MENÜ
Keresés
Blackjack

Live Blackjack - Ingyenes Játék és Vélemények (2024)

Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Live Blackjack által Evolution Gaming

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Live Blackjack vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Live Blackjack Demó

Evolution Gaming a következő szintre emelte az élő blackjacket. Evolution Gaming Live Blackjack egy olyan sokoldalú és szórakoztató blackjack élményt nyújt, amelyhez fogható nincs még egy. Mivel ez egy online Blackjack, a játékosok száma és a lehetőségek korlátlanok. Ez a Evolution Gaming egyik zászlóshajója, így izgatottan várhatja, hogy mit kínál.


Megjelenés: 05.12.2018
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON
Max nyeremény: X2

Írta: Astrid Eriksson | Az értékelés utolsó frissítése: 14 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Blackjack Funkciók

Élő osztó

Élő osztó

Szerencsejáték

Szerencsejáték

Valódi pénz

Valódi pénz

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a címet.Szilárd interfész

Nyissa meg a címet.Professzionális élő osztók

Nyissa meg a címet.Asztalok minden típusú játékos számára

Nyissa meg a címet.Csodálatos extra funkciók

Nyissa meg a címet.Az egyik legjobb élő blackjack élmény

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Nehéz lehet időnként helyet foglalni

Blackjack Tények

Blackjack Szolgáltató Evolution Gaming

Blackjack Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON

Blackjack RTP% 99.29

Blackjack Játéktípus Blackjack

Blackjack Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Blackjack Minimum tét 5.00

Blackjack Maximális tét 1000.00

Kaszinó

Élő kaszinó Blackjack


Live Blackjack a Evolution Gaming

Live Blackjack a Evolution Gaming

Üdvözöljük a Evolution Gaming oldalon. Live Blackjack

Evolution Gaming Live Blackjack 8 pakli kártyával és legfeljebb 7 játékossal játszható. Ez nem jelenti azt, hogy nem játszhatsz, ha az asztal tele van, mert van egy "bet behind" lehetőség a várakozó játékosok számára. A legjobb rész az, hogy sokféle blackjack változatuk van, amelyek minden típusú játékosnak megfelelnek.

Még Infinite Blackjackjük is van azok számára, akik nem akarnak várni, vagy nem akarják használni a Bet Behind opciót. A mellékfogadások, az olyan szórakoztató változatok, mint a Blackjack Party, és az olyan funkciók, mint a kezdeti döntés, teljes blackjack-élménnyé teszik a játékot.

A játékok tisztességesek, és a legtöbbször láthatod, ahogy a kártyákat keverik előtted. A kezelőfelület és a másik oldalon lévő osztó olyan érzést kelt, mintha egy valódi kaszinóban játszanál.

Az asztalok kiváló kaszinókban találhatók. Bár a legtöbb asztal angolul beszélőknek szól, találsz orosz, svéd, holland, német, holland és még sok más nyelvű asztalt is.

Kényelmes és izgalmas utazás lesz, úgyhogy kösse be a biztonsági övet, mert most egyenesen a Live Blackjack világába merülünk el.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan hódítsuk meg a Evolution Gaming Live Blackjack

A blackjack egy egyszerű játék, de aEvolution Gaming asztali játékok minden olyan kiegészítő opciót kínálnak, amire csak vágysz. Ha új játékos vagy, könnyen megértheted, hogyan kell játszani.

Engedje meg, hogy eligazítsuk, hogyan játssza ezt a gyönyörű játékot a Evolution Gaming oldalon.

El kell menned az élő kaszinó lobbyjába, és ki kell választanod egy élő blackjack asztalt. Különböző típusú asztalok léteznek, ezért meg kell győződnie arról, hogy a költségvetésének és preferenciáinak megfelelő asztalt választ.

Ha véglegesítettél egy asztalt, akkor vagy elfoglalod a 7 szabad hely egyikét, vagy használhatod a Bet Behind opciót, ha nincs szabad hely. Amint a játék elkezdődik, a célod az lesz, hogy minél közelebb kerüljenek a lapok a 21-hez anélkül, hogy 21 fölé mennél. Ne feledd, hogy az osztó mindig 17-nél áll meg. A blackjack osztásért járó nyeremény 3:2.

Olyan extra funkciókat is beépítettek, mint a 21+3 mellékfogadás és a Perfect Pairs mellékfogadás. Ezeket az extra funkciókat kicsit később fogjuk megvizsgálni, úgyhogy olvass tovább.

Könnyedén játszhatsz a Evolution Gaming Live Blackjack oldalon bármilyen eszközről, amit csak akarsz. A játékot élőben közvetítik a világ különböző stúdióiból, és a kártyák osztása sosem áll le, mivel a nap 24 órájában fut ez a játék.

Az ehhez hasonló kaszinójátékok legfőbb fénypontja az élő osztó. Az élő osztó valósághűvé és egyedivé teszi az élményt, mivel minden osztó más és más. Bármikor odamehetsz egy asztalhoz a kedvenc osztóddal, és várhatsz egy helyre, ahol leülhetsz. Van élő chat funkciójuk, hogy könnyedén kommunikálhass az osztóval.

Egy tippünk van az Ön számára, hogy kezdje a standard blackjackkel, ha új vagy. Ha már elsajátítottad a standard játékot, akkor más változatokra, például a Speed Blackjackre vagy az Infinite Blackjackre is rátérhetsz.

Neves szabályozó testületek szabályozzák a Live Blackjack, így nem kell aggódnia a tisztességtelen gyakorlatok miatt. Megkapták a hatóságoktól a szükséges engedélyt, így megbízhatsz bennük.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Asztaltípusok a Live Blackjack

Különböző táblázattípusok léteznek, például általános táblázatok és dedikált táblázatok. Az általános asztalokhoz minden kaszinó hozzáférhet, és gyakran alacsony téttel játszanak. Másrészt a dedikált asztalok egy adott kaszinó számára készültek, teljes márkaépítéssel és különböző testreszabásokkal.

Vannak VIP asztalok a nagy játékosok számára. Az egyik egyedi asztaltípus a Blackjack Party asztal, ahol két osztót és az új játékosoknak megfelelő játékot láthatsz. Röviden, soha nem fog kifogyni az asztalokból, mivel a Live Blackjack kaszinó lobbijában rengeteg asztal található.

Biztosak vagyunk benne, hogy a nagymenők is jól fogják érezni magukat, mert külön gondot fordítottak a nagymenők kiszolgálására.

Válassza ki a tétet a Live Blackjack oldalon. Evolution Gaming

Válassza ki a tétet a Live Blackjack oldalon. Evolution Gaming

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Izgalmas játékformátumok

Ennek a fantasztikus játéknak 9 különböző formátuma létezik a jelen cikk írásakor. Vessünk egy rövid pillantást rájuk.

Live Blackjack: Ez a klasszikus játék, maximum 7 játékossal. Olyan extra funkciókkal rendelkezik, mint a mellékfogadások, a Bet Behind és a kezdeti döntés, hogy feldobja a dolgokat. Könnyen találsz alacsony és magas tétes asztalokat, a költségvetésedtől függően.

Infinite Blackjack: Az Infinite Blackjackben korlátlan számú játékos kapja ugyanazt a leosztást, amit úgy játszhat, ahogy akar. Négy mellékfogadással és a Six Card Charlie szabállyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy akkor nyersz, ha 6 lapos kezed van, és még nem buktál.

Free Bet Blackjack: A Free Bet Blackjack, ahogy a neve is mutatja, bizonyos feltételek mellett ingyenes Double Down és Split fogadásokat kínál. Az ingyenes Double Down fogadásokat két olyan lapért kapod, amelyek összértéke 9, 10 vagy 11. Ingyenes osztott tétek szintén vannak minden párra, kivéve a 10-eseket. Négy opcionális mellékfogadás is elérhető, amelyek más változatokban is rendelkezésre állnak.

Power Blackjack: Ez egy szórakoztató formátum, mert itt nincsenek 9-esek vagy 10-esek, de lehetővé teszi, hogy a kezdeti 2 lapra duplázz, triplázz vagy négyszeres pénzt tegyél, még az osztás után is. Négy választható melléktétje is van, de a Six Card Charlie szabály hiányzik.

Salon Prive Blackjack: Ez egy prémium formátum azok számára, akik hajlandóak a legmagasabb összegeket feltenni. Láthatsz VIP-szobamenedzsert és egyéb prémium funkciókat, mint például az osztó kiválasztása, a keverés és a játék sebessége feletti ellenőrzés. Röviden, ez a mennyország a nagymenők számára.

Speed Blackjack: Ennek a formátumnak a fő hangsúlya a sebességen van, ezért nem érdemes ezzel játszani, hacsak nem vagy tapasztalt játékos. Az első két lapot normálisan osztják ki, de az a játékos, aki gyorsan dönt, az kapja meg először a következő lapot.

Blackjack Party: Ez egy szórakoztató formátum, ahol alacsony tétekkel játszhatsz blackjacket két osztóval. Ideális olyan új játékosok számára, akiknek útmutatásra van szükségük, és jól akarják érezni magukat. A legmenőbb játékosok mögött fogadhatsz, amikor arra vársz, hogy szabaddá váljon egy hely. Más játékosok mögött is fogadhatsz, még akkor is, ha már leültél.

Ezeken a formátumokon kívül játszhatsz VIP Blackjacket és különböző márkák által üzemeltetett Blackjacket is.

Live Blackjack a Evolution Gaming

Live Blackjack a Evolution Gaming

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Evolution Gaming Live Blackjack Teljesítmény és interfész

Ez egy zászlóshajó termék, így csúcsminőségű teljesítményre és kompatibilitásra számíthat. Telefonon is hasonló élményben lehet részed, de a PC-n való játék sokkal jobb. Kényelmesen ülhetsz a székedben, és a nagyobb képernyőre pillantva a Blackjacket a legteljesebb mértékben élvezheted. A Blackjack hardcore szerelmeseinek PC-n kell játszaniuk, hacsak nem úton vannak.

Videóteljesítmény: A videó minősége olyan jó, hogy úgy fogod érezni, mintha a valódi kaszinóban lennél. Nem építettek be több kameraszöget, de mi jobban szeretjük ezt az utat, mert egyetlen kameraszöggel is szép és egyenes élményben lehet részed.

A képernyődön a neved és a téted, valamint a többiek tétjei és nevei digitálisan jelennek meg. A kör kimenetelét és a kártyák összértékét is látni fogod a képernyődön. Ezek a digitális elemek megkönnyítik a játékot az új játékosok számára, akik könnyebben megértik, mi történik.

Sikerült a digitális elemeket zökkenőmentesen ötvözni a játékmenettel. Az extra funkciók könnyen elérhetők és használhatók online játék közben. Nem gondoljuk, hogy az élmény pontosan olyan lesz, mint egy kaszinóban, de elég közel áll majd hozzá. Röviden, élvezni fogja a minőséget és a kényelmet, amit a Evolution Gaming nyújt.

Többcélú felület: Térjünk most rá az interfészre. A felület rengeteg opcióval rendelkezik, amelyeket élvezni fogja, hogy a saját preferenciáinak megfelelően állíthatja be.

 • Az egyik alapvető opció a játékos chat, amely lehetővé teszi, hogy kommunikáljon az osztóval. A dedikált asztalon való játék közben kikapcsolhatja a többi játékos chatjét.
 • Avideó minőségét könnyen beállíthatja az internetsebességének megfelelően. Ha mobilon játszol, és kifogytál az adatforgalomból, válts alacsony vagy közepes minőségre, és játssz órákig. Az alacsony minőség nem a videót tartalmazza, hanem a klasszikus felületet, amelyet általában az online Blackjackben lát.
 • A következő lehetőség a hang. Ez egy kihagyhatatlan opció, mivel lehetővé teszi a hang beállítását és a játék elnémítását, ha szükséges. Az osztó hangjának és a játék hangjának finomhangolása is lehetséges ezzel az opcióval.
 • Amellékfogadások az opciók elengedhetetlen részét képezik. A mellékfogadásokat engedélyezheti vagy letilthatja, és javasoljuk, hogy tiltsa le őket, ha nem tudja, hogyan működnek.
 • Megakadályozhatod, hogy mások a Bet Behind opciót használva fogadjanak mögötted. Ha mögötte fogadsz, beállíthatod, hogy követed-e a játékos cselekedeteit, amikor oszt vagy duplázik, vagy sem.
 • A másik két lehetőség a számlatörténet és a súgó, amely nem igényel magyarázatot.
Kártyák a kiosztás előtt Live Blackjack

Kártyák a kiosztás előtt Live Blackjack

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Félelmetes funkciók

Időpocsékolás nélkül fedezzük fel a játék figyelemre méltó funkcióit.

1. Az első az előzetes döntés, amely lehetővé teszi, hogy már azelőtt eldöntsd, mit akarsz tenni, például ütni vagy állni, mielőtt még sorra kerülnél. Ez nagyon hasznos a dolgok felgyorsításához.

2. A Deal Now opcióval megkérheted az osztót, hogy azonnal ossza ki a lapokat, ha egyedül játszol.

3. Megmutatják a Hot Players (forró játékosok), akik jól játszanak, a győzelmi szériájukról szóló információkkal együtt. Ez segíthet eldönteni, hogy kik mögött érdemes fogadnod.

4. Egy másik praktikus funkció a mellékfogadások funkció. Négy mellékfogadást kapsz, amelyek a következők: Bet Behind, Perfect Pairs, 21+3 és Insurance. Fedezzük fel őket röviden.

 • Azt már tudod, hogy mi a Bet Behind opció, ezért nem magyarázzuk el újra.
 • APerfect Pairs egyszerűen arról szól, hogy arra fogadsz, hogy az első két lapoddal párt kapsz.
 • A21+3 egy fogadás arra, hogy az első két lapodból és az osztó felfordított lapjából pókerkezet hozol létre. Ha nem értesz a pókerhez, jobb, ha távol maradsz ettől a lehetőségtől.
 • Azutolsó mellékfogadás a biztosítás, amellyel biztosíthatja magát az ellen, hogy az osztónak blackjackje legyen, ha az osztó nyílt lapja egy ász.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A táblázatok típusai a Live Blackjack

Számos asztaltípus létezik, de megpróbálunk néhányat ismertetni az érdekesebbek közül. Könnyen észrevehetjük a Standard asztalokat, amelyek a normál játékosoknak szólnak, akik nem akarnak magas tétekkel blackjackezni. A Blackjack Party asztal az újabb játékosoknak szól, akik két osztóval és könnyed légkörben szeretnének szórakozni.

Vannak különböző VIP asztalok, mint például a Red VIP és a Diamond VIP asztalok. Ha Ön egy high roller, akkor rengeteg asztal közül választhat. Tehát ne aggódj, hogy kifogysz a lehetőségekből.

Játssz Live Blackjack Pontosan úgy, mintha egy kaszinóban játszanál

Játssz Live Blackjack Pontosan úgy, mintha egy kaszinóban játszanál

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri a Evolution Gaming Live Blackjack ?

Ez a legjobb, ami a Live Blackjack. Evolution Gaming Live Blackjack megéri az idődet, mert ez a teljes blackjack élményt nyújt. Nem fogod úgy érezni, hogy bármi is hiányzik, mert mindenre gondoltak, és időt szántak a tökéletes Live Blackjack élmény megtervezésére.

Evolution Gaming innovatív megközelítést alkalmazott, és megpróbált különböző izgalmas formátumokkal kísérletezni. Haladó vagy kezdő játékosként imádni fogod ezeket az új formátumokat, mert ezek biztosítják, hogy soha nem fogsz unatkozni. Ha meguntál egy formátumot, válthatsz formátumot, és továbbra is remekül szórakozhatsz.

Az osztók profik, és szerintünk nem lesz panasza, ha úgy dönt, hogy kipróbálja a Live Blackjack by Evolution Gaming. Az új játékosoknak, a tapasztalt játékosoknak, a magas és alacsony gurítóknak nem kell aggódniuk, hogy megtalálják a számukra megfelelő asztalt. Tehát próbáld ki, és érezd jól magad.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Evolution Gaming Live Blackjack - GYIK

Alkalmas-e a Live Blackjack by Evolution Gaming új játékosoknak? Arrow Arrow

Igen, nem lesz gondod a játékkal, még akkor sem, ha új vagy. Elkezdheted a Blackjack Party-val, és jól szórakozhatsz, miközben megtanulod a játékot.

Mennyire jó a Live Blackjack felülete a Evolution Gaming által? Arrow Arrow

Ez a legjobb, és a legsimább élményben lesz része az élő blackjack játék során.

Ki az alkotója a Live Blackjack weboldalnak? Arrow Arrow

Evolution Gaming a Live Blackjack mögött van az extra funkciókkal.

Vannak élő osztók a Live Blackjack by Evolution Gaming oldalon? Arrow Arrow

Igen, élő osztót fog látni játék közben, és beszélgetni is tud vele.