt, és élvezze a játékot.
Ha 3 Beast Scattert ér el, aktiválja a nyerőgép legerősebb bónuszát.

Ha 3 Beast Scattert ér el, aktiválja a nyerőgép legerősebb bónuszát.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Rendkívüli bónusz funkciók

Anyerőgép funkciói nem véletlenszerűek, hanem úgy vannak kialakítva, hogy tökéletesen illeszkedjenek a nyerőgép témájához. Harcosokat láthatsz majd harcolni, és a győztes dönti el, hogy milyen szorzót kapsz. Itt van, hogyan működik minden:

VS szimbólum

A VS szimbólumok speciális Scatter szimbólumok, amelyek aktiválásuk esetén DuelReels-szimbólumokká bővülnek. Ha a VS szimbólum aktiválódik, akkor egy teljes tárcsára kiterjed, és két Wild Multiplikátorral rendelkezik. Két gladiátor fog harcolni, és a győztes gladiátornak megfelelő szorzó vagy a nyertes Párbaj szorzó az egész tárcsára érvényes.

Az alapjátékban a VS szimbólumok csak akkor bővülnek, ha részt vehetnek egy nyereményben. A DuelReels szimbólumok vad szimbólumként működnek, és 2x és 100x közötti tárcsamultiplikátor értékkel rendelkeznek. Ha több DuelReel is részt vesz ugyanabban a nyereményben, a szorzóik összeadódnak, majd a nyereményre alkalmazzák őket.

Abónuszokban a VS szimbólumok a landolás után kitágulnak, de nem Wildként viselkednek.

Az aréna bajnokai funkció

Ez a bónuszfunkció 3 Arena Scatter szimbólum landolása után aktiválódik, és 3 pörgetést kínál. Valahányszor egy VS szimbólumot érsz el, az ingyenes pörgetések száma visszaáll 3-ra, és a bónusz akkor ér véget, amikor elfogynak a pörgetések. A bónuszban megjelenő fő szimbólumok a nem nyerő szimbólumok, a VS szimbólumok és a Multiplier Coin szimbólumok.

AChampions of the Arena bónuszban 1x és 1000x közötti értékű tárcsamultiplikátorokat élvezhetsz.

Ebben a bónuszban a tárcsamultiplikátorok minden tárcsán aktívak, és a beérkező VS-szimbólumok határozzák meg az értéküket. Ha egy tárcsán VS szimbólumot ér el, az DuelReels-szimbólummá bővül, és ekkor a nyerő Multiplier az adott tárcsa Reel Multiplier-je lesz.

Lehet, hogy egy tárcsán magasabb aktuális tárcsamultiplikátor van, de az új VS szimbólum nyerő szorzója fogja helyettesíteni azt. Ez a bónusz a Multiplier érméket is felajánlja neked, amelyek közé tartoznak a normál érmék és az epikus érmék.

A normál érme 2x és 10x közötti szorzóval rendelkezik, amelyet annak a tárcsának a tárcsaszorzóját szorozza meg, amelyen landol. Az Epic Coin szintén rendelkezik 2x és 10x közötti szorzóval, de az összes tárcsaszorzót megszorozza. Végül a teljes nyeremény megegyezik az összes tárcsamultiplikátor összértékének és az aktuális tétszintnek a szorzatával.

Unleash the Beast bónusz kör

3 Beast Scatter 3 ingyenes pörgetést biztosít ebben a kivételes bónuszjátékban. Ebben a bónuszban csak a VS szimbólumok és a nem nyerő szimbólumok vannak jelen, és egy VS szimbólum landolása mindig visszaállítja az ingyenes pörgetések számát 3-ra. Továbbá ebben a bónuszban a harmadik tárcsa kivételével minden tárcsa tetején vannak tárcsamultiplikátorok.

Ebben a bónuszban a tárcsamultiplikátorok a harmadik tárcsa kivételével minden tárcsán 1x és 500x közötti értéket képviselnek. A harmadik tárcsán a lehetséges szorzóértékek csak 2x és 20x között vannak.

Azösszes DuelReels Multiplayer értékei a funkció során hozzáadódnak a tárcsaszorzók értékéhez. A harmadik tárcsa kezdetben zárolva lesz, és akkor oldódik fel, ha a többi tárcsán legalább egy VS szimbólumot ér el. A harmadik tárcsa egy speciális Beast Duel Multiplayerrel rendelkezik, amely megszorozza a többi tárcsa Duel Multiplayerét, mielőtt azok hozzáadódnának a fenti tárcsaszorzókhoz.

Amikor a bónusz befejeződik, az összes tárcsamultiplikátor és a téted szorzatának összege kerül kifizetésre. Mindkét itt ismertetett bónuszjátékban a nem nyerő szimbólumok olyan szimbólumok, amelyek nem adnak semmit.

Bónusz vásárlás funkció

A következő bónuszokat egyszerűen megvásárolhatja:

  • 1 VS szimbólum (96,45% RTP): A téted 10-szereséért minden egyes pörgetésnél egy garantált VS szimbólumot érhetsz el.
  • 2 VS szimbólum (96,40% RTP): A téted 40-szereséért 2 garantált VS szimbólumot érhetsz el minden pörgetésen.
  • Az aréna bajnokai funkció (96,43% RTP): Téted 100-szorosát fizetve aktiváld a Champions of the Arena bónuszt.
  • Unleash the Beast Feature (96,46% RTP): A bónusz kiváltásához a tét 400-szorosát kell kifizetnie.
A masszív szorzók hatalmas nyereményekhez vezetnek a bónuszjátékokban

A masszív szorzók hatalmas nyereményekhez vezetnek a bónuszjátékokban

VISSZA A TARTALOMHOZ

RTP, volatilitás és maximális nyeremény

A Gladiator Legends RTP-je 96,31%, ami elég magas ahhoz, hogy az átlagosnál magasabb hozamot biztosítson. A bónuszvásárlási funkciók RTP-jét a fenti bónusz résznél tekintheti meg.

Ennek a nyerőgépnek a varianciája magas, és ez rendben is van, mivel a legnagyobb potenciállal rendelkező nyerőgépek általában csak magas varianciájúak.

Amaximális nyeremény, amit ez a nyerőgép kínál, a téted 10 000-szerese, ami egy hatalmas összeg, amit élvezettel próbálhatsz meg megnyerni.

Nyerj akár a téted 10,000-szeresét is a Gladiator Legends nyerőgépen!

Nyerj akár a téted 10,000-szeresét is a Gladiator Legends nyerőgépen!

VISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri a Gladiator Legends online nyerőgép?

AGladiator Legends nyerőgép a Római Birodalom sötét oldalát tárja elénk, és rengeteg fantasztikus funkciót kínál, amelyeket nehéz elfelejteni. A leghatásosabb funkció nyilvánvalóan az ingyenes pörgetések a lezárt Beast tárcsával, amelynek segítségével igazán magas tárcsamultiplikátorokat halmozhatsz fel.

A Multiplier Coin szimbólummal és a tárcsaszorzókkal ellátott ingyenes pörgetések fantasztikusak, mivel a tárcsaszorzók akár 1000-szeres értéket is elérhetnek. Az a tény, hogy egy DuelReel Multiplier bármikor kicserélhető a Champions of the Arena bónusz során, kiszámíthatatlanná és szórakoztatóvá teszi a bónuszt. Talán az ihlette ezt a bónuszt, hogy a Colosseumban a bajnokokat hogyan cserélték le, miután vesztettek.

Ha nem akarsz aggódni a technikai részletek miatt, akkor hadd biztosítsunk arról, hogy a funkciók hatalmas nyereményeket hoznak. Az alapjátékban a DuelReel vad szimbólumok a Multiplikátorokkal időről időre nagy nyereményeket szállíthatnak.

Röviden, érdemes a Gladiator Legends nyerőgépet az általunk itt a BETO-nál ajánlott legjobb kaszinókban játszani.

VISSZA A TARTALOMHOZ

Gladiator Legends nyerőgép - GYIK

Mekkora a maximális nyeremény a Gladiator Legends nyerőgépben?

Ebben a nyerőgépben egy igazán magas, a téted 10 000-szeresének megfelelő maximális nyereményt nyerhetsz, és az Unleash the Beast bónusz kínálja a legnagyobb esélyt a nyereményre.

Mekkora az RTP és a szórás a Gladiator Legends videó nyerőgépben?

A játék RTP-je 96,31%, a Bonus Buy funkciók pedig 96,40% és 96,46% közötti RTP-t kínálnak, így előnyösebb a funkciók megvásárlása. Ez egy magas volatilitású kaszinójáték, ami azt jelenti, hogy óvatosan kell gazdálkodnod a költségvetéseddel.

Vannak ingyenes pörgetések a Gladiator Legends nyerőgépben?

Igen, ez a nyerőgép kétféle ingyenes pörgetést kínál. Mindkét típusú ingyenes pörgetésnél 3 pörgetést kap, amelyek mindig újraindulnak, amikor egy VS szimbólum jelenik meg a tárcsákon. Mindkettő rendelkezik tárcsaszorzókkal, de az egyik funkcióban Multiplier érmék, míg a másikban egy speciális zárolt tárcsa van.

Hogyan működik a VS szimbólum funkció a Gladiator Legends online nyerőgépben?

Miután egy VS szimbólum megjelenik, DuelReel szimbólummá bővül, amely egy egész tárcsát lefed, ha egy nyeremény része lehet. A DuelReelben két, különböző szorzóval rendelkező gladiátor küzd meg egymással, és annak a gladiátornak a szorzója kerül a tárcsára, amelyik nyer.

A Gladiator Legends nyerőgép átverés?

Nem, ennek a nyerőgépnek a fejlesztője a Hacksaw Gaming, és nincs okunk azt hinni, hogy nem törvényesek. A weboldalukon lejjebb görgetve láthatod, hogy olyan hatóságok engedélyezték őket, mint az Egyesült Királyság Szerencsejáték Bizottsága és a Máltai Szerencsejáték Hatóság. Röviden, ez a nyerőgép 100%-ban legális.

Lehetséges a Gladiator Legends nyerőgépet ingyen játszani?

Igen, élvezheti az olyan funkciókat, mint az ingyenes pörgetések, a tárcsaszorzók és a bónusz vásárlás, ha ingyenesen játszik a Gladiator Legends nyerőgép demó módjával itt a BETO-nál.