MENÜ
Keresés
Bingo

Slingo Rainbow Riches - Ingyenes Játék és Vélemények (2024)

Játsszon most
Kattints ide a játékhoz

Slingo Rainbow Riches által Slingo Originals

Valódi pénzért játszani? - Válassz egy bónuszt

Slingo Rainbow Riches vélemény Értékelő csillagÉrtékelő csillag

Slingo Rainbow Riches Demó

Lépj be a koboldok izgalmas világába, és eredj a nagy aranyfazekak után. Mindössze 5 számot kell megjelölnöd egy sorban, hogy feljuss a bónuszlétrán, és eljuss az aranyhoz. Slingo Rainbow Riches A Slingo Originals jutalomjátékok gyűjteményét bővíti.

Ebben a Slingo Rainbow Riches felülvizsgálatban ezt a nyerőgépet fogjuk megvizsgálni, és megnézzük, mennyire jó a nyerőgépek és a bingó keveréke. Megosztjuk az összes funkciót is, amit kínál, úgyhogy olvass a végéig.


Megjelenés: 27.08.2018
Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás OFF Volatilitás OFF
Max nyeremény: X

Írta: Jasmin Williams | Az értékelés utolsó frissítése: 16 Május 2024 | Tényellenőrzés: Kim Birch

HITELTÉT EXPERT HITELTÉT EXPERT
Jasmin Williams, tartalomigazgatónk, több mint egy évtizede dolgozik az angol kaszinóiparban, a legjobb kaszinó és nyerőgép játék szakértőnek tekintik. Névjegy Jasmin Williams

A BETO Slots szakértőinek értékelései

Népszerűség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Frissesség

Értékelő csillag
Értékelő csillag

RTP %

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Jackpotok

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Nyerővonalak

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Izgalom

Értékelő csillag
Értékelő csillag

Videó: Játékmenet és nagy győzelem

Játsszon most

Bingó jellemzők

Élő osztó

Élő osztó

Szerencsejáték

Szerencsejáték

Valódi pénz

Valódi pénz

Előnyök Előnyök

Előnyök

Nyissa meg a  címet.Kiváló bónusz funkciók

Nyissa meg a  címet.Maximális nyeremény a tét 1,000-szerese

Nyissa meg a  címet.Nagyszerű ötlet és kivitelezés

Nyissa meg a  címet.Szórakoztató hangok és grafika

Nyissa meg a  címet.Gyors játékmenet

Hátrányok Hátrányok

Hátrányok

Bezár Az extra pörgetések nagyon kockázatosak lehetnek

Bingó játék tények

Bingo Szolgáltató Slingo Originals

Bingo Volatilitás Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás ON Volatilitás OFF Volatilitás OFF

Bingo RTP% 95.60

Bingo Játéktípus Bingo

Bingo Jackpot Nem


Téttartomány és játék elrendezése

Bingo Minimum tét 0.00

Bingo Maximális tét 0.00

Játékfunkciók

Bónuszkerék Bónuszjáték Szorzó Ingyenes pörgetések


Karakterek

Ördög Manók


Slingo Rainbow Riches slot

Slingo Rainbow Riches slot

Üdvözöljük a Slingo Rainbow Riches

ASlingo az egyik leginnovatívabb és legizgalmasabb ötlet a kaszinójáték-iparban. A nyerőgépek és a bingó tökéletes keveréke. A nyerőgépek és a bingó izgalmainak tökéletes keveréke. Annak ellenére, hogy a Slingo 1996-ban indult el először, még mindig az egyik legérdekesebb ötlet, és az emberek imádnak Slingo nyerőgépekkel játszani.

Slingo Rainbow Riches nem egy átlagos Slingo nyerőgép, még ha létezik is ilyen. Ez az egyik legjobb, mert a Slingók létrehozásával erőteljes bónuszokat lehet kiváltani. Minden bónusz kifizetődőbb, mint az előző, így jól megjutalmaznak, ha megmászod a létrát. Ha érdekel a Rainbow Riches, akkor nézd meg a Rainbow Riches értékelésünket itt a BETO-nál.

Nem könnyű lenyűgözni az embereket a Slingo játékokkal, mert nagyon kemény a verseny. Ha nem tudod legyőzni a konkurenciát, akkor a nyerőgéped nem lehet sikeres. Ezért a Slingo bingó játék fejlesztői megpróbálnak valami mást csinálni, hogy kitűnjenek a tömegből. Szerencsére a fejlesztők a Slingo Rainbow Riches nagyszerű munkát végeztek.

A dizájn hasonlít a Rainbow Riches a környezet és a bónusz funkciók miatt, amelyeket a Rainbow Riches ihletett. Azonban ez a dizájn jobb, mint az eredeti, mert több figyelmet fordít a részletekre. A vidám zene a háttérben minden, amire szükséged lehet a tárcsák pörgetése közben.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A játék alapjai Slingo Rainbow Riches

Mint már említettük, ez a nyerőgépek és a bingó keveréke. Az lesz a feladatod, hogy a tárcsákon lévő számokat a rácshálóval egybevetve Slingókat hozz létre. Miután 5 számot vízszintes, függőleges vagy átlós vonalban megjelöltél, kapsz egy Slingót, és feljebb lépsz a bingókártya bal oldalán lévő létrán.

A létrán való felfelé haladással különböző jutalmazó bónuszokat oldhatsz fel. A többi Slingo játékhoz hasonlóan extra pörgetéseket is kaphatsz, az extra pörgetés ára pedig a nyerhető nyereményektől és a rács pozíciójától függ. Ne feledd, hogy az extra pörgetések ára nagyon magasra emelkedhet, ezért óvatosnak kell lenned, ha úgy döntesz, hogy megveszed őket.

Slingo Rainbow Riches slot

Slingo Rainbow Riches slot

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hogyan hódítsunk Slingo Rainbow Riches

Az alapokat már fentebb elmagyaráztuk, mint például a Slingók alkotása 5 szimbólum egy sorban történő jelölésével. Most megnézzük a többi lehetőséget és funkciót, amelyek segíthetnek. Kiválaszthatod a kívánt extra pörgetések számát különböző beállításokkal, mint például a maximális ár és a tét.

Ha extra pörgetéseket használsz, ne feledd, hogy nem mindig éri meg a full house-ra menni. Egy bizonyos pont után érdemes csökkenteni a veszteségeket, és kiszállni az extra pörgetések helyett. A legjövedelmezőbb bónuszkörben a maximális nyeremény a téted 1000-szerese, így pénzt veszítesz, ha túl sok extra pörgetést végzel a full house elérése érdekében.

A Slingo játékban Joker szimbólumokat és Super Jokers szimbólumokat láthatsz. Rainbow Riches. A Super Joker szimbólummal a rács bármelyik számát megjelölheti.

Különböző stratégiákat alkalmazhatsz, hogy megpróbálj gyakrabban nyerni a Slingóban. Célszerű a Joker szimbólumokat és a Szuper Joker szimbólumokat használni a Slingó kialakításához. Hiábavaló lehet olyan számokat jelölni, amelyek nincsenek más megjelölt számok közelében.

Dupla Slingo a Slingo Rainbow Riches slot

Dupla Slingo a Slingo Rainbow Riches slot

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hatalmas bónuszok és ingyenes pörgetések

Slingo Rainbow Riches Anyerőgép különböző jutalmazó bónuszokat kínál, amelyeket 4-nél több Slingo megszerzésével szerezhetsz meg. Fedezzük fel őket egyenként.

Kívánságkút bónusz (5 Slingo): Három kívánságkutat fogsz látni magad előtt, és az egyiket kiválasztva feltárul a nyereményed, ami egy szorzó lesz.

Készpénzes termés bónusz (6 Slingo): 50 érme fog pörögni, és szorzókat ad, amelyek összeadódnak. Ennek négy fordulója van, minden fordulóban növekvő szorzókkal. Az első, második, harmadik és negyedik fordulóban 0,5x, 1x, 1x, 2x és 10x szorzóval lehet játszani. Az, hogy a következő fordulóban folytatod-e, vagy begyűjtöd, a forduló utáni érmepörgetéstől függ.

Varázslatos varangyszúnyog bónusz (7 szlingó): Ebben a bónuszkörben 3 gombát kell kiválasztanod egy gombákból álló csoportból, hogy 1x és 5x közötti szorzókat vagy egy tündért fedezz fel. A tündér 3 szorzót fed fel. Ha az összes szorzót fel tudod fedni úgy, hogy még 2 választásod van, a nyereményed megháromszorozódik. Ha ugyanezt 1 fennmaradó tippel is sikerül, akkor a nyereményed megduplázódik.

Varázslatos varangyos vörös bónusz (8 szlingó): Ez a bónuszkör a Magic Toadstool bónuszhoz hasonlóan működik. A különbség az, hogy ebben a bónuszkörben 4 tippet kapsz, és az összes szorzó felfedése 3 maradék tippel megnégyszerezi a nyereményedet. A többi szabály ugyanaz.

Út a gazdagsághoz bónusz (9 szlingó): Ez a bónusz nagyon egyszerű. Megpörgetsz egy kereket, és végigmész a szorzók nyomvonalán, amíg el nem éred a gyűjtést. A maximális nyeremény ebben a bónuszkörben 500-szoros szorzóval nyerhetsz.

Road to Riches Red bónusz (10 Slingos): Ez a bónusz hasonló a Road to Riches bónuszhoz. A különbség az, hogy a szorzók ebben sokkal magasabbak, és a maximális nyeremény 1000-szerese a tétednek.

Pots of Gold bónusz (Full House): Ez a fő bónusz a téted 1,000-szeresét jutalmazza. A Road to Riches Red bónuszban is 1000-szeres tétet kaphatsz, de ennek a bónusznak sokkal jobbak az esélyei. Ebben a bónuszban a különböző szorzókkal ellátott aranyedények forognak, és azt a jutalmat kapod meg, amelyik a nyíl fölött landol.

Ne feledd, hogy ebben a nyerőgépben is vannak ingyenes pörgetések, amelyeket akkor kapsz, ha az ingyenes pörgetés szimbólumok megjelennek a tárcsákon.

A játék alapjai Slingo Rainbow Riches

A játék alapjai Slingo Rainbow Riches

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Hasznos tippek a további győzelemhez

A legjobb Slingo Rainbow Riches tipp, ha megtanulod helyesen használni a jokereket és a szuperjokereket. A nyerőgép többi része véletlenszerű, de ez az a terület, ahol ragyoghatsz és jobban teljesíthetsz, mint mások. Ne feledd azt sem, hogy az extra pörgetések ára a tétedtől függ, ezért ki kell számolnod, hogy mennyit engedhetsz meg magadnak, mielőtt túl magas tétet tennél.

Slingo a Slingo Rainbow Riches

Slingo a Slingo Rainbow Riches

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

RTP és az eltérés Slingo Rainbow Riches

Anormál pörgetések RTP-je 95,6%, míg az extra pörgetések RTP-je 94,92%. Láthatod tehát, hogy az extra pörgetések kevésbé kifizetődőek. Az extra pörgetéseket akkor is elvégezheted, ha úgy érzed, hogy csak néhány extra pörgetésre van szükséged a kívánt bónuszhoz.

Ez egy közepes varianciájú nyerőgép, ami azt jelenti, hogy a nyeremények nem lesznek nagyon egyenletesek. Azonban kifizetődőbbek lesznek, mint az alacsony varianciájú nyerőgépeknél. Azonban kifizetődőbbek lesznek, mint az alacsony varianciájú nyerőgépek.

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Slingo Rainbow Riches Kompatibilitás

Slingo Rainbow Riches minden mobiltelefonon működik, függetlenül attól, hogy Android vagy iOS operációs rendszerrel rendelkezik. Megnyithatod a böngésződet, és elkezdhetsz játszani ezzel a nyerőgéppel a neked tetsző kaszinóban. A játékmenet hasonló lesz, mintha PC-n játszanál, de ha otthon vagy, akkor a PC-n való játékot javasoljuk.

Kívánságkút bónusz Slingo Rainbow Riches slot

Kívánságkút bónusz Slingo Rainbow Riches slot

ArrowarrowVISSZA A TARTALOMHOZ

A Slingo Rainbow Riches Slot megéri?

Igen, ez az egyik legmenőbb Slingo nyerőgép, mert a klasszikus nyerőgépek által inspirált, jutalmazó bónusz funkciókat kínál. A téted 1000-szeresének megnyerése egyáltalán nem rossz. Az egyetlen dolog, ami miatt egy kicsit aggódnod kell, az az extra pörgetések. Ha extra pörgetéseket használsz, tartsd szemmel a teljes tétedet a bónuszokat tartalmazó táblázat alatt.

A grafika és a téma nagyszerű, és a nyerőgép a közepes variancia miatt szórakoztató. Összességében ez egy jó nyerőgép, amely jól megjutalmazhatja Önt, ha türelmes és okosan játszik. Javasoljuk, hogy próbálja ki, és ossza meg velünk a véleményét.

ArrowArrowVISSZA A TARTALOMHOZ

Slingo Rainbow Riches - GYIK

Milyen magas az RTP a Slingo Rainbow Riches nyerőgép? Arrow Arrow

Az RTP a Slingo Rainbow Riches 95,6% a normál pörgetéseknél és 94,92% az extra pörgetéseknél.

Lehetséges valódi pénzt nyerni a Slingo Rainbow Riches nyerőgépen? Arrow Arrow

Igen, valódi pénzt nyerhetsz egy kaszinóból, ha készpénzzel játszol egy engedélyezett kaszinóoldalon. Azonban először ki kell próbálnod az ingyenes demót itt a BETO-nál.

Az ingyenes pörgetések elérhetőek a Slingo Rainbow Riches nyerőgépen? Arrow Arrow

Ingyenes játékpörgetéseket kap a rendszeres pörgetések során. Az ingyenes pörgetések azonban nem lesznek ott az extra pörgetések alatt.

Játszhatok Slingo Rainbow Riches nyerőgépet mobilon? Arrow Arrow

Igen, ezt a nyerőgépet minden gond nélkül élvezheti mobilon is.

Mit tehetek, hogy játszhassak Slingo Rainbow Riches nyerőgépet ingyen, befizetés nélkül? Arrow Arrow

Ennek a nyerőgépnek az ingyenes demóját itt a BETO-nál próbálhatja ki.