MENÜ
Keresés
Nyerőgépek

East Coast vs West Coast Ingyenes Játék

East Coast vs West Coast Slot Demo

East Coast vs West Coast Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

East Coast vs West Coast által Nolimit City

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

East Coast vs West Coast vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

East Coast vs West Coast Demó

Itt az ideje a keleti és a nyugati part végső összecsapásának. Merülj el a hip-hop aranykorszakában, és tapasztald meg az olyan funkciókat, mint a Respins és a kétféle ingyenes pörgetés.

A téted több mint 30 000-szeresének maximális nyereményével és számos fokozóval találkozhatsz a többi Nolimit City nyerőgépekben, tapasztalja meg a korlátlan szórakozást ebben a nyerőgépben.

Lássuk, mit kínál ez a nyerőgép ebben a East Coast vs West Coast nyerőgép értékelésben.


Megjelenés: 02.02.2021
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X30618

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 16 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Slot Machine Funkciók

Bónusz

Bónusz vásárlás

Kockáztatás

Kockáztatás

Jackpotok

Jackpotok

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a címet.Őrült maximális nyeremény a téted 30,618-szorosa

Nyissa meg a címet.Kivételes téma és grafika

Nyissa meg a címet.3 féle ingyenes pörgetés

Nyissa meg a címet.Tele funkciókkal

Nyissa meg a címet.5 erőteljes erősítő/módosító

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Rendkívül nagy szórás

Slotokkal kapcsolatos tények

Nyerőgépek Szolgáltató Nolimit City

Nyerőgépek Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Nyerőgépek RTP% 94.00

Nyerőgépek Játéktípus Nyerőgépek

Nyerőgépek Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Nyerőgépek Minimum tét 0.20

Nyerőgépek Maximális tét 100.00

Nyerőgépek Görgők 5

Nyerőgépek Sorok 3

Nyerőgépek Nyerővonalak 243

Játéktémák

Urban


Játékfunkciók

Vad nudge Vásárlás funkció Rejtély szimbólum Újrapörgetés RTP tartomány Szorzó Szóró szimbólumok Ingyenes pörgetések Vad


Élvezze a Keleti part vs. Nyugati part online nyerőgép számos erőteljes funkcióját

Élvezze a Keleti part vs. Nyugati part online nyerőgép számos erőteljes funkcióját

Üdvözöljük a East Coast vs West Coast Slot

Vegyen részt a keleti és nyugati part közötti versenyben ebben a gyönyörű nyerőgépben. Nolimit City ismét egy olyan nyerőgépet szállított, amely számos egyedi bónusz funkcióval és lenyűgöző témával rendelkezik. Élvezni fogod a menő téma, a legendás zene és a bónusz funkciók kombinációját, amelyek egyedülálló és felejthetetlen élményt nyújtanak.

Ebben a nyerőgépben több olyan fejlesztőelem is található, mint az xWays és a Linked Reels. Ezenkívül két különböző típusú ingyenes pörgetés közül választhatsz, amelyekkel két nyerőgép szórakozását élvezheted egyben. Ne feledje, hogy ebben a nyerőgépben akár 84 375 nyerési lehetőség is van.

Azújrapörgetések, ahol véletlenszerű fokozókat élvezhetsz, sok izgalmat és nagy nyereményeket kínálnak. Nagyszerű, hogy kiválaszthatja, milyen típusú ingyenes pörgetéseket szeretne, és élvezni fogja a kísérletezést ezzel a funkcióval. A funkciók listája ebben a nyerőgépben olyan hosszú, hogy el kell töltenie egy kis időt, hogy az összes funkciót működés közben láthassa. Nolimit City mindent megtett a tervezés során.

Szándékosan úgy tervezték meg ezt a nyerőgépet, hogy felülmúlja az elvárásaidat, és őrült nyereményekkel lepjen meg. Ez a nyerőgép még egy 2021-ben megjelent nyerőgéphez képest is nagyon magasra teszi a lécet, és hamarosan látni fogod, hogy miért, ha belemegyünk a részletekbe.

Élvezze a Coast to Coast pörgetéseket, ha 5 bónusz szimbólumot ér el a tárcsákon.

Élvezze a Coast to Coast pörgetéseket, ha 5 bónusz szimbólumot ér el a tárcsákon.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hip-Hop téma és fenomenális grafika

A Nolimit City nyerőgépek témája és grafikája mindig kivételes. Erősségük a hűvös hangulatú és élénk színekkel rendelkező nyerőgépek tervezése. Punk Rocker kiváló példa arra, hogyan tervezi a Nolimit City a nyerőgépeit. East Coast vs West Coast nyerőgép őszintén szólva az egyik legjobbjuk a grafika és a téma tekintetében.

A napsütötte nyugati part és a kékes keleti part a háttérben két különböző stílust képvisel, amelyek gyönyörűen mutatnak együtt. Nem ez az első alkalom, hogy graffiti típusú dizájnt látunk a Nolimit City oldalon, és reméljük, hogy nem is az utolsó.

A különböző típusú funkciókat, amelyek ebben a nyerőgépben találkoznak, gyönyörűen reprezentálja a nyerőgép látványvilága.

Ehhez a nyerőgéphez a zenét kellett eltalálniuk, és ez sikerült is. A zene epikus, és akkor is bólogatni fogsz az ütemekre, ha nem vagy a hip-hop zene legnagyobb rajongója.

A szimbólumokat tökéletesen megtervezték. A vad szimbólum egy arany ujjlenyomat, amelyre a Wild szó van felírva. A Scatter egy száguldó gumiabroncs, amely a korszakban történt hírhedt autós gázolásokat jelképezi.

Három híres személyiség is megjelenik a tárcsákon: Benjamin Franklin, Abraham Lincoln és George Washington. Őket itt egy teljesen új avatarban láthatod, mivel mostanra felvették a hip-hop életstílust. Egy aranyat a nyakában hordozó kutya és egy boom box jelenik meg, mint magasan fizető szimbólumok.

Élvezze az őrült nyereményeket a East Coast vs West Coast nyerőgépen

Élvezze az őrült nyereményeket a East Coast vs West Coast nyerőgépen

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Fantasztikus bónusz funkciók

Nehéz nyomon követni a bónusz funkciókat, mert több funkció is megjelenik ebben a nyerőgépben. Vannak benne ingyenes pörgetések, újrapörgetések, tárcsaterősítők és vadak. Kezdjük a fokozókkal, majd a többi funkciót vizsgáljuk meg.

Enhancers

Mondhatni, hogy az enhancerek tárják fel ennek a nyerőgépnek az igazi potenciálját. Azonban csak a Respins és az ingyenes pörgetések során válnak aktívvá. Fedezzük fel most az erősítőket.

 1. xWays funkció: Ez a funkció 2 vagy 3 azonos szimbólummal jutalmaz bármelyik tárcsán, amelyre az érkezik, és az adott tárcsa hosszát is megnöveli. Lehetővé teheti, hogy növelje a nyerési lehetőségek számát, és nagyot nyerjen azáltal, hogy megkönnyíti a kombinációk kialakítását.
 2. xNudge Wilds funkció: Ha az xNudge Wildnak csak egy része kerül egy tárcsára, az addig tolódik felfelé vagy lefelé, amíg a teljes 3 sor magas Wild láthatóvá nem válik. A Wild minden egyes lökése 1-gyel növeli a nyereményszorzót, és több Wild szorzója összeadódik a nagy nyereményhez.
 3. Szorzók funkció: Amikor ez a funkció aktív egy tárcsán, az összes szimbólum egy szorzóval együtt jelenik meg. A nyereményben részt vevő összes szimbólum szorzóját mindegyik szimbólummal összeszorozzuk, hogy hatalmas nyereményt kapjunk.
 4. Összekapcsolt tárcsák: Mindig 2 vagy több tárcsán jelenik meg, és ezek a tárcsák megegyeznek egymással. Röviden, a tárcsákon ugyanazok a szimbólumok lesznek azonos pozíciókban, hogy segítsenek könnyű nyereményeket létrehozni.
 5. Fertőző xWays: Amikor ez a funkció feltárja a Fertőző szimbólumot, az adott szimbólum minden más előfordulása fertőzötté válik és kitágul, hogy megkönnyítse a nagy nyereményeket.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Újrapörgetések és ingyenes pörgetések a East Coast vs West Coast nyerőgépben

Most a fő bónusz funkciókat fogjuk megvizsgálni, amelyeket a fokozók javítanak. Kezdjük el.

Drive by Respins

Atárcsákon 2 bónuszszimbólum landolása aktiválja a Drive by Respins játékot. Egyetlen Respin-t kap, ha az egyik fokozó aktív. Az enhancer lehet a West Coast Spins vagy a East Coast Spins.

Ingyenes pörgetések

Ebben a nyerőgépben kétféle ingyenes pörgetés van, és a funkció aktiválása után választhatsz a West Coast Spins és a East Coast Spins közül. A 3 és 4 bónusz szimbólum 8 ingyenes pörgetést biztosít 3 aktív enhancer pozícióval, illetve 10 ingyenes pörgetést 4 aktív enhancer pozícióval.

Ha 5 bónuszszimbólumot érsz el, Coast to Coast pörgetéseket kapsz mind az 5 enhancer pozíció feloldásával és az összes funkció aktiválásával. Az ingyenes pörgetések során további bónuszszimbólumokat is kaphatsz, ha legalább egy enhancer tárcsát lezártál.

Ne feledje, hogy az enhancerek az ingyenes pörgetések alatt a felső sávban jelennek meg.

Most nézzük meg a különböző típusú ingyenes pörgetéseket.

Keleti parti pörgetések

A Keleti parti pörgetéseknél a Fertőző xWays minden pörgetésnél aktív. Ez az egyetlen fokozó, amely ebben a funkcióban látható. Azonban következetesen nyerhetsz és tisztességes nyereményeket érhetsz el általa, különösen, ha több Infectious xWays-t is kapsz.

A felső sáv bal szélső pozíciója vagy pozíciói blokkolva lesznek ezekben az ingyenes pörgetésekben, de egy további bónusz szimbólum landolása 2 extra pörgetést ad, és 1 pozíciót felold.

Nyugati parti pörgetések

AWest Coast Spins minden pörgetésnél 1 enhancer-t ad az xWays, az xNudge Wildok, a Multiplikátorok vagy az összekapcsolt tárcsák közül. Például az xWays 2 tárcsa felett jelenik meg egy adott pörgetésen, az xNudge pedig a következő pörgetésen.

Ezeken a pörgetéseken a jobb szélső pozíció vagy pozíciók vannak rögzítve. A pörgetések során egy bónuszszimbólum landolásával 1 pozíciót feloldhatsz, és 2 extra pörgetést kaphatsz.

Coast to Coast pörgetések

Ebben a funkcióban 2 enhancer együtt landol, hogy esélyt adjon hihetetlen nyereményekre. Ez a funkció 5 bónusz szimbólum landolásával aktiválódik, és 12 pörgetést biztosít, ha az összes enhancer aktív. Ezt a funkciót az East Coast Spins és a West Coast Spins összes felső sávjának feloldásával is aktiválhatod.

Nolimit bónusz funkció

Az ingyenes pörgetéseket a következő lehetőségek közül 1 kiválasztásával vásárolhatja meg.

 • Kifizetheti a tétje 80-szorosát, és megvásárolhat 8 vagy 10 East Coast Spins vagy West Coast Spins pörgetést. A vásárlás után kiválaszthatod, hogy melyiket szeretnéd.
 • A12 Coast to Coast Spins-t a téted 420x-ának kifizetésével élvezheted. Ez felszabadítja a nyerőgépben rejlő teljes potenciált, és esélyt ad az őrült nyeremények megszerzésére.
3 vagy több scatter elérése az ingyenes pörgetések aktiválásához

3 vagy több scatter elérése az ingyenes pörgetések aktiválásához

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

RTP, volatilitás és maximális nyeremény

Ennek a nyerőgépnek az RTP-je 96,04%, ami az átlagos 96%-os RTP körül van. Ez segíteni fog abban, hogy a felszínen maradhasson és hosszú ideig játszhasson ezen a magas varianciájú nyerőgépen. A fejlesztő szerint ennek a nyerőgépnek a volatilitása 10-ből 10, így játék közben kerülnie kell a magas téteket.

A maximális nyeremény a téted30,618-szorosa, így a magas variancia elviseléséért hatalmas maximális nyereményt kapsz. A Coast to Coast Spins az a funkció, amely segíthet neked elérni ezt a maximális nyereményt, de ezt nehéz elérni.

Válasszon a keleti parti pörgések vagy a nyugati parti pörgések közül

Válasszon a keleti parti pörgések vagy a nyugati parti pörgések közül

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri a East Coast vs West Coast online nyerőgép?

Igen, East Coast vs West Coast online nyerőgép jackpot az egyik legjobb slot által létrehozott Nolimit City. Az ötlet, hogy 2 fajta ingyenes pörgetés közül választhatsz, zseniális. Nyilvánvalóan a Coast to Coast Spins a show sztárja, és a téted 30,618-szorosának maximális összegét nyerheted meg a funkció során.

Nolimit City számos izgalmas fokozót fejlesztett ki, és ebből 5 darabot élvezhetünk ebben a nyerőgépben. Nehéz megmondani, hogy melyik a legjobb enhancer, de a enhancereknek köszönhetően rengeteg hatalmas nyereményre tehetünk szert.

A nyerőgép témája és grafikája feldobja ezt a nyerőgépet, mivel visszavisz a Tupac és a Notorious B.I.G. közötti legendás hip-hop rivalizálásba. Még ha fogalmad sincs erről a rivalizálásról, akkor is élvezni fogod ennek a nyerőgépnek a fantasztikus kialakítását.

Ennek a nyerőgépnek csak egy apró hibája van, mégpedig a magas variancia. Azonban, Nolimit City ismert a magas varianciájú, őrült potenciállal rendelkező nyerőgépeiről, így nem panaszkodunk.

Röviden, nem szabad kihagynia a lehetőséget, hogy kipróbálja ezt a csodálatos videó nyerőgépet.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

East Coast vs West Coast - GYIK

Milyen magas a maximális nyeremény a East Coast vs West Coast nyerőgépben? Arrow Arrow

A maximális nyeremény a tét 30,618-szorosa, ami több mint elég ahhoz, hogy az emberek kedvet kapjanak a játékhoz.

Milyen magas az RTP és a variancia a East Coast vs West Coast online nyerőgépben? Arrow Arrow

Ennek a gyönyörű nyerőgépnek az RTP-je 96,04%, a variancia pedig rendkívül magas. Alacsony téteket kell tennie, és várnia kell a nagy nyereményekre, hogy teljes mértékben kiaknázhassa a nyerőgépben rejlő lehetőségeket. Ha magas tétet teszel, gyorsan elfogyhat az egyenleged.

Vannak ingyenes pörgetések a East Coast vs West Coast nyerőgépben? Arrow Arrow

Igen, ebben a nyerőgépben vannak East Coast Spins, West Coast Spins és Coast to Coast Spins pörgetések. Választhatsz a Keleti vagy a Nyugati parti pörgetések közül, vagy élvezheted a Coast to Coast pörgetéseket, ha 5 scattert érsz el a tárcsákon.

Elmagyarázná, hogyan működik a Coast to Coast spin funkció a East Coast vs West Coast videó nyerőgépben? Arrow Arrow

Ez a funkció hozzáférést biztosít az összes fokozóhoz, és lehetővé teszi, hogy egy pörgetés során 2 fokozót érjen el. Ez alapvetően a nyerőgépben rejlő maximális potenciált szabadítja fel.

Elmagyarázná, hogyan működik a Drive by Respins funkció a East Coast vs West Coast nyerőgépben? Arrow Arrow

Ez a funkció 2 scatter landolása után aktiválódik, és egy újrapörgetést biztosít az egyik aktív erősítővel.

Játszhatok a East Coast vs West Coast nyerőgépen ingyen? Arrow Arrow

Ezt a nyerőgépet ingyenesen élvezheti, ha kipróbálja a demót itt a BETO.com-on.