MENÜ
Keresés
Bingo

Slingo Reel King - Ingyenes Játék és Vélemények (2024)

Slingo Reel King Ingyenes Játék
Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Slingo Reel King által Slingo Originals

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Slingo Reel King vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Slingo Reel King Demó

Slingo Reel King a nyerőgépek és a bingó tökéletes keveréke. Tétkörönként 11 pörgetést tartalmaz, és a Slingók létrehozásáért jutalmat kap. Ez egy egyedi nyerőgép, ezért végig kell olvasnod ezt a Slingo Reel King ismertetőt, hogy megértsd, hogyan működik. Ne feledje, hogy az első Reel King több mint 3 milliárd életen át tartó játékkal rendelkezett, így izgalmas lesz látni, hogy mit kínál ez a nyerőgép.


Megjelenés: 13.01.2021
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF
Max nyeremény: X500

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 12 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Bingó jellemzők

Élő osztó

Élő osztó

Szerencsejáték

Szerencsejáték

Valódi pénz

Valódi pénz

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a címet.Reel King bónusz funkció

Nyissa meg a címet.Élvezetes a bingó szerelmeseinek

Nyissa meg a címet.Wilds és Super WIlds

Nyissa meg a címet.Ingyenes pörgetések

Nyissa meg a címet.500-szoros tét nyeremény full house esetén

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Az átlagosnál alacsonyabb RTP

Bingó játék tények

Bingo Szolgáltató Slingo Originals

Bingo Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás OFF Volatilitás OFF Volatilitás OFF

Bingo RTP% 95.00

Bingo Játéktípus Bingo

Bingo Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Bingo Minimum tét 0.20

Bingo Maximális tét 25.00

Játékfunkciók

Bónusz tét Bónuszjáték Ingyenes pörgetések Vad


Karakterek

Király


Kaszinó

Bingo


Slingo Reel King online slot

Slingo Reel King online slot

Üdvözöljük a Slingo Reel King

A Gaming Realms licencszerződést kötött az Inspired Entertainmenttel, aminek eredménye ez a gyönyörű nyerőgép. Kiválasztották két legjobb játékukat, és egyesítették őket egybe. Így nem meglepő, hogy az eredmény kiemelkedő lett. Korábban elindították a Slingo Centurion, amely nagy sikert aratott.

Bizonyítottak, így a jövőben csak jobb nyerőgépeket várhatunk tőlük. A legjobb az egészben, hogy megtartották a Reel King bónusz funkciót, ami a Reel King nyerőgépet eleve különlegessé tette. Ez a nyerőgép azonban többet kínál a Reel King bónusznál, hiszen Slingo, Wildok és bónusz ingyenes pörgetési körök is vannak benne.

Ennek a nyerőgépnek a célja, hogy Slingókat hozzon létre, hogy feljebb másszon a ranglétrán. Slingókat úgy hozhatsz létre, hogy a tárcsán lévő számokat összepárosítod a ráccsal. Ha egy sorban az összes számot eltalálod, akkor Slingót kapsz, és jutalomban részesülsz. A nagyszerű hír az, hogy a nagyobb számú Slingó létrehozásáért sokkal több jutalmat kapsz. A téted 500-szorosát jelentő csúcsnyereményt az összes szám egyezésével vagy teliházzal érheted el.

Itt mindkét világból a legjobbat kapod. Egyetlen fordulóban több pörgetést is kaphatsz, és kombinációkat hozhatsz létre, hogy nagy nyereményeket érj el. A nagyszerű hír az, hogy a Reel King bónusz nagyon kifizetődő. Véletlenszerűen aktiválódik, és nagyvonalú szorzókkal jutalmaz, hogy még tovább növelje a nyereményedet. Felfedezzük ezt a zseniális funkciót, és részletesen elmagyarázzuk, hogyan működik ez a nyerőgép. Ha Ön bingórajongó, akkor szeretni fogja ezt a nyerőgépet, mert a bingó és a nyerőgépek szerelmeseinek tervezték.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Klasszikus téma és grafika

A klasszikus témát választották, amely királyi és nosztalgikusnak tűnik. A számokkal teli kártya jobb oldalán egy lottógolyógépet láthat. Elindíthatja a gépet, és láthatja a Slingo kártya alatt landoló számokat.

A nyeremények automatikusan kialakulnak, és a bal oldali táblázatban feljebb mászol. A vidám zene és a gyors játékmenet teszi magával ragadóvá ezt a nyerőgépet. Összességében remek munkát végeztek a témával és a grafikával.

Triple Slingo a Slingo Reel King slotban

Triple Slingo a Slingo Reel King slotban

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan hódítsunk Slingo Reel King

A nyerőgépekés a bingó briliáns keverékét könnyű játszani. Csak meg kell nyomnia a start gombot, és máris indul a 11 pörgetés. Az egyező számok megjelennek, és az összes számot egy sorba helyezve nyereményeket vagy Slingókat szerezhetsz. Ez olyan, mint a bingó, ahol a kapott számokat keresztezve, kombinációkat létrehozva nyerhetsz.

A létrán vagy a rács bal oldalán lévő táblázatban feljebb lépsz, és magasabb nyereményeket kapsz. Beépítették a lehetőséget, hogy némi extra pénz kifizetésével folytasd a pörgetést. A fizetendő összeg a rács pozíciójától és a lehetséges nyereményektől függ.

A Singo Reel King nyerőgép funkcióinak magyarázata

A Singo Reel King nyerőgép funkcióinak magyarázata

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Erőteljes és kiszámíthatatlan bónusz funkciók

Kezdjük a nyerőgép legizgalmasabb funkciójával, a Reel King bónusszal. A tárcsák tetején a Reel King bónuszokat tartalmazó nyomvonalat fogod észrevenni. A tárcsákon lévő szimbólumok világítani fognak, és csilingelő hangot adnak ki, hogy végighaladj az ösvényen.

Egy szimbólum felgyulladása azt jelenti, hogy egy szakaszt lépsz előre. Amint eléri az 5. vagy magasabb fokozatot, a Reel King bónusz aktiválódik. Ha magasabb fokozatot érsz el, az előnyösebb, mert a Reel King bónusz kifizetődőbb lesz.

Ne feledje, hogy mindez teljesen véletlenszerű. Nem lehet megbízhatóan megjósolni, hogy hány szimbólum fog világítani. A nyomvonal a következő pörgetésnél is feltarthatja a haladást, hogy újabb esélyt adjon a Reel King bónusz kiváltására.

Ha ez a bónusz beindul, akkor véletlenszerű számú Reel King karaktert kapsz, amelyek pörögnek és nyereményeket osztanak. Minden karakter addig jutalmaz, amíg egy vesztes pörgetés meg nem jelenik. Az alábbiakban a Reel King bónusz típusától függően a karakterek száma szerepel.

 1. Reel King (5. fokozat): 1-3 karakter
 2. Nagy király (6. fokozat): 2-4 karakter
 3. Szuperkirály (7. fokozat): 3-5 karakter
 4. Mega King (8. fokozat): 4-6 karakter
 5. Ultra King (9. fokozat): 7-9 karakter

A Reel King mellett a következő funkciók segítenek a nyeremények létrehozásában.

 1. Wild: Lehetővé teszi, hogy a felette lévő sorban lévő bármely számot megjelölje.
 2. Super Wild: A Super Wild lehetővé teszi, hogy a rácson lévő bármely számot megjelölje
 3. Ingyenes pörgetés szimbólumok: Egy ingyenes pörgetés szimbólum megjelenése egy extra ingyenes pörgetést biztosít Önnek.
 4. Blokkoló: Ez blokkolja a lehetséges találatokat a rácson.

A tárcsákon gyémántokat fogsz észrevenni, a gyémántok pedig blokkoló szimbólumok, amelyek egy helyet pazarolnak el a tárcsán. Ahogy már említettük, extra pörgetéseket vásárolhatsz. Nem tanácsos azonban magas árú extra pörgetéseket vásárolni, mert ez nagyon kockázatos.

Csak egy Slingo-nyeremény a Slingo Reel King nyerőgépben

Csak egy Slingo-nyeremény a Slingo Reel King nyerőgépben

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Eltérés és RTP a Slingo Reel King

A Slingo Reel King slot varianciája alacsony vagy közepes. Ez egy jó variancia, amely állandó nyereményeket biztosít, és megóv az unalomtól. Az RTP 95%, ami alacsonyabb, mint az átlagos 96%-os RTP. A játékmenetben azonban aligha fogsz különbséget észrevenni. Ne feledje, hogy a nagy nyeremény 500-szoros tétje a full house megszerzéséért jár.

Slingo a Slingo Reel King oldalon

Slingo a Slingo Reel King oldalon

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Slingo Reel King Slot kompatibilitás

Slingo Reel King kompatibilis az összes mobileszközzel, függetlenül azok operációs rendszerétől. Ha szeret útközben is játszani, ez a nyerőgép egyáltalán nem fog csalódást okozni. Ne aggódj, minden funkció működni fog a mobileszközödön, az egyetlen hátránya a kisebb képernyő lesz.

Élvezze a dupla Slingo-t 2 vonal kitöltésével egy pörgetéssel

Élvezze a dupla Slingo-t 2 vonal kitöltésével egy pörgetéssel

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Megéri a Slingo Reel King?

Igen, ha két nagyszerű játékot kombinálsz, és olyan funkciókat építesz be, amelyek élvezetessé teszik a játékot, akkor garantáltan jó eredményt érsz el. Hatalmas dolgokat vártunk ettől a nyerőgéptől, és sikerült felülmúlnia az elvárásainkat. A bingó- és nyerőgép-játékosoknak is megfelel, ami egyáltalán nem könnyű feladat.

Az extra pörgetések megvásárlásának lehetősége azért előnyös, mert extra pörgetésekkel próbálhatsz szerencsét, ha közel állsz a telitalálathoz. Az extra pörgetéseket tesztünk során arra tudtuk használni, hogy full house-t érjünk el, és tisztességes nyereséget érjünk el. Egy másik nagy előnye a variancia, amely rengeteg nyereményt biztosít, hogy a játék érdekes maradjon.

A Reel King bónusz egy nagy része ennek a nyerőgépnek, amely ritkán aktiválódik, de eléggé megjutalmaz ahhoz, hogy megérje várni rá. Nehéz megítélni ennek a nyerőgépnek a lehetőségeit, mert a Reel King funkció hosszú ideig tarthat, és a végén sokkal többet jutalmazhat, mint amire számítottál.

Összességében a Slingo Reel King nyerőgépet érdemes kipróbálni a nyerőgépek és a bingó szerelmeseinek. Nekünk nincs komolyabb panaszunk. Reméljük, hogy élvezted a Slingo Reel King nyerőgép értékelésének olvasását.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Slingo Reel King - GYIK

Bemutatná a Slingo Reel King címet? Arrow Arrow

Slingo Reel King a nyerőgépek és a bingó keveréke, amely egy 5x5-ös rácson játszódik. Ebben a nyerőgépben a tárcsák megpörgetésével Slingókat hozhatsz létre, hogy jutalmakat kapj és elindítsd a Reel King bónuszt.

Milyen magas az RTP a Slingo Reel King oldalon? Arrow Arrow

A nyerőgép RTP-je 95%, ami tisztességes, de nem nagyszerű.

Milyen bónusz funkciókat kínál a Slingo Reel King? Arrow Arrow

Rengeteg bónusz funkciót találsz, mint például a Wilds, Super Wilds és a Reel King bónusz.

A Slingo Reel King kompatibilis a mobileszközökkel? Arrow Arrow

Igen, ez a slot minden eszközön gond nélkül működik.

Tudsz mondani néhány népszerű Slingo Originals? Arrow Arrow

Néhány a legnépszerűbb Slingo Originals Slingo Starburst, Slingo Lightning és Slingo Extreme. Az összes Slingo kaszinójáték és nyerőgép teljes listáját itt a BETO-nál adtuk meg.

Lehet ingyenesen játszani a Slingo Reel King oldalon? Arrow Arrow

Igen, ingyenesen élvezheti ezt a nyerőgépet, ha kipróbálja a BETO-nál elérhető ingyenes demót. Javasoljuk, hogy játsszon ingyen, mielőtt kipróbálná a valódi kaszinó készpénzzel való játékot.